Senf ukida besplatne udzbenike
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Senf ukida besplatne udzbenike
veber wrote:pljiju zato jer nije njihova opcija.violator wrote:Ne razumijem zasto konstantno pljujete po Tomiju? Covjek je dosao nakon Bandita, docekalo ga je ruglo, ponor od ostavstine i sad bi vi htjeli - sto?
Evo, nece vam ukinuti besplatne udzbenike ni zlatnoj djeci, a sto se azila za pse i macke tice - to pozdravljam uvijek. Bas lijepo od njega. :)
zato jer im je bandit bio drag i mio.
stalno previde činjenicu da je bandić bio BANDITINA i to teža, zajedno sa ostalima u tom krugu.
i vuk stalno cvili oko ciosa koji je sada dao realnu cijenu. u normalnoj državi nakon takve ponude i potpisivanja ugovora došla bi policija, financijska, porezna. zapečatila bi cios i istražili bi zašto je tolika razlika u cijeni za istu uslugu.
ne mogu podnesti vuk i marc da je krepotina krepala.
da je zadužio grad za 8 milijardi kuna
da u gradu nikaj nije napravljeno.
samo što tomašević nije po njihovom lopovskom ćefu.
Ono sto spoznajemo jasno i odjelito. :) Sraz dva potpuno razlicita svjetotvorsva.
Hvala na odgovoru.
Guest- Guest
Odoh si napraviti veliki sendvič sa Thomy majonezom njemu u čast .
Dobro, to si spomenuo i prosli put. I dalje nije smijesno. ;)
Bon appétit!
Bon appétit!
Guest- Guest
Kad prošli put, ovo mi je tek prvi danas!
gotov je
2014-04-19
violator wrote:vuksadinare wrote:https://www.24sata.hr/news/grad-zagreb-ukida-i-besplatne-udzbenike-razmislja-se-o-nekoj-vrsti-socijalnog-cenzusa-795444
U nastavku teksta stoji:
... Besplatne udžbenike u osnovnim školama financira država, a Grad Zagreb financira udžbenike za srednjoškolce.
Grad je za te udžbenike ove godine izdvojio oko 40 milijuna kuna. Grad financira i trošak radnih bilježnica, a sada se razmišlja o uvođenju neke vrste socijalnog cenzusa.
Nije pošteno da besplatne udžbenike dobije i onaj čiji roditelji imaju plaću od 15.000 kuna i oni koji su na minimalcu.
Dodatna papirologija, birokratologija ... ajajaj .... inače kad sam bil klinac, svaki početak školske godine je bila financijska trauma za moje starce.
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Odoh si napraviti veliki sendvič sa Thomy majonezom njemu u čast .
Majoneza od Zvijezde, senf od Podravke.
Ostalo ne vidi moj frižider.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Senf:'Nisam ja majke mi.Kekin je'.Senf svalio svu odgovornost zbog murala na Ivanu Kekin.
» PA IPAK SU BESPLATNE!
» Srbija i Srpska uvode jedan nastavni plan i program iste udžbenike
» Više od 10.000 ljudi se prijavilo za besplatne online kurseve sa ITAcademy.
» Hrvati nam zabranili da djeci kod Knina damo udžbenike na ćirilici
» PA IPAK SU BESPLATNE!
» Srbija i Srpska uvode jedan nastavni plan i program iste udžbenike
» Više od 10.000 ljudi se prijavilo za besplatne online kurseve sa ITAcademy.
» Hrvati nam zabranili da djeci kod Knina damo udžbenike na ćirilici
Page 3 of 3