pitanje za forumski gestapo
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Re: pitanje za forumski gestapo
po izvjestaju mojih momaka IVAN je u sretnom braku sa svojim deckom a da stvar bude lipsa taj decko se zove CASPERLA... iskreno im zelim sve najbolje da se razmo... da se ljube i da uzivaju do kraja zivota...
a IVANU preporucujem da malo pripazi kad se CASPERLA IGRA VATROM znas da je piroman
a IVANU preporucujem da malo pripazi kad se CASPERLA IGRA VATROM znas da je piroman
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
vjerojatno mu rade background check pa da ga ne pošalju u ludnicu kad saznaju da je tu pisao
bafalo wrote:vjerojatno mu rade background check pa da ga ne pošalju u ludnicu kad saznaju da je tu pisao
a u k :D
Možda su ga tamo na VIP-u uvrijedili. Ono szu sve bolesnici.
Guest- Guest
da, ne može se usporedit s Kejmbridž-Oksford diskusijama koje ovdje vladaju..
Mi se ovdje zajebavamo i sprdamo, forum nam je zajebancija. Onim skalamerijama na VIP-u je forum smisao života, ovisnost i najveće uzbuđenje koje dožive.
Guest- Guest
ma i oni se zajebavaju, samo što bi oni i u zbilji bili na suprotnim stranama, a ovdje bi svi, više-manje svi bili na istoj strani uvjeren sam, zato je zajebancija i bolja ovdje..
na ovom forumu samo dvije stvari nevaljaju a ti je ovaj forum i velicanje katalonske "revolucije" a sve ostalo je savrseno i smatram da se na nogometu vode kvalitetne rasprave uz jebanje keve pozdravljanje iste prijetnji smrcu ..sta vise trebakic wrote:da, ne može se usporedit s Kejmbridž-Oksford diskusijama koje ovdje vladaju..
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
ono su ludjaci koje triba po kratkom postupkuTommy Ramone wrote:Mi se ovdje zajebavamo i sprdamo, forum nam je zajebancija. Onim skalamerijama na VIP-u je forum smisao života, ovisnost i najveće uzbuđenje koje dožive.
2015-09-13
i jos gejaraBraćala wrote:ih, sto je lepo kada si privatnik...
2015-09-13
meni je tvoja keva bila revolucija zena je vrh
2015-09-13
desert_fox wrote:sve ostalo je savrseno i smatram da se na nogometu vode kvalitetne rasprave uz jebanje keve pozdravljanje iste prijetnji smrcu ..sta vise treba
Tommy Ramone wrote:Mi se ovdje zajebavamo i sprdamo, forum nam je zajebancija.
naravno, mislim da ovde niko nikoga ne mrzi niti da bilo ko kome zlo misli.
na vip-u i zbog vip-a su se desavala ozbiljna sranja tipa objavljivanja privatnih podataka, pretnje porodici itd.
Guest- Guest
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» 19.5.2012 - povijesni dan i forumski praznik
» Gestapo radi i blagdanima
» Forumski rasizam
» Forumski zakonik
» 19.5.2012 - povijesni dan i forumski praznik
» Gestapo radi i blagdanima
» Forumski rasizam
» Forumski zakonik
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1