Dodik: E drago mi je što rušim Bosnu
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Dodik: E drago mi je što rušim Bosnu
Foto: Twitter
KONZERVATIVNI britanski zastupnik David Amess (69) više je puta izboden u crkvi u Velikoj Britaniji. Nekoliko sati kasnije je preminuo.
Sky News javlja da je nepoznati muškarac ušao u njegov ured u crkvi i zadao mu više ubodnih rana. Policija je na mjestu događaja, a okolne ceste u zatvorene.
Policija Essexa objavila je nedugo nakon napada da je nepoznati muškarac uhićen. Iz policije su dodali da prekidaju traganje.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Britanski zastupnik iz Konzervativne stranke, 69-godišnji David Amess, izboden je tijekom skupa u Metodističkoj crkvi u Leigh-on-Seau u Essexu . Nekoliko sati kasnije je preminuo.
Amessa, koji u britanskom parlamentu predstavlja Southend West u Essexu, u istočnoj Engleskoj, nekoliko je puta ubo nepoznati muškarac, javili su svjetski mediji.
----
Preminuo.
Amessa, koji u britanskom parlamentu predstavlja Southend West u Essexu, u istočnoj Engleskoj, nekoliko je puta ubo nepoznati muškarac, javili su svjetski mediji.
----
Preminuo.
2014-04-11
Izjava EUFORA a to je vojska EU kojoj pripada i Hrvatska :
Povodom programa predsjednika SNSD-a Milorada Dodika "Nezavisna RS u okviru Dejtonske BiH" i uredbi predsjednice RS Željke Cvijanović o nesprovođenju izmjena i dopuna Krivičnog zakona BiH u RS, oglasio se i EUFOR.
U izjavi za "Avaz", istakli su da podržavaju teritorijalni integritet i suverenitet BiH.
- EU podržava teritorijalni integritet i suverenitet BiH, uključujući i njenu trenutnu administrativnu strukturu. Na osnovu toga, zahtjev zemlje za članstvo u EU je razmotren i prihvaćen. Ustavni okvir BiH ne pruža pravnu osnovu entitetima da se jednostrano povuku iz uspostavljenih državnih institucija niti zabranjuje primjenu zakonodavstva BiH na entitetskom nivou.
Nastavak blokade institucija BiH, potpuni nedostatak konstruktivnog dijaloga i upotreba zapaljive retorike u javnosti krajnje su neproduktivni i samo dovode do nestabilnosti i kašnjenja u postizanju vitalnih reformi. Također usporava napredak zemlje ka članstvu u EU i vraća 26 godina reformi unazad.
Posvećeni smo omogućavanju dijaloga koji bi doprinio uklanjanju prepreka stvarnom napretku za dobrobit svih građana i zemlje - istakli su iz EUFOR-a.
Za kraj su dodali da su i dalje prema nekoliko glavnih ciljeva operacije Althea, odlučni u podržavanju Oružanih snaga BiH (OSBiH) i doprinošenju sigurnom okruženju u BiH.
----
Ni slova o NATOu.
Povodom programa predsjednika SNSD-a Milorada Dodika "Nezavisna RS u okviru Dejtonske BiH" i uredbi predsjednice RS Željke Cvijanović o nesprovođenju izmjena i dopuna Krivičnog zakona BiH u RS, oglasio se i EUFOR.
U izjavi za "Avaz", istakli su da podržavaju teritorijalni integritet i suverenitet BiH.
- EU podržava teritorijalni integritet i suverenitet BiH, uključujući i njenu trenutnu administrativnu strukturu. Na osnovu toga, zahtjev zemlje za članstvo u EU je razmotren i prihvaćen. Ustavni okvir BiH ne pruža pravnu osnovu entitetima da se jednostrano povuku iz uspostavljenih državnih institucija niti zabranjuje primjenu zakonodavstva BiH na entitetskom nivou.
Nastavak blokade institucija BiH, potpuni nedostatak konstruktivnog dijaloga i upotreba zapaljive retorike u javnosti krajnje su neproduktivni i samo dovode do nestabilnosti i kašnjenja u postizanju vitalnih reformi. Također usporava napredak zemlje ka članstvu u EU i vraća 26 godina reformi unazad.
Posvećeni smo omogućavanju dijaloga koji bi doprinio uklanjanju prepreka stvarnom napretku za dobrobit svih građana i zemlje - istakli su iz EUFOR-a.
Za kraj su dodali da su i dalje prema nekoliko glavnih ciljeva operacije Althea, odlučni u podržavanju Oružanih snaga BiH (OSBiH) i doprinošenju sigurnom okruženju u BiH.
----
Ni slova o NATOu.
2014-04-11
RayMabus wrote:Britanski zastupnik iz Konzervativne stranke, 69-godišnji David Amess, izboden je tijekom skupa u Metodističkoj crkvi u Leigh-on-Seau u Essexu . Nekoliko sati kasnije je preminuo.
----
Preminuo.
mora da je neki hasin
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nebitno. Bitno je to šta se to desilo baš sada kada do kraja ovog mjeseca EU i Britanija a ovi su konzervativci na vlasti trebaju dogovorit carinu oko sjeverne Irske a izgleda da nema dogovora.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Britanski zastupnik iz Konzervativne stranke, 69-godišnji David Amess, izboden je tijekom skupa u Metodističkoj crkvi u Leigh-on-Seau u Essexu . Nekoliko sati kasnije je preminuo.
----
Preminuo.
mora da je neki hasin
Sad je ovo dodatni kaos bez obzira tko ga je ucmeka. Ako se ispostavi da je IRA super odlično a ako su islamisti opet super odlično a i ako nije ni jedno i drugo opet super odlično jer ovo sad diže i tenzije oko sjeverne Irske.
2014-04-11
kao prvo bosanska posla i natezanja
kao drugo neće nitko ništa rušiti
kao treće ova ekipa koja poziva na cijepanje države ili "prisilno ukidanje autonomija drugih naroda" , niti prvi, niti drugi niti treći koji to pozivaju, niti itko od naših bosanaca sa foruma, niti dodikov sin, niti onaj konzul u frankfurtu - kada bi se i desilo da se nešto mjenja(a neće ništa) , nitko od vas/njih ne bi išao u rataovanje.. nahuškat sirotinju i adio.
e da nas u RH boli kurac za Srbiju i Bosnu. kao što vidite, gotovo nikoga tko je rođen u RH ne zanima što se događa u bosni ili srbiji..
kao drugo neće nitko ništa rušiti
kao treće ova ekipa koja poziva na cijepanje države ili "prisilno ukidanje autonomija drugih naroda" , niti prvi, niti drugi niti treći koji to pozivaju, niti itko od naših bosanaca sa foruma, niti dodikov sin, niti onaj konzul u frankfurtu - kada bi se i desilo da se nešto mjenja(a neće ništa) , nitko od vas/njih ne bi išao u rataovanje.. nahuškat sirotinju i adio.
e da nas u RH boli kurac za Srbiju i Bosnu. kao što vidite, gotovo nikoga tko je rođen u RH ne zanima što se događa u bosni ili srbiji..
AssadNaPodmornici wrote: gotovo nikoga tko je rođen u RH ne zanima što se događa u bosni ili srbiji..
Pa ne baš, vucko i marcello non stop vise na temama o srbiji, srbima, bosni, srpskoj i slično ..
ali sve jedno može tebe ne zanimati ali zanima 50% građana RH
minimalno :)
2015-08-06
Kad im doleti novi masovni muslimanski val imigranata iz smjera Bosne vidit ćeš kako će ih zanimati jel Hrvatska ima svog člana predsjedništva BiH il je kontrolu toga dala nekom trećem.epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote: gotovo nikoga tko je rođen u RH ne zanima što se događa u bosni ili srbiji..
Pa ne baš, vucko i marcello non stop vise na temama o srbiji, srbima, bosni, srpskoj i slično ..
ali sve jedno može tebe ne zanimati ali zanima 50% građana RH
minimalno :)
2014-04-11
Evo Ray... non stop teme o bih
...
Yoda ti si updejtan
...
Yoda ti si updejtan
2015-08-06
epikur37 wrote:RayMabus wrote:Britanski zastupnik iz Konzervativne stranke, 69-godišnji David Amess, izboden je tijekom skupa u Metodističkoj crkvi u Leigh-on-Seau u Essexu . Nekoliko sati kasnije je preminuo.
----
Preminuo.
mora da je neki hasin
konzervativni kršćanin, metodist, zašto hasin?
marcellus wrote:epikur37 wrote:RayMabus wrote:Britanski zastupnik iz Konzervativne stranke, 69-godišnji David Amess, izboden je tijekom skupa u Metodističkoj crkvi u Leigh-on-Seau u Essexu . Nekoliko sati kasnije je preminuo.
----
Preminuo.
mora da je neki hasin
konzervativni kršćanin, metodist, zašto hasin?
Mislio sam na asasina.
2015-08-06
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
zašto bi ovima drugima smetao neko konzervativan?
A možda je muž od ljubavnice.
Nebitno i objasnija sam već poviše zašto. Ovo je došlo ko naručeno u pravom trenutku.
Nebitno i objasnija sam već poviše zašto. Ovo je došlo ko naručeno u pravom trenutku.
2014-04-11
RayMabus wrote:
Nebitno. Bitno je to šta se to desilo baš sada kada do kraja ovog mjeseca EU i Britanija a ovi su konzervativci na vlasti trebaju dogovorit carinu oko sjeverne Irske a izgleda da nema dogovora.
Sad je ovo dodatni kaos bez obzira tko ga je ucmeka. Ako se ispostavi da je IRA super odlično a ako su islamisti opet super odlično a i ako nije ni jedno i drugo opet super odlično jer ovo sad diže i tenzije oko sjeverne Irske.
2014-04-11
marcellus wrote:zašto bi ovima drugima smetao neko konzervativan?
Pa mujage ne vole europsku desnicu...
Redom glasaju za zelene opcije
2015-08-06
epikur37 wrote:marcellus wrote:zašto bi ovima drugima smetao neko konzervativan?
Pa mujage ne vole europsku desnicu...
Redom glasaju za zelene opcije
gluposti, muje glasaju za lijeve i zelene samo kad im se to ispati radi više socijale i toga ali ih mrze
za konzerve ne glasaju ali ih ne mrze toliko jer su i sami konzerve
Similar topics
» Vasco Chico Drago Hasan Jovo Pilsel odlazi iz Hrvatske?Gdje?Kod koga?Odlazi u Bosnu traži pasoš(ne putovnicu)
» Dodik: "RS proglasiti neovisnom državom, Bošnjacima njihovu državu, a Hrvatima Herceg-Bosnu i mirna Bosna"
» Dodik: Bleiburg je za Hrvate što je za nas Jasenovac - opozicija napada, Dodik je "ustaša"
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» drago pedala
» Dodik: "RS proglasiti neovisnom državom, Bošnjacima njihovu državu, a Hrvatima Herceg-Bosnu i mirna Bosna"
» Dodik: Bleiburg je za Hrvate što je za nas Jasenovac - opozicija napada, Dodik je "ustaša"
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» drago pedala
Page 5 of 5