Zagreb vode debili
Page 7 of 17
Page 7 of 17 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
Re: Zagreb vode debili
Pa pa...samu skocili sami se ubili..za njih je da pocnh od abecede a ne od enciklopedije...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Evo o zamjenici Tomašević
Danijela dolenec
Rođena 1977. u Zagrebu. Izvanredna profesorica komparativne politike na Fakultetu političkih znanosti, magistrirala javne politike i administraciju na London School of Economics (2005), i doktorirala političke znanosti na ETH Zurich (2012). Usavršavala se na studijskim boravcima na Sveučilištu Harvard i Oxford, dobitnica nekoliko prestižnih stipendija i dvije nagrade za znanost. Osnivačica Zagreb je NAŠ! i Možemo! i koordinatorica programa za obje platforme. Osnivačica i višegodišnja predsjednica Grupe 22, osnivačica
Danijela dolenec
Rođena 1977. u Zagrebu. Izvanredna profesorica komparativne politike na Fakultetu političkih znanosti, magistrirala javne politike i administraciju na London School of Economics (2005), i doktorirala političke znanosti na ETH Zurich (2012). Usavršavala se na studijskim boravcima na Sveučilištu Harvard i Oxford, dobitnica nekoliko prestižnih stipendija i dvije nagrade za znanost. Osnivačica Zagreb je NAŠ! i Možemo! i koordinatorica programa za obje platforme. Osnivačica i višegodišnja predsjednica Grupe 22, osnivačica
A, sad baš.. pokojni se brinuo za, ljude
Nemre se reći
Čak i previše. Čisto bi se zaljubio ako su mladi
Onda bi im kupoval prstenje i bunde
To je lijepo
Iz ženu toliko voljeti svoje su građane
Joj
Nemre se reći
Čak i previše. Čisto bi se zaljubio ako su mladi
Onda bi im kupoval prstenje i bunde
To je lijepo
Iz ženu toliko voljeti svoje su građane
Joj
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
veber wrote:brende možeš ti mene lajkati ili sterati u kuratz.veber wrote:ignoriranje činjenica i činjeničnog stanja u hrvatskoj je općedruštveni sport.jasambrend wrote:Zanimljivo da se nitko nije ni osvrnuo na Kutlin intervju u kojem spominje kako je Pripuz zapravo imao Bandita na kratkoj uzici...tako da me niti ne čudi ponašanje dotičnog kao ni sklonost pretjerivanja u narkoticima...
ovdje moj frend, kolega forumaš marc stalno izbjegava činjenice.
da je grad u kaosu, ne sada već godinama.
gradile se fontane ili postavljale zavjese po banderama, a infrastruktura se nije dirala.
zbog tog njihovog tita zagreb nema pristup eu fondovima.
ovaj debilček je odjednom sjeo na mjesto izvršnog.
počeo je dobivati papire, stanja, izvještaje i sada si misli; kaj je meni ovo trebalo?
ja sam bio u mikro situaciji u odnosu na grad zagreb.
nakon 90 dana sam otpustio 100 ljudi.
unatoč intenciji vlasnika da požderu supstitut firme i zapiju i zakockaju milijune, firma i dalje radi.
ima 600 zaposlenih.
odradio sam smaknuća, relativno standarizirao firmu i nakon tri godine pobrao otpremninu i 6 mjesečnih plaća drkanja kurca.
srećom po zaposlene u strukturu su ušli, mislim francuzi i nema više na NO čohanja kurca i žderanja janjetine.
ovi svi koji kritiziraju tomaševića nisu nikad vodili neku firmu i bili u sustavu.
to je jebeni žrvanj.
a iza ekrana svi smo turbo ekonomisti, jebači i ne znam kaj još.
pričekajmo kada još kosturnica bandićevog zuluma izađe na vidjelo.
činjenica da ovdje na forumu osim mene nitko nije vodio veću firmu.
jebomater naučio sam o mengi, ulošcima i tamponima, neželjenim trudnoćama za slijedećih 100 godina.
nakon prvog prepucavanja pičaka oko uložaka, tko je kome maznuo uložak ili tampon, poslao sam sekretaricu, Miru, moja sjena, žena nevjerovatnog takta, šarma i perfektna osoba.
ona je o trošku firme kupila sve te pizdarije.
jebote 200 baba u smjeni. one fertilne imaju mengu čoporativno.
uđeš u pogon, a ono miris krvi ko da jelena ranjenog lovim po šumi.
poduzetnik je epi na niskoj razini, ostali rade onako, za sebe.
marc, vuk i sl. će meni pričati o proizvodnji ili pogonima i sl.
ili general.
ma jebeno sam se opustio od kada sam izašao iz tih voda.
odradim svoje-na višem nivou, šefu pojebem ženu i svi sretni i zadovoljni.
mada me nešto vuče ovdje u njemačkoj otvoriti firmu.
poticaji, oslobođenja od poreza, nove tehnologije.
ali i ovako mi je dobro.
Interesantno je oto inzistiranje na golemoj stručnosti za upravljanje gradovima. Oto nemo nikakove veze is stručnosti. Da je tebe metnuti za timun zagreba, propo bi brže od onog kanađanina ki je bi premijer prije nekoliko godin.
Javinin ustanovama je moguće funkcijonalno upravljati isključivo koruptivno ili libertarijanski- outsourcingom.
Državu i odvoz smeća tribo odvojiti.
2014-04-16
gotovi su
mislim bili bi gotovi da je situacija u svijetu normalna
posto nije, na vlast dolaze korisni idioti sa njakim diplomama i drk drk papirima
sanjari
ili govna
posto nije, na vlast dolaze korisni idioti sa njakim diplomama i drk drk papirima
sanjari
ili govna
2014-04-19
a e.prckov wrote:gotovi su
sanjari
ili govna
evo samo što nisu.
još samo 1285 dana.
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:a e.prckov wrote:gotovi su
sanjari
ili govna
evo samo što nisu.
još samo 1285 dana.
Valjda buju za to vrijeme počistili grad, očistili i zaštitili grad od grafitera, napravili sortirnicu i spalionicu otpada-energanu, zrihtali prometnu i inu infrastrukturu, sve gradske resurse stavili u funkciju?
Guest- Guest
Pripuz sve jace stisce jaja senfu i ekipi...
2015-09-08
kao što napisah prije.vuksadinare wrote:Pripuz sve jace stisce jaja senfu i ekipi...
ti si idiot.
nikaj pripuz ne radi sam po sebi.
tvoje komunjare gube zagreb.
čudi me ero, nema upisa.
isto tako, da sam ja gradonačelnik pripuza bi našli rastavljenog u sortinici unutar C.I.O.S grupe
lik je uletio grlom u jagode, a u biti su kupine.
neka proba dok ide.
veber-
2014-12-30
pripuz je pripuz
kao i škare ožbolt.
tko karta remi zna što su đokeri.
tako i kradezej vadi svoje.
a da zaključim s upisom, povežem dvije cjeline.
ti si idiot
kao i škare ožbolt.
tko karta remi zna što su đokeri.
tako i kradezej vadi svoje.
a da zaključim s upisom, povežem dvije cjeline.
ti si idiot
2014-12-30
veber wrote:kao što napisah prije.vuksadinare wrote:Pripuz sve jace stisce jaja senfu i ekipi...
ti si idiot.
čudi me ero, nema upisa.
isto tako, da sam ja gradonačelnik pripuza bi našli rastavljenog u sortinici unutar C.I.O.S grupe
neka proba dok ide.
Ja bi se u ovom sučeljavanju ipak više kladio na Pripuza :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
razvidno je kako je anemični andreas kardeljević stao u obranu pripuznih interesa i kako se preko medijske harange i zastrašivanjem pokušava mijenjati volja birača u gradu zagrebu.
međutim, grad zagreb nije sabor i na tržnicama zagreba nema žetona u ponudi.
može se naći kestenje, buče, bažul, krumpira od ličkih do međimurskih, ali nema vražjih žetona za preuzimanje vlasti.
zato anemični andreas kardeljević cinično pizdi.
s druge strane, dolaskom penave na čelo dp-a u baru inače poslušnih hdz birača uplivao je novi krokodil.
međutim, grad zagreb nije sabor i na tržnicama zagreba nema žetona u ponudi.
može se naći kestenje, buče, bažul, krumpira od ličkih do međimurskih, ali nema vražjih žetona za preuzimanje vlasti.
zato anemični andreas kardeljević cinično pizdi.
s druge strane, dolaskom penave na čelo dp-a u baru inače poslušnih hdz birača uplivao je novi krokodil.
sitting_bull-
2015-09-28
u mom slučaju, kladio bi se na mene.Hektorović wrote:veber wrote:kao što napisah prije.vuksadinare wrote:Pripuz sve jace stisce jaja senfu i ekipi...
ti si idiot.
čudi me ero, nema upisa.
neka proba dok ide.
ali lako je srati iza monitora i biti frajer.
grad zagreb ima preko milju stanovnika i proračun od milijardu eura.
donekle funkcionira.
zbog zeme nema pristrupa eu fondovima.
zbog zeme je država garantirala za rotor.
čovjek je naivno uletio u politiku, sada kada mu dolaze papiri i kradezej iz sjene jebe, vidi da mu to nije trebalo.
meni je lako srati iza tipkovnice.
samo što bi ja prvo pripuza kao opomenu drugima pospremio.
nitko ne voli stečajne niti egzekutore, ali to je neophodno.
veber-
2014-12-30
ma lik prije zagreba nis nije delal..nije vodio cak ni svoju zgradu...usporedio bi to sa trenerskim poslom..postao stef trener pa umislio da moze vodit bajern a i nk brdovec mu je problem voditiveber wrote:u mom slučaju, kladio bi se na mene.Hektorović wrote:veber wrote:kao što napisah prije.vuksadinare wrote:Pripuz sve jace stisce jaja senfu i ekipi...
ti si idiot.
čudi me ero, nema upisa.
neka proba dok ide.
ali lako je srati iza monitora i biti frajer.
grad zagreb ima preko milju stanovnika i proračun od milijardu eura.
donekle funkcionira.
zbog zeme nema pristrupa eu fondovima.
zbog zeme je država garantirala za rotor.
čovjek je naivno uletio u politiku, sada kada mu dolaze papiri i kradezej iz sjene jebe, vidi da mu to nije trebalo.
meni je lako srati iza tipkovnice.
samo što bi ja prvo pripuza kao opomenu drugima pospremio.
nitko ne voli stečajne niti egzekutore, ali to je neophodno.
2015-09-08
Doljna slika-nekakakva tranđa, mekušac i vrlo ružan muškarac.Hektorović wrote:veber wrote:kao što napisah prije.vuksadinare wrote:Pripuz sve jace stisce jaja senfu i ekipi...
ti si idiot.
čudi me ero, nema upisa.
neka proba dok ide.
Sposoban lopov i nesposoban lumproleter (i)...
2015-09-08
Šandor Winnetou wrote:Doljna slika-nekakakva tranđa, mekušac i vrlo ružan muškarac.Hektorović wrote:
I onda imaš ove koji bi odmah mogli u casting za Coppole ili Scorsesea
2018-04-10
Pa je, posve drugi gard, odaju sasvim drugu sliku osobnosti jakih i samopouzdanih ljudi za razliku od ove gore bezlične ekipe koji izgledaju kao da ih je poplava izbacila, skupilo ih ispod kuke i motike i sad takvi koji ne znaju gdje su šuplji dok se ne popipaju vode grad sa najvećim budžetom u državiHektorović wrote:Šandor Winnetou wrote:Doljna slika-nekakakva tranđa, mekušac i vrlo ružan muškarac.Hektorović wrote:
I onda imaš ove koji bi odmah mogli u casting za Coppole ili Scorsesea
Šandor Winnetou wrote:Pa je, posve drugi gard, odaju sasvim drugu sliku osobnosti jakih i samopouzdanih ljudi za razliku od ove gore bezlične ekipe koji izgledaju kao da ih je poplava izbacila, skupilo ih ispod kuke i motike i sad takvi koji ne znaju gdje su šuplji dok se ne popipaju vode grad sa najvećim budžetom u državi
Slučajni prolaznici, malo školovaniji Živi Zid.
2018-04-10
Sora wrote:Evo o zamjenici Tomašević
Danijela dolenec
Akademsko mlaćenje prazne slame.
Dobro da je u pitanju nešto uz STEM-a, al ovo je ideologizirana smijurija i tamo. Woke liberalna varijanta Военно-политической академии имени В.И. Ленина.
Last edited by Hektorović on 10/10/2021, 20:24; edited 3 times in total
2018-04-10
veber wrote:Hektorović wrote:veber wrote:vuksadinare wrote:samo što bi ja prvo pripuza kao opomenu drugima pospremio.
Ti nisi u stanju pospremit nered u vlastitoj glavi, kamoli što drugo, a ovim upisom samo pokazuješ da nemaš blage veze ni o čemu, lupetanje, boss level.... U takvu akciju eventualno bi se mogao upustiti Kenwood Kenon, ali i to je veliko pitanje. S pripuzovim šefom ne mogu nakraj izaći niti puno jače europske agencije, ali bude ga sredila neka budaletina s foruma
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Page 7 of 17 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
Similar topics
» Venezuela zbirno -nestašica struje već par dana ,(i vode) , sada piju otpadne vode
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
» Ruski debili
» Debili na okupu
» Debili uvode vojni rok
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
» Ruski debili
» Debili na okupu
» Debili uvode vojni rok
Page 7 of 17