Korona novosti i spoznaje
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
ja nisam gledao niti jednu osim djelomično te sancta barbare jer je to bila religija jebiga...mrtva tišina kad je to bilo na tv :DNoor wrote:a ok...da, SB je bila bas trakavica, ali nista prema indijskoj Maloj nevjesti, u kojoj je dinamika bila strasna...1 telefonski razgovor protezao se cijelom epizodom :Debenica wrote:ma je u pravu si al sancta je prva sa milion epizoda, onak dugogodišnja...dinastija je kaj, imala 40 epizoda? ako i tolko...dallasa se ne sjećam iskreno :/Noor wrote:
kaj nije prvi bio Dallas, pa Dinastija, a onda Cruz i Eden? :)
bogumi i ja sam markirala ponedjeljkom :D
(sveki pratila, nisam ja, tako mi svega)
al sjećam se nekih reklama za neke, rosa salvaje ili tak nekak? ta je isto bila popularna tih devedesetih....stvarno nisam gledao
Guest- Guest
zato u airbus-u na testiranje idemo svi.Noor wrote:kako ne mogu? ako im je test pozitivan, moraju ostati u izolaciji, a ne šetati okolopokerjocker wrote:Noor wrote:
dakle, zasto se i vas ne testira?
jer su cjepljeni, pa ne mogu Bog zna što više poduzet. iako, postoji neka nelogičnost , priznajem. a sad tekma
da bi znali tko jest, a tko nije pozitivan, jedino test je pokazatelj
evo primjer..
Epi, jel ...iako se cijepio, virus može pokupiti i prenositi, a da toga nije svjestan, jer nema simptome
aben nije cijepljen (možda sad već i je, al nema veze) i nema simptome, ali mora se testirati. ako ne želi, ne može na posao niti će dobiti plaću, ali otkaz možda i hoće
ako Epi pokupi virus, to nitko neće znati, jer nema simptome i nije testiran, a i ponosno maše covid potvrdom i viče..mičite mi se s puta, ja sam cijepljen!! još malo i treća će!!
takav zarazan će se šepuriti po zbornici pred kolegicama, ali i po razredima i tko zna gdje sve ne i širiti virus dalje, dok nezaraženi aben sjedi doma bez posla i smišlja kako zaraditi za kruh
uprava airbusa priznaje samo test obavljen kod nas u našoj poliklinici.
nikakvi bakraći, test sim-tam, cijepljen, prebolio.
baš svi, a u slučaju da si preskočio ciklus od tri dana na posao se vraćaš s potvrdom ne starijom od 48h i ne ideš na radno mjesto već direktno u ambulantu na testiranje.
airbus si to može priuštiti, a kolko čujem isto rade i u fendtu i bmwu
veber-
2014-12-30
Noor wrote:a ok...da, SB je bila bas trakavica, ali nista prema indijskoj Maloj nevjesti, u kojoj je dinamika bila strasna...1 telefonski razgovor protezao se cijelom epizodom :Debenica wrote:ma je u pravu si al sancta je prva sa milion epizoda, onak dugogodišnja...dinastija je kaj, imala 40 epizoda? ako i tolko...dallasa se ne sjećam iskreno :/Noor wrote:
Mislim da Eb ipak nije otisao toliko daleko, inace ga se odricem istog trena preko oglasnika i mijenjam tabor...
A sto je bilo s Kelly i onim zlim blizancem Roberta Barra?
Guest- Guest
ebenica wrote:ja nisam gledao niti jednu osim djelomično te sancta barbare jer je to bila religija jebiga...mrtva tišina kad je to bilo na tv :DNoor wrote:a ok...da, SB je bila bas trakavica, ali nista prema indijskoj Maloj nevjesti, u kojoj je dinamika bila strasna...1 telefonski razgovor protezao se cijelom epizodom :Debenica wrote:ma je u pravu si al sancta je prva sa milion epizoda, onak dugogodišnja...dinastija je kaj, imala 40 epizoda? ako i tolko...dallasa se ne sjećam iskreno :/Noor wrote:
al sjećam se nekih reklama za neke, rosa salvaje ili tak nekak? ta je isto bila popularna tih devedesetih....stvarno nisam gledao
Ja sa Santa Barbare odmah na Twin Peaks.. :D .. nije bio sokantan prijelaz nakon nekih apsurdnih razrjesenja Eden - Cruz dinamike.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
twin peaks je bio ok...al serije su dobre kad imaju 7 epizoda ili eventualno jednu sezonu...sve iznad toga je sapunica. :Pviolator wrote:ebenica wrote:ja nisam gledao niti jednu osim djelomično te sancta barbare jer je to bila religija jebiga...mrtva tišina kad je to bilo na tv :DNoor wrote:a ok...da, SB je bila bas trakavica, ali nista prema indijskoj Maloj nevjesti, u kojoj je dinamika bila strasna...1 telefonski razgovor protezao se cijelom epizodom :Debenica wrote:ma je u pravu si al sancta je prva sa milion epizoda, onak dugogodišnja...dinastija je kaj, imala 40 epizoda? ako i tolko...dallasa se ne sjećam iskreno :/Noor wrote:
Ja sa Santa Barbare odmah na Twin Peaks.. :D .. nije bio sokantan prijelaz nakon nekih apsurdnih razrjesenja Eden - Cruz dinamike.
Guest- Guest
dvije serije sam onda pratio twin peaks, ali samo prvi dio. i donekle život na sjeveru.
imao sam animozitet prema serijama.
danas pak su serije dosegle zavidan nivo naracije, produkcije i sadržaja.
što zadnje gledao černobil pa haunting of bly manor, crown.
daleko bolje od svega što je kao fil jer su zasrali s marvelom i dc.
kada već spamamo
kada već spamamo
2014-12-30
godless, western 7 epizoda, pogledaj...dobra je.veber wrote:ošlo sve na kvasinu čim se o serijama spika
https://www.imdb.com/title/tt5516154/
Guest- Guest
a teško žabu u vodu natjerati :):nego di si ti?veber wrote:dvije serije sam onda pratio twin peaks, ali samo prvi dio. i donekle život na sjeveru.
kada već spamamo
vili40-
2015-08-02
u airbus-u, donauwört, prošao sigurnosnu provjeru pa radim u vojnom dijelu helikoptera.vili40 wrote:a teško žabu u vodu natjerati :):nego di si ti?veber wrote:dvije serije sam onda pratio twin peaks, ali samo prvi dio. i donekle život na sjeveru.
kada već spamamo
ti?
veber-
2014-12-30
pratilo se, vidimviolator wrote:Noor wrote:a ok...da, SB je bila bas trakavica, ali nista prema indijskoj Maloj nevjesti, u kojoj je dinamika bila strasna...1 telefonski razgovor protezao se cijelom epizodom :Debenica wrote:ma je u pravu si al sancta je prva sa milion epizoda, onak dugogodišnja...dinastija je kaj, imala 40 epizoda? ako i tolko...dallasa se ne sjećam iskreno :/Noor wrote:
Mislim da Eb ipak nije otisao toliko daleko, inace ga se odricem istog trena preko oglasnika i mijenjam tabor...
slabo se sjecam, bilo je davno...likove pamtim ;)
krepo mi tv u srpnju, pa nemam tv. niti mi fali. u travnju sam poharao torrente i imam nekih 1,5tb filmova i serija.ebenica wrote:godless, western 7 epizoda, pogledaj...dobra je.veber wrote:ošlo sve na kvasinu čim se o serijama spika
https://www.imdb.com/title/tt5516154/
veber-
2014-12-30
ebenica wrote:twin peaks je bio ok...al serije su dobre kad imaju 7 epizoda ili eventualno jednu sezonu...sve iznad toga je sapunica. :Pviolator wrote:ebenica wrote:ja nisam gledao niti jednu osim djelomično te sancta barbare jer je to bila religija jebiga...mrtva tišina kad je to bilo na tv :DNoor wrote:a ok...da, SB je bila bas trakavica, ali nista prema indijskoj Maloj nevjesti, u kojoj je dinamika bila strasna...1 telefonski razgovor protezao se cijelom epizodom :Debenica wrote:ma je u pravu si al sancta je prva sa milion epizoda, onak dugogodišnja...dinastija je kaj, imala 40 epizoda? ako i tolko...dallasa se ne sjećam iskreno :/Noor wrote:
Ma Twin Peaks je i nastao kao nekakva dekonstrukcija soap opera i krimi-serija tog vremena. Ubojica Laure Palmer nikada i nije trebao biti otkriven. No tijekom snimanja, potpuno slucajno i spontano, TP je poceo razvijati vlastitu mitologiju, pojavio se Bob, entiteti iz Crne loze i sve je zadobilo jednu nepredvidjenu dimenziju. U to sam vrijeme bila dijete, mnogo toga nisam razumjela, ali Laura je u mojem umu postala simbol jednog apsurdnog svijeta u kojem smo i sami sudjelovali tijekom Domovinskog rata. Grafiti "Tko je ubio Lauru Palmer?" cesto su me podsjecali na to; ispod povrsine naoko normalnog svijeta krije se nesto iznimno zlokobno.
Guest- Guest
jebi ga,ja sam zaglavio na ferderu,nemrem ja tak visoko.Ferder-auto industrija-ferder-auto industrija...Došao malo doma prekjučer.veber wrote:u airbus-u, donauwört, prošao sigurnosnu provjeru pa radim u vojnom dijelu helikoptera.vili40 wrote:a teško žabu u vodu natjerati :):nego di si ti?veber wrote:dvije serije sam onda pratio twin peaks, ali samo prvi dio. i donekle život na sjeveru.
kada već spamamo
ti?
vili40-
2015-08-02
Noor wrote:pratilo se, vidimviolator wrote:Noor wrote:a ok...da, SB je bila bas trakavica, ali nista prema indijskoj Maloj nevjesti, u kojoj je dinamika bila strasna...1 telefonski razgovor protezao se cijelom epizodom :Debenica wrote:ma je u pravu si al sancta je prva sa milion epizoda, onak dugogodišnja...dinastija je kaj, imala 40 epizoda? ako i tolko...dallasa se ne sjećam iskreno :/Noor wrote:
Robert je bio zgodan, tajanstven lik koji je razdvojio ovaj dvojac, jasno da se pratilo.
Guest- Guest
veber wrote:dvije serije sam onda pratio twin peaks, ali samo prvi dio. i donekle život na sjeveru.
kada već spamamo
Guest- Guest
ja se ne mrdam odavde do daljnjeg. nula bodova.vili40 wrote:jebi ga,ja sam zaglavio na ferderu,nemrem ja tak visoko.Ferder-auto industrija-ferder-auto industrija...Došao malo doma prekjučer.veber wrote:u airbus-u, donauwört, prošao sigurnosnu provjeru pa radim u vojnom dijelu helikoptera.vili40 wrote:a teško žabu u vodu natjerati :):nego di si ti?veber wrote:dvije serije sam onda pratio twin peaks, ali samo prvi dio. i donekle život na sjeveru.
kada već spamamo
ti?
kakva hr kakvi bakraći.
dječica došla, malo rade malo s njima i djevojčicom lutamo po okolici vikendima.
ne idem nikam dok se ovaj nacizam ne smiri.
Last edited by veber on 15/11/2021, 22:14; edited 1 time in total
veber-
2014-12-30
evo...do u detalj :)violator wrote:Noor wrote:pratilo se, vidimviolator wrote:Noor wrote:a ok...da, SB je bila bas trakavica, ali nista prema indijskoj Maloj nevjesti, u kojoj je dinamika bila strasna...1 telefonski razgovor protezao se cijelom epizodom :Debenica wrote:ma je u pravu si al sancta je prva sa milion epizoda, onak dugogodišnja...dinastija je kaj, imala 40 epizoda? ako i tolko...dallasa se ne sjećam iskreno :/Noor wrote:
Robert je bio zgodan, tajanstven lik koji je razdvojio ovaj dvojac, jasno da se pratilo.
http://santabarbara-online.com/Robertmort.htm
joooooooooJJJJJJJJ.Noor wrote:evo...do u detalj :)violator wrote:Noor wrote:pratilo se, vidimviolator wrote:Noor wrote:a ok...da, SB je bila bas trakavica, ali nista prema indijskoj Maloj nevjesti, u kojoj je dinamika bila strasna...1 telefonski razgovor protezao se cijelom epizodom :Debenica wrote:ma je u pravu si al sancta je prva sa milion epizoda, onak dugogodišnja...dinastija je kaj, imala 40 epizoda? ako i tolko...dallasa se ne sjećam iskreno :/Noor wrote:
http://santabarbara-online.com/Robertmort.htm
koliko puta sam se posvadio sa ženom oko debilne serije.
isuseeee, aaaaaa
veber-
2014-12-30
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje