Svaki dan neka ratna obljetnica, a uz nju odmah i misa
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Svaki dan neka ratna obljetnica, a uz nju odmah i misa
ebenica wrote:a zamisli da si hrvat u bosni i ono baš moraš bit katolik jer inače nisi pravi i baš moraš govoriti da jesi jer inače nisi.crvenkasti wrote:ebenica wrote:i prcku je isto tak samo njemu dođe da bude bosanac.crvenkasti wrote:Ja moram svaki dan, non stop, sebi ponavljati: ja sam Hrvat, ja sam Hrvat, ja sam Hrvat.
Ako neki dan zaboravim, odmah mi dođe da sam Srbin.
Volim te obljetnice, hrvatska slavlja i mise. Tamo sam Hrvat bez napora.
al ja sam rođen u luksuzu gdje ne moram niti jedno niti drugo. meni je svaki dan kao misa bez napora.
Probaj bar jedan dan biti Hrvat. Užasno je.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
ne mogu. što bi mi rekao babo da me vidi :(crvenkasti wrote:ebenica wrote:a zamisli da si hrvat u bosni i ono baš moraš bit katolik jer inače nisi pravi i baš moraš govoriti da jesi jer inače nisi.crvenkasti wrote:ebenica wrote:i prcku je isto tak samo njemu dođe da bude bosanac.crvenkasti wrote:Ja moram svaki dan, non stop, sebi ponavljati: ja sam Hrvat, ja sam Hrvat, ja sam Hrvat.
Ako neki dan zaboravim, odmah mi dođe da sam Srbin.
Volim te obljetnice, hrvatska slavlja i mise. Tamo sam Hrvat bez napora.
al ja sam rođen u luksuzu gdje ne moram niti jedno niti drugo. meni je svaki dan kao misa bez napora.
Probaj bar jedan dan biti Hrvat. Užasno je.
Guest- Guest
ebenica wrote:a veliš mi nismo niš krivi, krivi su srbi kaj su proglasili dio hrvatskog teritorija vjekovno srpskim i htjeli ga oduzet,Sovak wrote:
Da smo kak Čehi imali normalne Slovake za susjede danas ne bi bilo niti spomena rata niti tih misa (kojima usput nikad u tim prigodama nisam nazočil jer mi te litanije idu na onu stvar).
Ali mi nismo imali Čehe nego Srbe i Bošnjake.
I rat je bil brutala.
pa smo mi to isto napravili sa bosnom, proglasili vjekovno hrvatskim teritorijem i htjeli ga oduzet.
da su nam se bosanci barem htjeli naguzit i bit barem jedan dobar susjed, bili bi naše cvijeće i slovaci. gradili smo taj odnos i kak su nam vratili, nisu nam dali naše...iebena govna.
da barem imamo dobre susjede ovakvi dobri kakvi jesmo.
Jebala te NDH i WWII.
Mali kronološki niz.
JNA napada i uništava hrvatsko mjesto Ravno u Hercegovini 1. listopada 1991.
Reakcija Sarajeva?
Hrvatska zajednica Posavina je osnovana 12. studenog 1991. i Hrvatska zajednica Herceg-Bosna osnovana je 18. listopada 1991. dakle poslije tog uništavanja Ravnog i te zajednice općina s hrvatskom većinom kak prvi način organiziranja političke i kasnije vojne obrane niti u jednom trenutku nisu dovodile u pitanje postojanje BiH.
Potpuno nefunkcioniranje vlasti i nered u Sarajevu, budaletine mašu Titovim slikama i pozivaju JNA na obranu RBiH, Srbi u BiH napadaju sve općine s hrvatskim i muslimanskim većinskim stanovništvom, primili smo njihove izbjeglice, obučavali im vojnike, naoružavali ih, primalo ih se i u redove HVO-a bez ikakvog pitanja dok im je gorilo.
Pa onda kad su napokon i ustrojili tu ARBiH umjesto da forsiraju do svojih enklava na Drini i deblokadu Sarajeva oni svoje snage počnu grupirati u središnjoj Bosni i kreće pičvajz na Hrvate i HVO s ''nožem u leđa'' ... isto to se ponavlja i u Hercegovini.
HZHB se tek poslije otvorene agresije muslimanske ARBiH na sve hrvatske općine pretvara u HRHB i to tek 28. kolovoza 1993.
Pa čak niti tada HRHB ne dovodi u pitanje postojanje BiH, ali poslije svega traži se federalizacija po nacionalnom ključu jer drugačija BiH je zapravo nemoguća.
Dokaz tomu je današnje stanje u BiH.
Nadam se samo da ću dovoljno poživjeti i svjedočiti raspadu te nakarade i osnivanju nacionalne bošnjačke državice na nekih 20% današnje tzv. BiH.
Šućur Alahu!
Guest- Guest
debotoijusto wrote:poduzi tekst a dobar , +
Smeće od teksta a ti si opsjednut i borbom protiv pijeteta žrtvama DR i borbom protiv Crkve. Što ćemo s tobom? Da te izbrišemo kao mural?
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5119
2021-02-20
pa to je. trebali su se naguzit da bi bili dobri susjedi kao slovaci, sarajevo je njihovo koji kurac imaju radit negdje drugdje pogotovo negdje gdje smo "mi" nešto osnovali. i mirna bosna. dobri susjedi, poslušni.Sovak wrote:ebenica wrote:a veliš mi nismo niš krivi, krivi su srbi kaj su proglasili dio hrvatskog teritorija vjekovno srpskim i htjeli ga oduzet,Sovak wrote:
Da smo kak Čehi imali normalne Slovake za susjede danas ne bi bilo niti spomena rata niti tih misa (kojima usput nikad u tim prigodama nisam nazočil jer mi te litanije idu na onu stvar).
I rat je bil brutala.
pa smo mi to isto napravili sa bosnom, proglasili vjekovno hrvatskim teritorijem i htjeli ga oduzet.
da su nam se bosanci barem htjeli naguzit i bit barem jedan dobar susjed, bili bi naše cvijeće i slovaci. gradili smo taj odnos i kak su nam vratili, nisu nam dali naše...iebena govna.
Jebala te NDH i WWII.
Mali kronološki niz.
Reakcija Sarajeva?
Hrvatska zajednica Posavina je osnovana 12. studenog 1991. i Hrvatska zajednica Herceg-Bosna osnovana je 18. listopada 1991. dakle poslije tog uništavanja Ravnog i te zajednice općina s hrvatskom većinom kak prvi način organiziranja političke i kasnije vojne obrane niti u jednom trenutku nisu dovodile u pitanje postojanje BiH.
Potpuno nefunkcioniranje vlasti i nered u Sarajevu, budaletine mašu Titovim slikama i pozivaju JNA na obranu RBiH, Srbi u BiH napadaju sve općine s hrvatskim i muslimanskim većinskim stanovništvom, primili smo njihove izbjeglice, obučavali im vojnike, naoružavali ih, primalo ih se i u redove HVO-a bez ikakvog pitanja dok im je gorilo.
Pa onda kad su napokon i ustrojili tu ARBiH umjesto da forsiraju do svojih enklava na Drini i deblokadu Sarajeva oni svoje snage počnu grupirati u središnjoj Bosni i kreće pičvajz na Hrvate i HVO s ''nožem u leđa'' ... isto to se ponavlja i u Hercegovini.
HZHB se tek poslije otvorene agresije muslimanske ARBiH na sve hrvatske općine pretvara u HRHB i to tek 28. kolovoza 1993.
Pa čak niti tada HRHB ne dovodi u pitanje postojanje BiH, ali poslije svega traži se federalizacija po nacionalnom ključu jer drugačija BiH je zapravo nemoguća.
Nadam se samo da ću dovoljno poživjeti i svjedočiti raspadu te nakarade i osnivanju nacionalne bošnjačke državice na nekih 20% današnje tzv. BiH.
Šućur Alahu!
možda smo i mi tak trebali sa krajinom, naguzit se i nema rata. slovaci i česi. dobri susjedi.
Guest- Guest
govna nezahvalna, valjda nisu čitali cjenik: sve ćemo vam to dat a kad hoćemo naplatit red je da nam platite to je ionak oduvijek naše. kak smo humano dobri susjedi. slovaci.Sovak wrote: primili smo njihove izbjeglice, obučavali im vojnike, naoružavali ih, primalo ih se i u redove HVO-a bez ikakvog pitanja dok im je gorilo.
Guest- Guest
Ebenica kak je bilo u karuselu...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ebenica wrote:pa to je. trebali su se naguzit da bi bili dobri susjedi kao slovaci, sarajevo je njihovo koji kurac imaju radit negdje drugdje pogotovo negdje gdje smo "mi" nešto osnovali. i mirna bosna. dobri susjedi, poslušni.Sovak wrote:ebenica wrote:a veliš mi nismo niš krivi, krivi su srbi kaj su proglasili dio hrvatskog teritorija vjekovno srpskim i htjeli ga oduzet,Sovak wrote:
I rat je bil brutala.
Jebala te NDH i WWII.
Mali kronološki niz.
Reakcija Sarajeva?
Šućur Alahu!
možda smo i mi tak trebali sa krajinom, naguzit se i nema rata. slovaci i česi. dobri susjedi.
prvo ti babo nije objasnio da niste bitni 'vi' nego da postoje ljudi koji nisu bosnjaci a koji zive u bih stoljecima i koji su svi 'suvlasnici' jedne te iste parcele
i to njih trojica pudlice
drugo ti babo nije objasnio da postoje dvije opcije u takvim okolnostima, da se niko ne naguzi, to jest da vlasnici zajednicki pokrenu biznis na toj zajednickoj parceli, ili da se vlasnici (kojih, javi babi, ima troje) podjele
posto je sve poslije rata pokazalo da je tvog babe ekipa krenula da naguzi jednog od suvlasnika, tj oba suvlasnika, onda je ocito da opcija da se zajedno udje u biznis nije ostvariva
kuzis pudlice
a "vi', to jest ti nemas s time nista
a ni tvoj babo
Last edited by prckov on 5/11/2021, 13:05; edited 1 time in total
2014-04-19
Kakvi "suvlasnici", Srbi su agresori.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Kakvi "suvlasnici", Srbi su agresori.
u bih su i agresori a i suvlasnici
e sad ti skontaj u svojoj tikvi kako je to moguce
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:crvenkasti wrote:Kakvi "suvlasnici", Srbi su agresori.
skontaj ti, pička ti materina
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:prckov wrote:crvenkasti wrote:Kakvi "suvlasnici", Srbi su agresori.
skontaj ti, pička ti materina
ne smaraj druge svojom patologijom picka ti materina cetnicka
2014-04-19
a to isto nije vrijedilo za krajinu? pa i oni su proglasili nešto, imali i zastavu i sve.prckov wrote: da postoje dvije opcije u takvim okolnostima, da se niko ne naguzi, to jest da vlasnici zajednicki pokrenu biznis na toj zajednickoj parceli, ili da se vlasnici (kojih, javi babi, ima troje) podjele
Guest- Guest
ebenica wrote:a to isto nije vrijedilo za krajinu? pa i oni su proglasili nešto, imali i zastavu i sve.prckov wrote: da postoje dvije opcije u takvim okolnostima, da se niko ne naguzi, to jest da vlasnici zajednicki pokrenu biznis na toj zajednickoj parceli, ili da se vlasnici (kojih, javi babi, ima troje) podjele
prvo pricas o naguzivanju sad malo druga tema
probaj sam skontat sto nije, il nek ti babo objasni
zivot je kratak
2014-04-19
tema je uvijek ista bosanac, koncentriraj se. ono što mi srbima nismo dali u krajini bi bosanci trebali dat u bosni hrvatima i srbima jer su eto oni nešto proglasili i pošto bosanci nedaju onda su loši susjedi i nezahvalna govna i nikak da razumiju da je to samo naše i da im damo sarajevo. vidiš bosanac sličnosti sa krajinom i situacijom u bosni? ne vidiš? eh krele retardirani.prckov wrote:ebenica wrote:a to isto nije vrijedilo za krajinu? pa i oni su proglasili nešto, imali i zastavu i sve.prckov wrote: da postoje dvije opcije u takvim okolnostima, da se niko ne naguzi, to jest da vlasnici zajednicki pokrenu biznis na toj zajednickoj parceli, ili da se vlasnici (kojih, javi babi, ima troje) podjele
prvo pricas o naguzivanju sad malo druga tema
probaj sam skontat sto nije, il nek ti babo objasni
zivot je kratak
Guest- Guest
pudlice
tema je bih, znas to je ona zemlja odakle ti je babo izljego u HR
kuzis pudlice, nije ni hrvatska ni svicarska ni argentina
ni poljska ni zanzibar
tema je bih i rjesavamo to tvoje navodno naguzivanje babine ti subrace u bih
ti pudlice velis da neko nekog tamo naguzuje, i da neko nekom daje/nedaje ono sto njemu vec pripada kao suvlasniku.
ti tako tulav valjda mislis da ti babin narod treba odlucivat o cijeloj parceli inace ga neko naguzuje od suvlasnika
po tebi oni ne mogu nikog naguzivat jer je njihovo pravo na cijelu parcelu i jer je alah tako htio, i jer ti je drugi babo (alija) to ostavio u amenet turskoj
hrvati (ako ti je lakse onda katolici) su glasali za neovisnu bih
takodje su poslije rata glasali za cijelu bih u okviru federacije uz republiku srpsku kao novo uredjenje bih
sva tri suvlasnika su to potpisala i pristala, kuis
a onda su ti babinovci posli preglasavat jednog suvlasnika sa kojim su pristali zivit zajedno
sto ce rec jedino ko tamo koga naguzuje to su bosnjaci hrvate, sto je tebi kao hrvatu sasvim prihvatljivo naguzivanje jer ti je babo reko da to hrvati bosnjake naguzuju
posto je tebe babo napravio tako glupog onda ti moram ovako crtat i zacepit nos od smrada koji siris
valjda moj humanizam proradi
i empatija
ni poljska ni zanzibar
ti pudlice velis da neko nekog tamo naguzuje, i da neko nekom daje/nedaje ono sto njemu vec pripada kao suvlasniku.
ti tako tulav valjda mislis da ti babin narod treba odlucivat o cijeloj parceli inace ga neko naguzuje od suvlasnika
po tebi oni ne mogu nikog naguzivat jer je njihovo pravo na cijelu parcelu i jer je alah tako htio, i jer ti je drugi babo (alija) to ostavio u amenet turskoj
takodje su poslije rata glasali za cijelu bih u okviru federacije uz republiku srpsku kao novo uredjenje bih
a onda su ti babinovci posli preglasavat jednog suvlasnika sa kojim su pristali zivit zajedno
sto ce rec jedino ko tamo koga naguzuje to su bosnjaci hrvate, sto je tebi kao hrvatu sasvim prihvatljivo naguzivanje jer ti je babo reko da to hrvati bosnjake naguzuju
posto je tebe babo napravio tako glupog onda ti moram ovako crtat i zacepit nos od smrada koji siris
i empatija
2014-04-19
paralela bosanac. ako nešto nije vrijedilo u rh tih istih godina; podjela suvlasništva, kako ti to milo nazivaš, onda to isto ne može vrijediti niti u bih, jer se onda to zove guženje.prckov wrote:pudlice
ni poljska ni zanzibar
i empatija
rodio si se u bosni, bosanac si i koliko god ti htio bit hrvat i pripajat teritorij tuđe države rh umrijet ćeš kao bosanski građanin sa dvojnim državljanstvom. bosanac smrdljivi.
daj sad pričaj kak si ti katolik. i hrvat.
Guest- Guest
meni je kao hrvatu prihvaljtljivo da se tuđi teritorij tuđe države ne dira. bečki smjer za razliku tvog turskog.prckov wrote:, sto je tebi kao hrvatu sasvim prihvatljivo naguzivanje
Guest- Guest
ebenica wrote:meni je kao hrvatu prihvaljtljivo da se tuđi teritorij tuđe države ne dira. bečki smjer za razliku tvog turskog.prckov wrote:, sto je tebi kao hrvatu sasvim prihvatljivo naguzivanje
ma to "hrvatu" je srkazam pudlice
stos tolko tulav
2014-04-19
ebenica wrote:govna nezahvalna, valjda nisu čitali cjenik: sve ćemo vam to dat a kad hoćemo naplatit red je da nam platite to je ionak oduvijek naše. kak smo humano dobri susjedi. slovaci.Sovak wrote: primili smo njihove izbjeglice, obučavali im vojnike, naoružavali ih, primalo ih se i u redove HVO-a bez ikakvog pitanja dok im je gorilo.
Da ... jebe te kronologija događaja pa onda ide prduckanje.
Kak i sve vas kaj ste za Muslije.
Jedini cjenik je bil ''ne okrećite cijevi prema nama''.
A oni okrenuli.
Govno od BiH se odavno raspala, samo ju na okupu drže ''vanjski potpornji'' i to isti oni koji su htjeli Jugu održati, ali im nije uspjelo.
Ne buju niti BIH.
Dakle nije pitanje je l' se bude ili se ne bude rastrančirala, nego kad bu i bude li to mirno ili ''nemirno''.
U to ime još jednom, a temeljem narodnog samodređenja pozdravljam osnivanje bošnjačke nacionalne države na onom prostoru koji su unesli u Federaciju BiH washingtonskim sporazumom te kasnije daytonskim sporazumom u novu ''državu'' BiH.
Drugi dionici daytonskog ugovora su bili HRHB i RS.
Tko je kaj unesel u tu novu BiH, to bu i iznesel ... plus-minus i sim-tam ak treba može se nekaj ispregovarati ... ali se sve manje više dobro zna.
Vozi Miško.
Guest- Guest
ebenica wrote:paralela bosanac. ako nešto nije vrijedilo u rh tih istih godina; podjela suvlasništva, kako ti to milo nazivaš, onda to isto ne može vrijediti niti u bih, jer se onda to zove guženje.prckov wrote:pudlice
ni poljska ni zanzibar
i empatija
rodio si se u bosni, bosanac si i koliko god ti htio bit hrvat i pripajat teritorij tuđe države rh umrijet ćeš kao bosanski građanin sa dvojnim državljanstvom. bosanac smrdljivi.
daj sad pričaj kak si ti katolik. i hrvat.
ti mozes radit paralele sa kruskama i tikvama
ja nemam vremena za svaku budalu koja nije u stanju primjetit posebnosti i specificnosti toga dvoje
niti me to sad zanima
ti tvrdis da neko bosnjake u bosni i hercegovini naguzuje, ajd sad to objasni
2014-04-19
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Svaki dan se slavi neka pobjeda nad fašistima
» Centar za mirovne studije: Neka predsjednica odmah predoči dokaze
» Braniteljska zadruga želi skrbiti o Cetini: Neka svaki gost plaća simboličnih 10 kuna, to je skoro 5 milijuna godišnje koje bi naša udruga investicijama vratila rijeci
» Obljetnica:27 obljetnica zaustavljanja tenkova JNA u Pologu kod Širokog Brijega
» Komšije izbegle bankrot: Svaki treći bez posla, svaki četvrti siromašan
» Centar za mirovne studije: Neka predsjednica odmah predoči dokaze
» Braniteljska zadruga želi skrbiti o Cetini: Neka svaki gost plaća simboličnih 10 kuna, to je skoro 5 milijuna godišnje koje bi naša udruga investicijama vratila rijeci
» Obljetnica:27 obljetnica zaustavljanja tenkova JNA u Pologu kod Širokog Brijega
» Komšije izbegle bankrot: Svaki treći bez posla, svaki četvrti siromašan
Page 5 of 9