Debili uvode vojni rok
Page 1 of 1
Re: Debili uvode vojni rok
s čim će đeneral da puca? okvirom? heheh boli ga kurac nakrao se za rata za 10 životadeda wrote:
Kermit-
2014-04-17
a đe mu je druga ruka?asilovski wrote:s čim će đeneral da puca? okvirom? heheh boli ga kurac nakrao se za rata za 10 životadeda wrote:
Guest- Guest
Zamišlja da drži kalaš, a je be se s ovim oružjem za metroseksualce.deda wrote:
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
dobra je to puska..imao sam je u rukama..mutava baštarda wrote:Zamišlja da drži kalaš, a je be se s ovim oružjem za metroseksualce.deda wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Šta je, četnici i početnici? Smetaju vam hrvatske pripreme za obranu? Tako ste i 90. razoružali TO da nas lakše pobijete. Mamicu vam agresorsku!
Puškama su najbolje reklame ratovi, a tu kalaš ima monopol i nema rata bez njega. S ovom našom rado poziraju, a sad radi li se o šminki ili kvaliteti vidjeti ćemo za par ratova.vuksadinare wrote:dobra je to puska..imao sam je u rukama..mutava baštarda wrote:Zamišlja da drži kalaš, a je be se s ovim oružjem za metroseksualce.deda wrote:
Na ovoj slici ministar obrane proizišao iz rata ne zna držati pušku, predsjednica zna, a premijer pati od anemije...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
ma dobro..on je to mozda onako drzao..ne treba se vatat na sitnice i ja sam koliko puta iz zajebancije ili onako refleksno drzao za okvir na kalasu...mutava baštarda wrote:Puškama su najbolje reklame ratovi, a tu kalaš ima monopol i nema rata bez njega. S ovom našom rado poziraju, a sad radi li se o šminki ili kvaliteti vidjeti ćemo za par ratova.vuksadinare wrote:dobra je to puska..imao sam je u rukama..mutava baštarda wrote:Zamišlja da drži kalaš, a je be se s ovim oružjem za metroseksualce.deda wrote:
Na ovoj slici ministar obrane proizišao iz rata ne zna držati pušku, predsjednica zna, a premijer pati od anemije...
2015-09-08
......realno ratne prijetnje nikad vece...
2015-09-08
Ma ne pomazu vam bre ni kozne gace...Regoč wrote:Šta je, četnici i početnici? Smetaju vam hrvatske pripreme za obranu? Tako ste i 90. razoružali TO da nas lakše pobijete. Mamicu vam agresorsku!
Stanojko wrote:Ma ne pomazu vam bre ni kozne gace...Regoč wrote:Šta je, četnici i početnici? Smetaju vam hrvatske pripreme za obranu? Tako ste i 90. razoružali TO da nas lakše pobijete. Mamicu vam agresorsku!
stss - samo traktor srbina spasava...
Tacno! U poljoprivredi je spas...marcellus wrote:Stanojko wrote:Ma ne pomazu vam bre ni kozne gace...Regoč wrote:Šta je, četnici i početnici? Smetaju vam hrvatske pripreme za obranu? Tako ste i 90. razoružali TO da nas lakše pobijete. Mamicu vam agresorsku!
stss - samo traktor srbina spasava...
2015-08-21
Similar topics
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» Ruski debili
» Debili na okupu
» Zagreb vode debili
» U kojem smo trenu, momentu, vremenu, postali debili?
» Ruski debili
» Debili na okupu
» Zagreb vode debili
» U kojem smo trenu, momentu, vremenu, postali debili?
Page 1 of 1