tražim OSTAVKU VLADE
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
tražim OSTAVKU VLADE
plenki mora podnijeti ostavku
budimo lučonoše pada još jedne socijalističke horde
Guest- Guest
Re: tražim OSTAVKU VLADE
ova je vlada pobijedila koronu! (anemični šarlatan prije izbora: https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-ova-vlada-je-pobijedila-koronavirus/2185893.aspx)obala razuma wrote:plenki mora podnijeti ostavku
ne može prvoborac borbe kontra korone i narodni heroj pleknovirus biti kriv što ne zna i u pravilu umjesto konkretnih mjera ne poduzima ništa!
nije on sam sebe izabrao!
dobro, nije ni čaušesku sam sebe izabrao, nego je to bila "volja naroda".
na tom smo primjeru vidjeli kako se volja naroda za čas može promijeniti.
živi bili pa vidjeli! (valter)
sitting_bull-
2015-09-28
pouzdan si ko domobranEroo wrote:
garantiran ................... do božića će biti politički lom u hrvatskoj
Guest- Guest
sitting_bull wrote:ova je vlada pobijedila koronu! (anemični šarlatan prije izbora: https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-ova-vlada-je-pobijedila-koronavirus/2185893.aspx)obala razuma wrote:plenki mora podnijeti ostavku
ne može prvoborac borbe kontra korone i narodni heroj pleknovirus biti kriv što ne zna i u pravilu umjesto konkretnih mjera ne poduzima ništa!
ovo mi je kao kada slušam kritike protiv Trumpove borbe protiv korone , a onda pitali Kamalu Harris "što bi ona i biden napravili" ova nije znala beknuti. A ne zna niti Biden.
Tako je i sa HDZom. Ako je šta valjalo, to je valjalo njihov pristup koroni, jer od kraja četvrtog mjeseca mi smo u de-facto švedskom modelu i za razliku raznih luđaka mi se nismo zaključavali niti nas je HDZ od kraja četvtog mjeseca posebno terorizira . imaju neke glupe fix ideje, ali dok god nema zabrane izlaska iz kuće do tada ocjena 4/5
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
hdz socijalisti su imali ideja dok su kopirali sjevernokorejski model ,,al ih je ujebbalo kad su tribali svoje plaće isplatit pa su radi turizma popustili u SOCIJALISTIČKOM modeluAssadNaPodmornici wrote:sitting_bull wrote:ova je vlada pobijedila koronu! (anemični šarlatan prije izbora: https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-ova-vlada-je-pobijedila-koronavirus/2185893.aspx)obala razuma wrote:plenki mora podnijeti ostavku
ovo mi je kao kada slušam kritike protiv Trumpove borbe protiv korone , a onda pitali Kamalu Harris "što bi ona i biden napravili" ova nije znala beknuti. A ne zna niti Biden.
Tako je i sa HDZom. Ako je šta valjalo, to je valjalo njihov pristup koroni, jer od kraja četvrtog mjeseca mi smo u de-facto švedskom modelu i za razliku raznih luđaka mi se nismo zaključavali niti nas je HDZ od kraja četvtog mjeseca posebno terorizira . imaju neke glupe fix ideje, ali dok god nema zabrane izlaska iz kuće do tada ocjena 4/5
tužno ,,ni socijalizam nemogu provodit
Guest- Guest
sve to stoji. reci ti meni tko će zamjeniti ove lopine iz HDZa? nesposobni SDP koji se raspada? BLM/Antifa fanatici iz Radničke Fronte/Možemo?
Debili iz Škorine stranke, aj bila je ona koalicija centra ali su se raspali a neki su krenuli radikalno lijevo.... eventualno MOST nešto valja a i MOST je pun onih katotalibana socijalista pa mi to isto ne igra
Debili iz Škorine stranke, aj bila je ona koalicija centra ali su se raspali a neki su krenuli radikalno lijevo.... eventualno MOST nešto valja a i MOST je pun onih katotalibana socijalista pa mi to isto ne igra
2018-06-14
IL Risorto likes this post
Plenki nema alternativu, kada gledam kako je riješio one budaletine poput Kovača, Penavu, par lopova tipa Rimac, Žalac su ispali itd.. i sada neka hapšenja.. plus HDZ iako su nacional socijalisti barem imaju kakav takav ekonomsk program, barem ne žele uvesti totalni socijalizam kao RF/Možemo, ili ono redikuli iz SDPa.. čuvaju granice.. aj malo nas trpaju arapima ali jebiga.
kakve sve alternative ima, HDZ je još i dobar
eh i u jednoj bitnoj strani ih se može pohvaliti, a to je da su među prvim u Europi uzeli od Šveđana - Švedski model i da se za sada držimo toga unatoč raznih fašistima diljem svijeta koji zaključavaju ljude, i tako radi bolesti koja ubija 0.1% zaražene populacije uništiti će milijune života.. HDZ barem ne ide u tom smjeru, pa samo radi toga ih treba držati na vlasti..
ali ona neudata Alenka nešto frflja o Australskom/Novo Zelandskom modelu, ako bude tako, onda ih rušimo silom
kakve sve alternative ima, HDZ je još i dobar
eh i u jednoj bitnoj strani ih se može pohvaliti, a to je da su među prvim u Europi uzeli od Šveđana - Švedski model i da se za sada držimo toga unatoč raznih fašistima diljem svijeta koji zaključavaju ljude, i tako radi bolesti koja ubija 0.1% zaražene populacije uništiti će milijune života.. HDZ barem ne ide u tom smjeru, pa samo radi toga ih treba držati na vlasti..
ali ona neudata Alenka nešto frflja o Australskom/Novo Zelandskom modelu, ako bude tako, onda ih rušimo silom
2018-06-14
TO JE TO
to je produkt socijalističkog rasizma
STRAH
STRAH
aj u povjerenju ,,nemoj reći nikom
najskuplji artikli na planeti su strah i smrt ,,,,,,,,,,,,,,,tu se najviše novca vrti
strah koji je u tebi proicirao soci-nacizam , je nemjeriv
ti ferceraš samo u funkciji ,,,,,,,,,,,,,,,inače
STRAH TE POŽDERA
to je produkt socijalističkog rasizma
STRAH
STRAH
aj u povjerenju ,,nemoj reći nikom
najskuplji artikli na planeti su strah i smrt ,,,,,,,,,,,,,,,tu se najviše novca vrti
strah koji je u tebi proicirao soci-nacizam , je nemjeriv
ti ferceraš samo u funkciji ,,,,,,,,,,,,,,,inače
STRAH TE POŽDERA
Guest- Guest
TAKVA JE KOMPLETNA HRVATOSLAVIJA
pandemija socijalističkog karcinoma razuma ---------------------STRAH
jebeš koronu
aj malo ono ja san zaboravija ,,unutarnji neprijatelj ,,,,,,,,,,,,,,,koji ono
ti si ji gori pobroja ,,stavi ih obati oka u formu socijalizma
STRAH
STARH
to je sve šta ima stoka koja vlada,,,, strah u puku
pandemija socijalističkog karcinoma razuma ---------------------STRAH
jebeš koronu
aj malo ono ja san zaboravija ,,unutarnji neprijatelj ,,,,,,,,,,,,,,,koji ono
ti si ji gori pobroja ,,stavi ih obati oka u formu socijalizma
STRAH
STARH
to je sve šta ima stoka koja vlada,,,, strah u puku
Guest- Guest
T.- Posts : 17557
2014-04-14
u tebe nije samo strah ,, imaš i gladomor ka kinezi koji su navikom gladomora okotili kineski virusT. wrote:Tražim više maslina u mortadeli...
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:
Pa za mlađe od 50 ovo nije problem
istovremeno imamo stara stanovništva tako da ovo jeste problem za starije od 50
za starije od 65 je doslovno ruski rulet (1:20)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
KOJI PIZDAVI ZAKLJUČAK PO OSNOVI SOCIJALISTIČKIH STEKOVINAHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:
Pa za mlađe od 50 ovo nije problem
istovremeno imamo stara stanovništva tako da ovo jeste problem za starije od 50
za starije od 65 je doslovno ruski rulet (1:20)
ovo je eklatantni socijalistički karcinom razuma
soocijalizam je spržio hrvatski razum
Guest- Guest
obala razuma wrote:pouzdan si ko domobranEroo wrote:
da to je to vrijeme
prelomno
dugo čekano
zbaciti komunjare i masoneriju
2014-04-16
komunjare nisu na vlastimortal wrote:obala razuma wrote:pouzdan si ko domobranEroo wrote:
da to je to vrijeme
prelomno
dugo čekano
zbaciti komunjare i masoneriju
a posebno masonerija
RASA SOCIJALISTA koja momentalno vlada hrvatoslavijom je davno izašla iz mutacije socijalizma koja se zove komunizam ,,,
današnja globalistička mutacija socijalizma je pobjegla sa uzdi masonskih i bildeberških i mnogih drugih unija moći
moje viđenje je da evropski socijalizam se direktno iz kine rukovodi , logika je jasna socijalisti su uvijek željeli pored vlasti samo novčanu moć ,,, a socijalistički folklor je najdojmljiviji marxovom statuom u trieru
RASA SOCIJALISTA u hrvatoslaviji je u nezavidnoj poziciji u poređenju sa EU socijalistima jer nema finansisku moć , bolje rečeno nema interes kine , kinezi su i od kumrovca i od brodogradnje odustali , i plenkija ostavili da sanja 22miljarde ,,, majketisseve
kinezi prljavi novac ulažu u najjače oružje 6G , jer 5G je već provaljen
sve to motrenjem skrbi USA koja nas je do sad u dva navrata spasila 45 i 99 direknim vojnim djelovanjem , nevirujen da će imati volje treći put ,,,samo su došli upozotiti što znači HRVATOSLAVSKI SOCIJALISTIČKI RASIZAM kroz priklanjanje kini
Guest- Guest
kakva je god pizda,,,naplatitelj domoljublja,,,,,, ovaj forumski epikur
gospodo
takva je sva stoka u hdz-sdp koalicija gamadi na vlasti
gospodo
takva je sva stoka u hdz-sdp koalicija gamadi na vlasti
Guest- Guest
Pa bašAssadNaPodmornici wrote:sitting_bull wrote:ova je vlada pobijedila koronu! (anemični šarlatan prije izbora: https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-ova-vlada-je-pobijedila-koronavirus/2185893.aspx)obala razuma wrote:plenki mora podnijeti ostavku
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» tražim OSTAVKU VLADE
» Vojni udar u Armeniji, traže ostavku vlade
» DF traži ostavku tuzlanske vlade nakon američkih sankcija Mirsadu Kukiću
» Predsjednica Republike u Melbourneu se susrela s guvernericom Viktorije i s predsjednikom Vlade Viktorije, te s predsjednikom Vlade Južne Australije u Adelaideu
» Kolinda ne odustaje: Tražim posebno ministarstvo samo za demografiju
» Vojni udar u Armeniji, traže ostavku vlade
» DF traži ostavku tuzlanske vlade nakon američkih sankcija Mirsadu Kukiću
» Predsjednica Republike u Melbourneu se susrela s guvernericom Viktorije i s predsjednikom Vlade Viktorije, te s predsjednikom Vlade Južne Australije u Adelaideu
» Kolinda ne odustaje: Tražim posebno ministarstvo samo za demografiju
Page 1 of 3