Srbi nervozni:'Hrvatska pomaze kosovskim albancima i naoruzava ih.Spijunira helikopterima u korist Pristine.'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Srbi nervozni:'Hrvatska pomaze kosovskim albancima i naoruzava ih.Spijunira helikopterima u korist Pristine.'
Njima jurišna puška ne treba jer već imaju dva tipa toga i to mogu imat samo u sigurnosnim snagama Kosova i to ograničenu količinu i tu nevalja imat deset tipova pušaka jer je to glupo.
Imaju ovo ;
Dakle ništa jurišna puška nego samo pištolj i to isti pištolj i za policiju i kosovske snage. To uzmeš jedno 400 komada odma plus još 600 kasnije.
Imaju ovo ;
Colt M4 Carbine with RAS, M68 CCO |
Heckler & Koch G36 assault rifle |
Dakle ništa jurišna puška nego samo pištolj i to isti pištolj i za policiju i kosovske snage. To uzmeš jedno 400 komada odma plus još 600 kasnije.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Srbi nervozni:'Hrvatska pomaze kosovskim albancima i naoruzava ih.Spijunira helikopterima u korist Pristine.'
Imaju samo američko,njemačko,austrijsko,belgijsko i tursko oružje a ako oćeš da imaš malo i da se vidi podrška iz regije kad netko gleda tko te podržava a onda je tu taj pištolj koji je hrvatski proizvod i koristi ga naša vojska i policija odlična stvar.
Više ti i ne triba kad smo mi u pitanju jer se vidi onda da smo ti i mi dobavljač dake podrška. To je ok pištolj i to je ok posao za obje strane i kao oružje i kao geostrategija.
Više ti i ne triba kad smo mi u pitanju jer se vidi onda da smo ti i mi dobavljač dake podrška. To je ok pištolj i to je ok posao za obje strane i kao oružje i kao geostrategija.
2014-04-11
Na njihovom mistu ja bi uzeja taj pištolj tako da se vidi da surađuješ i s Hrvatskom. Ionako to triba i za policiju i sigurnosne snage. Imaš dobavljača i šta god ti sutra triba u Hrvatskoj znaš kome ćeš se javit.
Ja bi to uzeja jer Amerika ide na Pacifik i treba bi mi neki regionalni saveznik i po tom pitanju.
Ja bi to uzeja jer Amerika ide na Pacifik i treba bi mi neki regionalni saveznik i po tom pitanju.
2014-04-11
Kosovske sigurnosne snage
https://en.wikipedia.org/wiki/Kosovo_Security_Force
To uzmeš pištolj u nas i onda se vidi da imaš i vojnu poveznicu i s Hrvatskom. A i pištolj ti treba i ovdje i u policiji kao i neka veza ako ti sutra bude trebalo još il nešto drugo.
Više bitnije njima nego nama. Nama je ok ako još jedna zemlja to uzme i da im lakše možemo obućavat sigurnosne snage i policiju.
https://en.wikipedia.org/wiki/Kosovo_Security_Force
To uzmeš pištolj u nas i onda se vidi da imaš i vojnu poveznicu i s Hrvatskom. A i pištolj ti treba i ovdje i u policiji kao i neka veza ako ti sutra bude trebalo još il nešto drugo.
Više bitnije njima nego nama. Nama je ok ako još jedna zemlja to uzme i da im lakše možemo obućavat sigurnosne snage i policiju.
2014-04-11
S obzirom na ovu izjavu Šmita danas u Beogradu :
https://www.ex-iskon-pleme.com/t48660-smit-podrzao-otvoreni-balkan-nije-bitno-cija-je-inicijativa-vazne-su-ekonomske-koristi
Sad bi im stvarno preporučio da naruče tisuću tih pištolja u nas.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t48660-smit-podrzao-otvoreni-balkan-nije-bitno-cija-je-inicijativa-vazne-su-ekonomske-koristi
Sad bi im stvarno preporučio da naruče tisuću tih pištolja u nas.
2014-04-11
To će ti ovako ić , Grčka i Bugarska su članice Unije i bitan je taj pravac kroz Srbiju i Makedoniju. Bitan je i Hrvatskoj i Madarskoj al i ostatku EU. Tko neće ne mora al njemu onda manje investicija u infrastrukturu a ovi koji su u Otvorenom Balkanu imaju prednost u Briselu kod projekata.
Onda će vas Srbija guzit a nikog okolo da stane na vašu stranu kad to dode.
Naručite te pištolje za policiju i sigurnosne snage u Hrvatskoj tako da ima netko da stane i na vašu stranu povodom tih sporova.
Onda će vas Srbija guzit a nikog okolo da stane na vašu stranu kad to dode.
Naručite te pištolje za policiju i sigurnosne snage u Hrvatskoj tako da ima netko da stane i na vašu stranu povodom tih sporova.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» TITO: Hrvatska naoruzava Kosovo
» Fatomorgana,ludilo ide dalje!Hrvatska sprema novu "Oluju":Američkim helikopterima napadaju Srpsku
» Hrvatska naoružava ISIl i Nusru Frontu
» SAFF: Hrvatska se naoružava moćnim raketnim sistemom
» Mi, Mađari i Srbi odlučili smo da želimo imati korist od novog svjetskog poretka koji se rađa na istoku
» Fatomorgana,ludilo ide dalje!Hrvatska sprema novu "Oluju":Američkim helikopterima napadaju Srpsku
» Hrvatska naoružava ISIl i Nusru Frontu
» SAFF: Hrvatska se naoružava moćnim raketnim sistemom
» Mi, Mađari i Srbi odlučili smo da želimo imati korist od novog svjetskog poretka koji se rađa na istoku
Page 2 of 2