Lijepo je biti pijan
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Lijepo je biti pijan
Obračam van se kao Bog kretaror ovog svemira a pošto se ja ne mogu inkarnirat pa samim time i tipkat po forumu imam svoje iscidtke koji se opet ne inkrarniraju s 100% svog potencijala nego samo s 10% i taj seronja vam otvara ovu temu.
Tko vodi danas ?
https://www.index.hr/vijesti/clanak/americki-brod-pogodjen-projektilom-stigla-prva-reakcija-huta-sirimo-popis-meta/2529426.aspx
Seronja je inače genaral galaktiče konfederacije ( savez miroljubivih svijetova na fizičkoj ravni dakle vaš svemir u prostor vremenu itd ) inkarnirani anđeo Prijestolnik dakle Božji autorite ( vidi rečenicu poviše iscidak i to itd ) ....
Kme kmeeee kmeeeeeeeee kme kme kme
Nema plovidbe anglosaskim brodovima kroz taj tjesnac.
General galaksije je glava operacije.
Kmečite anglosasi i dalje jer ste vi iz točke gledišta GF5 samo golima žohara koje trčkara po površini neke planete.
KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Tko vodi danas ?
https://www.index.hr/vijesti/clanak/americki-brod-pogodjen-projektilom-stigla-prva-reakcija-huta-sirimo-popis-meta/2529426.aspx
Seronja je inače genaral galaktiče konfederacije ( savez miroljubivih svijetova na fizičkoj ravni dakle vaš svemir u prostor vremenu itd ) inkarnirani anđeo Prijestolnik dakle Božji autorite ( vidi rečenicu poviše iscidak i to itd ) ....
Kme kmeeee kmeeeeeeeee kme kme kme
Nema plovidbe anglosaskim brodovima kroz taj tjesnac.
General galaksije je glava operacije.
Kmečite anglosasi i dalje jer ste vi iz točke gledišta GF5 samo golima žohara koje trčkara po površini neke planete.
KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Lijepo je biti pijan
Pazi
Ja sam vrhovni general galaksije na fizičkoj ravni ( to je taj vaš materijal svemir ).
General je inkarnirani anđeo Prijestolnik a to su Božji autoriteti
Ujedno drugo ime za njih je anđeo Pravednik i anđeo Znanja
JA ZNAM
Da je američka flota u Mediteranu u Napulju a ova vamo s druge strane Sueza u Bahreinu
I jbga sad
Nema plovidbe
KRUŽIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
RT DOBRE NADE
HA HA HA
POZDRAV ANGLOSASKI DEBILI OD GF5
Ja sam vrhovni general galaksije na fizičkoj ravni ( to je taj vaš materijal svemir ).
General je inkarnirani anđeo Prijestolnik a to su Božji autoriteti
Ujedno drugo ime za njih je anđeo Pravednik i anđeo Znanja
JA ZNAM
Da je američka flota u Mediteranu u Napulju a ova vamo s druge strane Sueza u Bahreinu
I jbga sad
Nema plovidbe
KRUŽIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
RT DOBRE NADE
HA HA HA
POZDRAV ANGLOSASKI DEBILI OD GF5
2014-04-11
GF5 nikad ne gubi ratove
Kako će brodovi anglosasije sad iz Napulja do Bahrenina ako ovdje ne mogu ?
Moraju stuć Hute.
Uživajte.
Anatomija problema je interes protiv interesa.
Vi dole nećete plovit dok ne skršite Hute.
Kako će brodovi anglosasije sad iz Napulja do Bahrenina ako ovdje ne mogu ?
Moraju stuć Hute.
Uživajte.
Anatomija problema je interes protiv interesa.
Vi dole nećete plovit dok ne skršite Hute.
2014-04-11
7 deca crnog nakon obilate večere, a popio bi i više da ne moram po malog na trening...
Živio mi generale
Živio mi generale
Svaki put kad ispalite raketu na te Huse ja brojim koliko manje para vi imate.
Tako je s Chalenger tenkovimakod Ukrajie a sad ispada da Britanija nema ni raketa pa ni ljudstva.
A KURČITE MI SE TU PO BOSNI KAKO STE VI NEKA SILA ITD.
SATRAT ĆU VAM GLAVU.
SATRAT ĆU VAS.
Tako je s Chalenger tenkovimakod Ukrajie a sad ispada da Britanija nema ni raketa pa ni ljudstva.
SATRAT ĆU VAM GLAVU.
SATRAT ĆU VAS.
2014-04-11
Dopisnik u Londonu
Oni su vojnici iz dubine četiri stoljeća. Čini se da se Kraljevski marinci ne boje ni godina ni neprijatelja. Ne opisuju li sebe kao "jednu od najstrašnijih borbenih snaga na svijetu" ? Međutim, ova elitna postrojba danas je u obrani. Suočen s još uznemirujućom prijetnjom koja dolazi iznutra. Iz srca ove zemlje kojoj tako odano služi i koja bi je mogla žrtvovati na oltaru proračunske stvarnosti.
Barut je zapalio sam ministar obrane. Tijekom rasprave u Donjem domu, Grant Shapps otkrio je da je zamolio Prvog lorda mora (FSL), šefa Kraljevske mornarice, admirala Sir Bena Keya, da mu "da plan" za budućnost Kraljevstva marinci. Za mnoge promatrače, ministar je tražio ništa više ni manje od toga da se pronađe legitiman razlog za očuvanje ovog stoljetnog tijela. Redovi su se odmah uzburkali, starješine su se posložile. A ovi slavni veterani ne pucaju...
Oni su vojnici iz dubine četiri stoljeća. Čini se da se Kraljevski marinci ne boje ni godina ni neprijatelja. Ne opisuju li sebe kao "jednu od najstrašnijih borbenih snaga na svijetu" ? Međutim, ova elitna postrojba danas je u obrani. Suočen s još uznemirujućom prijetnjom koja dolazi iznutra. Iz srca ove zemlje kojoj tako odano služi i koja bi je mogla žrtvovati na oltaru proračunske stvarnosti.
Barut je zapalio sam ministar obrane. Tijekom rasprave u Donjem domu, Grant Shapps otkrio je da je zamolio Prvog lorda mora (FSL), šefa Kraljevske mornarice, admirala Sir Bena Keya, da mu "da plan" za budućnost Kraljevstva marinci. Za mnoge promatrače, ministar je tražio ništa više ni manje od toga da se pronađe legitiman razlog za očuvanje ovog stoljetnog tijela. Redovi su se odmah uzburkali, starješine su se posložile. A ovi slavni veterani ne pucaju...
2014-04-11
Za one koji ne znaju o čemu pričam : Britanska mornarica ima problem sa slanjem nosaća aviona u ratne operacije jer im fali mornara
Glume tu neku silu a nemaju ni tenkova nimornara
SATRAT ĆU VAS
OBRISAT ĆU POD S VAMA NA POVRŠINI OVE PLANETE I KOME ĆETE VI GLUMIT NEKU VOJNU SILU
SATRAT ĆU BOGA U VAMA
LP OD GF5
ZAPAMTIT ĆETE TOG KOMŠIĆA JA VAM KAŽEM
UBIT ĆU VAS
SATRAT ĆU VAS
OBRISAT ĆU POD S VAMA NA POVRŠINI OVE PLANETE I KOME ĆETE VI GLUMIT NEKU VOJNU SILU
SATRAT ĆU BOGA U VAMA
LP OD GF5
UBIT ĆU VAS
2014-04-11
Hutue bombardiranu godinama i što su dobili- ništa...RayMabus wrote:Svaki put kad ispalite raketu na te Huse ja brojim koliko manje para vi imate.
SATRAT ĆU VAM GLAVU.
SATRAT ĆU VAS.
Ovi zatvore Crveno more i sjebu ekipu 100xviše.
Nema plovidbe britanskim ratnim i trgovačkim brodovima dole.
Kružite oko rta Dobre Nade.
Aj Bog.
MRŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ
Aj Bog.
2014-04-11
Hoholo Mudovski likes this post
RayMabus wrote:Za one koji ne znaju o čemu pričam : Britanska mornarica ima problem sa slanjem nosaća aviona u ratne operacije jer im fali mornara
SATRAT ĆU VAS
SATRAT ĆU BOGA U VAMA
LP OD GF5
UBIT ĆU VAS
Hoholo Mudovski- Posts : 7458
2023-08-31
Generale svaka ti kao u NjegošaRayMabus wrote:Nema plovidbe britanskim ratnim i trgovačkim brodovima dole.
Aj Bog.
Hoholo Mudovski- Posts : 7458
2023-08-31
Pa nek pucaju. Šta ću im ja.
Manje će im ostat ako se Kina odlući napast Tajvan.
Sve ok.
Manje će im ostat ako se Kina odlući napast Tajvan.
Sve ok.
2014-04-11
Jasno jel kad ne polove tu onda nisu u Mediteranu a samim time ni u Bosni.Oholo Mudovski wrote:Generale svaka ti kao u NjegošaRayMabus wrote:Nema plovidbe britanskim ratnim i trgovačkim brodovima dole.
Aj Bog.
Zato sam ih poćero.
Idi okolo.
2014-04-11
Hoholo Mudovski likes this post
Oni će se igrat a generalom galasksije koji je samo isprdak anđela Prijestolinika na fizičkoj ravni a koji je opet entitet stvoren jer je manji od Boga kreatora pošto se on sam ne može inkarnirat pa mora radit te ispod pododijeljke koji to mogu.
Posrat ću vam se u usta govnjari.
Izvolite sad ratovati protiv Huta tu inače NEMA PLOVIDE ANGLOSASKIM KURČINAMA.
Posrat ću vam se u usta govnjari.
Izvolite sad ratovati protiv Huta tu inače NEMA PLOVIDE ANGLOSASKIM KURČINAMA.
2014-04-11
VI ĆETE RADIT KOMŠIĆA
VAŠA GEOSTRATEGIJA I DOMINACIJA SVIJET SVODI SE NA KONTROLU SVJETSKIH MORA I OCEANA
VI TU NEĆETE VIŠE ZAPLOVIT
NAPAD JE NAJBOLJA OBRANA
SATRAT ĆU VAS
UBIT ĆU BOGA U VAMA
VAŠA GEOSTRATEGIJA I DOMINACIJA SVIJET SVODI SE NA KONTROLU SVJETSKIH MORA I OCEANA
VI TU NEĆETE VIŠE ZAPLOVIT
NAPAD JE NAJBOLJA OBRANA
SATRAT ĆU VAS
UBIT ĆU BOGA U VAMA
Last edited by RayMabus on Mon 15 Jan - 20:42; edited 1 time in total
2014-04-11
Generale nešto mi pade na pijani um. Rt dobre nade je JARov... A JAR pokrenuo tužbu za genocid...RayMabus wrote:Kružite okolo anglosasi.
PA PA
Stvarno jebena vremena za međunarodni promet...
Ne.Oholo Mudovski wrote:Generale nešto mi pade na pijani um. Rt dobre nade je JARov... A JAR pokrenuo tužbu za genocid...RayMabus wrote:Kružite okolo anglosasi.
PA PA
Stvarno jebena vremena za međunarodni promet...
Teritorijalno more je nekkavih 20 km od kopna pa jart Dobre made isklučivo spominjem u kontekstu kruženja i da anglosaska imperija neće kontrolirat svjetska mora i oceane nego će kružit okolo.
Nema nikave veze s JAR jer se njihova juridskcija proteže islključivo na nekih 20 km od obale a šta nije bitno brodovima koji tu samo plove jer nemaju drugdje
2014-04-11
Odgovor na tvoje pitanje je : Ne.
JAR s time tj s ovom pričom ( spominjanje rta Dobre nade kao alternativnog plovnog pravca ) nema nikakve veze.
JAR s time tj s ovom pričom ( spominjanje rta Dobre nade kao alternativnog plovnog pravca ) nema nikakve veze.
2014-04-11
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Lijepo je biti uhljeb u Čardaku.
» Lijepo je i zdravo biti na sisi
» Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti...:)
» Obuljen rođakinja Mani Gotovac...lijepo..lijepo...ne bi me cudilo da joj i Frljić nešto u srodstvu
» Lijepo, lijepo...samo tako!
» Lijepo je i zdravo biti na sisi
» Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti...:)
» Obuljen rođakinja Mani Gotovac...lijepo..lijepo...ne bi me cudilo da joj i Frljić nešto u srodstvu
» Lijepo, lijepo...samo tako!
Page 1 of 4