TITO: Hrvatska naoruzava Kosovo
Page 1 of 1
TITO: Hrvatska naoruzava Kosovo
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=05&dd=01&nav_category=11&nav_id=1851103
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: TITO: Hrvatska naoruzava Kosovo
A Albanija će stajati po strani u vojnom sukobu Srbije i Kosova ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa ako Siptari plate, ne vidim problem
Biznis je biznis
Biznis je biznis
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ma nenaoružavaju nego obuka po NATO sistemu.Ringo10 wrote:Pa ako Siptari plate, ne vidim problem
Biznis je biznis
2014-04-11
Ujedinjeni smo jači od Srbije.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne mogu oni platit ništa jer oni po UN rezoluciji nemaju pravo na vojsku nego obrambene snage. Dakle mogu imat lako naoružanje i to a ne mogu tenkove , rakete i općenito bilo šta šta je za napad a ne za obranu.Ringo10 wrote:Pa ako Siptari plate, ne vidim problem
Biznis je biznis
2014-04-11
Vijest od prije točno godinu dana
https://hrvatski-vojnik.hr/sjeverna-makedonija-30-clanica-nato-a/
Sad pripreme da Kosovo postane članica NATO-a iako ne može jer ga Srbija ne priznaje al to ne znači da se vojna obuka ne može radit po NATO doktrini.
Oni nemaju pravo na vojsku nego samo teritorijalna obrana.
https://hrvatski-vojnik.hr/sjeverna-makedonija-30-clanica-nato-a/
Sad pripreme da Kosovo postane članica NATO-a iako ne može jer ga Srbija ne priznaje al to ne znači da se vojna obuka ne može radit po NATO doktrini.
Oni nemaju pravo na vojsku nego samo teritorijalna obrana.
2014-04-11
mi smo za vas dovoljni...za 30 sati 500 km2 na danasnji dancrvenkasti wrote:Ujedinjeni smo jači od Srbije.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Od prošle godine u ovo vrijeme je granica NATO pomaknuta sjevernije pa se sad nalazi na makedonsko kosovskoj i makedonsko srpskoj granici.
Pa smo se mi pomakli malo sjevernije , dofurali još 150 vojnika na Kosovo i radit ćemo im obuku po NATO sistemu.
Nema neke priče tu. Sve je mirno.
Pa smo se mi pomakli malo sjevernije , dofurali još 150 vojnika na Kosovo i radit ćemo im obuku po NATO sistemu.
Nema neke priče tu. Sve je mirno.
2014-04-11
....drugi nek nam plate ak ste im problem i rjesimo vas za cas
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Više je to vezano uz Makedoniju nego uz Srbiju jer sad je to Nato granica pa da se još bolje drži pod kontrolom onda 150 vojnika tamo plus jača i bolja obuka tih teritorijalnih snaga Kosova.
Osiguranje radi Makedonije.
Osiguranje radi Makedonije.
2014-04-11
Neke druge teme su na repertoaru. Ekonomija i to a Makedonija je članica NATO a ima pruga Skoplje Kosovo.
Zna se koji najlakši prijevoz vojske. Željeznica.
Zna se koji najlakši prijevoz vojske. Željeznica.
2014-04-11
Pacifikacija Balkana. Postepena. Iz godine u godinu.
Makedonija kupuje dosta transportera i oklopnih đipova a onda ovi stari transporteri rezerva il policiji da čuva makedonsko grčku granicu od navale imigranata a vamo te sigurnosne snage Kosova će s policijom patrolirat duž kosovsko makedonske granice tako da još više zatvori tu balkansku rutu.
Otprilike na to se cila vojna priča svodi.
Makedonija kupuje dosta transportera i oklopnih đipova a onda ovi stari transporteri rezerva il policiji da čuva makedonsko grčku granicu od navale imigranata a vamo te sigurnosne snage Kosova će s policijom patrolirat duž kosovsko makedonske granice tako da još više zatvori tu balkansku rutu.
Otprilike na to se cila vojna priča svodi.
2014-04-11
crvenkasti wrote:Ujedinjeni smo jači od Srbije.
A NDH je imala Istru, Rijeku, Dalmaciju, otoke, Bačku?
Prvi glasi.
niels-
2021-04-26
Ovu smijesnu mapu Hrvatske imaju po zidovima sve ove hrvatske budale u Australiji.
Mapa je urnebesna
Mapa je urnebesna
2015-09-24
bome je ja nisam nigdje vidio za svog boravka tamo a obišao sam podosta toga od melburna preko cambere do sidneya, biće da si to vidio kod nekoga svoga kalibra, nekoga tko je trijezan titoist a pijan ustaša do yaya.Ringo10 wrote:Ovu smijesnu mapu Hrvatske imaju po zidovima sve ove hrvatske budale u Australiji.
Mapa je urnebesna
Skoro svi imaju te zemljovide. Svi koje znam ... a znam ih mnogo
Pitam ih za koji ce nam kurac Sandzak u Hrvatskoj
Pojma oni nemaju...vrijeme im stalo...ne u 45toj nego u 41voj.
Pitam ih za koji ce nam kurac Sandzak u Hrvatskoj
Pojma oni nemaju...vrijeme im stalo...ne u 45toj nego u 41voj.
2015-09-24
znaš ti moj kurac, lijepo sam te zvao na stadion croatie da objasniš tamo ljudima kako su ustaše bljak a tito dobar, kako smo mi kiflari a vi bosanci titoisti pravi rvati ali se nisi pojavio, uhvatio te išijas ko četnike kad je trebalo ratovati za kosovo.Ringo10 wrote:Skoro svi imaju te zemljovide. Svi koje znam ... a znam ih mnogo
U svakom slučaju prestani srat, da u australiji sereš kao ovdje prebili bi te ko mačku i šutnuli nogom u guzicu i još bi dobro prošao ako bi tako završio.
Similar topics
» Hrvatska naoružava ISIl i Nusru Frontu
» SAFF: Hrvatska se naoružava moćnim raketnim sistemom
» Srbi nervozni:'Hrvatska pomaze kosovskim albancima i naoruzava ih.Spijunira helikopterima u korist Pristine.'
» TITO bi Kosovo bez Albanaca i Crnu Goru bez Crnogoraca. Mir i stabilnost regije su ugroženi
» Kosovo je Hrvatska
» SAFF: Hrvatska se naoružava moćnim raketnim sistemom
» Srbi nervozni:'Hrvatska pomaze kosovskim albancima i naoruzava ih.Spijunira helikopterima u korist Pristine.'
» TITO bi Kosovo bez Albanaca i Crnu Goru bez Crnogoraca. Mir i stabilnost regije su ugroženi
» Kosovo je Hrvatska
Page 1 of 1