Janši i njegovom ministru obrane stigao metak na kućnu adresu od Galaktičke federacije
Page 1 of 1
Janši i njegovom ministru obrane stigao metak na kućnu adresu od Galaktičke federacije
Puno sere.
https://ipress.hr/svijet/70532-slovenski-premijer-i-ministar-obrane-dobili-prijetece-pismo-s-metkom
--
RayMabus Thu 21 Oct - 19:06
Slovenski ministar obrane Matej Tonin, čija je zemlja predsjedavajuća rotirajućim predsjedništvom EU -a, pozvao je na novi sustav prema kojemu bi se trupe iz "voljnih zemalja" slale u ime EU -a, ako se složi samo prosta većina država članica, a ne jednoglasnost za borbene skupine.
Ideja o mogućnosti da skupina zemalja samostalno krene s vojnim misijama EU -a u različitim konstelacijama nije nova i već se prije pojavila u obrambenim krugovima EU -a.
Govoreći za EURACTIV uoči neformalnog sastanka u Sloveniji, Tonin je rekao za „kako bismo omogućili fleksibilnije odgovore na različite krize, moramo uložiti više napora u postizanje zajedničkog razumijevanja članka 44., što također otvara pitanje korištenja sustav glasovanja kvalificiranom većinom, što bi moglo dovesti do podjele
Slovenski ministar obrane: EU će naučiti lekcije iz Afganistana
U slučaju da EU želi postati pouzdaniji pružatelj sigurnosti i globalni akter, mora izbjeći greške iz prošlosti i razviti vjerodostojne vojne intervencijske snage koje su sposobne projektirati stabilnost u našem susjedstvu, rekao je slovenski ministar obrane Matej…
Članak 44. navodi da u okviru sporazuma EU-a Vijeće može povjeriti misije ZSOP-a skupini država članica, takozvanim „koalicijama voljnih“.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t48913p60-komsic-spavajte-mirno-nije-ovo-91-da-doe-jna-a-mi-sa-dva-metka#1928442
https://ipress.hr/svijet/70532-slovenski-premijer-i-ministar-obrane-dobili-prijetece-pismo-s-metkom
--
Slovenski ministar obrane Matej Tonin, čija je zemlja predsjedavajuća rotirajućim predsjedništvom EU -a, pozvao je na novi sustav prema kojemu bi se trupe iz "voljnih zemalja" slale u ime EU -a, ako se složi samo prosta većina država članica, a ne jednoglasnost za borbene skupine.
Ideja o mogućnosti da skupina zemalja samostalno krene s vojnim misijama EU -a u različitim konstelacijama nije nova i već se prije pojavila u obrambenim krugovima EU -a.
Govoreći za EURACTIV uoči neformalnog sastanka u Sloveniji, Tonin je rekao za „kako bismo omogućili fleksibilnije odgovore na različite krize, moramo uložiti više napora u postizanje zajedničkog razumijevanja članka 44., što također otvara pitanje korištenja sustav glasovanja kvalificiranom većinom, što bi moglo dovesti do podjele
Slovenski ministar obrane: EU će naučiti lekcije iz Afganistana
U slučaju da EU želi postati pouzdaniji pružatelj sigurnosti i globalni akter, mora izbjeći greške iz prošlosti i razviti vjerodostojne vojne intervencijske snage koje su sposobne projektirati stabilnost u našem susjedstvu, rekao je slovenski ministar obrane Matej…
Članak 44. navodi da u okviru sporazuma EU-a Vijeće može povjeriti misije ZSOP-a skupini država članica, takozvanim „koalicijama voljnih“.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t48913p60-komsic-spavajte-mirno-nije-ovo-91-da-doe-jna-a-mi-sa-dva-metka#1928442
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Janši i njegovom ministru obrane stigao metak na kućnu adresu od Galaktičke federacije
Re: Komšić: Spavajte mirno, nije ovo ‘91. da dođe JNA, a mi sa dva metka!
by RayMabus Thu 21 Oct - 19:09Ta priča da nekakvom kvalificiranom većinom bez suglasnosti svih članica EU šalješ nekakvu EU vojsku negdje ti je kraj te ideje.
Ne možeš ti slat u tuđe ime u druge države vojsku.
2014-04-11
LAJK!
GSKK
by RayMabus Thu 21 Oct - 19:19Ako ti pošalješ eu vojsku negdje a ja ne dam svoj glas onda ću se ja povuć iz te skupine.
Šta ću ti tu kad ti očito ja netriban nego me praviš idiotom.
Izađemo iz te priče i čao.
2014-04-11
LAJK!
GSKK
by RayMabus Thu 21 Oct - 19:28Napravi to samo jedan put a da se ja nisan složija i ja izlazim iz te priče.
Ja ti očito ne triban u toj priči. Aj ti čao. Vračam se pod NATO. Eto tako će vam ta priiča završit.
2014-04-11
LAJK!
GSKK
by RayMabus Thu 21 Oct - 19:31Ako se tebi ratuje negdi idi ti i taj sa svojim nacionalnim vojskama tamo.
EU ne služi za tu priču.
2014-04-11
LAJK!
GSKK
by RayMabus Thu 21 Oct - 19:40Ovih 14 članica šta guraju tu priču pričaju o tome ko da su to kiseli krastavci a ne očeš ti nešto slat u rat negdi u ime cijele EU.
Stvarno ne kužin te umove. Pa jeste li normalni ono ???
Raspast će ti se isti sekund ta vojna organizacija.
2014-04-11
LAJK!
GSKK
by RayMabus Thu 21 Oct - 19:57Ovi Talijan na čelu eu vojnog osoblja šta gura to, dobit češ ti jedan islamistički napad pa češ ti malo umuknit.
Nema teorije da ćeš moć slat eu vojsku pod talijanski zapovjedništvom u Bosnu a bez moje privole.
2014-04-11
Re: Janši i njegovom ministru obrane stigao metak na kućnu adresu od Galaktičke federacije
Janez Janša
Slovenski premijer Janez Janša dobio je pošiljku u kojoj se njemu i njegovoj porodici prijeti smrću, a sličnu prijetnju dobio je i Matej Tonin, ministar odbrane i mlađi koalicijski partner u Janšinoj vladi, objavili su večeras slovenski mediji.
Kako javlja Slovenska televizija, premijer je dobio prijetnje smrću u pošiljci koja je bila poslana na njegovu privatnu adresu, što je potvrdio i premijerov kabinet. Policija istražuje slučaj.
Vijest su prvi objavili portal Siol.nez i televizijska stanica Nova24.tv, mediji bliski Janšinoj vladi, prenosi Hina.
Mediji su prenijeli da su Janša i Tonin u petak na svoje adrese dobili pisma koja su sadržavala prijetnje smrću i u kojima je bilo "streljivo većeg kalibra", a prijetilo se i članovima Janšine porodice.
Nova24.tv, koju je osnovala Janšina Slovenska demokratska stranka (SDS), navodi da to nije prvi put da se na taj način prijeti sadašnjem slovenskom premijeru.
2014-04-11
---
Eto ti metak stiga na kućnu adresu tebi i tvom šefu odma nakon šta san ja pročita tvoju izjavu i regira.
Dobit ćeš metak u glavu još jednom spomeni kvalificiranu većinu.
---
Eto ti metak stiga na kućnu adresu tebi i tvom šefu odma nakon šta san ja pročita tvoju izjavu i regira.
Dobit ćeš metak u glavu još jednom spomeni kvalificiranu većinu.
2014-04-11
Ta tvoja kvalificirana velićina znači da taj Njemac, Austrijanac, Talijan i ti možete odlučivat o misiji EUFORA u BiH bez moga pristanka.
METAK.
METAK.
2014-04-11
Sad kad bude uskoro idući sastanak vojnog vrha ministara obrane EU malo ćeš pazit šta pričaš jer to šta si se ti dogovorija sa Švabom pa tvoja luka Koper je njima izlaz na more itd pa ćeš ti onda lobirat za njih a protiv nas ostalih.
Kako da ne. Idući put neće bit u kuverti.
Pazi šta pričaš jer ako to pročita netko tko je vojni vrh GF i reagira onda svemir brzo reagira.
Nemam pojma tko ti je to posla al znam da iza toga stoji GF. Par dana im je trebalo od moje reakcije. Jedva dva il tako šta. Brzi su. To su oni.
Kako da ne. Idući put neće bit u kuverti.
Pazi šta pričaš jer ako to pročita netko tko je vojni vrh GF i reagira onda svemir brzo reagira.
Nemam pojma tko ti je to posla al znam da iza toga stoji GF. Par dana im je trebalo od moje reakcije. Jedva dva il tako šta. Brzi su. To su oni.
2014-04-11
Ako te ja kvalificiram tebe i tvog Šabu pa ćeš vidit kvalificirane većine.
2014-04-11
Danas ti je 24 a ja san ovo vidija 21 noć i reagira žestoko. Znači dok su pozvali agenta, našli metak i kuvertu i to di je danas došlo. To ti je galaktička federacija. A ja sam im general.
2014-04-11
Ovo je EU i ima 27 članica i sve se vojne odluke donose jednoglasno. Sad Švabo oće vojsku i naša tebe koji mu je da luku Koper i surađujete i ti si njegov glasnogovornik i pričaš ono šta Njemac oće a to je kvalificirana većina a u prevodu da samo 2/3 država može donosit vojne odluke.
Dakle po pitanju BiH mene se može i preskočit. Nećeš. Drugi put taj metak neće bit u koverti nego u tvojoj glavi.
Dakle po pitanju BiH mene se može i preskočit. Nećeš. Drugi put taj metak neće bit u koverti nego u tvojoj glavi.
2014-04-11
Mozda je poslao sam sebi, daje sebi na znacaju. Totalno nebitan lik, zeljan paznje ko lokalna fufica 🧘
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
I ministru obrane ?Serbinho-3 wrote:Mozda je poslao sam sebi, daje sebi na znacaju. Totalno nebitan lik, zeljan paznje ko lokalna fufica 🧘
Mislim da je ipak Galaktička jer sam prije dva dana osuo paljbu po njemu a Janša mu je šef.
Ljevičari ne šalju slovenskom ministru obrane metak nego samo Janši kad to rade.
Galaktička je vjeruj meni.
2014-04-11
Similar topics
» General Galakticke Federacije porucuje
» Otkrivena planeta Galakticke federacije
» Čeka se očitovanje Galaktičke Federacije: Znanstvenici uočili paralelni svemir koji se vraća unazad kroz vrijeme
» Srbijanske firme se sele iz RS-a u FBiH: 19 firmi promijenilo adresu sjedišta
» Štrik, metak
» Otkrivena planeta Galakticke federacije
» Čeka se očitovanje Galaktičke Federacije: Znanstvenici uočili paralelni svemir koji se vraća unazad kroz vrijeme
» Srbijanske firme se sele iz RS-a u FBiH: 19 firmi promijenilo adresu sjedišta
» Štrik, metak
Page 1 of 1