Bosanci ih izmarisali jer su se nabacivali njihovim djevojkama na domacem terenu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bosanci ih izmarisali jer su se nabacivali njihovim djevojkama na domacem terenu
..prvo dobru vatru priprenit pa onda rostiljanje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Bosanci ih izmarisali jer su se nabacivali njihovim djevojkama na domacem terenu
Dobro su jos prosli..moglo je i biti po onoj 'koga moja cakija ubode njemu vise nema kruha i vode'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare likes this post
Fantaziras... Nitko ne jebe tvoje bosanke a Bosanci jebu druge.. Možeš misliti
Imao sam ih ovdje na faksu.. Jadni Bosanci u pravilu nisu jebali niti jednu lokalnu splićanku, cijeli studij, osim ako netko nije teški lovaš.. Jer splićanke teške materijalistice, plus bosanski naglasak adio ne jebu ništa ... Tek kasnije kada završe faks pa nađu posao, i najbitnie kada izgube bosanski naglasak i počnu po splitski onda krene...
Sa druge strane Hercegovke također teške materijalistice čak i žešće od splićanki, samo plus konzervativne.. Ako je koja zgodnija gledala se udati i naravno za lokalnog nekoga jebivjetra sa apartmanima.. To im je najbitnie...
Ne znam kako je u ZGu
Imao sam ih ovdje na faksu.. Jadni Bosanci u pravilu nisu jebali niti jednu lokalnu splićanku, cijeli studij, osim ako netko nije teški lovaš.. Jer splićanke teške materijalistice, plus bosanski naglasak adio ne jebu ništa ... Tek kasnije kada završe faks pa nađu posao, i najbitnie kada izgube bosanski naglasak i počnu po splitski onda krene...
Sa druge strane Hercegovke također teške materijalistice čak i žešće od splićanki, samo plus konzervativne.. Ako je koja zgodnija gledala se udati i naravno za lokalnog nekoga jebivjetra sa apartmanima.. To im je najbitnie...
Ne znam kako je u ZGu
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
Kod nas bosanski Srbi najbolje prođu,jer dođu slobodni.
Dočim Muslimani i Hrvati uglavnom dođu oženjeni sa ženama iz Bosne.
No i Bosna je širok pojam i najlošije prolaze oni koji slušaju izvornu tzv seljačku muziku bez obzira na vjeru.
Dočim Muslimani i Hrvati uglavnom dođu oženjeni sa ženama iz Bosne.
No i Bosna je širok pojam i najlošije prolaze oni koji slušaju izvornu tzv seljačku muziku bez obzira na vjeru.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ono,obeca pički provod na Viškovu uz narodnu muziku.
Žena pristane,a kad dođe tamo umhesto popularne muzike dva matora kreštala u pratnji violine i šargije.
Sad si mi to napravio i nikad više.
Žena pristane,a kad dođe tamo umhesto popularne muzike dva matora kreštala u pratnji violine i šargije.
Sad si mi to napravio i nikad više.
2014-04-22
Ona reklama HNS je ziva istina. Trestajuca nar.muzika iz auta postala je toliko uobicajena da nitko vise ne obraca paznju na nju,ali kad cujes izvornjake sa Ozrena,Posavine,Podrinja to je vec iritirajuce.
2014-04-22
U zagrebu uglavnom oblacno.AssadNaPodmornici wrote:Fantaziras... Nitko ne jebe tvoje bosanke a Bosanci jebu druge.. Možeš misliti
Ne znam kako je u ZGu
Glede seksa, hah, kako tko.
U prilcno burnom zivotu imao sam posla sa razlicitim curkama.
Manje vise sve ide, a ponajlosije ili ponajgluplje su mi bile jastrebove mjesanke.
dijagram-
2015-08-09
Gledam programe iz BiH...jebo te patak, pa Dodik im je opsesija...
Samo Dodik ovo, Dodik ono...Dodik, Dodik, Dodik..
Uhapsiti, protjerati, ubiti...Dodika...
Ono je nevjerojatno sta Dodik radi Mujagama...iz pameti ih istjeruje...
Poludili su jebo te...histerija kakvu nisam vidio
A ne pada im na pamet da pokusaju pregovorima...samo kukaju da dodju stranci da nesto ucine
I prijete ratom...smijesni su i tragicni u isto vrijeme
A Dodo ih guzi, usi im zavrce
.
Samo Dodik ovo, Dodik ono...Dodik, Dodik, Dodik..
Uhapsiti, protjerati, ubiti...Dodika...
Ono je nevjerojatno sta Dodik radi Mujagama...iz pameti ih istjeruje...
Poludili su jebo te...histerija kakvu nisam vidio
A ne pada im na pamet da pokusaju pregovorima...samo kukaju da dodju stranci da nesto ucine
I prijete ratom...smijesni su i tragicni u isto vrijeme
A Dodo ih guzi, usi im zavrce
.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tomic na domacem terenu u Beogradu opanjkavao Hrvate i Hrvatsku
» Dan žalosti za Tetrijeba!Milu Kitića izmarisali
» Po njihovim plodovima ćete ih prepoznati (Mt 7)
» Mužjaci Hijene - Plaćaju im da spavaju s njihovim kćerima
» Glasnović na svom terenu!Pozirao sa oružjem
» Dan žalosti za Tetrijeba!Milu Kitića izmarisali
» Po njihovim plodovima ćete ih prepoznati (Mt 7)
» Mužjaci Hijene - Plaćaju im da spavaju s njihovim kćerima
» Glasnović na svom terenu!Pozirao sa oružjem
Page 2 of 2