ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 21 of 50 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 21 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by Guest 12/11/2021, 08:52

mutava baštarda wrote:
Glupkakurac wrote:
ebenica wrote:
jasambrend wrote:. Ugrušci, embolije, infarkti, pičke materine...
pa to je poanta, nije se dogodilo tebi, tebi se dogodilo nešto najgore i nek sad odjebu svi jer je tebi bilo najgore..ovo ostalo su pičke materine, kurčine.

Su itekako popratne komplikacije korone pa i "lakših" slučajeva... Ta poanta promakla? -

Dobije čovik i rak pa umre, boli ga briga za preporuke struke kako će ga izbjeći.

Cijeli narativ o samo još dva tjedna se raspada a da cijepivo ne štiti od širenja bolesti nitko ne osporava.

Ti tako nekad bubnes da je to bogu za plakat'. Wtf, Muti?!

mutava baštarda wrote:
Što boli koga briga za moje tijelo. Ako treba potpisati ću da neću ići u bolnicu i liječiti ću se pijavicama.
Došli smo u situaciju da ja više nisam gospodar svog tijela?

A sto, tu ti cinjenicu nije otkrilo postojanje osobnog identifikacijskog broja, npr. ili protesti zena jer im svaka susa zeli zagledati u medjunozje i zadirati u temeljna prava? Cekaj, sad ce i tebe docekivati ispred bolnice s transparentima "cijepi se", javno te sramotiti i hodati za zivot zbog zlica, sebicnjaka koji se ne cijepe. ;)

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by ljubo1212 12/11/2021, 09:24

Gnječ wrote:
ljubo1212 wrote:
mutava baštarda wrote:
Gnječ wrote:American Airlines Flight 2740: Why Vaxxed Pilots Should Not Fly
Published on November 10, 2021

American Airlines Flight 2740, an Airbus A320, Was Enroute From Dallas/Fort Worth International Airport to Fort Meyers (RSW) When the Unthinkable Happened.

Incident 1

As the plane began a gradual descent toward southwest Florida, the pilot in command (PIC) began convulsing and had a cardiac arrest. Fortunately, the aircraft was still on autopilot, giving the co-pilot time to evaluate the situation, unharness himself, pull the PIC from his seat and try to administer CPR. But his efforts were in vain.

The co-pilot returned to his seat and squawked 7700, the international transponder code for “I have an emergency.” The plane landed safely, but the co-pilot was put on administrative leave for having left his seat and endangering the aircraft, our source said.

“It was later determined that the PIC had a fatal heart attack caused by myocarditis, a a known side effect of the Covid-19 vaccinations. He had received his second dose of the vaccine two weeks before that flight. His last full physical was three months prior, and his doctor had given him a clean bill of health,” our source said.

Incident 2
The second fatality took place a week later, and it, too was a DFW departure. American Airlines Flight 971, an Airbus A321, departed DFW for LAX at 8:00 a.m. Midway through the flight, the co-pilot complained he had chest pains but chalked it up to having eaten a spicy meal before departure. He told the PIC it was indigestion.
As the plane flew at 32,000 ft. over the New Mexico/Arizona state line, the co-pilot started convulsing and vomiting on the flight controls. At that point, the PIC contacted Air Traffic Control, requesting permission to swing around and make an emergency landing in Albuquerque, NM, but ATC, after apparently consulting American Airlines, denied the request and compelled the PIC to complete the flight to LAX.

The co-pilot died in his chair, also from acute myocarditis. He had gotten his second vaccination—Pfizer—21 days ahead of that fateful flight.

https://principia-scientific.com/american-airlines-flight-2740-why-vaxxed-pilots-should-not-fly/
Stavit će po još dva, tri pilota u avion, nikakav problem.

i što bi vam sad trebalo reći? nego jadnici

https://eu.usatoday.com/story/news/factcheck/2021/11/04/fact-check-no-evidence-vaccinated-pilots-dying-during-flights/6236189001/

A sto su ti ovi fact checkeri sveto pismo? Budaletino pun je internet ove vijesti i naravno fact checkeri su odmah na prve dve stranice.

Ti vjerujes fact checkerima? Pa vjeruj tko ti brani samo nemoj dolaziti demantirati ovdje ista sa fact checkerima.

Koji imbecil u pizdu materinu da mu jebem mater onome tko je vas turke bosance pustio iz bosanskog vilayeta na slobodu.

lepi, moj izvor je bar provjerio mailom napise tvog fake news weba...ti barem provjeri što piše i tko piše, kad šalješ lažne vijesti, da ih ti se ne mora čekirati
sve što sam do sada išao provjeriti vam je već demantirana neistina
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 12/11/2021, 11:40

ljubo1212 wrote:
Gnječ wrote:
ljubo1212 wrote:
mutava baštarda wrote:
Gnječ wrote:American Airlines Flight 2740: Why Vaxxed Pilots Should Not Fly
Published on November 10, 2021

American Airlines Flight 2740, an Airbus A320, Was Enroute From Dallas/Fort Worth International Airport to Fort Meyers (RSW) When the Unthinkable Happened.

Incident 1

As the plane began a gradual descent toward southwest Florida, the pilot in command (PIC) began convulsing and had a cardiac arrest. Fortunately, the aircraft was still on autopilot, giving the co-pilot time to evaluate the situation, unharness himself, pull the PIC from his seat and try to administer CPR. But his efforts were in vain.

The co-pilot returned to his seat and squawked 7700, the international transponder code for “I have an emergency.” The plane landed safely, but the co-pilot was put on administrative leave for having left his seat and endangering the aircraft, our source said.

“It was later determined that the PIC had a fatal heart attack caused by myocarditis, a a known side effect of the Covid-19 vaccinations. He had received his second dose of the vaccine two weeks before that flight. His last full physical was three months prior, and his doctor had given him a clean bill of health,” our source said.

Incident 2
The second fatality took place a week later, and it, too was a DFW departure. American Airlines Flight 971, an Airbus A321, departed DFW for LAX at 8:00 a.m. Midway through the flight, the co-pilot complained he had chest pains but chalked it up to having eaten a spicy meal before departure. He told the PIC it was indigestion.
As the plane flew at 32,000 ft. over the New Mexico/Arizona state line, the co-pilot started convulsing and vomiting on the flight controls. At that point, the PIC contacted Air Traffic Control, requesting permission to swing around and make an emergency landing in Albuquerque, NM, but ATC, after apparently consulting American Airlines, denied the request and compelled the PIC to complete the flight to LAX.

The co-pilot died in his chair, also from acute myocarditis. He had gotten his second vaccination—Pfizer—21 days ahead of that fateful flight.

https://principia-scientific.com/american-airlines-flight-2740-why-vaxxed-pilots-should-not-fly/
Stavit će po još dva, tri pilota u avion, nikakav problem.

i što bi vam sad trebalo reći? nego jadnici

https://eu.usatoday.com/story/news/factcheck/2021/11/04/fact-check-no-evidence-vaccinated-pilots-dying-during-flights/6236189001/

A sto su ti ovi fact checkeri sveto pismo? Budaletino pun je internet ove vijesti i naravno fact checkeri su odmah na prve dve stranice.

Ti vjerujes fact checkerima? Pa vjeruj tko ti brani samo nemoj dolaziti demantirati ovdje ista sa fact checkerima.

Koji imbecil u pizdu materinu da mu jebem mater onome tko je vas turke bosance pustio iz bosanskog vilayeta na slobodu.

lepi, moj izvor je bar provjerio mailom napise tvog fake news weba...ti barem provjeri što piše i tko piše, kad šalješ lažne vijesti, da ih ti se ne mora čekirati
sve što sam do sada išao provjeriti vam je već demantirana neistina

Moje linkove nitko ne cita mozda ponekad koji link netko i procita ali nista strasno sto bi tebe rvacko tursko svrpskog mjesanca puritanca moglo uznemiriti. Tako da...hvala ti na trudu sto si uspio raskrinkati mene i ostale forumase koji su protiv cijepljenja ...Zelim ti uspjeh u daljnjoj borbi protiv antivaksera.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/11/2021, 12:18

Glupkakurac wrote:
ebenica wrote:
pa to je poanta, nije se dogodilo tebi, tebi se dogodilo nešto najgore i nek sad odjebu svi jer je tebi bilo najgore..ovo ostalo su pičke materine, kurčine.

Su itekako popratne komplikacije korone pa i "lakših" slučajeva... Ta poanta promakla? -
ne promakne meni ništa. ni kaj je "pička izbacila" ni "rodila mater metar drva" ni "nek se napuše kurčine debili koji se ne cijepe".
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/11/2021, 13:53

From the 10/29/2021 release of VAERS data:
Found 2,433 cases where Vaccine is COVID19 and Symptom is Aborted pregnancy or Abortion or Abortion complete or Abortion early or Abortion incomplete or Abortion induced or Abortion late or Abortion missed or Abortion of ectopic pregnancy or Abortion spontaneous or Abortion spontaneous complete or Abortion spontaneous incomplete or Foetal cardiac arrest or Foetal death or Premature baby death or Premature delivery or Stillbirth

https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=MAN&EVENTS=ON&PERPAGE=100&ESORT=ONSET-DATE&SYMPTOMS[]=Aborted+pregnancy+%2810000209%29&SYMPTOMS[]=Abortion+%2810000210%29&SYMPTOMS[]=Abortion+complete+%2810061614%29&SYMPTOMS[]=Abortion+early+%2810052846%29&SYMPTOMS[]=Abortion+incomplete+%2810000217%29&SYMPTOMS[]=Abortion+induced+%2810000220%29&SYMPTOMS[]=Abortion+late+%2810052847%29&SYMPTOMS[]=Abortion+missed+%2810000230%29&SYMPTOMS[]=Abortion+of+ectopic+pregnancy+%2810066266%29&SYMPTOMS[]=Abortion+spontaneous+%2810000234%29&SYMPTOMS[]=Abortion+spontaneous+complete+%2810061616%29&SYMPTOMS[]=Abortion+spontaneous+incomplete+%2810061617%29&SYMPTOMS[]=Foetal+cardiac+arrest+%2810084280%29&SYMPTOMS[]=Foetal+death+%2810055690%29&SYMPTOMS[]=Premature+baby+death+%2810076700%29&SYMPTOMS[]=Premature+delivery+%2810036595%29&SYMPTOMS[]=Stillbirth+%2810042062%29&VAX=COVID19
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by newuser 12/11/2021, 18:46

T. wrote:
newuser wrote:
AssadNaPodmornici wrote:nudim 1000 kn onome tko me uspije zaraziti koronom. ne zajebavam se. pokusavam se zadnjih 10 dana , non stop se druzim sa zarazenima meni nista
Imam kolegu, isto nema sanse da se zarazi. Oko njega smo vecina prebolili koronu on nas grlio htio i ljubiti da dobije koronu nema sanse  :D
Jeste pokušali analno?
Ako prolazi hiv, vjerojatno se može ugurati i koronu...
Nije bilo takvih prijedloga niti s jedne strane.
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by newuser 12/11/2021, 18:47

newuser wrote:
T. wrote:
newuser wrote:
AssadNaPodmornici wrote:nudim 1000 kn onome tko me uspije zaraziti koronom. ne zajebavam se. pokusavam se zadnjih 10 dana , non stop se druzim sa zarazenima meni nista
Imam kolegu, isto nema sanse da se zarazi. Oko njega smo vecina prebolili koronu on nas grlio htio i ljubiti da dobije koronu nema sanse  :D
Jeste pokušali analno?
Al ako tebi uspije javi da znamo.
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by pokerjocker 12/11/2021, 19:25

T. wrote:
newuser wrote:
Jeste pokušali analno?

lol!
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 12/11/2021, 19:33

violator wrote:
mutava baštarda wrote:
Glupkakurac wrote:
ebenica wrote:

Dobije čovik i rak pa umre, boli ga briga za preporuke struke kako će ga izbjeći.

Cijeli narativ o samo još dva tjedna se raspada a da cijepivo ne štiti od širenja bolesti nitko ne osporava.

Ti tako nekad bubnes da je to bogu za plakat'. Wtf, Muti?!

mutava baštarda wrote:
Što boli koga briga za moje tijelo. Ako treba potpisati ću da neću ići u bolnicu i liječiti ću se pijavicama.
Došli smo u situaciju da ja više nisam gospodar svog tijela?

A sto, tu ti cinjenicu nije otkrilo postojanje osobnog identifikacijskog broja, npr. ili protesti zena jer im svaka susa zeli zagledati u medjunozje i zadirati u temeljna prava? Cekaj, sad ce i tebe docekivati ispred bolnice s transparentima "cijepi se", javno te sramotiti i hodati za zivot zbog zlica, sebicnjaka koji se ne cijepe. ;)
Postoje faktori rizika za dobiti rak. Realno gledajući, većina nas kada bi slušali struku produžili bi sebi život, a opet više volimo janje na ražnju nego pofrigane skakavce.
Držimo se rađe ženskog međunožja

2015-09-14

Back to top Go down

Post by epikur37 12/11/2021, 20:01

mutava baštarda wrote:. Realno gledajući, većina nas kada bi slušali struku produžili bi sebi život,

Točno, ali ne živi čovjek da bi živio što duže, nego da životom ispuni smisao ljudskog života u nepredvidljivom vijeku i svijetu..

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by newuser 12/11/2021, 20:22

epikur37 wrote:
mutava baštarda wrote:. Realno gledajući, većina nas kada bi slušali struku produžili bi sebi život,

Točno, ali ne živi čovjek da bi živio što duže, nego da životom ispuni smisao ljudskog života u nepredvidljivom vijeku i svijetu..

Tocno, ali mnoga struka oko cjepiva kaze da nije sigurno. Tako da bi to trebalo biti na izbor.
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by epikur37 12/11/2021, 20:29

newuser wrote:
epikur37 wrote:

Tocno, ali mnoga struka oko cjepiva kaze da nije sigurno. Tako da bi to trebalo biti na izbor.

Nisam se referirao na cijepljenje, nego općenito.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 12/11/2021, 20:39

Beroš: ‘Covid potvrde ne ukidaju ljudska prava. Dapače, one ih povećavaju. Omogućuje nam svakodnevne aktivnosti.’

drunken

2015-09-14

Back to top Go down

Post by T. 12/11/2021, 21:20

mutava baštarda wrote:Beroš: ‘Covid potvrde ne ukidaju ljudska prava. Dapače, one ih povećavaju. Omogućuje nam svakodnevne aktivnosti.’

drunken
Eto, ako je itko i sumnjao u struku da nam hoće oduzeti prava, nakon ove izjave može mirno spavati...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by T. 12/11/2021, 21:23

newuser wrote:
newuser wrote:
T. wrote:
newuser wrote:
Jeste pokušali analno?
Al ako tebi uspije javi da znamo.
Gle, sam spominješ grljenje i ljubljenje s osobama istog spola, a predmjnevano, i roda...
A svi znamo šta slijedi nakon toga...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by kic 12/11/2021, 21:30

zahuktavaju se prosvjedi, sve više ljudi dolazi-!
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by epikur37 12/11/2021, 21:36

kic wrote:

gle ovog milenijalca...hoće svoju revoluciju :)

sloboda zbog slobode, jer ja hoću i neće meni nitko govoriti ;)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by T. 12/11/2021, 22:07

Korona novosti i spoznaje - Page 21 Reagan10

2014-04-14

Back to top Go down

Post by kic 12/11/2021, 22:38

epikur37 wrote:
kic wrote:

diktatura u zacecu se treba posjec..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by epikur37 12/11/2021, 22:42

kic wrote:
epikur37 wrote:
kic wrote:

Sretno, hebala vas liberalna demokracija koja je svakoj budali dala pravo glasa...

a u ovoj medijskoj kakofoniji to sve dobiva formu groteske

još ćete vi kmečati za redom i disciplinom..

no pomalo
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 12/11/2021, 22:44

epikur37 wrote:
kic wrote:
epikur37 wrote:
kic wrote:

Sretno, hebala vas liberalna demokracija koja je svakoj budali dala pravo glasa...

a u ovoj medijskoj kakofoniji to sve dobiva formu groteske

još ćete vi kmečati za redom i disciplinom..

no pomalo

'ajde, goni se u q-rac vise!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 21 of 50 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics