ANKETA - NAJDRAŽE DESETLJEĆE
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
KOJE VAM JE DESETLJEĆE NAJDRAŽE?j
Re: ANKETA - NAJDRAŽE DESETLJEĆE
anketa je falična.
meni su sva jednako dobra.
svako je nosilo nešto.
svakome se prilagodiš.
svako je nosilo nešto.
svakome se prilagodiš.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Pa da.veber wrote:anketa je falična.
svako je nosilo nešto.
svakome se prilagodiš.
Meni je ovo zadnje desetljeće najbolje jer se ne moram prilagođavati ničemu ni nikome. Nema više borbe i strepnje oko egzistencijalnih pitanja.
samo guštam i ispunjavam si sitne hirove. Sve ostalo što trebam imam.
Mladost svakako ima svoje draži ali kad bih mogao zaustavit vrijeme to bi bilo sad ne u svojim 20-tim ili 30-tim.
prckov wrote:poanta ti je debilnaviolator wrote:Poanta je da nisi doma (da mnogi nisu doma) i da spavas (spavaju) po tudjim "hotelima". Sve ostalo sto pises je obicno preseravanje. ;)
Ali navikla sam vec dosad da svako malo stanes na vlastite grablje i opiz*is si tu njezinu glavicu. Onda urlices: "leftardi, leftardi". :)
pliz nemoj i ti bit, dosta mi je vise takvih
a sto je debilna, pa zato sreco sto ja ne bi bio ovdje da nije bilo "pijanog ocuha"
zar je to tako tesko shvatit
jos sam ti napomeno da mislis tim svojim supkom,
pa sta sam jos trebo
kleknit i molit te nemoj valjat gluposti
Oh.. evo klecim i skruseno molim za oprost. :)
Pijani "ocuh" nekoc, pijani "otac" sad, djeca nisu doma i spavaju po tudjim "hotelima". ;)
Guest- Guest
violator wrote:prckov wrote:poanta ti je debilnaviolator wrote:Poanta je da nisi doma (da mnogi nisu doma) i da spavas (spavaju) po tudjim "hotelima". Sve ostalo sto pises je obicno preseravanje. ;)
Ali navikla sam vec dosad da svako malo stanes na vlastite grablje i opiz*is si tu njezinu glavicu. Onda urlices: "leftardi, leftardi". :)
a sto je debilna, pa zato sreco sto ja ne bi bio ovdje da nije bilo "pijanog ocuha"
pa sta sam jos trebo
Pijani "ocuh" nekoc, pijani "otac" sad, djeca nisu doma i spavaju po tudjim "hotelima". ;)
ajmo od osnovnih stvari pa cemo dalje
bijelo je bijelo
a crno je crno
kad ovu zbrku savladas javi pa cemo dalje
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:violator wrote:prckov wrote:poanta ti je debilnaviolator wrote:Poanta je da nisi doma (da mnogi nisu doma) i da spavas (spavaju) po tudjim "hotelima". Sve ostalo sto pises je obicno preseravanje. ;)
pa sta sam jos trebo
bijelo je bijelo
a crno je crno
Veli mi nekakav priuceni klokancic. :)
Ne moram si ja nista razjasnjavat'.
Jos uvijek zivim u Hrvatskoj, znam kako stvari funkcioniraju i zasto "djeca" odlaze.
Sad ces me ispricati, odoh razgovarati s pametnijim sugovornicima. Nisi mi nesto inspirativan.
Guest- Guest
violator wrote:prckov wrote:violator wrote:prckov wrote:poanta ti je debilnaviolator wrote:Poanta je da nisi doma (da mnogi nisu doma) i da spavas (spavaju) po tudjim "hotelima". Sve ostalo sto pises je obicno preseravanje. ;)
pa sta sam jos trebo
bijelo je bijelo
a crno je crno
Jos uvijek zivim u Hrvatskoj, znam kako stvari funkcioniraju i zasto "djeca" odlaze.
Sad ces me ispricati, odoh razgovarati s pametnijim sugovornicima. Nisi mi nesto inspirativan.
ajd
svakako mi zao jos klempi da ti spucam
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
metilda wrote:Ovoj anketi fale dvije opcije: svako jednako loše i svako jednako dobro. Meni je svako jednako dobro. S tim da u svakom ima i onog lošeg kao što je to u svačijem životu.
Takve opcije bi poništile svrhu same ankete.
Životi se ne prelamaju na Novoj godini ulaska u novo desetljeće, razumijem. Ali treba naći desetljeće, barem ugrubo, za koje misliš da je bilo najbolje.
niels-
2021-04-26
onda 70e. bez brige i pameti, vrtić, osnovna škola. 80e sam krenuo u 4ti razred OŠniels wrote:metilda wrote:Ovoj anketi fale dvije opcije: svako jednako loše i svako jednako dobro. Meni je svako jednako dobro. S tim da u svakom ima i onog lošeg kao što je to u svačijem životu.
Životi se ne prelamaju na Novoj godini ulaska u novo desetljeće, razumijem. Ali treba naći desetljeće, barem ugrubo, za koje misliš da je bilo najbolje.
veber-
2014-12-30
niels likes this post
veber wrote:onda 70e. bez brige i pameti, vrtić, osnovna škola. 80e sam krenuo u 4ti razred OŠniels wrote:metilda wrote:Ovoj anketi fale dvije opcije: svako jednako loše i svako jednako dobro. Meni je svako jednako dobro. S tim da u svakom ima i onog lošeg kao što je to u svačijem životu.
Šmrklivec.
Guest- Guest
violator wrote:prckov wrote:violator wrote:prckov wrote:poanta ti je debilnaviolator wrote:Poanta je da nisi doma (da mnogi nisu doma) i da spavas (spavaju) po tudjim "hotelima". Sve ostalo sto pises je obicno preseravanje. ;)
pa sta sam jos trebo
bijelo je bijelo
a crno je crno
Zato kaj misliju da je tuđa trava zelenija.
A onda skuže da nije. I da se za svaki žvak te trave trebaš pomučiti barem 50% više nego domaći.
I da su auslanderi gdje god bili i koliko god im se domaći smješkali i da zapraf delaju poslove koje domaći smatraju ''drekom'' ili da su barem za 25-30% potplaćeniji od domaćih koji delaju iste poslove.
Rijetki su oni koji se dignu više, a jaaaako puno je više onih koji su s prvim u mjesecu prazni kak i mi ovdje.
I obavezno dolaziju na frizuru i zubaru u Hrvatsku.
Najveća fora mi je kad vele da idu zbog korumpiranog sudstva.
Ne kužim ... kaj su ta djeca bila u nekom sudskom postupku, pa im se donesla neka nepravedna sudska presuda pa su otišli?
Seru kvake da to nije normalno.
Guest- Guest
Usput ... danas živim bolje nego ikada kaj se tiče standarda i ak tak ostane umrl bum ''zadovoljan'' ak se to tak more reći.
Ali više nema onoga kaj je najjače od svega - mladosti.
Ne mreš imati i ovce i novce ... to samo oni kaj su se rodili sa zlatnom ili srebrnom žlicom u ustima.
Mi ostali smo se morali fajtati za sve, a to ostavi traga na svemu.
Ali više nema onoga kaj je najjače od svega - mladosti.
Ne mreš imati i ovce i novce ... to samo oni kaj su se rodili sa zlatnom ili srebrnom žlicom u ustima.
Mi ostali smo se morali fajtati za sve, a to ostavi traga na svemu.
Guest- Guest
ima nekaj i u tome. o zelenijoj travi.Sovak wrote:
A onda skuže da nije. I da se za svaki žvak te trave trebaš pomučiti barem 50% više nego domaći.
I da su auslanderi gdje god bili i koliko god im se domaći smješkali i da zapraf delaju poslove koje domaći smatraju ''drekom'' ili da su barem za 25-30% potplaćeniji od domaćih koji delaju iste poslove.
Rijetki su oni koji se dignu više, a jaaaako puno je više onih koji su s prvim u mjesecu prazni kak i mi ovdje.
Ne kužim ... kaj su ta djeca bila u nekom sudskom postupku, pa im se donesla neka nepravedna sudska presuda pa su otišli?
ima i nekaj u auslenderima, nijemci su nakon francuza najveći šovinisti i nacionalisti.
ali i licemjeri.
mene smatraju "našim", a splićanina "nekim od tamo"
bez obzira na moj stav o bavarcima.
jedino kaj mi zamjeraju što je jedan moj predak s vojskom sudjelovao u svrgavanju ludog kralja bavarskog
(zanimljivo je vidjeti svoje prezime na spomeniku, a još zanimljivije kada znaš da vučeš korjene od dotičnog)
((isto tako bavarci kao i njihov hićo ne vole pruse-potomke jer su bili školovani vojnici i aristokracija, a ovi kreketavci koji plaše koze i krave po alpama))
veber-
2014-12-30
veber wrote:ima nekaj i u tome. o zelenijoj travi.Sovak wrote:
ima i nekaj u auslenderima, nijemci su nakon francuza najveći šovinisti i nacionalisti.
ali i licemjeri.
mene smatraju "našim", a splićanina "nekim od tamo"
bez obzira na moj stav o bavarcima.
jedino kaj mi zamjeraju što je jedan moj predak s vojskom sudjelovao u svrgavanju ludog kralja bavarskog
(zanimljivo je vidjeti svoje prezime na spomeniku, a još zanimljivije kada znaš da vučeš korjene od dotičnog)
((isto tako bavarci kao i njihov hićo ne vole pruse-potomke jer su bili školovani vojnici i aristokracija, a ovi kreketavci koji plaše koze i krave po alpama))
Kaj nije Adolf ''Esterajac'' kaj je zapraf pobegel u Bavarsku?
OK ... dokazal se u Bavarskoj pa ga držiju domaćim.
Guest- Guest
ma je, ali sve ti je to isto smeće.Sovak wrote:
slovenija, austrija, švicarska, bavarska.
skužiš ih po čarapama lederhozama i škrlakom sa značkama i umetnutim perom. pičke pak imaju košulje od kariranih stoljnjaka i suknje na volane.
jedino kaj sise izbace.
veber-
2014-12-30
veber wrote:ma je, ali sve ti je to isto smeće.Sovak wrote:
slovenija, austrija, švicarska, bavarska.
skužiš ih po čarapama lederhozama i škrlakom sa značkama i umetnutim perom. pičke pak imaju košulje od kariranih stoljnjaka i suknje na volane.
jedino kaj sise izbace.
Kekeci ....
Guest- Guest
Ovo sad doba je definitivno najbolje doba. 80e imaju poseban smek, jedinstveno razdoblje po mnogo cemu i 90e najgore, doba jada i prezivljavanja.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
ima zgodno ličeko.
inače radi u računovodstvu.
pa onda kada trebamo nekaj preko internih računala s kamerom in vivo rješavamo.
pogoni se prostiru na par kvadratnih kilometara.
i rekao sam dječici da kada dolaze da mi bajaderu dopeljaju.
i tako ona mene linkala i ja otvorim lap.
i veli da ima nekaj za mene i skine košulju.
srećom sam imao mob u ruci pa sam ovjekovječio "poklon"
inače radi u računovodstvu.
pa onda kada trebamo nekaj preko internih računala s kamerom in vivo rješavamo.
pogoni se prostiru na par kvadratnih kilometara.
i rekao sam dječici da kada dolaze da mi bajaderu dopeljaju.
i tako ona mene linkala i ja otvorim lap.
i veli da ima nekaj za mene i skine košulju.
srećom sam imao mob u ruci pa sam ovjekovječio "poklon"
veber-
2014-12-30
niels likes this post
i tako ..uživate u novom dobu u stvarima, standardu , IMOVINI
slikicama s mobitela
bajaderama
služenju stranim gazdama
o bijednici sluganiski
o kukavci i seronje
zbljuv
naravno da ne shvaćate što gubite
eto, dobili bute od mene liz ako kažete da je bilo prije malo malo malo bolje živjeti
ono..ljudskije
slikicama s mobitela
bajaderama
služenju stranim gazdama
o bijednici sluganiski
o kukavci i seronje
zbljuv
naravno da ne shvaćate što gubite
eto, dobili bute od mene liz ako kažete da je bilo prije malo malo malo bolje živjeti
ono..ljudskije
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Grubnić otkrio što mu je najdraže kod Momčila
» ''Britanski meteorolozi: Ovo je najtoplije desetljeće od početka mjerenja''
» ''Propast Rusije: već je pobjeglo 300 tisuća mladih i obrazovanih, a sankcije će je vratiti desetljeće i pol unazad''
» Anketa za MVP-a
» anketa
» ''Britanski meteorolozi: Ovo je najtoplije desetljeće od početka mjerenja''
» ''Propast Rusije: već je pobjeglo 300 tisuća mladih i obrazovanih, a sankcije će je vratiti desetljeće i pol unazad''
» Anketa za MVP-a
» anketa
Page 3 of 7