Svaki dan neka ratna obljetnica, a uz nju odmah i misa
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Svaki dan neka ratna obljetnica, a uz nju odmah i misa
ebenica wrote:evo ja sam umjesto tebe, nemoj se sramit sad, budi k'o doma u svom selu.prckov wrote:ja sam hrvat i katolik.ebenica wrote:daj napiši da si katolik i hrvat.prckov wrote:ebenica wrote:jebo ti alah bosansku mater, i isus krist isto. ;)prckov wrote:ebenica wrote:ma naravno da je turčine ;) a bosanski sarkazam mene dira u vražju mater a nisam čak ni katolik nego ateist i opet veći hrvat od tebe rođenog u bosni, jedi se iznutra.prckov wrote:ebenica wrote:meni je kao hrvatu prihvaljtljivo da se tuđi teritorij tuđe države ne dira. bečki smjer za razliku tvog turskog.prckov wrote:, sto je tebi kao hrvatu sasvim prihvatljivo naguzivanje
ma to "hrvatu" je srkazam pudlice
stos tolko tulav
ma budi ti ateist kolko hoces samo nemoj sovat alaha
i dzamiju
ne trebas to tako opsovat svog babu i mater
ajd ateistu
sta je sad
ne smijes babi opsovat alaha
a ja ateiste i kurca
smijes li bar neni
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
isusa ti dragog koji retaj. :/prckov wrote:ebenica wrote:evo ja sam umjesto tebe, nemoj se sramit sad, budi k'o doma u svom selu.prckov wrote:ja sam hrvat i katolik.ebenica wrote:daj napiši da si katolik i hrvat.prckov wrote:ebenica wrote:jebo ti alah bosansku mater, i isus krist isto. ;)prckov wrote:ebenica wrote:ma naravno da je turčine ;) a bosanski sarkazam mene dira u vražju mater a nisam čak ni katolik nego ateist i opet veći hrvat od tebe rođenog u bosni, jedi se iznutra.prckov wrote:ebenica wrote:meni je kao hrvatu prihvaljtljivo da se tuđi teritorij tuđe države ne dira. bečki smjer za razliku tvog turskog.prckov wrote:, sto je tebi kao hrvatu sasvim prihvatljivo naguzivanje
stos tolko tulav
i dzamiju
ajd ateistu
sta je sad
a ja ateiste i kurca
smijes li bar neni
Guest- Guest
ebenica wrote:daj skrati bokte, ti si hrvat katolik. koji kurac razmišljaš dalje.prckov wrote:evo za tulavce koji porede neuporedivo
hrvati u bih po raspadu juge glasali za cjelovitu bih
- srbi u hrvatskoj to nikad nisu
hrvati u bih po zavrsetku rata potpisali i pristali na cijelu bih
- srbi u hrvatskoj ni to nikad nisu
hrvati konstitutivni narod u bih
- srbi u hr to nisu
i sam je tvoj leftard mesic reko da nisu donijeli zemlju na opancima pa to s njim raspravljaj
mene sad zanima iskljucivo bih u kojoj ti tvrdis da neko bosnjake naguzuje
ajmo nazad na temu
ko naguzuje bosnjake u bih
nije valjda da si se predomislio
2014-04-19
kad naučiš hrvatski kao materinji jezik razumijet ćeš kaj piše. znači nikad.prckov wrote:ebenica wrote:daj skrati bokte, ti si hrvat katolik. koji kurac razmišljaš dalje.prckov wrote:evo za tulavce koji porede neuporedivo
- srbi u hr to nisu
i sam je tvoj leftard mesic reko da nisu donijeli zemlju na opancima pa to s njim raspravljaj
ajmo nazad na temu
Guest- Guest
ebenica wrote:i od nastanka država nije, da. kaj tu nije jasno?Sovak wrote:ebenica wrote:meni je kao hrvatu prihvaljtljivo da se tuđi teritorij tuđe države ne dira. bečki smjer za razliku tvog turskog.prckov wrote:, sto je tebi kao hrvatu sasvim prihvatljivo naguzivanje
Joj pa da ... ''Beč'' nikad nije ''diral tuđi teritorij'', a to nikad je tekar od 1921. kada su konačno utvrđene granice Austrije kakvu danas znamo.
gradiščanskih hrvata ima 70 000 (možda i više u 3.4. koljenu) hoćemo i tam herceg-grad?
onak po srpskom: gde živi hrvatski svet.
Ajoj.
Povijest Austrije počinje puno ranije.
Današnja Republika Austrija je u konačnici proizvod njihovih poraza i to kaj se Nijemcima Austrije nije dopustilo ujedinjenje s Njemačkom poslije 1918., naročito ne poslije 1945.
Austrijanci su se pisali uvijek kak Nijemci kaj zapraf i jesu, ali tuđa ''pobjednička'' politika od 1918. i 1945. im je to jednostavno zabranila.
Treba poznavati malo tu njihovu povijest.
A uspoređivati ju s poviješću BiH je ono ... na razini vrtičkog uzrasta.
Ali gle ... nije bed biti Muslija i zagovarati muslijsku BiH. Svatko ima svoje.
Ali nije realno ... jebi ga.
Guest- Guest
ebenica wrote:isusa ti dragog koji retaj. :/prckov wrote:ebenica wrote:evo ja sam umjesto tebe, nemoj se sramit sad, budi k'o doma u svom selu.prckov wrote:ja sam hrvat i katolik.ebenica wrote:daj napiši da si katolik i hrvat.prckov wrote:ebenica wrote:jebo ti alah bosansku mater, i isus krist isto. ;)prckov wrote:ebenica wrote:ma naravno da je turčine ;) a bosanski sarkazam mene dira u vražju mater a nisam čak ni katolik nego ateist i opet veći hrvat od tebe rođenog u bosni, jedi se iznutra.prckov wrote:ebenica wrote:meni je kao hrvatu prihvaljtljivo da se tuđi teritorij tuđe države ne dira. bečki smjer za razliku tvog turskog.prckov wrote:, sto je tebi kao hrvatu sasvim prihvatljivo naguzivanje
stos tolko tulav
i dzamiju
ajd ateistu
sta je sad
a ja ateiste i kurca
smijes li bar neni
ma ti si obicna mala sisata pudlica
kakav ateista kakv kurac
2014-04-19
pa kaj onda kaj počinje puno ranije? počinje i bosanska sa bosanskim kraljevima. tvrtko nije hrvatski kralj niti onda rugoba ili kak se već zvala ružna ili gruba nešto nije hrvatska kraljica.Sovak wrote:ebenica wrote:i od nastanka država nije, da. kaj tu nije jasno?Sovak wrote:ebenica wrote:meni je kao hrvatu prihvaljtljivo da se tuđi teritorij tuđe države ne dira. bečki smjer za razliku tvog turskog.prckov wrote:, sto je tebi kao hrvatu sasvim prihvatljivo naguzivanje
Joj pa da ... ''Beč'' nikad nije ''diral tuđi teritorij'', a to nikad je tekar od 1921. kada su konačno utvrđene granice Austrije kakvu danas znamo.
gradiščanskih hrvata ima 70 000 (možda i više u 3.4. koljenu) hoćemo i tam herceg-grad?
onak po srpskom: gde živi hrvatski svet.
Ajoj.
Povijest Austrije počinje puno ranije.
Današnja Republika Austrija je u konačnici proizvod njihovih poraza i to kaj se Nijemcima Austrije nije dopustilo ujedinjenje s Njemačkom poslije 1918., naročito ne poslije 1945.
Austrijanci su se pisali uvijek kak Nijemci kaj zapraf i jesu, ali tuđa ''pobjednička'' politika od 1918. i 1945. im je to jednostavno zabranila.
Treba poznavati malo tu njihovu povijest.
A uspoređivati ju s poviješću BiH je ono ... na razini vrtičkog uzrasta.
Ali gle ... nije bed biti Muslija i zagovarati muslijsku BiH. Svatko ima svoje.
Ali nije realno ... jebi ga.
kaj ti hoćeš reć katoliče? tko se ne slaže s tobom je musliman? jel to katoliče? hrvatino?
Guest- Guest
a ti si katolik i hrvat. iz'bosne.prckov wrote:ebenica wrote:isusa ti dragog koji retaj. :/prckov wrote:ebenica wrote:evo ja sam umjesto tebe, nemoj se sramit sad, budi k'o doma u svom selu.prckov wrote:ja sam hrvat i katolik.ebenica wrote:daj napiši da si katolik i hrvat.prckov wrote:ebenica wrote:jebo ti alah bosansku mater, i isus krist isto. ;)prckov wrote:ebenica wrote:ma naravno da je turčine ;) a bosanski sarkazam mene dira u vražju mater a nisam čak ni katolik nego ateist i opet veći hrvat od tebe rođenog u bosni, jedi se iznutra.prckov wrote:ebenica wrote:meni je kao hrvatu prihvaljtljivo da se tuđi teritorij tuđe države ne dira. bečki smjer za razliku tvog turskog.prckov wrote:, sto je tebi kao hrvatu sasvim prihvatljivo naguzivanje
stos tolko tulav
i dzamiju
ajd ateistu
sta je sad
a ja ateiste i kurca
smijes li bar neni
ma ti si obicna mala sisata pudlica
kakav ateista kakv kurac
Guest- Guest
ebeni gdje si ti povjest učio i kada?
Šandor Winnetou wrote:ebeni gdje si ti povjest učio i kada?
ma kurca je on ikad išta učio
ebenica wrote:kad naučiš hrvatski kao materinji jezik razumijet ćeš kaj piše. znači nikad.prckov wrote:ebenica wrote:daj skrati bokte, ti si hrvat katolik. koji kurac razmišljaš dalje.prckov wrote:evo za tulavce koji porede neuporedivo
- srbi u hr to nisu
ajmo nazad na temu
ko sto sam i mislio
to jest znao
ti seres da bi srao
jer jedini sranjem mozes na sebe privuc paznju
mozda da se neka smiluje i da ti malo da, da bi nesto i bilo od takve vrece govana ko sto si ti, ali mislim da je kasno
ostaces vreca govana do kraja i kevkat okolo zbog klete sudbine
kev kev ciju ciju
otiso sam
2014-04-19
a di drugdje nego u jna, kaj se ne vidi antihrvatski element? povijest je kao i bog, mora bit na našoj strani inače nije povijest niti bog.Šandor Winnetou wrote:ebeni gdje si ti povjest učio i kada?
Guest- Guest
a rti svaki put dodješ jer voliš jest moja govna. krasno.prckov wrote:
jer jedini sranjem mozes na sebe privuc paznju
vidimo se i sljedeći put ;)
Guest- Guest
to je vrlo vjerojatno, mislim to o kurcu jel. Za ostalo kao da je lično polagao kod đure pucara starog ili nekog drugog druga sličnog intelektualnog kalibra.marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:ebeni gdje si ti povjest učio i kada?
pa barem nisam pokatoličen srbin sa mokrim snovima o vekovnim teritorijama.Šandor Winnetou wrote:to je vrlo vjerojatno, mislim to o kurcu jel. Za ostalo kao da je lično polagao kod đure pucara starog ili nekog drugog druga sličnog intelektualnog kalibra.marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:ebeni gdje si ti povjest učio i kada?
Guest- Guest
ebenica wrote:kad naučiš hrvatski kao materinji jezik razumijet ćeš kaj piše. znači nikad.prckov wrote:ebenica wrote:daj skrati bokte, ti si hrvat katolik. koji kurac razmišljaš dalje.prckov wrote:evo za tulavce koji porede neuporedivo
- srbi u hr to nisu
ajmo nazad na temu
Čuj ... i za vrijeme Juge imali smo profače iz ''hrvatskoga ili srpskoga jezika'' koji su nam uredno u zadaćnicama križali taj izraz i dopisali ''materinski''.
I onda se znalo kaj je naše, a kaj nije.
Ta školska praksa je nastavljena i u RH kad smo se konačno otresli onoga dreka ''i srpski''.
Ne znam gdje si to pokupil, ali vizavi toga još manje onda možeš nekom drugomu spočitavati jezično znanje.
Pa makar to bil i Prcko iz Klokanlenda.
Guest- Guest
gle, gdje god da si se drogirao lošu drogu su ti uvaljali. Ti čak ni osnove ne poznaješ a da bi se s tobom (koji neznanje prikrivaš psovkama, arogantnošću i bahatošću) iole dalo ozbiljno komunicirati.ebenica wrote:a di drugdje nego u jna, kaj se ne vidi antihrvatski element? povijest je kao i bog, mora bit na našoj strani inače nije povijest niti bog.Šandor Winnetou wrote:ebeni gdje si ti povjest učio i kada?
boli me kurac tko je tebi kaj križao.Sovak wrote:ebenica wrote:kad naučiš hrvatski kao materinji jezik razumijet ćeš kaj piše. znači nikad.prckov wrote:ebenica wrote:daj skrati bokte, ti si hrvat katolik. koji kurac razmišljaš dalje.prckov wrote:evo za tulavce koji porede neuporedivo
- srbi u hr to nisu
ajmo nazad na temu
Čuj ... i za vrijeme Juge imali smo profače iz ''hrvatskoga ili srpskoga jezika'' koji su nam uredno u zadaćnicama križali taj izraz i dopisali ''materinski''.
I onda se znalo kaj je naše, a kaj nije.
Ta školska praksa je nastavljena i u RH kad smo se konačno otresli onoga dreka ''i srpski''.
Ne znam gdje si to pokupil, ali vizavi toga još manje onda možeš nekom drugomu spočitavati jezično znanje.
Pa makar to bil i Prcko iz Klokanlenda.
Prije nekoliko je dana bio Svjetski dan materinjeg jezika. Ili ipak materinskog?
Iako u hrvatskome jeziku ova dva oblika supostoje, nisu ravnopravni.
Prednost svakako ima oblik materinski te je odlika standardnog jezika.
prednost nije isključivost.
Guest- Guest
Šandor Winnetou wrote:ebeni gdje si ti povjest učio i kada?
Na zidiću lokalnog dućkasa uz kjupek pivo.
Tu ti se sva kvartovska mudrost skupi.
Darwin, Bošković, Newton i ostali su pičkin dim za njih.
Guest- Guest
tako je.Šandor Winnetou wrote:gle, gdje god da si se drogirao lošu drogu su ti uvaljali. Ti čak ni osnove ne poznaješ a da bi se s tobom (koji neznanje prikrivaš psovkama, arogantnošću i bahatošću) iole dalo ozbiljno komunicirati.ebenica wrote:a di drugdje nego u jna, kaj se ne vidi antihrvatski element? povijest je kao i bog, mora bit na našoj strani inače nije povijest niti bog.Šandor Winnetou wrote:ebeni gdje si ti povjest učio i kada?
Guest- Guest
već sam ti rekao da ne pijem. to prepuštam tebi i tvom društvu.Sovak wrote:Šandor Winnetou wrote:ebeni gdje si ti povjest učio i kada?
Na zidiću lokalnog dućkasa uz kjupek pivo.
Tu ti se sva kvartovska mudrost skupi.
Darwin, Bošković, Newton i ostali su pičkin dim za njih.
Guest- Guest
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Svaki dan se slavi neka pobjeda nad fašistima
» Centar za mirovne studije: Neka predsjednica odmah predoči dokaze
» Braniteljska zadruga želi skrbiti o Cetini: Neka svaki gost plaća simboličnih 10 kuna, to je skoro 5 milijuna godišnje koje bi naša udruga investicijama vratila rijeci
» Obljetnica:27 obljetnica zaustavljanja tenkova JNA u Pologu kod Širokog Brijega
» Komšije izbegle bankrot: Svaki treći bez posla, svaki četvrti siromašan
» Centar za mirovne studije: Neka predsjednica odmah predoči dokaze
» Braniteljska zadruga želi skrbiti o Cetini: Neka svaki gost plaća simboličnih 10 kuna, to je skoro 5 milijuna godišnje koje bi naša udruga investicijama vratila rijeci
» Obljetnica:27 obljetnica zaustavljanja tenkova JNA u Pologu kod Širokog Brijega
» Komšije izbegle bankrot: Svaki treći bez posla, svaki četvrti siromašan
Page 7 of 9