Prokleta Hrvatska!Srbima pomogli Hrvati da se izvuku iz Kabula:'Momcima iz Hrvatske zahvalan sam do kraja zivota'
Page 1 of 1
Prokleta Hrvatska!Srbima pomogli Hrvati da se izvuku iz Kabula:'Momcima iz Hrvatske zahvalan sam do kraja zivota'
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/drzavljani-srbije-evakuirani-iz-kabula-pomogli-su-nam-momci-iz-hrvatske-duzan-sam-im-do-kraja-zivota-15096283
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Prokleta Hrvatska!Srbima pomogli Hrvati da se izvuku iz Kabula:'Momcima iz Hrvatske zahvalan sam do kraja zivota'
Kada smo ušli u kamp, već sutradan, okružili su nas talibani. Njih više od 250 je okružilo naš kamp i tada sam prvi put pomislio da nikada neću stići kući, bio sam siguran u to. Sva sreća strah nije trajao dugo, jer se ubrzo blizu baze našlo 300 vojnika specijalnih jedinica Velike Britanije koji su ih uspjeli otjerati.
Ovo neka paralelna stvarnost...
Ovo neka paralelna stvarnost...
Re: Prokleta Hrvatska!Srbima pomogli Hrvati da se izvuku iz Kabula:'Momcima iz Hrvatske zahvalan sam do kraja zivota'
Dobrica ćosić press
dijagram-
2015-08-09
pa kad se nađu u bilo kojoj državi van Balkana Srbi i Hrvati postaju rod rođeni.
Mojoj sestri u Njemačkoj najbolji su prijatelji srpska obitelj iz okolice Modriče.
Mojoj sestri u Njemačkoj najbolji su prijatelji srpska obitelj iz okolice Modriče.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ako ne stoji u "kuriru" onda je istina.
omni-
2014-04-12
Similar topics
» Bošnjaci pomogli izgradnju crkve u Rakovcu, komšijama Srbima izmamili suze radosnice
» KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ U STUTTGARTU Hrvati izvan Hrvatske nisu dijaspora, nego iseljena Hrvatska - naša braća, naša snaga
» Konačni obračun sa Srbima iz Hrvatske
» Plenkovic : Hrvati će ući u eurozonu do kraja mog mandata htjeli oni to ili ne
» Hrvati zabranili muslimanima i Srbima da ulaze u Livno
» KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ U STUTTGARTU Hrvati izvan Hrvatske nisu dijaspora, nego iseljena Hrvatska - naša braća, naša snaga
» Konačni obračun sa Srbima iz Hrvatske
» Plenkovic : Hrvati će ući u eurozonu do kraja mog mandata htjeli oni to ili ne
» Hrvati zabranili muslimanima i Srbima da ulaze u Livno
Page 1 of 1