Hrvat, predsednik Čilea? VIDEO
Page 1 of 1
Hrvat, predsednik Čilea? VIDEO
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=11&dd=04&nav_category=78&nav_id=2051085
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Hrvat, predsednik Čilea? VIDEO
Jadna li im majka...
No, dobro, i ministar obrane im je Hrvat, tako da barem s te strane neć imat problema.
No, dobro, i ministar obrane im je Hrvat, tako da barem s te strane neć imat problema.
Last edited by Eroo on 4/11/2021, 13:56; edited 1 time in total
2016-07-22
Izbacujemo SAD iz Čilea.
Rat na Pacifiku o kojem sam pisao na forumu prije više od pola godine. Sadd se plan ostvauje. Čile ima dugu pomorsku granicu na Pacifiku i Amerika leti a dolaze Rusi i Kinezi.
Napad je najbolja obrana a Amerika podržava Komšića.
Rat na Pacifiku o kojem sam pisao na forumu prije više od pola godine. Sadd se plan ostvauje. Čile ima dugu pomorsku granicu na Pacifiku i Amerika leti a dolaze Rusi i Kinezi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Amerika ne podržava ni Bidena.RayMabus wrote:Izbacujemo SAD iz Čilea.
2016-07-22
Prije više od pola godine napisao sam vojni plan i sad kreće njegova realizacija.
Čile ima dugu obalu na južnom Pacifiku i pobjeda lijevih snaga je približavanje Čilea Kini i Rusiji čime se američka mornarica odvlači od BiH.
Napad je najbolja obrana. Sad realiziramo taj plan.
Čile ima dugu obalu na južnom Pacifiku i pobjeda lijevih snaga je približavanje Čilea Kini i Rusiji čime se američka mornarica odvlači od BiH.
Napad je najbolja obrana. Sad realiziramo taj plan.
2014-04-11
To nije politika nego vojska. Sasvim nebitno koja je stranka na vlasti u Americi. Udaram na Pentagon i njihove planove. Odvlačim im brodove na drugi kraj svijeta tako da nemaju kapacitete za sve i moraju se oslonit na Hrvatsku u BiH.Eroo wrote:Amerika ne podržava ni Bidena.RayMabus wrote:Izbacujemo SAD iz Čilea.
2014-04-11
Dođi.
https://avaz.ba/globus/svijet/693880/pentagon-je-sokiran-kineski-nuklearni-arsenal-raste-pet-puta-brze-od-prognoza
https://avaz.ba/globus/svijet/693880/pentagon-je-sokiran-kineski-nuklearni-arsenal-raste-pet-puta-brze-od-prognoza
2014-04-11
Similar topics
» ''Hrvat Boric novi je predsjednik Čilea! Protukandidat ga nazvao i čestitao mu''
» Srbin i Hrvat ubili karabinjera tokom pokušaja bega VIDEO
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
» Srbin i Hrvat ubili karabinjera tokom pokušaja bega VIDEO
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
Page 1 of 1