Pripuz pokrece ovrhu nad holdingom zbog duga od 11 milijuna kuna
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Pripuz pokrece ovrhu nad holdingom zbog duga od 11 milijuna kuna
Reci mi vuče,jesi li ovlažio dolje zbog ovoga ?vuksadinare wrote:Senf umislio da je trener za prvu liguaizglefa nije ni za trecu
11 milja i nije toliki dug da ga Zagreb ne može isplatit,te sve ovo kmečanje hercegovačke domoljubne mafije,neće uskrsnut Bandića i vratit ga na čelo Zg.
Druga stvar,ima još 3.5 god do sljedećih izbora,tako da ne vidim zbog čega se toliko veseliš,jer ako Tomašević i izgubi,opet teško da će tvoji domoljubi pobjedit,mada je domoljubni mentalitet takav,,neka je mafijaš i lopov,ali bar je naš''
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Pripuz pokrece ovrhu nad holdingom zbog duga od 11 milijuna kuna
Vrijeme teče i taj se kamenjarski-mentalitet polako rastače.IL Risorto wrote:Reci mi vuče,jesi li ovlažio dolje zbog ovoga ?vuksadinare wrote:Senf umislio da je trener za prvu liguaizglefa nije ni za trecu
11 milja i nije toliki dug da ga Zagreb ne može isplatit,te sve ovo kmečanje hercegovačke domoljubne mafije,neće uskrsnut Bandića i vratit ga na čelo Zg.
Druga stvar,ima još 3.5 god do sljedećih izbora,tako da ne vidim zbog čega se toliko veseliš,jer ako Tomašević i izgubi,opet teško da će tvoji domoljubi pobjedit,mada je domoljubni mentalitet takav,,neka je mafijaš i lopov,ali bar je naš''
Djeca rođena u ZG od roditelja iz kamenjara ili šuma,postala su prava gradska djeca koja ni po čemu ne žele da ih se poistovjećuje sa krajem njihovih roditelja,čemu se ne treba čuditi jer nisam mogao vjerovati kada sam neki dan čuo mladu Kineskinju kako kajka i fakaće(fakat) dok je čekala tramvaj i pričala s nekim na mobu.
Vjerovatnost da na tron ZG gradonačelnika zasjedne kakav ognjištarac ravna je nuli i bila bi moguća samo nasilnom kontrarevolucijom ,sličnoj onom iz 1941.kada je Pavelić rastjeravši Zagrepčane u logore i u partizane,ondje doveo nekakve spodobe kojima je pojam grada bio Gospić,Foča,ili Kakanj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Marić otpisuje 252 milijuna kuna duga za 91.000 građana
» Krešimir Milanović moli: 'Oprostite nam 15 milijuna kuna duga!'
» Dnevno.hr pred stečajem zbog 615.000 kuna duga
» OGORČENI NOVI MINISTAR POŽALIO SE JUTARNJEM 'Moj prethodnik Gordan Maras ostavio mi je čak 45 milijuna kuna duga'
» Muškarcu iz Našica prijete ovrhom zbog duga od 0 kuna
» Krešimir Milanović moli: 'Oprostite nam 15 milijuna kuna duga!'
» Dnevno.hr pred stečajem zbog 615.000 kuna duga
» OGORČENI NOVI MINISTAR POŽALIO SE JUTARNJEM 'Moj prethodnik Gordan Maras ostavio mi je čak 45 milijuna kuna duga'
» Muškarcu iz Našica prijete ovrhom zbog duga od 0 kuna
Page 3 of 3