Korona novosti i spoznaje
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
ebenica wrote:aide dosta više s tim usranim sranjima i pizdarijama. medicinska struka NIJE složna oko cjepljenja. nigdje u svijetu pa ni kod nas, dijelovi te iste medicinske struke upozoravaju na štetnosti i mane tog istog cjepiva.jasambrend wrote: negirajući cijeloj medicinskoj struci kredibilitet.
koji kurac više? ako pišeš i zalažeš se za nešto, boli me kurac, tvoje usrano mišljenje ali barem nemoj srat i pisat gluposti jer je to jebeno usrano bezobrazno. debilu usrani.
Raci ti njemu
antivaxerski pokret otpora je prokužio ovu laž tzv korone i prisilnog čipiranja ljudi
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
drago mi je da si opet zdrav i čio, popodne si bio malo slabašan, nije bilo statistike umrlih i strašnih priča.Eroo wrote:Israel pokazuje način kako se epidemija može ustaviti.
A je li globalno izvedivo? Ne, nije, nažalost...
Guest- Guest
ebenica wrote:aide dosta više s tim usranim sranjima i pizdarijama. medicinska struka NIJE složna oko cjepljenja. nigdje u svijetu pa ni kod nas, dijelovi te iste medicinske struke upozoravaju na štetnosti i mane tog istog cjepiva.jasambrend wrote: negirajući cijeloj medicinskoj struci kredibilitet.
koji kurac više? ako pišeš i zalažeš se za nešto, boli me kurac, tvoje usrano mišljenje ali barem nemoj srat i pisat gluposti jer je to jebeno usrano bezobrazno. debilu usrani.
@jasambrend, preskoči ovo, pičkice uopće nema smisla komentirati.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
reći ću i tebi, iebem ti mater glupu.epikur37 wrote:ebenica wrote:aide dosta više s tim usranim sranjima i pizdarijama. medicinska struka NIJE složna oko cjepljenja. nigdje u svijetu pa ni kod nas, dijelovi te iste medicinske struke upozoravaju na štetnosti i mane tog istog cjepiva.jasambrend wrote: negirajući cijeloj medicinskoj struci kredibilitet.
Raci ti njemu
antivaxerski pokret otpora je prokužio ovu laž tzv korone i prisilnog čipiranja ljudi
Guest- Guest
39 godina mlađi muškarac?
Jel to ono 'pedesete su nove tridesete' ili kako već?
Još malo i proglašavat će ljude u 40-tim tinejdžerima...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
pičkica te ispustila na beton kod rođenja.Eroo wrote:ebenica wrote:aide dosta više s tim usranim sranjima i pizdarijama. medicinska struka NIJE složna oko cjepljenja. nigdje u svijetu pa ni kod nas, dijelovi te iste medicinske struke upozoravaju na štetnosti i mane tog istog cjepiva.jasambrend wrote: negirajući cijeloj medicinskoj struci kredibilitet.
@jasambrend, preskoči ovo, pičkice uopće nema smisla komentirati.
tko je zarazio marićevog člana obitelji? jesu teroriti među nama?
Guest- Guest
daj nabaci onu predivnu matematičku slikicu sa divnim okruglim brojevima 10x, 20x, 200x...gdje nema nekih glupih brojeva, 7, 34, 77, nego baš onako divno predivno zaokruženo. pa mogu ić leć.
Guest- Guest
Jebemu, ne mislim da si glup čovjek, naprotiv, mislim da nisu podprosječan.T. wrote:39 godina mlađi muškarac?
Uhvatio si se jednog glupog medijskog primjera. Čemu to? Nećeš se cijepiti i to je tvoja osobna stvar.
Zaključimo više s tom pričom.
Ovu tabelu sam više putao postavio, pa evo i opet. Radi se o 30 dnevnoj kumulativi.
Nema nikakvih PR izjava, same gole brojke...
Last edited by Eroo on 7/11/2021, 20:54; edited 1 time in total
2016-07-22
kao "zdrav".. mogu misliti koliko zdravT. wrote:39 godina mlađi muškarac?
kada je ono index prije par mjeseci stavio "zdravog 42 godišnjaka" kako je bio na respiratoru mjesec dana itd..
a ono lik skinut sa respiratora ima 30-40kg viška.. a u bolnici u mjesec dana je sigurno smršavo 20-30kg, eto zdrav mlađi muškarac :D
sa druge strane , čitao vijest na indexu, u njemačkoj iznenada od 32godine "prirodnom smrću" umro muškarac hahaha
Prema moje izračunu si 11 do 13x opasniji po okolinu od cijepljenog. Zadovoljan?ebenica wrote:daj nabaci onu predivnu matematičku slikicu sa divnim okruglim brojevima 10x, 20x, 200x...gdje nema nekih glupih brojeva, 7, 34, 77, nego baš onako divno predivno zaokruženo. pa mogu ić leć.
2016-07-22
mislim da je ovo totalno nepotrebno. čovjek je umro i ničiju smrt ili zdravstveno stanje ne bi smjeli koristiti kao argument jer smo onda isti kao ero i cijela ta stožeraška skupina.AssadNaPodmornici wrote:kao "zdrav".. mogu misliti koliko zdravT. wrote:39 godina mlađi muškarac?
kada je ono index prije par mjeseci stavio "zdravog 42 godišnjaka" kako je bio na respiratoru mjesec dana itd..
a ono lik skinut sa respiratora ima 30-40kg viška.. a u bolnici u mjesec dana je sigurno smršavo 20-30kg, eto zdrav mlađi muškarac :D
sa druge strane , čitao vijest na indexu, u njemačkoj iznenada od 32godine "prirodnom smrću" umro muškarac hahaha
riječ je o cjepivima i njihovom djelovanju.
Guest- Guest
za tebe sam 100% opasan, nevezano za koronu.Eroo wrote:Prema moje izračunu si 11 do 13x opasniji po okolinu od cijepljenog. Zadovoljan?ebenica wrote:daj nabaci onu predivnu matematičku slikicu sa divnim okruglim brojevima 10x, 20x, 200x...gdje nema nekih glupih brojeva, 7, 34, 77, nego baš onako divno predivno zaokruženo. pa mogu ić leć.
Guest- Guest
Eroo wrote:Jebemu, ne mislim da si glup čovjek, naprotiv, mislim da nisu podprosječan.T. wrote:39 godina mlađi muškarac?
Uhvatio si se jednog glupog medijskog primjera. Čemu to? Nećeš se cijepiti i to je tvoja osobna stvar.
Ovu tabelu sam više putao postavio, pa evo i opet. Radi se o 30 dnevnoj kumulativi.
PS:
Yoda je glup i nije vrijedan komentara ni od dva slova. Da je samo glup nipo jada.
Ja sam si uvijek birao društvo i ne društvo mene. I nisam se nikad pokajao.
2016-07-22
Šta si se uznemirio, cijepi se i to je to.ebenica wrote:za tebe sam 100% opasan, nevezano za koronu.Eroo wrote:Prema moje izračunu si 11 do 13x opasniji po okolinu od cijepljenog. Zadovoljan?ebenica wrote:daj nabaci onu predivnu matematičku slikicu sa divnim okruglim brojevima 10x, 20x, 200x...gdje nema nekih glupih brojeva, 7, 34, 77, nego baš onako divno predivno zaokruženo. pa mogu ić leć.
Korona te ne može prpmašiti ako je postotak pozitivnih od testiranih blizu 50%.
Računaj da je svaki drugi kojeg sretneš pozitivan - testiraj svojim primjerom i provjeri.
Ne budi pičkica.
Last edited by Eroo on 7/11/2021, 21:06; edited 1 time in total
2016-07-22
znači nečija smrt koja nije slučajno izdvojena od 50 slučajeva (ispada da je ovih 49 umrlih nebitno) nego kako bi se utjecalo na ovo što ti nazivaš "tvoja osobna stvar" je glupi medijski primjer?Eroo wrote:
urota medija? slučajnost? a nikako prostituiranje jedne žrtve u svrhu ostvarivanja cilja plašenja javnosti, još jedne nove ucjene na "osobnu stvar pojedinca"?
jel to tvoj zaključak?
Guest- Guest
nisam, ako me korona ubije, ubit će meEroo wrote:
Ne budi pičkica.
zašto si ti pičkica?
Guest- Guest
U moja komentarma i zaključacima se nikad ne spominju pojedici, glupane. Goli brojevi.ebenica wrote:znači nečija smrt koja nije slučajno izdvojena od 50 slučajeva (ispada da je ovih 49 umrlih nebitno) nego kako bi se utjecalo na ovo što ti nazivaš "tvoja osobna stvar" je glupi medijski primjer?Eroo wrote:
urota medija? slučajnost? a nikako prostituiranje jedne žrtve u svrhu ostvarivanja cilja plašenja javnosti, još jedne nove ucjene na "osobnu stvar pojedinca"?
jel to tvoj zaključak?
Još jednom, svaki drugi kojeg sretneš mogao bi biti zaražen. Ovo nije zastrašivanje, ovo su gole činjenice.
Ovo bi trebali mediji stalno ponavljati kao papagaji, a ljudi neka se odluče kako će i šta će.
Moj stav je poznata: Za bolje rješenje osim cijepljenja ne znam. Mudrovanje nije put.
2016-07-22
hahaah pa ti sam nemaš društvo, haha tvoje društvo je ovaj forum gdje visiš doslovno od 0-24.. imaš postove koje pišeš od 3,5 ujutro , do 16,17 popodne, i sada navečer.Eroo wrote:Eroo wrote:Jebemu, ne mislim da si glup čovjek, naprotiv, mislim da nisu podprosječan.T. wrote:39 godina mlađi muškarac?
PS:
Yoda je glup i nije vrijedan komentara ni od dva slova. Da je samo glup nipo jada.
Ja sam si uvijek birao društvo i ne društvo mene. I nisam se nikad pokajao.
svi mi ovdje imamo normalan život, skoknemo ovdje tu i tamo .. a ti si od 0-24..jedino te nije bilo dva dana kada ti je netko umro, pa si se pohvalio kako si vidio rodbinu i prijatelje koje nisi vidio, podjelili ste koronu međusobn, spavali svi natiskani u jednoj sobici.. i vratio se sa pogreba, ušetao u podrum i rokaj :D
linkao si tu vijest slučajno? vantjelesno sikustvo? opsjeli te demoni? privremeno neuračunljiv? američka tipkovnica?Eroo wrote:
U moja komentarma i zaključacima se nikad ne spominju pojedici, glupane. Goli brojevi.
Guest- Guest
Zato što se volim, a vole me i trebaju meni dragi neki ljudi.ebenica wrote:nisam, ako me korona ubije, ubit će meEroo wrote:
Ne budi pičkica.
zašto si ti pičkica?
Sve je u skladu s prirodnim redom stvari, ništa mimo.
2016-07-22
cijepio si se, zaštićen si...kai dalje mudruješ?Eroo wrote: Za bolje rješenje osim cijepljenja ne znam. Mudrovanje nije put.
Guest- Guest
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje