Golf se raspao
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Golf se raspao
Warburg smo zvali punodimi...veber wrote:a svi su pljuvali po trabantu.mutava baštarda wrote:Moj vodinstalater Brksin je prije 90tih ima fiću s armiranobetonskim pragovima. Sličnu sudbinu je doživio u Solinu na širini. Netko ga naguzio, a fićo se raspa.T. wrote:Često se toga sjetim, staroga K. i njegovog betoniranog fiće..
bio je ispred vremena.
U jugi Stojadini i Yuga su bili za sto iljada, ako ćeš ga paziti prišli bi još toliko. Izuzetak su auta iz Slovenije, renol 4 kojih i danas možeš vidit da vozaju, kao i tamići. Bosanski golf mi je nepoznanica...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
na braču kada sam bio do jedriličara.mutava baštarda wrote:Warburg smo zvali punodimi...veber wrote:a svi su pljuvali po trabantu.mutava baštarda wrote:Moj vodinstalater Brksin je prije 90tih ima fiću s armiranobetonskim pragovima. Sličnu sudbinu je doživio u Solinu na širini. Netko ga naguzio, a fićo se raspa.T. wrote:Često se toga sjetim, staroga K. i njegovog betoniranog fiće..
bio je ispred vremena.
U jugi Stojadini i Yuga su bili za sto iljada, ako ćeš ga paziti prišli bi još toliko. Izuzetak su auta iz Slovenije, renol 4 kojih i danas možeš vidit da vozaju, kao i tamići. Bosanski golf mi je nepoznanica...
jebomater pa svi imaju R4.
naravno bez tablica.
veber-
2014-12-30
mutava baštarda wrote:Warburg smo zvali punodimi...veber wrote:a svi su pljuvali po trabantu.mutava baštarda wrote:Moj vodinstalater Brksin je prije 90tih ima fiću s armiranobetonskim pragovima. Sličnu sudbinu je doživio u Solinu na širini. Netko ga naguzio, a fićo se raspa.T. wrote:Često se toga sjetim, staroga K. i njegovog betoniranog fiće..
bio je ispred vremena.
Bosanski Golf ti je sklapan u Sarajevu i imao je napred onu plocicu na kojoj je pisalo TAS. Wartburg kod nas su zvali Wartburgini.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Lažeš...Serbinho-3 wrote:mutava baštarda wrote:Warburg smo zvali punodimi...veber wrote:a svi su pljuvali po trabantu.mutava baštarda wrote:Moj vodinstalater Brksin je prije 90tih ima fiću s armiranobetonskim pragovima. Sličnu sudbinu je doživio u Solinu na širini. Netko ga naguzio, a fićo se raspa.T. wrote:Često se toga sjetim, staroga K. i njegovog betoniranog fiće..
bio je ispred vremena.
Bosanski Golf ti je sklapan u Sarajevu i imao je napred onu plocicu na kojoj je pisalo TAS. Wartburg kod nas su zvali Wartburgini.
Zvali ste ga vartburđini...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
veber likes this post
veber wrote:serbinjo bulazni, ali evo mu klik kada nemre u ameriku prikopčat prixu i zaraditi 30 000$ u jednom mjesecu.
Hey Chico, Nobody Runs Forever.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
E da... Prije renola4 bio je fićo. Idealno vozilo za otoke jer se zbog svojih dimenzija mogao provlačiti između gomila, a većini je bio izvađen sic od suvozača jer bi na njegovom mistu stala freza agrija za po polju. Kada je nestalo fića krenulo se na luksuz - renol4 :)veber wrote:na braču kada sam bio do jedriličara.mutava baštarda wrote:Warburg smo zvali punodimi...veber wrote:a svi su pljuvali po trabantu.mutava baštarda wrote:Moj vodinstalater Brksin je prije 90tih ima fiću s armiranobetonskim pragovima. Sličnu sudbinu je doživio u Solinu na širini. Netko ga naguzio, a fićo se raspa.T. wrote:Često se toga sjetim, staroga K. i njegovog betoniranog fiće..
bio je ispred vremena.
naravno bez tablica.
Ćaća mi je ima fiću s vratima koja se obrnuto otvaraju. Jednom je prošao kroz neku gužvu i kad je parkira vidio ženska torbica visi na kvaki.
Dobro je prošlo...mutava baštarda wrote:E da... Prije renola4 bio je fićo. Idealno vozilo za otoke jer se zbog svojih dimenzija mogao provlačiti između gomila, a većini je bio izvađen sic od suvozača jer bi na njegovom mistu stala freza agrija za po polju. Kada je nestalo fića krenulo se na luksuz - renol4 :)veber wrote:na braču kada sam bio do jedriličara.mutava baštarda wrote:Warburg smo zvali punodimi...veber wrote:a svi su pljuvali po trabantu.mutava baštarda wrote:Moj vodinstalater Brksin je prije 90tih ima fiću s armiranobetonskim pragovima. Sličnu sudbinu je doživio u Solinu na širini. Netko ga naguzio, a fićo se raspa.T. wrote:Često se toga sjetim, staroga K. i njegovog betoniranog fiće..
bio je ispred vremena.
naravno bez tablica.
Ćaća mi je ima fiću s vratima koja se obrnuto otvaraju. Jednom je prošao kroz neku gužvu i kad je parkira vidio ženska torbica visi na kvaki.
Mogla je s torbicom bit i vlasnica...
To bi malo teže objasnio doma...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Joe se totalno raspao...
» Orbánov se ekonomski model raspao kao kula od karata
» Splitski HSP se raspao po šavovima nakon izbornog potopa
» Konacno je progres stigo i u golf klubove australije
» Genijalni milančetov plan se raspao, sljedi još veća trpačina.
» Orbánov se ekonomski model raspao kao kula od karata
» Splitski HSP se raspao po šavovima nakon izbornog potopa
» Konacno je progres stigo i u golf klubove australije
» Genijalni milančetov plan se raspao, sljedi još veća trpačina.
Page 2 of 2