Je li tko već pijan?
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Je li tko već pijan?
ti se moraš praviti pametan, odi marc ti je na drugoj temi :pcrvenkasti wrote:epikur37 wrote:jastreb wrote:Ovako,kao prvo dat ću ti neke asocijacije.epikur37 wrote:Vjerojatno ne ali mogu baciti kamen s porukom na prozor, na primjer.
Otišla je ,nije rekla zbogom.
Vratiće se.
Vratila se.
Breza bijela.
sve mi je jasno kako se zove.
Danijela
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
crno jace,recimo uz jelo dvije do tri,sasvim dovoljno,i onda vec lelujam..eebi ga..nemam otporenostasilovski wrote:kolko možeš popit recimo vina? litru dvije ili čašu?bogomdani wrote:nimalo..samo Sofisticcirano uzivanje..J primjer jako lose podnosim alkohol,i ne mogu malo vise popiti da se ne izbljujem namrtvo..iza toga mi se sve gadi.,..ebes to..pijuckam pomalo,da me "uhvati" laganini,tek se onda razbrbljam,inace,kad sam pod alkoholom,zivi sam veseljak i zaebant..jastreb wrote:Tipično zapadnjačko buržoasko razmišljanje.bogomdani wrote:bravo ero,da se nas dvojica u necem i slozimo..Pitje mora biti gust i uzitak,dakako uz jelo..Ero wrote:Zašto moraš biti pijan? Zar nij4e ljepše biti malo "veseo"...Pij kvalitetno vino i to je to.
Osobno imam granicu koju ne mogu prijeći i kad bi htio...Ne sjećam se kad sam zadnji put bio pijan.
PS:
Vrijeme "sagorjevanja" bijelog vina je od 2-4 sata, crnog cca 6 sati i oštra pića 12-16 sati.
Oštra pića pij isključivo kao aperitiv.
Ja mislim da se sve mora završiti kao na pijankama koje je za svoje goste priređivao Staljin.
Guest- Guest
epikur37 wrote:ti se moraš praviti pametan, odi marc ti je na drugoj temi :pcrvenkasti wrote:epikur37 wrote:jastreb wrote:Ovako,kao prvo dat ću ti neke asocijacije.epikur37 wrote:Vjerojatno ne ali mogu baciti kamen s porukom na prozor, na primjer.
Vratiće se.
Vratila se.
Breza bijela.
Danijela
Malo sam se opustio, oprosti.
ja sam Hrvat, ja sam Hrvat ...
crvenkasti-
2014-04-17
Ne znam, moj deda je pio svaki dan pol litre litru rakije i bio trijezan hahaha jedino ako ti je netko u familiji pio i bio agresivan to je bedara, moji se napiju i dijele parebogomdani wrote:ap jourz..!!! ..ebote ti bi mogao glumiti onu žižu sto se turi u alkohol da se vidi koliko gradi ima...asilovski wrote:Indijanci kao i ovaj neoliberal, ne morete eksirati litru piva da bljucakte, vjerojatno ste i ćosavi hahahahbogomdani wrote:bravo ero,da se nas dvojica u necem i slozimo..Pitje mora biti gust i uzitak,dakako uz jelo..Ero wrote:Zašto moraš biti pijan? Zar nij4e ljepše biti malo "veseo"...Pij kvalitetno vino i to je to.
Osobno imam granicu koju ne mogu prijeći i kad bi htio...Ne sjećam se kad sam zadnji put bio pijan.
PS:
Vrijeme "sagorjevanja" bijelog vina je od 2-4 sata, crnog cca 6 sati i oštra pića 12-16 sati.
Kermit-
2014-04-17
Onda nemaš enzima, lepo sam ja rekao da si indijanac ja mogu litru vina dok čekam da zagrize, u biti to nije bitno svatko treba piti koliko mu paše odnosno ne paše, ali uvijek sa drugarima...u ostalom netko treba voziti kola i karati devojčice hahahabogomdani wrote:crno jace,recimo uz jelo dvije do tri,sasvim dovoljno,i onda vec lelujam..eebi ga..nemam otporenostasilovski wrote:kolko možeš popit recimo vina? litru dvije ili čašu?bogomdani wrote:nimalo..samo Sofisticcirano uzivanje..J primjer jako lose podnosim alkohol,i ne mogu malo vise popiti da se ne izbljujem namrtvo..iza toga mi se sve gadi.,..ebes to..pijuckam pomalo,da me "uhvati" laganini,tek se onda razbrbljam,inace,kad sam pod alkoholom,zivi sam veseljak i zaebant..jastreb wrote:Tipično zapadnjačko buržoasko razmišljanje.bogomdani wrote:bravo ero,da se nas dvojica u necem i slozimo..Pitje mora biti gust i uzitak,dakako uz jelo..Ero wrote:Zašto moraš biti pijan? Zar nij4e ljepše biti malo "veseo"...Pij kvalitetno vino i to je to.
PS:
Ja mislim da se sve mora završiti kao na pijankama koje je za svoje goste priređivao Staljin.
Kermit-
2014-04-17
Meni je najbolje opijanje ono kad kod mene dođe susjed. I mi udaramo po pivi ,a moja žena sluša naša "umovanja".
Podsjeća me to na onu situaciju iz Top liste nadrealista,kad Đuro i Nele pijuckaju na kauču,a tu je i Minka,koja im uvijek nešto prigovara.
I onda Đuro sve oraspoloži dosjetkom "Jel znaš šta bi reko doktor Arslanagić?"
Podsjeća me to na onu situaciju iz Top liste nadrealista,kad Đuro i Nele pijuckaju na kauču,a tu je i Minka,koja im uvijek nešto prigovara.
I onda Đuro sve oraspoloži dosjetkom "Jel znaš šta bi reko doktor Arslanagić?"
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ti si srbin sa zudnjom za rodnim krajem. pati i u 16-oj.crvenkasti wrote:epikur37 wrote:ti se moraš praviti pametan, odi marc ti je na drugoj temi :pcrvenkasti wrote:epikur37 wrote:jastreb wrote:Ovako,kao prvo dat ću ti neke asocijacije.epikur37 wrote:Vjerojatno ne ali mogu baciti kamen s porukom na prozor, na primjer.
Vratiće se.
Vratila se.
Breza bijela.
Danijela
2014-12-30
A stos...divim se nekima kako parkiraju u sebe cugu,a ono nis..zato vinom obilno volim oplemenjivati jela...bez toga ne ide..os gulas,os cobanac,os fiš,os prelijevanje pecenja..asilovski wrote:Onda nemaš enzima, lepo sam ja rekao da si indijanac ja mogu litru vina dok čekam da zagrize, u biti to nije bitno svatko treba piti koliko mu paše odnosno ne paše, ali uvijek sa drugarima...u ostalom netko treba voziti kola i karati devojčice hahahabogomdani wrote:crno jace,recimo uz jelo dvije do tri,sasvim dovoljno,i onda vec lelujam..eebi ga..nemam otporenostasilovski wrote:kolko možeš popit recimo vina? litru dvije ili čašu?bogomdani wrote:nimalo..samo Sofisticcirano uzivanje..J primjer jako lose podnosim alkohol,i ne mogu malo vise popiti da se ne izbljujem namrtvo..iza toga mi se sve gadi.,..ebes to..pijuckam pomalo,da me "uhvati" laganini,tek se onda razbrbljam,inace,kad sam pod alkoholom,zivi sam veseljak i zaebant..jastreb wrote:Tipično zapadnjačko buržoasko razmišljanje.bogomdani wrote:bravo ero,da se nas dvojica u necem i slozimo..Pitje mora biti gust i uzitak,dakako uz jelo..Ero wrote:Zašto moraš biti pijan? Zar nij4e ljepše biti malo "veseo"...Pij kvalitetno vino i to je to.
PS:
Guest- Guest
veber wrote:ti si srbin sa zudnjom za rodnim krajem. pati i u 16-oj.crvenkasti wrote:epikur37 wrote:ti se moraš praviti pametan, odi marc ti je na drugoj temi :pcrvenkasti wrote:epikur37 wrote:jastreb wrote:Ovako,kao prvo dat ću ti neke asocijacije.epikur37 wrote:Vjerojatno ne ali mogu baciti kamen s porukom na prozor, na primjer.
Vratiće se.
Vratila se.
Breza bijela.
Danijela
Bio je Srbin.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bitno da nisu udavi i agresivci njih potonje ne podnosimbogomdani wrote:A stos...divim se nekima kako parkiraju u sebe cugu,a ono nis..zato vinom obilno volim oplemenjivati jela...bez toga ne ide..os gulas,os cobanac,os fiš,os prelijevanje pecenja..asilovski wrote:Onda nemaš enzima, lepo sam ja rekao da si indijanac ja mogu litru vina dok čekam da zagrize, u biti to nije bitno svatko treba piti koliko mu paše odnosno ne paše, ali uvijek sa drugarima...u ostalom netko treba voziti kola i karati devojčice hahahabogomdani wrote:crno jace,recimo uz jelo dvije do tri,sasvim dovoljno,i onda vec lelujam..eebi ga..nemam otporenostasilovski wrote:kolko možeš popit recimo vina? litru dvije ili čašu?bogomdani wrote:nimalo..samo Sofisticcirano uzivanje..J primjer jako lose podnosim alkohol,i ne mogu malo vise popiti da se ne izbljujem namrtvo..iza toga mi se sve gadi.,..ebes to..pijuckam pomalo,da me "uhvati" laganini,tek se onda razbrbljam,inace,kad sam pod alkoholom,zivi sam veseljak i zaebant..jastreb wrote:Tipično zapadnjačko buržoasko razmišljanje.bogomdani wrote:bravo ero,da se nas dvojica u necem i slozimo..Pitje mora biti gust i uzitak,dakako uz jelo..Ero wrote:Zašto moraš biti pijan? Zar nij4e ljepše biti malo "veseo"...Pij kvalitetno vino i to je to.
PS:
Kermit-
2014-04-17
sada je u pozarevcu....ups u beogradu.epikur37 wrote:veber wrote:ti si srbin sa zudnjom za rodnim krajem. pati i u 16-oj.crvenkasti wrote:epikur37 wrote:ti se moraš praviti pametan, odi marc ti je na drugoj temi :pcrvenkasti wrote:epikur37 wrote:jastreb wrote:Ovako,kao prvo dat ću ti neke asocijacije.epikur37 wrote:Vjerojatno ne ali mogu baciti kamen s porukom na prozor, na primjer.
Vratiće se.
Vratila se.
Breza bijela.
Danijela
Bio je Srbin.
2014-12-30
normalan lik kad malo i malo vise popije je veseljak,ostalo u sirokom krugu izbjegavati...asilovski wrote:Bitno da nisu udavi i agresivci njih potonje ne podnosimbogomdani wrote:A stos...divim se nekima kako parkiraju u sebe cugu,a ono nis..zato vinom obilno volim oplemenjivati jela...bez toga ne ide..os gulas,os cobanac,os fiš,os prelijevanje pecenja..asilovski wrote:Onda nemaš enzima, lepo sam ja rekao da si indijanac ja mogu litru vina dok čekam da zagrize, u biti to nije bitno svatko treba piti koliko mu paše odnosno ne paše, ali uvijek sa drugarima...u ostalom netko treba voziti kola i karati devojčice hahahabogomdani wrote:crno jace,recimo uz jelo dvije do tri,sasvim dovoljno,i onda vec lelujam..eebi ga..nemam otporenostasilovski wrote:kolko možeš popit recimo vina? litru dvije ili čašu?bogomdani wrote:nimalo..samo Sofisticcirano uzivanje..J primjer jako lose podnosim alkohol,i ne mogu malo vise popiti da se ne izbljujem namrtvo..iza toga mi se sve gadi.,..ebes to..pijuckam pomalo,da me "uhvati" laganini,tek se onda razbrbljam,inace,kad sam pod alkoholom,zivi sam veseljak i zaebant..jastreb wrote:Tipično zapadnjačko buržoasko razmišljanje.bogomdani wrote:bravo ero,da se nas dvojica u necem i slozimo..Pitje mora biti gust i uzitak,dakako uz jelo..Ero wrote:Zašto moraš biti pijan? Zar nij4e ljepše biti malo "veseo"...Pij kvalitetno vino i to je to.
PS:
dvaput u srednjoj sam se oroljao za 1. maj,na rostilju u sumi,popio pola litre proglete sokacke seceruse i bio paraliziran na tlu,rigao,bljuvao,glava mi padala u bljuvotinu..nije niti cudo da sam danas tako uzopriti i umjereni konzument..
Guest- Guest
Ako sa proslave ujutro doma ne doneseš po sebi jelovnik,onda si slabo slavio.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:Ako sa proslave ujutro doma ne doneseš po sebi jelovnik,onda si slabo slavio.
Tony Soprano-
2015-08-15
Tony Soprano wrote:vili40 wrote:Ako sa proslave ujutro doma ne doneseš po sebi jelovnik,onda si slabo slavio.
Slušaj me ti, Tony, i to dobro!
Ako ti se sviđa ovaj forum, teme i način na koji mi tu raspravljamo, odi si na neki drugi forum!
A ne da mi rigaš tu kad nešto ne paše!
crvenkasti-
2014-04-17
Ne. Ne pijem više al ocu li se veceras napit vidit ćemo. Ekipa je spremna. Može se i ne mora šta se mene tice. Meni je uvik zajebancija.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
crvenkasti wrote:
U to ime...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Ja sem pijan pajdas
» Lijepo je biti pijan