Bosanci ih izmarisali jer su se nabacivali njihovim djevojkama na domacem terenu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Bosanci ih izmarisali jer su se nabacivali njihovim djevojkama na domacem terenu
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2311077&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Bosanci ih izmarisali jer su se nabacivali njihovim djevojkama na domacem terenu
Treba nesto naucit od bosanaca-ne daju svoje picke gostima
2015-09-08
Re: Bosanci ih izmarisali jer su se nabacivali njihovim djevojkama na domacem terenu
Bosanac ne da svoje a jebe tudje butre
2015-09-08
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Žene su toksične.
2015-08-09
Bile su uvrijedjene niskom novcanom ponudom.melkior wrote:Žene su toksične.
dijagram-
2015-08-09
Ja uvijek dobroj trebi ponudim seks u zamjenu za VIP bondijagram wrote:Bile su uvrijedjene niskom novcanom ponudom.melkior wrote:Žene su toksične.
2015-08-09
Ilitiga ono, sve su žene kurve, samo je pitanje cijenedijagram wrote:Bile su uvrijedjene niskom novcanom ponudom.melkior wrote:Žene su toksične.
2015-08-09
Uvreda, ponudi barem 200 eurica;)melkior wrote:Ja uvijek dobroj trebi ponudim seks u zamjenu za VIP bondijagram wrote:Bile su uvrijedjene niskom novcanom ponudom.melkior wrote:Žene su toksične.
dijagram-
2015-08-09
200 eura ne bih ponudio ni sebi da se pojebem, a kamoli njojdijagram wrote:Uvreda, ponudi barem 200 eurica;)melkior wrote:Ja uvijek dobroj trebi ponudim seks u zamjenu za VIP bondijagram wrote:Bile su uvrijedjene niskom novcanom ponudom.melkior wrote:Žene su toksične.
2015-08-09
Pa samo da vidis reakciju.melkior wrote:200 eura ne bih ponudio ni sebi da se pojebem, a kamoli njojdijagram wrote:Uvreda, ponudi barem 200 eurica;)melkior wrote:Ja uvijek dobroj trebi ponudim seks u zamjenu za VIP bondijagram wrote:Bile su uvrijedjene niskom novcanom ponudom.melkior wrote:Žene su toksične.
Neke ce pristati, a neke reci, sto ti je, nista ispod 500 ja sam posebna.
dijagram-
2015-08-09
To da je posebna nek prvo dokaže. Ako proguta bez problema ručicu mjenjača od auta, ponudim joj i voćni jogurt da bolje klizne niz grlo.dijagram wrote:Pa samo da vidis reakciju.melkior wrote:200 eura ne bih ponudio ni sebi da se pojebem, a kamoli njojdijagram wrote:Uvreda, ponudi barem 200 eurica;)melkior wrote:Ja uvijek dobroj trebi ponudim seks u zamjenu za VIP bondijagram wrote:Bile su uvrijedjene niskom novcanom ponudom.melkior wrote:Žene su toksične.
Neke ce pristati, a neke reci, sto ti je, nista ispod 500 ja sam posebna.
2015-08-09
U Vitezu se nisu ponijeli viteški.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Glup naslov i tema obćenito...
Okolnosti kritičnog događaja nepoznate...
'Čula sam, rekli su mi...' je sve što imamo...
I sada bi trebali voditi nekakvu ozbiljnu razpravu?
Ma hajte ljudi...
Ma hajte ljudi...
Koja budala uopće i ide u tu vukojebinu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
IL Risorto wrote:Koja budala uopće i ide u tu vukojebinu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
T. wrote:Glup naslov i tema obćenito...
Ma hajte ljudi...
Tema tipična za vuka i ekipu vezanu za Bosnu
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
vuksadinare wrote:Treba nesto naucit od bosanaca-ne daju svoje picke gostima
Ček kako si ti onda uspio oženiti Bosanku
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
Treba znati .... s njima na tanane ... a ne ono 'ej mala ja bi jeba o's dat' ko kod nas doliAssadNaPodmornici wrote:vuksadinare wrote:Treba nešto naučiti od bosanaca-ne daju svoje picke goste
Ček kako si ti onda uspio oženiti Bosanku
2015-09-08
..prvo dobru vatru priprenit pa onda rostiljanje
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tomic na domacem terenu u Beogradu opanjkavao Hrvate i Hrvatsku
» Dan žalosti za Tetrijeba!Milu Kitića izmarisali
» Po njihovim plodovima ćete ih prepoznati (Mt 7)
» Mužjaci Hijene - Plaćaju im da spavaju s njihovim kćerima
» Glasnović na svom terenu!Pozirao sa oružjem
» Dan žalosti za Tetrijeba!Milu Kitića izmarisali
» Po njihovim plodovima ćete ih prepoznati (Mt 7)
» Mužjaci Hijene - Plaćaju im da spavaju s njihovim kćerima
» Glasnović na svom terenu!Pozirao sa oružjem
Page 1 of 2