Svaki dan neka ratna obljetnica, a uz nju odmah i misa
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Svaki dan neka ratna obljetnica, a uz nju odmah i misa
vidi se isto ono kaj se vidlo i prije tvog rođenja, sve će bit a ti nećeš vidjet ništa.Sovak wrote:ebenica wrote:nje. ti možda još koju godinu, ne pratiš ti više ništa.Sovak wrote:ebenica wrote:sve će to bit europa. i srbija isto. za kurac si se borio. neminovno je.Sovak wrote:
Nevažan je ljudski vijek.
Nek potraje i stotinu godina, ali neminovno je.
Sve 5.
Pratimo.
Mašne frke ... kad ''odem'', iz Nava se jako dobro vidi Jav ... uz medovinu.
Pa i kota Vrdi i tebe na toj koti.
Guest- Guest
- obilježavanje Međunarodnog dana borbe protiv homofobije i transfobije 17. svibnja,
- Svjetskog dana seksualnog zdravlja 4. rujna,
- Svjetskog dana izlaska iz ormara 11. listopada
- Obiljezavanje 3 sijecnja rodni dan Greta Thunberg
2014-04-14
ebenica wrote:ne, ja se furam na ono isto kaj očekujem od srba u rh, da poštuju zemlju u kojoj žive, a ako to očekujem od njih onda od svih ostalih hrvata, gdje god na planeti žive, poštuju državu u kojoj su rođeni i žive bez da je žele cjepkat kak im se kurac digne...Sovak wrote:
Ali vidim da se ti zapraf furaš na deklaraciju Kordićke i njezinih pajdaša iz ''regije'' i njezinih prikrivenih ili otkrivenih podupiratelja koji su se progurali i u IHIJ.
:
ja sam dosljedan a ti smeće licemjerno. katoliče.
pudlica - ne, ja se, kev kev, furam na ono KAJ ocekujem od srba u rh, kev grrr..da postuju zemlju u kojoj, kev kev, zive grr.., a ako to ocekujem od njih onda od svih ostalih hrvata (a vi po meni niste hrvati), gdje god na zemlji zive, kev, postuju drzavu u kojoj su rodjeni i zive bez da je zele cjepkat kak im se kurac digne kev..
jer ja sam kev kev ciju i ja kev kev ciju ocekujem
JA..je li vi razumijete, JA ocekujem, grrr kev
ako vas tamo preglasavaju i oduzimaju politicka prava ima da to postujete
ako ruse dejton na kojem se drzava temelji ima i to da postujete, kev kev grrr
ako vas nastoje etnicki ocistit i to morate postovat jer ste tu rodjeni i zivite
jer JA pudlica tako ocekujem, KAJ se vi tu imate pitat
- jel tako babo
- jest sine
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Svaki dan se slavi neka pobjeda nad fašistima
» Centar za mirovne studije: Neka predsjednica odmah predoči dokaze
» Braniteljska zadruga želi skrbiti o Cetini: Neka svaki gost plaća simboličnih 10 kuna, to je skoro 5 milijuna godišnje koje bi naša udruga investicijama vratila rijeci
» Obljetnica:27 obljetnica zaustavljanja tenkova JNA u Pologu kod Širokog Brijega
» Komšije izbegle bankrot: Svaki treći bez posla, svaki četvrti siromašan
» Centar za mirovne studije: Neka predsjednica odmah predoči dokaze
» Braniteljska zadruga želi skrbiti o Cetini: Neka svaki gost plaća simboličnih 10 kuna, to je skoro 5 milijuna godišnje koje bi naša udruga investicijama vratila rijeci
» Obljetnica:27 obljetnica zaustavljanja tenkova JNA u Pologu kod Širokog Brijega
» Komšije izbegle bankrot: Svaki treći bez posla, svaki četvrti siromašan
Page 9 of 9