'Ni baba ni deda' na braniku Sulje i njegovog ljubavnog zivota:'Hrvati bre odlucite se je li peder ili svaler'
Page 1 of 1
'Ni baba ni deda' na braniku Sulje i njegovog ljubavnog zivota:'Hrvati bre odlucite se je li peder ili svaler'
https://informer.rs/vesti/politika/641830/hrvati-velikom-problemu-jer-mogu-dogovore-Suljo-peder-ili-svaler-njihova-opsednutost-istovremeno-smesna-tuzna-zastrasujuca
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: 'Ni baba ni deda' na braniku Sulje i njegovog ljubavnog zivota:'Hrvati bre odlucite se je li peder ili svaler'
Lejzba cetnik...koja tvrdi da nije hrvatica mada joj je 'poreklo sa otoka Krka'
2015-09-08
Re: 'Ni baba ni deda' na braniku Sulje i njegovog ljubavnog zivota:'Hrvati bre odlucite se je li peder ili svaler'
A na Krku sve srbi zive..ne znam pitajmo tetrijeba on o tome nesto zna
2015-09-08
Za ovu oduvijek govorim da je pokvarenija i od sulje..zlo joj iz ociju vire...pa ne bi se bzv nasla u drustvu vucica,vulina,dacica i slicnih...jos gore lezba i srpskosvetaski zadojena...
2015-09-08
Similar topics
» Baba-deda Ožbolt najavila hapšenje Todorića
» kaže deda Hrvati štede..
» Kapetan Dragan peder:'Hrvati nemaju heroje,to je jedino sto imaju'
» IZDAJA Dare i Jasenovca,Vuka i Slobe,Sulje i Lazanskog!Zavarivacica Tanja iz Srbije:'Hrvati su ljubazna nacija,vratila bi se opet'
» Prokleta Hrvatska!Srbima pomogli Hrvati da se izvuku iz Kabula:'Momcima iz Hrvatske zahvalan sam do kraja zivota'
» kaže deda Hrvati štede..
» Kapetan Dragan peder:'Hrvati nemaju heroje,to je jedino sto imaju'
» IZDAJA Dare i Jasenovca,Vuka i Slobe,Sulje i Lazanskog!Zavarivacica Tanja iz Srbije:'Hrvati su ljubazna nacija,vratila bi se opet'
» Prokleta Hrvatska!Srbima pomogli Hrvati da se izvuku iz Kabula:'Momcima iz Hrvatske zahvalan sam do kraja zivota'
Page 1 of 1