Ako smanje plaće u Saboru,tražim si drugi posao
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ako smanje plaće u Saboru,tražim si drugi posao
a što imaš dopuštati,kao da te jadnike tko što pita.Preko 300 tisuća ovršenih i broj stalno raste a hanžekovići i orsati se zajedno sa bankama oblizuju.Ljudi sve više bježe van iz ove ludnice.bogomdani wrote:Ps mu mtr ebooooo..!!!! ..Pa Svabi to ne rade ljudima...zna se da se na takvu vrstu duga mogu samo plijeniti pokretnine i ni9s drugo,napose mos u bajbok,ali ti nekretninu nitko ne dira...vili40 wrote:Da,kad je pošteni narod u pitanju onda se poziva na institucije i sa zadovoljstvom prati njihove uspjehe pravne države.Čovjek ostane bez posla pa zaglavi radi tri tisuće kuna toliko da kad mu lihvari obračunaju kamate i Orsati obračunaju troškove ovrhe,dug mu naraste toliko da mu uzmu kuću,i to mrtvi hladni.bogomdani wrote:A ovaj Orsat,jel taj u vezi onog zakona ,koji omogucuje da ljude izbacuje iz kuce,za sitnis neplaceni..??
Sorry Villi ali vi ste Ofce kad dopustite tako nesto..
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Mda...sranje...vili40 wrote:a što imaš dopuštati,kao da te jadnike tko što pita.Preko 300 tisuća ovršenih i broj stalno raste a hanžekovići i orsati se zajedno sa bankama oblizuju.Ljudi sve više bježe van iz ove ludnice.bogomdani wrote:Ps mu mtr ebooooo..!!!! ..Pa Svabi to ne rade ljudima...zna se da se na takvu vrstu duga mogu samo plijeniti pokretnine i ni9s drugo,napose mos u bajbok,ali ti nekretninu nitko ne dira...vili40 wrote:Da,kad je pošteni narod u pitanju onda se poziva na institucije i sa zadovoljstvom prati njihove uspjehe pravne države.Čovjek ostane bez posla pa zaglavi radi tri tisuće kuna toliko da kad mu lihvari obračunaju kamate i Orsati obračunaju troškove ovrhe,dug mu naraste toliko da mu uzmu kuću,i to mrtvi hladni.bogomdani wrote:A ovaj Orsat,jel taj u vezi onog zakona ,koji omogucuje da ljude izbacuje iz kuce,za sitnis neplaceni..??
Sorry Villi ali vi ste Ofce kad dopustite tako nesto..
Guest- Guest
a sve je uhodano,kad nekom jadniku koji je zaglavio uzmu kuću ili klijet,onda dolaze na scenu maheri koji to otkupe za bagatelu pa poslije preprodaju za duplo.Na sve se mislilo.bogomdani wrote:Mda...sranje...
vili40-
2015-08-02
cuo sam nes o tome..mislim,ebote,da mi tako nes naprave,pa ne bih imao vise sto izgubiti,a kad covjek nema sto izgubiti,cuvaj ga se...prepitomi ste vi inace..vili40 wrote:a sve je uhodano,kad nekom jadniku koji je zaglavio uzmu kuću ili klijet,onda dolaze na scenu maheri koji to otkupe za bagatelu pa poslije preprodaju za duplo.Na sve se mislilo.bogomdani wrote:Mda...sranje...
Guest- Guest
Čak je i Josipović tražio od Vlade da se prekine ljude izbacivati iz kuća ako kuća nije pod hipotekom i ako im je to jedina nekretnina,a da se kod ovrha kamatarenje zaustavi kada ona dostigne glavnicu i da se ne nabijaju tolike odvjetničke naknade,ali Orsati se nisu dali smesti pa su slali u zatvor ženu koja nije imala 200 kuna za platiti vodu.
vili40-
2015-08-02
ja mu od srca poželim da razliku potroši na ono najnužnije, i onih par kuna što su zaboravili proslijediti... kao slučajno...vili40 wrote:Baš me zanima što ljudi koji prehranjuju cijelu obitelj sa 3 tisuće misle o ovom:Najavio je da će si tražiti drugi posao ako smanje plaće u Saboru jer "čovjek mora od nečega živjeti"
2015-08-08
neka mu za lijekovemichaellcmacha wrote:ja mu od srca poželim da razliku potroši na ono najnužnije, i onih par kuna što su zaboravili proslijediti... kao slučajno...vili40 wrote:Baš me zanima što ljudi koji prehranjuju cijelu obitelj sa 3 tisuće misle o ovom:Najavio je da će si tražiti drugi posao ako smanje plaće u Saboru jer "čovjek mora od nečega živjeti"
n_razbojnik-
2014-04-15
to se podrazumijeva pod najnužnije, a najnužnije u osnovi nije za njega... svi se slažemo da sva djeca trebaju biti jednaka zar ne... i u dobru i u zlu, ako ja svom ne mogu kupiti odgovarajući lijek, nek bar on kupi svom...n_razbojnik wrote:neka mu za lijekovemichaellcmacha wrote:ja mu od srca poželim da razliku potroši na ono najnužnije, i onih par kuna što su zaboravili proslijediti... kao slučajno...vili40 wrote:Baš me zanima što ljudi koji prehranjuju cijelu obitelj sa 3 tisuće misle o ovom:Najavio je da će si tražiti drugi posao ako smanje plaće u Saboru jer "čovjek mora od nečega živjeti"
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
čekaj, najprije će na skijanje, dok još može
2014-04-15
kad se zadere odozgo Achttung ide muuhaaaaaa...n_razbojnik wrote:čekaj, najprije će na skijanje, dok još može
vili40-
2015-08-02
Da pukneš od smijeha... Idiot bu tražio drugi posao a mi jadni bumo zakinuti za takvu mangu i silne kvalitete koje su ga resile. Svašta! Inače gledam jučer na tv onog debila od Čačića koji se također protivi smanjenju plaća jer veli da kvalitetni ljudi ne budu htjeli u politiku?! Krvi ti glistine, a gdje smo to danas zahvaljujući toj silnoj kvaliteti kojom su bili oboružani političari u Hrvatskoj. Što je uopće taj kretinjo kvalitetnoga napravio? Pamtimo ga po nebuloznim izjavama kako ljudi neka manje telefoniraju ili neka kupuju jedan umjesto dva para cipela... I da, još ga pamtimo po tome što je usmrtio dvoje ljudi i u zatvoru igrao golf.Neoliberalni portugalac wrote:aj sretno, nećeš nikome falit
Kaže Miljanić da on živi od plaće i hrani troje djece... Krvi ti glistine, a od čega žive oni koji ne primaju mjesecima plaću, jel se to ministar pita? Od čega žive oni koji imaju nekoliko puta manju plaću od njega a isto imaju troje djece?
ma sere i ruga se ljudima,čitavo vrijeme zarađuje golemu lovu na ovrhama samo ne direktno,sistem Čačić.I on je rasplakao Mađare da je na minimalcu.Lopine.provocator wrote:Kaže Miljanić da on živi od plaće i hrani troje djece... Krvi ti glistine, a od čega žive oni koji ne primaju mjesecima plaću, jel se to ministar pita? Od čega žive oni koji imaju nekoliko puta manju plaću od njega a isto imaju troje djece?
Veli da sad prije ide na skijanje,da barem austrijanci potrošili sav raspoloživ gips koji im je na raspolaganju.
vili40-
2015-08-02
kvazi pravnik ponovno ide u ovrhe, inače cijela namještaljka sa Ovršnim zakonom je prebolesna neki odvjetnici tu zarađuju milijune a na zapadu je to formalni postupak i špranca od 30 eura gdje odvjetnik nema šta raditi, znači preludo hahaha
Kermit-
2014-04-17
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/place-saborskih-zastupnika-nisu-prevelike-nego-ih-takvi-poput-orsata-ne-zasluzuju-876167
Dobro slozeno ali ja cu i dalje nastaviti sa dvije marke kila......
2014-04-14
Dobar članak, samo da dodam da Grci nisu bili korumpirani zato što su bili bogati, pa im pare nisu bile potrebite, već zato što su živjeli za svoj Grad do smrti mi to ne možemo pojmiti jer je su nama takvi pojmovi kao domoljublje, čast i žrtvovanje davno umrli...ali tu nije kriv samo Miljenić i partijci nego isto tako i drugo krilo iz Hadeza, karakter i jedan mrak neukostimarcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/place-saborskih-zastupnika-nisu-prevelike-nego-ih-takvi-poput-orsata-ne-zasluzuju-876167
Kermit-
2014-04-17
Osim toga vidi samo njegov "odvjetnički ured" ono ovrhe i milijuni, cijeli sistem reketarenja, a prije neki mjesec bio je njemački profesor za minhenskog pravnog faksa i dotični nije mogao vjerovati da je to kod nas postupak a kamoli da se oko toga vrti daleko najveća para i to bez ikakve pameti, to je za njega nepojmljivo kao da od izdavanja državnih biljega netko izgradi poslovno carstvo...
Kermit-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dopizdilo odvjetništvo, tražim lagani ljetni posao u planini ili na moru
» Europska komisija od Vlade traži da se braniteljima smanje naknade
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Energetska neovisnost - U ime Naroda tražim zaustavljanje gradnje elektrane
» tražim OSTAVKU VLADE
» Europska komisija od Vlade traži da se braniteljima smanje naknade
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Energetska neovisnost - U ime Naroda tražim zaustavljanje gradnje elektrane
» tražim OSTAVKU VLADE
Page 3 of 3