Je li tko već pijan?
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Je li tko već pijan?
Ja sam popio oko 12-13 piva,uredno se napio. Lijepo se naspavao i sada započinje period nepijenja.RayMabus wrote:Baš sam se lipo narolja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma ja i ne pijem ima par godina al kad odlucim onda to najavim ....u biti trizan unaprid najavim šta ce bit ....ovo sam najavija ima par dana ....uopce ne pijem ono ....i lipo sinoc ajmo.
Ja ne pijem al kad odlucim onda ti najavim taj i taj dan ubit ćemo se ka majke i onda kad dođe taj dan ....šta sam reka to i napravim.
Ja ne pijem al kad odlucim onda ti najavim taj i taj dan ubit ćemo se ka majke i onda kad dođe taj dan ....šta sam reka to i napravim.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
do subote hahahajastreb wrote:Ja sam popio oko 12-13 piva,uredno se napio. Lijepo se naspavao i sada započinje period nepijenja.RayMabus wrote:Baš sam se lipo narolja.
Kermit-
2014-04-17
Ovo lito kad mi se susida udavala isto sam najavio ....na kraju smo samo otvarali pive .......otvorim je popijem je .....ne možeš to niti pratit .......imam tih utakmica u nogama pa onda ono ne vuce me više alkohol uopce al ovako kad unaprid najavim onda znaci da sam odlucija da cemo se ubit ki majke.
2014-04-11
Sad cu pet dana bit defunkcionalan.
Dok se svi organi unutra vrate na svoje misto .......
Dok se svi organi unutra vrate na svoje misto .......
2014-04-11
A ne.asilovski wrote:do subote hahahajastreb wrote:Ja sam popio oko 12-13 piva,uredno se napio. Lijepo se naspavao i sada započinje period nepijenja.RayMabus wrote:Baš sam se lipo narolja.
Demonu alkohola čovjek se mora oduprijeti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Svim Hrvatima rimskog,grckog i turskog zakona,Sritna i bericetna Nova!
Naravno,i nama ateistima nek je sritna..
Naravno,i nama ateistima nek je sritna..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Ne bih znao. Kod mene to ide po principu odjednom odlucim i onda tu valjda neki mehanizam u glavi i ni kapi .....s izuzetkom ovoga ovako varedno no to najavim tocno kada a u međuvremenu mu necu niti primirisat.jastreb wrote:
Demonu alkohola čovjek se mora oduprijeti.
2014-04-11
Prakticki ja sam moga sinoc i caj pit najnormalnije i opet dobro ....samo šta sam reka da cu spržit božnicu od 500 kuna pa su letale novcanice okolo tj Jack se kupovao tako da sam bacio par stotina kuna na pod i ono daj mi to i to .....ne zanima me koliko dođe.
Na odlasku sam još podilija sto kuna ...jednome pedeset i drugome pedeset i ono popijte nešto.
Na odlasku sam još podilija sto kuna ...jednome pedeset i drugome pedeset i ono popijte nešto.
2014-04-11
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Ja sem pijan pajdas
» Lijepo je biti pijan
» Rus mrtav pijan - doslovce
» Pijan pop jarice krsti
» Kad se Tajo vrati kući pijan
» Lijepo je biti pijan
» Rus mrtav pijan - doslovce
» Pijan pop jarice krsti