Ako smanje plaće u Saboru,tražim si drugi posao
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ako smanje plaće u Saboru,tražim si drugi posao
Ne znam što je sa plinom za kućanstvo,objašnjavali su da kada pada cijena nafte pada i cijena plina kad ono plin najskuplji energent.veber wrote:kreće poskupljenje benzina, ne brini.n_razbojnik wrote:
ja mislim da im treba uvesti neku novu trošarinu,
navosno na mediteranu poskupila nafta.
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Ovaj maras i kad spava ne moze bez hdz,karamarka i provociranja...celavcu opaliti par samarcina jedini lijek za takve idiote
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
lpg je uključen, ne zemni.vili40 wrote:
Ne znam što je sa plinom za kućanstvo,objašnjavali su da kada pada cijena nafte pada i cijena plina kad ono plin najskuplji energent.
2014-12-30
a ja idem stopama drugih i od iduće godine vraćam se na drva,ovo na plin je teški lopovluk,50 kuna dnevno plaćam za grijanje,kuhanje i toplu vodu.veber wrote:lpg je uključen, ne zemni.vili40 wrote:
Ne znam što je sa plinom za kućanstvo,objašnjavali su da kada pada cijena nafte pada i cijena plina kad ono plin najskuplji energent.
vili40-
2015-08-02
Dobro je rekao debeli kuljis..da su ovi iz dosadasnje vlasti teski oportunisti i da za njih vrijedi 'ja samo ja i niko drugi'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ja se odlučio za pelete.vili40 wrote:
a ja idem stopama drugih i od iduće godine vraćam se na drva,ovo na plin je teški lopovluk,50 kuna dnevno plaćam za grijanje,kuhanje i toplu vodu.
pirolitička peć. mogu i drva.
2014-12-30
u Svabiji je plin i struja prilicno transparentno zaracunato,,,i ne kosta puno..
Guest- Guest
A ovaj Orsat,jel taj u vezi onog zakona ,koji omogucuje da ljude izbacuje iz kuce,za sitnis neplaceni..??
Guest- Guest
da,a ja glupan čekam da se maknu razni sisojedi sa plina,da će pojeftiniti.Imam svoju šumu i štilovku i to je to.veber wrote:ja se odlučio za pelete.vili40 wrote:
a ja idem stopama drugih i od iduće godine vraćam se na drva,ovo na plin je teški lopovluk,50 kuna dnevno plaćam za grijanje,kuhanje i toplu vodu.
vili40-
2015-08-02
ako imaš prostora uzmi pirolitičku peć.vili40 wrote:da,a ja glupan čekam da se maknu razni sisojedi sa plina,da će pojeftiniti.Imam svoju šumu i štilovku i to je to.veber wrote:ja se odlučio za pelete.vili40 wrote:
možeš ju filat sa svime.
2014-12-30
Da,kad je pošteni narod u pitanju onda se poziva na institucije i sa zadovoljstvom prati njihove uspjehe pravne države.Čovjek ostane bez posla pa zaglavi radi tri tisuće kuna toliko da kad mu lihvari obračunaju kamate i Orsati obračunaju troškove ovrhe,dug mu naraste toliko da mu uzmu kuću,i to mrtvi hladni.bogomdani wrote:A ovaj Orsat,jel taj u vezi onog zakona ,koji omogucuje da ljude izbacuje iz kuce,za sitnis neplaceni..??
vili40-
2015-08-02
eto riješenja za HRVI,,unite mirovine i svi će brzo naći posao
stenjalica-
2015-10-18
Nešto ću morati poduzeti,imam još u podrumu staru peć za centralno na drva,ali preslaba je i premala pa je treba svako malo filati.Kolko sad koštaju te pirolitičke peći?veber wrote:ako imaš prostora uzmi pirolitičku peć.vili40 wrote:da,a ja glupan čekam da se maknu razni sisojedi sa plina,da će pojeftiniti.Imam svoju šumu i štilovku i to je to.veber wrote:ja se odlučio za pelete.vili40 wrote:
možeš ju filat sa svime.
vili40-
2015-08-02
Ps mu mtr ebooooo..!!!! ..Pa Svabi to ne rade ljudima...zna se da se na takvu vrstu duga mogu samo plijeniti pokretnine i ni9s drugo,napose mos u bajbok,ali ti nekretninu nitko ne dira...vili40 wrote:Da,kad je pošteni narod u pitanju onda se poziva na institucije i sa zadovoljstvom prati njihove uspjehe pravne države.Čovjek ostane bez posla pa zaglavi radi tri tisuće kuna toliko da kad mu lihvari obračunaju kamate i Orsati obračunaju troškove ovrhe,dug mu naraste toliko da mu uzmu kuću,i to mrtvi hladni.bogomdani wrote:A ovaj Orsat,jel taj u vezi onog zakona ,koji omogucuje da ljude izbacuje iz kuce,za sitnis neplaceni..??
Sorry Villi ali vi ste Ofce kad dopustite tako nesto..
Guest- Guest
ovisi o prostoru koji moraš grijat. od 15 pa više.vili40 wrote:
Nešto ću morati poduzeti,imam još u podrumu staru peć za centralno na drva,ali preslaba je i premala pa je treba svako malo filati.Kolko sad koštaju te pirolitičke peći?
upari za početak plin i drva, ako imaš prostora.
2014-12-30
grijem 200 kvadrata a prostora u podrumu ima,sa južne strane je plinski bojler a na sjevernoj ta peć koju moram zamijeniti.Da,plin moram ostaviti ali grijanje mi najviše guta.veber wrote:ovisi o prostoru koji moraš grijat. od 15 pa više.vili40 wrote:
Nešto ću morati poduzeti,imam još u podrumu staru peć za centralno na drva,ali preslaba je i premala pa je treba svako malo filati.Kolko sad koštaju te pirolitičke peći?
upari za početak plin i drva, ako imaš prostora.
vili40-
2015-08-02
Kamo sreće da i drugi drugovi poput njega tako razmišljaju pa put pod noge i neka ih vrag odnese što dalje od nas.Neoliberalni portugalac wrote:aj sretno, nećeš nikome falit
Guest- Guest
I ti si vidim zgranut takvim raspletom :DDn_razbojnik wrote:oh ne
Guest- Guest
ovisno o prostoru. staviš još pride veliki vodeni akumulator. njega zagriješ drvima, a dogrijavaš plinom kada krene sezona grijanja.vili40 wrote:
grijem 200 kvadrata a prostora u podrumu ima,sa južne strane je plinski bojler a na sjevernoj ta peć koju moram zamijeniti.Da,plin moram ostaviti ali grijanje mi najviše guta.
2014-12-30
vama treba ona ruska termobaricna bomba pa da se zagrijete,koliko trosite...
Guest- Guest
a što imaš dopuštati,kao da te jadnike tko što pita.Preko 300 tisuća ovršenih i broj stalno raste a hanžekovići i orsati se zajedno sa bankama oblizuju.Ljudi sve više bježe van iz ove ludnice.bogomdani wrote:Ps mu mtr ebooooo..!!!! ..Pa Svabi to ne rade ljudima...zna se da se na takvu vrstu duga mogu samo plijeniti pokretnine i ni9s drugo,napose mos u bajbok,ali ti nekretninu nitko ne dira...vili40 wrote:Da,kad je pošteni narod u pitanju onda se poziva na institucije i sa zadovoljstvom prati njihove uspjehe pravne države.Čovjek ostane bez posla pa zaglavi radi tri tisuće kuna toliko da kad mu lihvari obračunaju kamate i Orsati obračunaju troškove ovrhe,dug mu naraste toliko da mu uzmu kuću,i to mrtvi hladni.bogomdani wrote:A ovaj Orsat,jel taj u vezi onog zakona ,koji omogucuje da ljude izbacuje iz kuce,za sitnis neplaceni..??
Sorry Villi ali vi ste Ofce kad dopustite tako nesto..
vili40-
2015-08-02
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dopizdilo odvjetništvo, tražim lagani ljetni posao u planini ili na moru
» Europska komisija od Vlade traži da se braniteljima smanje naknade
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Energetska neovisnost - U ime Naroda tražim zaustavljanje gradnje elektrane
» tražim OSTAVKU VLADE
» Europska komisija od Vlade traži da se braniteljima smanje naknade
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Energetska neovisnost - U ime Naroda tražim zaustavljanje gradnje elektrane
» tražim OSTAVKU VLADE
Page 2 of 3