ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zagreb vode debili

Page 8 of 17 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Next

Go down

Zagreb vode debili - Page 8 Empty Re: Zagreb vode debili

Post by pokerjocker 10/10/2021, 20:21

veber wrote:
Hektorović wrote:
veber wrote:
vuksadinare wrote:samo što bi ja prvo pripuza kao opomenu drugima pospremio.

Ti nisi u stanju pospremit nered u vlastitoj glavi, kamoli što drugo, a ovim upisom samo pokazuješ da nemaš blage veze ni o čemu, lupetanje, boss level....  U takvu akciju eventualno bi se mogao upustiti Kenwood Kenon, ali i to je veliko pitanje. S pripuzovim šefom ne mogu nakraj izaći niti puno jače europske agencije, ali bude ga sredila neka budaletina s foruma  lol!

pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Post by Hektorović 10/10/2021, 20:25

Zagreb vode debili - Page 8 Trump-Everything-Woke-Turns-To-Shit-Shirt
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by veber 10/10/2021, 20:44

Hektorović wrote:
Šandor Winnetou wrote:
Hektorović wrote:

Ja bi se u ovom sučeljavanju ipak više kladio na Pripuza :D

Zagreb vode debili - Page 8 PETAR-PRIPUZ

Zagreb vode debili - Page 8 537512
Doljna slika-nekakakva tranđa, mekušac i vrlo ružan muškarac.

I onda imaš ove koji bi odmah mogli u casting za Coppole ili Scorsesea

Zagreb vode debili - Page 8 851908

Zagreb vode debili - Page 8 391c316e375b23d2c2d19e5c928242ea

Zagreb vode debili - Page 8 Goodfellas-1990-ray-liotta-robert-de-niro-joe-pesci-1000x750
ti. kao i većina populacije nisi shvatio što je puzzo pisao a copolla vjerno prenesao.

kada sam ex objasno kako treba gledati kuma, onda je skužila poantu.

isto tako apokalipsu ili blade runner.

takvi filmovi se više ne snimaju.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 10/10/2021, 20:48

a vi serete ko grlice, jer vam je kihnuo lik.
slijedećih deset godina će se čistiti sranja nakon krepanog.

ali vama je bio super, a ovaj nadobudni vam ke smeće.

znam kako mu je.
kao što napisah prije, bio sam u toj situaciji. u mikro razini kada se gleda zagreb.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 10/10/2021, 21:04

inače što se tiče tomaševića, ako lik sam ne da otkaz, a neće ga dati, lik će vam biti na vlasti idućih nekoliko desetljeća u ZGu.. budu vuksadinare , ero i epi hiperventilirali

2018-06-14

Back to top Go down

Post by veber 10/10/2021, 21:09

AssadNaPodmornici wrote:inače što se tiče tomaševića, ako lik sam ne da otkaz, a neće ga dati, lik će vam biti na vlasti idućih nekoliko desetljeća u ZGu.. budu vuksadinare , ero i epi hiperventilirali
yoda!
nije bitna mogućnost.
bitno je činjenčno stanje.

koje je katastrofa.

lako je sada pljuvati.
a govna plivaju od pičke materine.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by marcellus 10/10/2021, 21:11

AssadNaPodmornici wrote:inače što se tiče tomaševića, ako lik sam ne da otkaz, a neće ga dati, lik će vam biti na vlasti idućih nekoliko desetljeća u ZGu.. budu vuksadinare , ero i epi hiperventilirali

teško, ima zločinačka metode za minirat ga tako da nikad ne napravi ništa. Može li zatvorit jakuševac bez njih? Ne. Čiji će to bit fail ako ne zatvori? Njegov. Može li počet obnovu zegeja bez njih? Ne. Kod njih je kasica prasica. Jebiga... bez odobrenja ministarstva ne može uklonit ni štand s hot dogom.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber 10/10/2021, 21:29

marcellus wrote:

teško, ima zločinačka metode za minirat ga tako da nikad ne napravi ništa. Može li zatvorit jakuševac bez njih? Ne. Čiji će to bit fail ako ne zatvori? Njegov. Može li počet obnovu zegeja bez njih? Ne. Kod njih je kasica prasica. Jebiga... bez odobrenja ministarstva ne može uklonit ni štand s hot dogom.
zašto lažeš?
zagreb je posebna jedinica i nema veze s tvojom zločinačkom.
ne bulazni.
isto tako je država radila rotor jer zbog tvog neprežaljenog s dvije noge, zagreb nije moga dobiti lovu iz fondova.

i dalje neće moći dok ide ostavštivna krepalog.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by marcellus 10/10/2021, 21:45

zagreb je posebna jedinica ali bez suglasnoti ministarstva okoliša ne možeš ništa.. ni graditeljstva... ni bilo čega.

Dakle ako gnu misli zatvorit jakuševac, ministarstvo okoliša mu mora odobrit novu lokaciju, a još prije izbora su mu i oni i sdp rekli da nema boga da će mu je odobrit.

jasnije?

2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber 10/10/2021, 21:49

nije.
jer je tvoj bratko koji se ženio od 43e do 91e, stavio zg van zakona.
pa je tvoj fren krepani radio zulume kao i svi bosanci.

da si u nekom poslu, znao bi kako to ide.

a ako kupiš nekretninu skužit ćeš kaj sam pisao.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by sitting_bull 10/10/2021, 22:00

marcellus wrote:zagreb je posebna jedinica ali bez suglasnoti ministarstva okoliša ne možeš ništa.. ni graditeljstva... ni bilo čega.

Dakle ako gnu misli zatvorit jakuševac, ministarstvo okoliša mu mora odobrit novu lokaciju, a još prije izbora su mu i oni i sdp rekli da nema boga da će mu je odobrit.

jasnije?
eto, sada i ti pišeš ono što sam već ja više puta napisao:

veliki vožd anemični andreas pljenkovičius kardeljević sa pozicije državne vlasti ucjenjuje lokalnu vlast da mu se pokloni, inače on, ne neki njegovi puzavci od ministara, neće dozvoliti lokalcima ništa bitno za njihovu lokalnu samoupravu.

e, tu će slomiti zube, jer osim tomaševića ima i predsjednika koji je bio na poziciji na kojoj je anemičar sada i koji je trenutačno jedini sposoban prisiliti anemičara da se koliko toliko drži ustava.

napisao si nešto što ti neće razveseliti gazdu: kao insajder tvrdiš da vlada ne radi u interesu države i njezinih građana i to jeste istina, ali režimski mediji to ne smiju emitirati.

pucate polako, ipak je zagreb preveliki gubitak za kradoljube.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by veber 10/10/2021, 22:09

sitting_bull wrote:
marcellus wrote:zagreb je posebna jedinica ali bez suglasnoti ministarstva okoliša ne možeš ništa.. ni graditeljstva... ni bilo čega.

jasnije?

veliki vožd anemični andreas pljenkovičius kardeljević sa pozicije državne vlasti ucjenjuje lokalnu vlast da mu se pokloni, inače on, ne neki njegovi puzavci od ministara, neće dozvoliti lokalcima ništa bitno za njihovu lokalnu samoupravu.

e, tu će slomiti zube, jer osim tomaševića ima i predsjednika koji je bio na poziciji na kojoj je anemičar sada i koji je trenutačno jedini sposoban prisiliti anemičara da se koliko toliko drži ustava.

napisao si nešto što ti neće razveseliti gazdu: kao insajder tvrdiš da vlada ne radi u interesu države i njezinih građana i to jeste istina, ali režimski mediji to ne smiju emitirati.

ti kao i marc imaš upise koji su čisto stranački. tu ne mislim na stranke već na stranu.
baide imat etaj upis, isključiv.

ali ti si ovdje skroz u pravu.

čekamo samo kosture koji će početi ispadati nakon masovnih grobnica.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by sitting_bull 10/10/2021, 22:32

veber wrote:
sitting_bull wrote:

jasnije?

ti kao i marc imaš upise koji su čisto stranački. tu ne mislim na stranke već na stranu.

istina, moji su upisi ne samo isključivi, nego u odnosu na domoljube na vlasti ekstremni jer vidim ono što mnogi ne vide.

kao i ti sa iskustvom u vođenju firme, ja imam iskustvo vezano uz vlast i prepoznajem devijacije vlasti.

griješiš što se stranačke pripadnosti tiče, davno sam izašao iz toga, ali je točno da nisam na istoj strani kao marcellus.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by veber 10/10/2021, 23:08

sitting_bull wrote:
veber wrote:
sitting_bull wrote:

jasnije?

istina, moji su upisi ne samo isključivi, nego u odnosu na domoljube na vlasti ekstremni jer vidim ono što mnogi ne vide.

kao i ti sa iskustvom u vođenju firme, ja imam iskustvo vezano uz vlast i prepoznajem devijacije vlasti.

griješiš što se stranačke pripadnosti tiče, davno sam izašao iz toga, ali je točno da nisam na istoj strani kao marcellus.
naveo sam kao digresiju.

ili usporedbu.

a jesi onaj? za kog marc stalno trubi.

ako jesi svaka čast.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Hektorović 11/10/2021, 00:02

veber wrote:ti. kao i većina populacije nisi shvatio što je puzzo pisao a copolla vjerno prenesao.

kada sam ex objasno kako treba gledati kuma, onda je skužila poantu.

isto tako apokalipsu ili blade runner.

takvi filmovi se više ne snimaju.

Ne radi se o tome, radi se o tome da ZG sad drmaju dvije gadne woke babe i ljigavi mlohavi lik. Ljudi bez liderskog potencijala. Šaka jada kao što sam napisao.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by darth_vader 11/10/2021, 00:13

Šaka jada je bio kokainski ovisnik. Sve nakon toga može biti samo plus...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 11/10/2021, 00:14

Onakav stvor može biti na vlasti samo u najvećim vukojebistanima...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Hektorović 11/10/2021, 01:22

Miki je bio larger than life, sa porocima i vrlinama. Živio 100 na sat.

Pojma nemaš kakve političke mafije vladaju velikim zapadni gradovima, ovo u ZG je bila smijurija.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by darth_vader 11/10/2021, 01:27

Miki je bio obični polupismeni deran, seljačko-primitivnog mentaliteta, potpuni šljam od osobe i bez ikakvog stila, a rezultat njegove vladavine je skoro nepovratno devastiran grad...btw. boli me kurac za zapadnu mafiju, ali ti očigledno znaju svoj posao. I nisu upadljivi ni primitivni približno toliko.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

veber likes this post

Back to top Go down

Post by darth_vader 11/10/2021, 01:41

I da, mali ima itekakva muda jer je znao u što ulazi samo su mu bili nepoznati potpuni razmjeri provalije...i dobio je fer i pošteno izbore ma tkogod da ga je financirao. Sad je njihov red za peder balove, zeleno sektašenje i promoviranje "vrednota" antifašizma...a Vlada ukoliko će ga opstruirati u bilo čemu što bi moglo biti dobro za grad, to se može smatrati direktnim činom veleizdaje i nepoštivanje ikakvih Zakona i Ustavnih normi ove države...Kradezeovci su katastrofalni gubitnici, a petljali bi se doslovno u sve i jedino što znaju raditi je podmetanje nogu, krađa i destrukcija...zato potpuna podrška pederima i lezbama, Zagreb to može progutati...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by marcellus 11/10/2021, 06:55

evo sjeda ovrha od pripuza

jebe ih ko mlade majmune

2014-04-16

Back to top Go down