Senf ukida besplatne udzbenike
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Senf ukida besplatne udzbenike
https://www.24sata.hr/news/grad-zagreb-ukida-i-besplatne-udzbenike-razmislja-se-o-nekoj-vrsti-socijalnog-cenzusa-795444
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Senf ukida besplatne udzbenike
'E to sad ne moze'..uzbuna...ahahaha..ali se ima za groblje macaka
2015-09-08
'Ode ti frende brzinom svjetlosti'
'Prvi i zadnji mansat'...samo neki su od komentara
'Prvi i zadnji mansat'...samo neki su od komentara
2015-09-08
Kako sad braniti neobranjivo..
'Ali zato lovd ima za gacice u duginim bojama'
'Ali zato lovd ima za gacice u duginim bojama'
2015-09-08
'Nismo se tako dogovorili Tomek'...ahaha..do nekidan bilo 'super tomek' kad se ukidao roditelj odgajatelj a sad kad dosli drugi na rad vise ne valja..ziva uzbuna...
'Sto ste ocekivali od ljevicara i lgbt nego prvo udar na obitelj'
...ode ti senf kako si dosao...
'Sto ste ocekivali od ljevicara i lgbt nego prvo udar na obitelj'
...ode ti senf kako si dosao...
2015-09-08
Dojma sam da lik hoce isprovocirat ulicu i da ima razloga dati ostavku pod izgovorom 'a kaj ja tu morem' izbjegavajuci i izbore i sigurni poraz..jer jednostavno debelo su se precjenili odnosno idiotski mediji ih precjenili...sad bi majmuni trazili nacin da zbrisu...jedna stvar je dobra...na primjeru zagreba ostatak hrvatske ce vidjeti kakva je to opasna druzina i agenda....
2015-09-08
Tu sam nekidan pisao da se zeleno crveni majmuni nece zadrzati samo na mjeri roditelj odgojitelj..pa agentura poput deba i shizofrenog sranjoslava shittinga mi 'nije istina laz'...rekoh bjzat ce ovi..ali ne kroz izlaz vec preko plota...zivi bili pa vidjeli
2015-09-08
....i jos nesto...ova majmunarija i mackarija dela mjesta za pakije i afgane u zagrebu...
2015-09-08
Mjau...
https://www.jutarnji.hr/vaumijau/novosti/gradonacelnik-obisao-skloniste-za-napustene-pse-i-obecao-uskoro-cemo-imati-i-azil-za-macke-15108769
https://www.jutarnji.hr/vaumijau/novosti/gradonacelnik-obisao-skloniste-za-napustene-pse-i-obecao-uskoro-cemo-imati-i-azil-za-macke-15108769
2015-09-08
Trebal si od sebe i svojih pocet gradonacelnice za primjer...recimo sa 20-tak tisuca kuna place da padnes na 10-tak ili 7,8....kod pripuza si kapitulirao pregovarao dogovarao pa sad kurac siljis na djeci...to je tako kad nemas djece i ne znas sto je odgovornost...ali bitno da si u pederskim i macjim prvim redovima...govno zeleno crveno pedersko...
2015-09-08
....kak je jucer ona selakica izribala mackicu kekinicu da je sve smrdjelo...
2015-09-08
Tooooo....
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/gradani-udruge-i-institucije-zasuli-su-vladu-zahtjevima-da-u-zakon-konacno-ude-i-gej-parovi-mogu-biti-udomitelji/
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/gradani-udruge-i-institucije-zasuli-su-vladu-zahtjevima-da-u-zakon-konacno-ude-i-gej-parovi-mogu-biti-udomitelji/
2015-09-08
TOMAŠEVIĆ O BESPLATNIM UDŽBENICIMA...
Grad Zagreb je jedini grad koji ima besplatne udžbenike za srednju školu. U proračunu za ovu godinu je bilo samo 16 milijuna kuna, što je dovoljno da trećina djece dobije udžbenike u srednjim školama. Ta trećina bi bila dovoljna za obitelji koje dobivaju dječji doplatak.
Mi smo taj iznos utrostručili da bi svi imali besplatne udžbenike.
Grad Zagreb je jedini grad koji ima besplatne udžbenike za srednju školu. U proračunu za ovu godinu je bilo samo 16 milijuna kuna, što je dovoljno da trećina djece dobije udžbenike u srednjim školama. Ta trećina bi bila dovoljna za obitelji koje dobivaju dječji doplatak.
Mi smo taj iznos utrostručili da bi svi imali besplatne udžbenike.
sitting_bull-
2015-09-28
pišeš ti raznorazne idiotarije na dnevnoj razini, počevši prije svitanja.vuksadinare wrote:Tu sam nekidan pisao da se zeleno crveni majmuni nece zadrzati samo na mjeri roditelj odgojitelj..pa agentura poput deba i shizofrenog sranjoslava shittinga mi 'nije istina laz'...rekoh bjzat ce ovi..ali ne kroz izlaz vec preko plota...zivi bili pa vidjeli
konfuzija u središnjici pa konfuzija i u tvojim upisima.
kako bi rekao kolega abraham: kila mozga, buuuuhhhaaaahhhaaa
sitting_bull-
2015-09-28
mjausitting_bull wrote:pišeš ti raznorazne idiotarije na dnevnoj razini, počevši prije svitanja.vuksadinare wrote:Tu sam nekidan pisao da se zeleno crveni majmuni nece zadrzati samo na mjeri roditelj odgojitelj..pa agentura poput deba i shizofrenog sranjoslava shittinga mi 'nije istina laz'...rekoh bjzat ce ovi..ali ne kroz izlaz vec preko plota...zivi bili pa vidjeli
2015-09-08
kreten.vuksadinare wrote:mjausitting_bull wrote:pišeš ti raznorazne idiotarije na dnevnoj razini, počevši prije svitanja.vuksadinare wrote:Tu sam nekidan pisao da se zeleno crveni majmuni nece zadrzati samo na mjeri roditelj odgojitelj..pa agentura poput deba i shizofrenog sranjoslava shittinga mi 'nije istina laz'...rekoh bjzat ce ovi..ali ne kroz izlaz vec preko plota...zivi bili pa vidjeli
sitting_bull-
2015-09-28
pa kad gledas kako samo hoda sve ti je jasnoepikur37 wrote:Frajer nije normalan...
2015-09-08
gradonačelnik idućih 20godina...
evo jucer gledao na z1 jednog mostovca iz gradske skupstine...kaze da senfu ne predvidja dulje vrijeme u fotelji...i moguci su prijevremeni izbori..ne puca samo senf nego i mozemovci u skupstini..mnogi bi sad rajse bili oporba..previse problema koje ne znaju rjesiti a sad im prijete mnogobrojne tuzbe...a dio mozemovaca tvrdi da su postsli nevjerodostojni narocito nakon kapitulacije pred ciosomAssadNaPodmornici wrote:gradonačelnik idućih 20godina...
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Senf:'Nisam ja majke mi.Kekin je'.Senf svalio svu odgovornost zbog murala na Ivanu Kekin.
» PA IPAK SU BESPLATNE!
» Srbija i Srpska uvode jedan nastavni plan i program iste udžbenike
» Više od 10.000 ljudi se prijavilo za besplatne online kurseve sa ITAcademy.
» Hrvati nam zabranili da djeci kod Knina damo udžbenike na ćirilici
» PA IPAK SU BESPLATNE!
» Srbija i Srpska uvode jedan nastavni plan i program iste udžbenike
» Više od 10.000 ljudi se prijavilo za besplatne online kurseve sa ITAcademy.
» Hrvati nam zabranili da djeci kod Knina damo udžbenike na ćirilici
Page 1 of 3