Korona novosti i spoznaje
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
šteta što nisam u Splitu , nego sam na edukaciji pola godine van Splita.. organizirao bi puno žešće sve to, preko telegrama, postavio bih organizaciju, i krenulo bi pravo zastrašivanje korona fašista.. ovi su svi još fini ... brzo bi neki promjenili film, da sam u STu.. aj i ovako se stvara otpordijagram wrote:https://www.jutarnji.hr/video/news/veliki-prosvjed-u-splitu-pridruzili-su-se-i-navijaci-necemo-ucjene-berosa-na-robiju-15120248
vrijedjaju ovu bandu na vlasti
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Hektorović wrote:Slobodarska Hercegovina
U Mostaru uz paljenje lampiona održani protesti protiv pandemijskih mjera
Kic ima li šanse da se Ero preimenuje u anti-Eru, ovi njegovi stavovi nemaju nikakve veze sa stavovima 99% Hercegovaca.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
newuser and AssadNaPodmornici like this post
AssadNaPodmornici wrote:šteta što nisam u Splitu , nego sam na edukaciji pola godine van Splita.. organizirao bi puno žešće sve to, preko telegrama, postavio bih organizaciju, i krenulo bi pravo zastrašivanje korona fašista.. ovi su svi još fini ... brzo bi neki promjenili film, da sam u STu.. aj i ovako se stvara otpordijagram wrote:https://www.jutarnji.hr/video/news/veliki-prosvjed-u-splitu-pridruzili-su-se-i-navijaci-necemo-ucjene-berosa-na-robiju-15120248
Meni nije jasno što su izgubili cool kad ionako za 15 dana kreće opadanje. Ovo sa propusnicama je gluparija.
Pa zar se nisu ništa naučili u već skoro 2 godine...
2018-04-10
pa točno to, napisao sam još prošli tjedan, da je ovaj tjedan koji je prošao vjerojatno bio vrhunac.. sa time da prema ova dva modela koja sam vidio online, ovo je bio oštar rast isti tempom će i padati..Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:šteta što nisam u Splitu , nego sam na edukaciji pola godine van Splita.. organizirao bi puno žešće sve to, preko telegrama, postavio bih organizaciju, i krenulo bi pravo zastrašivanje korona fašista.. ovi su svi još fini ... brzo bi neki promjenili film, da sam u STu.. aj i ovako se stvara otpordijagram wrote:https://www.jutarnji.hr/video/news/veliki-prosvjed-u-splitu-pridruzili-su-se-i-navijaci-necemo-ucjene-berosa-na-robiju-15120248
Meni nije jasno što su izgubili cool kad ionako za 15 dana kreće opadanje. Ovo sa propusnicama je gluparija.
ovi na vlasti su pali pod pritisak medija itd.. a stvorili su rulju nezadovoljnih.. šteta , kako rekoh žao mi je što nisam u Splitu da sudjelujem u ovom otporu, imam veće neke poznanike koje su vođe, e jebiga.. a ukruac zadnjih godinu ipo ionako u splitu nisam proveo 3 mjeseca sve skupa.. nema veze...
2018-06-14
S ljudima koji ti (nam) agresivno nameću svoje mišljenje i pravila, ne smije se biti fin...AssadNaPodmornici wrote:šteta što nisam u Splitu , nego sam na edukaciji pola godine van Splita.. organizirao bi puno žešće sve to, preko telegrama, postavio bih organizaciju, i krenulo bi pravo zastrašivanje korona fašista.. ovi su svi još fini ... brzo bi neki promjenili film, da sam u STu.. aj i ovako se stvara otpordijagram wrote:https://www.jutarnji.hr/video/news/veliki-prosvjed-u-splitu-pridruzili-su-se-i-navijaci-necemo-ucjene-berosa-na-robiju-15120248
Time im se samo daje podstrek da budu još agresivniji i bezobrazniji...
U razgovoru s koronafašistom treba biti grub, bezobrazan i glasan...
Tako ih se najlakše riješiti...
Primjer:
Koronafašist: 'jeste li cijepljeni?'
Mi: 'šta vas boli ku*ac/pi*ka?'
I gotova priča..
Last edited by T. on 14/11/2021, 22:12; edited 1 time in total
T.- Posts : 17557
2014-04-14
AssadNaPodmornici wrote:pa točno to, napisao sam još prošli tjedan, da je ovaj tjedan koji je prošao vjerojatno bio vrhunac.. sa time da prema ova dva modela koja sam vidio online, ovo je bio oštar rast isti tempom će i padati..Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:šteta što nisam u Splitu , nego sam na edukaciji pola godine van Splita.. organizirao bi puno žešće sve to, preko telegrama, postavio bih organizaciju, i krenulo bi pravo zastrašivanje korona fašista.. ovi su svi još fini ... brzo bi neki promjenili film, da sam u STu.. aj i ovako se stvara otpordijagram wrote:https://www.jutarnji.hr/video/news/veliki-prosvjed-u-splitu-pridruzili-su-se-i-navijaci-necemo-ucjene-berosa-na-robiju-15120248
ovi na vlasti su pali pod pritisak medija itd.. a stvorili su rulju nezadovoljnih.. šteta , kako rekoh žao mi je što nisam u Splitu da sudjelujem u ovom otporu, imam veće neke poznanike koje su vođe, e jebiga.. a ukruac zadnjih godinu ipo ionako u splitu nisam proveo 3 mjeseca sve skupa.. nema veze...
Eno dižu šatore ispred Dubrave, ko da će biti eksponencijalni rast.
Pa nije proljeće 2020
2018-04-10
Ići ću opet spajati grijanje, pa ću poslikati iz prve rukeHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa točno to, napisao sam još prošli tjedan, da je ovaj tjedan koji je prošao vjerojatno bio vrhunac.. sa time da prema ova dva modela koja sam vidio online, ovo je bio oštar rast isti tempom će i padati..Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:šteta što nisam u Splitu , nego sam na edukaciji pola godine van Splita.. organizirao bi puno žešće sve to, preko telegrama, postavio bih organizaciju, i krenulo bi pravo zastrašivanje korona fašista.. ovi su svi još fini ... brzo bi neki promjenili film, da sam u STu.. aj i ovako se stvara otpordijagram wrote:https://www.jutarnji.hr/video/news/veliki-prosvjed-u-splitu-pridruzili-su-se-i-navijaci-necemo-ucjene-berosa-na-robiju-15120248
Pa nije proljeće 2020
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
newuser likes this post
pa točno to. ekipa dođe i prosvjeduje na trgu. i šta onda.T. wrote:S ljudima koji ti (nam) agresivno nameću svoje mišljenje i pravila, ne smije se biti fin...AssadNaPodmornici wrote:šteta što nisam u Splitu , nego sam na edukaciji pola godine van Splita.. organizirao bi puno žešće sve to, preko telegrama, postavio bih organizaciju, i krenulo bi pravo zastrašivanje korona fašista.. ovi su svi još fini ... brzo bi neki promjenili film, da sam u STu.. aj i ovako se stvara otpordijagram wrote:https://www.jutarnji.hr/video/news/veliki-prosvjed-u-splitu-pridruzili-su-se-i-navijaci-necemo-ucjene-berosa-na-robiju-15120248
Time im se samo daje podstrek da budu još agresivniji i bezobrazniji...
U razgovoru s koronafašistom treba biti grub, bezobrazan i glasan...
Tako ih se najlakše riješiti...
Primjer:
Koronafašist: 'jeste li cijepljeni?'
Mi: 'šta vas boli ku*ac/pi*ka?'
I gotova priča..
međutim za početak bi došao doma ispred političara i novinara. danas je onaj jedan kmečao na fejsu da njegova djeca nisu zaslužila da budu u strahu.. onda ga ekipa napala, kako njega nije briga za njihovu djecu koja trpe zbog mjera za koje je i on diga ruku(ioako on i nije toliko žestoki fašist on samo "sprovodi odluke") tako da i njih nije briga za nejgovu. imaju pravo.
ovo je rat, cilj ne bira sredstvo. pokušat ću preko svojih veza, a teško van splita, da se krene na isti način na zastrašivanje političara koronafašista i novinara. to je za početak, sve je to još civilizirano, kulturno i demokratski. dođeš im ispred stana na ulicu u 10navečer i radiš im buku do ponoć , dereš se da su fašisti. inače to su sve šupci i kukavice, njima je već to dovoljno da napune gaće. a onda kada napune gaće , neće biti za fašizam više toliko. i sve je još demokratski
iako pošto broj hospitaliziranih u pravilu zaostaje 10-14 dana za brojem zaraženih ,vrhunac broja hospitaliziranih je tek za 10-14 dana, međutim to nije eksponencijalni rast odavno..Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa točno to, napisao sam još prošli tjedan, da je ovaj tjedan koji je prošao vjerojatno bio vrhunac.. sa time da prema ova dva modela koja sam vidio online, ovo je bio oštar rast isti tempom će i padati..Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:šteta što nisam u Splitu , nego sam na edukaciji pola godine van Splita.. organizirao bi puno žešće sve to, preko telegrama, postavio bih organizaciju, i krenulo bi pravo zastrašivanje korona fašista.. ovi su svi još fini ... brzo bi neki promjenili film, da sam u STu.. aj i ovako se stvara otpordijagram wrote:https://www.jutarnji.hr/video/news/veliki-prosvjed-u-splitu-pridruzili-su-se-i-navijaci-necemo-ucjene-berosa-na-robiju-15120248
Pa nije proljeće 2020
ljudi ne znaju šta je eksponencijalni rast.. sa bazom 3..
evo što je exp rast... 3, 9, 27, 81, 243, 800 i nešto, 2500 i nešto itd..
pa mi u exp rastu smo možda bili dva tri tjedna.. ovaj tjedan je bio vrh, pa će krenuti lagani pad, a onda exponencijalni pad.. i to ej to.. bolnice zaostaju 10-14 dana, dakle još koliko sada bolesnika imamo, to je još max 30%..
mislim da je bakić u svom modelu stavio max 2500 ili 3000 bolesnika, neda mi se provjeravati.. nemoj me jebati.. u vukovarskoj bolnici 5 doktora bez struje i vode i ljekova se brinulo za par stotina ranjenih, a RH država sa 360milijardi kn bdp-om , ne može se pobrinuti za manje od 3000 ljudi u dva tjedna..
2018-06-14
Boktejeba, yoda trisni se..
darth_vader-
2014-04-17
daj asu, dva put si bio zaražen koronom i cijepio si se nakon toga i vrištiš lockdown i za prisilu si.. i ja nisam normalan?
Ovom ludilu s coronom i corona-potvrdama treba doci kraj. Narod se budi.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Kakav rat, kakvi bakrači... Znaš li uopće značenje rata? Osjetio si ga na koži? Meni je iskreno pun kurac zazivanja pizdarija neiživljenih mulaca koji hrabro prosvjeduju ljudima pred vlastitom kućom.
darth_vader-
2014-04-17
Dođe parsto debila prijetiti nečijoj ženi, djeci, roditeljima. Hrabri redom svi. Za trinaestogodišnjake.
darth_vader-
2014-04-17
Ovo je totalni rat...
Miljoni nedužnih su već stradali...
Ako je cijena da se zaustavi ovo ludilo, što će se ustrašiti obitelji nekih od krivaca, cijena je prihvatljiva...
Miljoni nedužnih su već stradali...
Ako je cijena da se zaustavi ovo ludilo, što će se ustrašiti obitelji nekih od krivaca, cijena je prihvatljiva...
Krivaca čega? Za pandemiju? Ljudi su skroz poludjeli. Posebno u Hrvatskoj. Od milijun i osamsto razloga do sada da se izađe na ulicu, nakon analnog gangbang silovanja koje traje desetljećima, sad je odjednom problem "invazivno" guranje štapića u nos...a u šupku batina od pola metra većini.
darth_vader-
2014-04-17
E pa vidiš, građani ne vole da im se guraju štapići u nos i to je kap koja je prelila čašu, štapići, injekcije, testovi, potvrde, ucjene, zastrašivanje...
Pun im je kufer zadnjih 30 godina i pukli su na jebenim štapićima...
uvijek ista jebena priča, nemoj radi ovog, nemoj radi toga....jel ti prosvjeduješ? kaj te boli kurac oko čega drugi ljudi prosvjeduju? razlozi su uvijek subjektivni...Glupkakurac wrote:Krivaca čega? Za pandemiju? Ljudi su skroz poludjeli. Posebno u Hrvatskoj. Od milijun i osamsto razloga do sada da se izađe na ulicu, nakon analnog gangbang silovanja koje traje desetljećima, sad je odjednom problem "invazivno" guranje štapića u nos...a u šupku batina od pola metra većini.
najbolje da ti radiš popis s čim se slažeš da bi ljudi trebali prosvjedovat...trebali bi radi jebeno svega! al uvijek se nađe takav jedan debil koji se ne slaže, kojem sui to sitnice, kojem ima drugih razloga....
daj se goni više u 3 pizde mile materine s ove teme. kaj te boli više kurac? jesi se cijepio? sad cijepljen odjebi.
Guest- Guest
građanima je pun kurac svega al uvijek se nađe neki debil kojem je to smiješno...horvatinčićeve garaže: kaj se bunite ruše se štakornjaci...kamensko: jedite kolače...3. maj: ko vas jebe marš na tržište....ima puno većih problema oko kojih treba....pa jebem ti mater više ako netko hoće prosvjedovat protiv jebene zelene boje kaj te boli kurac, to je njegovo jebeno pravo! ne zanima te, odjebi.T. wrote:E pa vidiš, građani ne vole da im se guraju štapići u nos i to je kap koja je prelila čašu, štapići, injekcije, testovi, potvrde, ucjene, zastrašivanje...
Guest- Guest
ebenica wrote:uvijek ista jebena priča, nemoj radi ovog, nemoj radi toga....jel ti prosvjeduješ? kaj te boli kurac oko čega drugi ljudi prosvjeduju? razlozi su uvijek subjektivni...Glupkakurac wrote:Krivaca čega? Za pandemiju? Ljudi su skroz poludjeli. Posebno u Hrvatskoj. Od milijun i osamsto razloga do sada da se izađe na ulicu, nakon analnog gangbang silovanja koje traje desetljećima, sad je odjednom problem "invazivno" guranje štapića u nos...a u šupku batina od pola metra većini.
najbolje da ti radiš popis s čim se slažeš da bi ljudi trebali prosvjedovat...trebali bi radi jebeno svega! al uvijek se nađe takav jedan debil koji se ne slaže, kojem sui to sitnice, kojem ima drugih razloga....
daj se goni više u 3 pizde mile materine s ove teme. kaj te boli više kurac? jesi se cijepio? sad cijepljen odjebi.
Cijepim ti mater ludu takvu kad se baš želiš tako igrati.
darth_vader-
2014-04-17
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje