Cjepni forumski presjek
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Cjepni status forumaša
Re: Cjepni forumski presjek
Par dana nakon napraviš d-dimer test, ne košta mnogo, a onda tužba i tražiš odštetu. Ako već uništavaš zdravlje što ne bi zaradio koju kunu usput.zganci_i_jetrica wrote:Odakle to znaš?Šandor Winnetou wrote:2 doze moderne, nuspojave 0 bodova
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Pa ništa ne primjećujem, sve isto kao i prije, igram nogomet kao i prije, bauštelam kao i prije, ista žena, ista djeca, isti novčani saldo...zganci_i_jetrica wrote:Odakle to znaš?Šandor Winnetou wrote:2 doze moderne, nuspojave 0 bodova
Šandor Winnetou wrote:Pa ništa ne primjećujem, sve isto kao i prije, igram nogomet kao i prije, bauštelam kao i prije, ista žena, ista djeca, isti novčani saldo...zganci_i_jetrica wrote:Odakle to znaš?Šandor Winnetou wrote:2 doze moderne, nuspojave 0 bodova
Meni tako jedan undead rekao kako ću umreti od vakcine, drugi undead mi je rekao kako nikada neću imati decu. Nijedno od ta 2 proročanstva se do sada nisu ispunila (Zdraviji nego ikada, žena zatrudnela nekoliko nedelja nakon što smo počeli da radimo na potomstvu).
Guest- Guest
Svi ćemo jednom umrijeti, netko prije netko poslije. Da ljudi sada masovno umiru tko bi se dalje cijepio. Po ravnozemljaškom nobelnobelovcu iz područja virusa kao i bivšem direktoru pfizera to će biti nekakav rok od 3-5 godina. Ja znam da neću umrijeti od cijepiva, a nisam umrao ni od korone.Princ od Čaira wrote:Šandor Winnetou wrote:Pa ništa ne primjećujem, sve isto kao i prije, igram nogomet kao i prije, bauštelam kao i prije, ista žena, ista djeca, isti novčani saldo...zganci_i_jetrica wrote:Odakle to znaš?Šandor Winnetou wrote:2 doze moderne, nuspojave 0 bodova
Meni tako jedan undead rekao kako ću umreti od vakcine, drugi undead mi je rekao kako nikada neću imati decu. Nijedno od ta 2 proročanstva se do sada nisu ispunila (Zdraviji nego ikada, žena zatrudnela nekoliko nedelja nakon što smo počeli da radimo na potomstvu).
Ne bih ništa rekao o tome kako ti žena može zzatrudniti i da dijete nije tvoje. to bi već bile teorije zavjere
zloćko, baš si mora...saće jadna žena pod prismotru :)mutava baštarda wrote:
Svi ćemo jednom umrijeti, netko prije netko poslije. Da ljudi sada masovno umiru tko bi se dalje cijepio. Po ravnozemljaškom nobelnobelovcu iz područja virusa kao i bivšem direktoru pfizera to će biti nekakav rok od 3-5 godina. Ja znam da neću umrijeti od cijepiva, a nisam umrao ni od korone.
Ne bih ništa rekao o tome kako ti žena može zzatrudniti i da dijete nije tvoje. to bi već bile teorije zavjere
mutava baštarda wrote:
Imalo bi smisla da i ona nije vakcinisana i revakcinisana bioNtechom kao ja…
Guest- Guest
Samo ljubavPrinc od Čaira wrote:mutava baštarda wrote:
Imalo bi smisla da i ona nije vakcinisana i revakcinisana bioNtechom kao ja…
Princ od Čaira wrote:Šandor Winnetou wrote:Pa ništa ne primjećujem, sve isto kao i prije, igram nogomet kao i prije, bauštelam kao i prije, ista žena, ista djeca, isti novčani saldo...zganci_i_jetrica wrote:Odakle to znaš?Šandor Winnetou wrote:2 doze moderne, nuspojave 0 bodova
op
čestitke !
kic wrote:Princ od Čaira wrote:Šandor Winnetou wrote:Pa ništa ne primjećujem, sve isto kao i prije, igram nogomet kao i prije, bauštelam kao i prije, ista žena, ista djeca, isti novčani saldo...zganci_i_jetrica wrote:Odakle to znaš?Šandor Winnetou wrote:2 doze moderne, nuspojave 0 bodova
op
čestitke !
Polako, čestita se kad ga istera…
Guest- Guest
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:bracala, kad će prinova? :D
Sredinom jula, zdravlje od Boga…
Guest- Guest
nek je sa srećomPrinc od Čaira wrote:Noor wrote:bracala, kad će prinova? :D
Noor wrote:nek je sa srećomPrinc od Čaira wrote:Noor wrote:bracala, kad će prinova? :D
Hvala, da se vrati <3
Guest- Guest
2017-10-06
2017-10-06
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Presjek geopolitike, Polović
» Forumski Star Wars Crawl Theme!
» Forumski rasizam