Korona novosti i spoznaje
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
cijepio si se, zaštićen si...kai dalje mudruješ?Eroo wrote: Za bolje rješenje osim cijepljenja ne znam. Mudrovanje nije put.
Guest- Guest
i to je ok. tvoje pravo. al nemoj miješat prirodu u to.Eroo wrote:Zato što se volim, a vole me i trebaju meni dragi neki ljudi.ebenica wrote:nisam, ako me korona ubije, ubit će meEroo wrote:
Ne budi pičkica.
zašto si ti pičkica?
Sve je u skladu s prirodnim redom stvari, ništa mimo.
Guest- Guest
Glupane, linkao sam zbog dijela teksta koji sam s c.p. izdvojio (s američkom tipkovnicom).ebenica wrote:linkao si tu vijest slučajno? vantjelesno sikustvo? opsjeli te demoni? privremeno neuračunljiv? američka tipkovnica?Eroo wrote:
U moja komentarma i zaključacima se nikad ne spominju pojedici, glupane. Goli brojevi.
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
ali nisi samo linkao, nego si screenshotao naslov, dao si si truda oko nečga što ti ne činiš.Eroo wrote:Glupane, linkao sam zbog dijela teksta koji sam s c.p. izdvojio (s američkom tipkovnicom).ebenica wrote:linkao si tu vijest slučajno? vantjelesno sikustvo? opsjeli te demoni? privremeno neuračunljiv? američka tipkovnica?Eroo wrote:
U moja komentarma i zaključacima se nikad ne spominju pojedici, glupane. Goli brojevi.
koja dva slova imaju zamjenjena mjesta na američkoj tipkovnici, ti to naravno znaš bez googlanja
Guest- Guest
Eroo wrote:
Od pedeset preminulih, njih čak 35 nije bilo cijepljeno,
a od 197 hospitaliziranih, njih 148, odnosno 75 posto, nije primilo nijednu dozu cjepiva.
Na respirator je stavljeno još 50 osoba, od kojih 43 nisu primile nijednu dozu cjepiva.
Šest najmlađih preminulih osoba u dobi su od 39 do 56 godina i nitko od njih nije bio cijepljen.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-kb-dubrava-preminuo-je-mladi-muskarac-39-nije-bio-cijepljen-prica-je-strasna-15117403?cx_testId=1&cx_testVariant=cx_1&cx_artPos=1&utm_source=pianojl&utm_medium=widget&utm_campaign=pianojutarnji#cxrecs_s
PS:
Glupane, evo teksta koji sam izdvojio. Samo dio u kojem su podatci i ništa drugo.
Pošto si ti uplašena pičkica vidiš samo naslov, koji nisam mogao izbjeći.
2016-07-22
naslov je screenshotan i ovaj forum je host tog screenshota. nevjerojatno :(Eroo wrote:Eroo wrote:
a od 197 hospitaliziranih, njih 148, odnosno 75 posto, nije primilo nijednu dozu cjepiva.
Na respirator je stavljeno još 50 osoba, od kojih 43 nisu primile nijednu dozu cjepiva.
Šest najmlađih preminulih osoba u dobi su od 39 do 56 godina i nitko od njih nije bio cijepljen.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-kb-dubrava-preminuo-je-mladi-muskarac-39-nije-bio-cijepljen-prica-je-strasna-15117403?cx_testId=1&cx_testVariant=cx_1&cx_artPos=1&utm_source=pianojl&utm_medium=widget&utm_campaign=pianojutarnji#cxrecs_s
PS:
Glupane, evo teksta koji sam izdvojio. Samo dio u kojem su podatci i ništa drugo.
Guest- Guest
Da sam je ja kupovao si gurno je ne bih kupio. Srednji pric mi ju je nabavio, zbog tog što sam sve ostaleebenica wrote:koja dva slova imaju zamjenjena mjesta na američkoj tipkovnici, ti to naravno znaš bez googlanja
pržio s cigaretama. Ova ima i rezerve slova, a kućište je metalno. Promjene na tipkovnici su užasno loše učinjene,
tako da istovremeno imam i stare i nove oznake...kao sad imam hr tipkovnicu....grrr...
Last edited by Eroo on Sun 7 Nov - 21:37; edited 1 time in total
2016-07-22
Pravi antivakser bi se trebao namjerno cijepiti, i onda se namjerno zaraziti i umrijeti.
Poslije bi mogao likovati jer je pokazao da cjepivo ne šiti.
crvenkasti-
2014-04-17
Praktično je jer ne moram popravljati veličinu slova itd...Šta ti nije jasno?ebenica wrote:naslov je screenshotan i ovaj forum je host tog screenshota. nevjerojatno :(Eroo wrote:Eroo wrote:
PS:
Pošteno je prenijeti tekst u originalu, zato uvijek dam i link ispod.
2016-07-22
Ja bih se cijepio kad bi cjepivo bilo u tabletama ili sirupu, tako nešto.
crvenkasti-
2014-04-17
ai nemoj srat. američke tipkovnicve nemaju dijakritičke znakove, najuočljiva razlika i to je ona koja jebeno smeta kod pisanja je zamjena mjesta slova y i slova z čak i kada uključiš virtualnu hr tipkovnicu da bi napisao slovo z moraš tipkati po slovu y...to znam jer imam dvije ovakve:Eroo wrote:Da sam je ja kupovao si gurno je ne bih kupio. Srednji pric mi ju je nabavio, zbog tog što sam sve ostaleebenica wrote:koja dva slova imaju zamjenjena mjesta na američkoj tipkovnici, ti to naravno znaš bez googlanja
pržio s cigaretama. Ova ima i rezerve slova, a kućište je metalno. Promjene na tipkovnici su užasno loše učinjene,
tako da istovremeno imam i stare i ove oznake...kao sad imam hr tipkovnicu....grrr...
https://www.apple.com/shop/product/MK2C3LL/A/magic-keyboard-with-touch-id-and-numeric-keypad-for-mac-models-with-apple-silicon-us-english?fnode=8936995619750834ed670bb13fc600d03f3f17138cf45cd65e9433205c54981ae6fa46e78dd003d15efab5f92859eb117565d30de9744df545ca74e2d0286e3dea6d323c0cece6c9144d9c848cde158898d58d705f56f2163dc314644aabffd0f8091262a1c24e12f185d5efa4da6c86
jednu sam sam kupio, jednu sam dobio na poklon, ne koristim niti jednu i prodam ti ovu koju sam kupio, poklon ti ne mogu prodat.
Guest- Guest
i što je na kraju? praktično ili nisi mogao izbjeć?Eroo wrote:Praktično je jer ne moram popravljati veličinu slova itd...Šta ti nije jasno?ebenica wrote:naslov je screenshotan i ovaj forum je host tog screenshota. nevjerojatno :(Eroo wrote:Eroo wrote:
PS:
Guest- Guest
Ma nema ti do sirupa...ono kad ti gospođa po žlici daje pa ti kaže:crvenkasti wrote:Ja bih se cijepio kad bi cjepivo bilo u tabletama ili sirupu, tako nešto.
Ajde zini, ...jedna za baaatu , jedna za seeku i jedna za teebeee...tako.
Last edited by Eroo on Sun 7 Nov - 21:41; edited 1 time in total
2016-07-22
Na kraju si ti sa svojim glupim izmišljotinama.ebenica wrote:i što je na kraju? praktično ili nisi mogao izbjeć?Eroo wrote:Praktično je jer ne moram popravljati veličinu slova itd...Šta ti nije jasno?ebenica wrote:naslov je screenshotan i ovaj forum je host tog screenshota. nevjerojatno :(Eroo wrote:Eroo wrote:
PS:
2016-07-22
da, to glupani rade.Eroo wrote:Na kraju si ti sa svojim glupim izmišljotinama.ebenica wrote:i što je na kraju? praktično ili nisi mogao izbjeć?Eroo wrote:Praktično je jer ne moram popravljati veličinu slova itd...Šta ti nije jasno?ebenica wrote:naslov je screenshotan i ovaj forum je host tog screenshota. nevjerojatno :(Eroo wrote:Eroo wrote:
PS:
Guest- Guest
problem je što ti je tako mala šansa da ćeš umrijeti da .. jebiga.. sve da hoćeš vrlo je teško.. stopa preživljavanja protiv ovoga virusa je cca 99.8% i to u staračkoj , pretiloj, bolesnoj, populaciji Hrvata.. .čim si malo bolji od prosjeka(dakle nisi pretil, nisi prestar, još ako terniraš ili nedaj bože paziš na ishranu) praktički ne možeš ne umrijeti, nego imati išta jače od 2 dana kašljanja..crvenkasti wrote:Pravi antivakser bi se trebao namjerno cijepiti, i onda se namjerno zaraziti i umrijeti.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:problem je što ti je tako mala šansa da ćeš umrijeti da .. jebiga.. sve da hoćeš vrlo je teško.. stopa preživljavanja protiv ovoga virusa je cca 99.8% i to u staračkoj , pretiloj, bolesnoj, populaciji Hrvata.. .čim si malo bolji od prosjeka(dakle nisi pretil, nisi prestar, još ako terniraš ili nedaj bože paziš na ishranu) praktički ne možeš ne umrijeti, nego imati išta jače od 2 dana kašljanja..crvenkasti wrote:Pravi antivakser bi se trebao namjerno cijepiti, i onda se namjerno zaraziti i umrijeti.
I ti poput Berosa? Poskliznuo si se na podsvijest?
A za dva dana kasljanja reci cu ti da ne pises gluposti. Sebe ti fino uvjeravaj u sto god pozelis, u jednoroga s ruzicastim gacama ili celicnog Conana, sasvim je svejedno. Podcjenjivanja mi je s obje strane preko glave. I ucinaka virusa i nuspojava cjepiva.
Last edited by violator on Sun 7 Nov - 22:33; edited 2 times in total
Guest- Guest
ebenica wrote:ai nemoj srat. američke tipkovnicve nemaju dijakritičke znakove, najuočljiva razlika i to je ona koja jebeno smeta kod pisanja je zamjena mjesta slova y i slova z čak i kada uključiš virtualnu hr tipkovnicu da bi napisao slovo z moraš tipkati po slovu y...to znam jer imam dvije ovakve:Eroo wrote:Da sam je ja kupovao si gurno je ne bih kupio. Srednji pric mi ju je nabavio, zbog tog što sam sve ostaleebenica wrote:koja dva slova imaju zamjenjena mjesta na američkoj tipkovnici, ti to naravno znaš bez googlanja
tako da istovremeno imam i stare i ove oznake...kao sad imam hr tipkovnicu....grrr...
https://www.apple.com/shop/product/MK2C3LL/A/magic-keyboard-with-touch-id-and-numeric-keypad-for-mac-models-with-apple-silicon-us-english?fnode=8936995619750834ed670bb13fc600d03f3f17138cf45cd65e9433205c54981ae6fa46e78dd003d15efab5f92859eb117565d30de9744df545ca74e2d0286e3dea6d323c0cece6c9144d9c848cde158898d58d705f56f2163dc314644aabffd0f8091262a1c24e12f185d5efa4da6c86
jednu sam sam kupio, jednu sam dobio na poklon, ne koristim niti jednu i prodam ti ovu koju sam kupio, poklon ti ne mogu prodat.
Z je i dalje prave veličine, a Y je ono kao podpisan, umjesto da je obrnuto. Sa Z je slično.
Onda zagrade...nikad ne mogu od prve pogoditi ()...a da ne govorimo []i {}...
Tamo gdje su ŠĐČĆŽ su i dalje sve ove zagrade....da ostalo ne spominjem....ko da su je cigani preuređivali.
2016-07-22
Ništa ne treba podcjenjivati, ni jedno ni drugo...svi lijekovi imaju nus pojave i to je uvijek naznačeno u uputama.violator wrote:AssadNaPodmornici wrote:problem je što ti je tako mala šansa da ćeš umrijeti da .. jebiga.. sve da hoćeš vrlo je teško.. stopa preživljavanja protiv ovoga virusa je cca 99.8% i to u staračkoj , pretiloj, bolesnoj, populaciji Hrvata.. .čim si malo bolji od prosjeka(dakle nisi pretil, nisi prestar, još ako terniraš ili nedaj bože paziš na ishranu) praktički ne možeš ne umrijeti, nego imati išta jače od 2 dana kašljanja..crvenkasti wrote:Pravi antivakser bi se trebao namjerno cijepiti, i onda se namjerno zaraziti i umrijeti.
I ti poput Berosa? Poskliznuo si se na podsvijest?
A za dva dana kasljanja reci cu ti da ne pises gluposti. Sebe ti fino uvjeravaj u sto god pozelis, u jednoroga s ruzicastim gacama ili celicnog Conana, sasvim je svejedno. Podcjenjivanja mi je s obje strane preko glave. I ucinaka virusa i nuspojava cjepiva.
Za mene je, na primjer, dugodišnje uzimanje aspirina Protect 100 skoro pa bilo smrtonosno. Prestanak uzimanja je riješio problem.
Zbog moga slučaja se neće prestati uzimati aspirin...Je li tako? Tako je.
2016-07-22
Djeco moja draga, ne mislite valjda da vam ja mislim nešto loše?
Imam vrijeme i posvetio sam se nešto dubljem promatranju ove epidemije,
a i dalje sam neznalica, kao i vi...Sve što pišem je samo neko moje logično
zaključivanje, a tu i tamo i plod neke moje analize.
Sinoć sam do ponoći raspravlao o ovome s jednim mlađim dijelom moje obitelji.
Jedno od njih upravlja dnevnom proizvodnjom sa 150 uposlenika i ima podatke
o stanju procijepljenosti među uposlenima...Kaže da je frapirana nad viđenim.
Veli mi "šefica" da je bila frapirana kad je vidjela da jedna od uposlenih nije
cijepljena, a ima sina s implatiranim srcem...saznala je i da su ostali članovi
u obitelji tvrdi antivakseri. Heejjj, kamo ovo vodi? ...
Imam vrijeme i posvetio sam se nešto dubljem promatranju ove epidemije,
a i dalje sam neznalica, kao i vi...Sve što pišem je samo neko moje logično
zaključivanje, a tu i tamo i plod neke moje analize.
Sinoć sam do ponoći raspravlao o ovome s jednim mlađim dijelom moje obitelji.
Jedno od njih upravlja dnevnom proizvodnjom sa 150 uposlenika i ima podatke
o stanju procijepljenosti među uposlenima...Kaže da je frapirana nad viđenim.
Veli mi "šefica" da je bila frapirana kad je vidjela da jedna od uposlenih nije
cijepljena, a ima sina s implatiranim srcem...saznala je i da su ostali članovi
u obitelji tvrdi antivakseri. Heejjj, kamo ovo vodi? ...
2016-07-22
nemoj marića. znamo se.T. wrote:Daj Bože da premine, bio bi to veliki podstrek antivakserskim nastojanjima...veber wrote:još jedan uspjeh cjepiva
Fali nam smrti vakcinisanih celebrityja, a njegovu mediji ne bi mogli zatajiti...
Nije da imam išta protiv marića ali žrtve su neminovne...
ja tebi plenkija ti mi vrati marića.
uzmi još jednog iz vlade po izboru.
marić je OK.
ili sam subjektivan jer se znamo
veber-
2014-12-30
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje