kaže deda Hrvati štede..
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
kaže deda Hrvati štede..
http://www.index.hr/vijesti/clanak/blokirano-325000-gradjana-duzni-vise-od-42-milijarde-kuna/990374.aspx
Re: kaže deda Hrvati štede..
Prema prosječnom iznosu duga, najviše su blokirani građani Čakovca čiji prosječan dug iznosi 364 tisuće kuna. Slijede građani Benkovca s dugom od 342 tisuće kuna te Samobora s dugom od 246 tisuće kuna.
S prosječnih 200 tisuća kuna blokirani su Varaždinci, sa 197 tisuća kuna Zagrepčani, dok su Siščani prosječno dužni 81 tisuću kuna.
Deda je u pravu, ljudi su oročili sredstva dugoročno.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Eva_ wrote:Deda je u pravu, ljudi su oročili sredstva dugoročno.
Todorić, Rajić...a i Mesić je koju pinku za crne dane ostavio kad ponestane sponzora...
darth_vader-
2014-04-17
marcellus wrote:pa štednja u bankama jest jako visoka
pare je najbolje ne držati na banci danas zapravo, samo blokada na temelju izmišljenog zakona i ćao elektroničke brojke..
Tako je. Tamo držati tek toliko za održavanje računa, sve čupati van.kic wrote:marcellus wrote:pa štednja u bankama jest jako visoka
pare je najbolje ne držati na banci danas zapravo, samo blokada na temelju izmišljenog zakona i ćao elektroničke brojke..
Trinity-
2014-04-17
ako stignešTriny wrote:Tako je. Tamo držati tek toliko za održavanje računa, sve čupati van.kic wrote:marcellus wrote:pa štednja u bankama jest jako visoka
Guest- Guest
Eva_ wrote:Ulažite u dijamante, oni su vječni.
pa nisu, a ima jedan kemijski spoj koji je tvrđi od dijamanta inače, sad sam zaboravio koji ček..
Htjela sam reći na njega stavljati toliko da ga održavaš.Noor wrote:ako stignešTriny wrote:Tako je. Tamo držati tek toliko za održavanje računa, sve čupati van.kic wrote:marcellus wrote:pa štednja u bankama jest jako visoka
Trinity-
2014-04-17
da, ali je problem jer i plaće idu na tekućiTriny wrote:Htjela sam reći na njega stavljati toliko da ga održavaš.Noor wrote:ako stignešTriny wrote:Tako je. Tamo držati tek toliko za održavanje računa, sve čupati van.kic wrote:marcellus wrote:pa štednja u bankama jest jako visoka
ima li još koji zakonski način za isplatu plaće?
Guest- Guest
nema druge nego onda sve potrošit:)kic wrote:Eva_ wrote:Ulažite u dijamante, oni su vječni.
pa nisu, a ima jedan kemijski spoj koji je tvrđi od dijamanta inače, sad sam zaboravio koji ček..
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Ima. Po zakonu ne moraš plaću primati preko banke, možeš tražiti i u gotovini.Noor wrote:da, ali je problem jer i plaće idu na tekućiTriny wrote:Htjela sam reći na njega stavljati toliko da ga održavaš.Noor wrote:ako stignešTriny wrote:Tako je. Tamo držati tek toliko za održavanje računa, sve čupati van.kic wrote:
ima li još koji zakonski način za isplatu plaće?
Doduše, nekidan su baš pričali da oni koji su u blokadi ne mogu plaću primati u gotovini.
Čardak rules.
Trinity-
2014-04-17
Eva_ wrote:nema druge nego onda sve potrošit:)kic wrote:Eva_ wrote:Ulažite u dijamante, oni su vječni.
pare su tu da se troše..
ne volim nakit šta će nekom to-
Pare treba vrtiti.kic wrote:Eva_ wrote:nema druge nego onda sve potrošit:)kic wrote:Eva_ wrote:Ulažite u dijamante, oni su vječni.
pare su tu da se troše..
ne volim nakit šta će nekom to-
Trinity-
2014-04-17
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» 'Ni baba ni deda' na braniku Sulje i njegovog ljubavnog zivota:'Hrvati bre odlucite se je li peder ili svaler'
» I SRBI I HRVATI ČINE OVU DRŽAVU: Zašto ne vjerujemo Cormackovoj kada kaže da je prijatelj BIH?
» Nemci štede na hrani
» Deda?
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» I SRBI I HRVATI ČINE OVU DRŽAVU: Zašto ne vjerujemo Cormackovoj kada kaže da je prijatelj BIH?
» Nemci štede na hrani
» Deda?
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
Page 1 of 7