Senf pjevusi 'Sto je meni ovo trebalo..'
Page 1 of 1
Senf pjevusi 'Sto je meni ovo trebalo..'
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/nesnalazenje-ce-platiti-gradani-pozadina-rata-u-tomasevicevom-holdingu-prihodi-padaju-priljeva-je-sve-manje-koncept-ne-postoji-1834034/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Senf pjevusi 'Sto je meni ovo trebalo..'
A tek ovo..cirkus...tssss
https://www.dnevno.hr/7dnevno/estrada-je-sredila-struku-buljan-flander-u-poliklinici-naslijedit-ce-ivana-kekin-1833435/
https://www.dnevno.hr/7dnevno/estrada-je-sredila-struku-buljan-flander-u-poliklinici-naslijedit-ce-ivana-kekin-1833435/
2015-09-08
Ojte vi dalje glumit norce..nije ozbiljan posao za vas..eno vam livada,zelenilo,transparenti,fuckaljka..tu ste doma..ni brige ni pameti..za sendvic i zuju bu se naslo
2015-09-08
Nista od bozica u vasem gradu..stigao je grinch pardon senf u vas grad
2015-09-08
Tako im i treba,kad nisu htjeli izabrat Škoru,,sad ili nikad''vuksadinare wrote:Nista od bozica u vasem gradu..stigao je grinch pardon senf u vas grad
30 godina kamufliranja truleži sad bi netko preko noći trebao riješit,tvoj Škoro bi zapjevao i svi problemi bili bi rješeni.
Kako bi rekao kolega deboto,,ukralo''
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa sto je kriv advent i klizaliste ...ebo ga bezboznickiIL Risorto wrote:Tako im i treba, kad nisu htjeli izabrali Škoru ,, sad ili nikad ''vuksadinare wrote:Nista od božica u vasem gradu..stigao je grinch pardon senf u vas grad
30 godina kamufliranja truleži sad bi netko preko noći trebao riješiti, tvoj Škoro bi zapjevao i svi problemi bili bi rješeni.
Kako bi rekao kolega deboto ,, ukralo ''
2015-09-08
Ništa.Bit će i ove godine advent,samo s manje kićeraja,jer prijašnjih godina nalikovao je na Leskovački vašar.vuksadinare wrote:Pa sto je kriv advent i klizaliste ...ebo ga bezboznickiIL Risorto wrote:Tako im i treba, kad nisu htjeli izabrali Škoru ,, sad ili nikad ''vuksadinare wrote:Nista od božica u vasem gradu..stigao je grinch pardon senf u vas grad
30 godina kamufliranja truleži sad bi netko preko noći trebao riješiti, tvoj Škoro bi zapjevao i svi problemi bili bi rješeni.
Kako bi rekao kolega deboto ,, ukralo ''
2015-07-23
..on zivi za ovaj grad ko i mile kekin..boli ih kurac....bar ih ja poznam jos iz zelene akcije koji su imali prostorije u susjedstvu..zderacina,domjenci saranje po transparentima i bog te pitaj
2015-09-08
Bice tri kucice od koje je u najmu jedna od mile kekina druga od severine treca od rade boric..zao mi klizalista majmun jedan glupi to je bio slag tog adventaIL Risorto wrote:Ništa.Bit će i ove godine advent, samo s manje kićeraja, jer prijašnjih godina nalikovao je na Leskovački vašar.vuksadinare wrote:Pa sto je kriv advent i klizaliste ... ebo ga bezboznickiIL Risorto wrote:Tako im i treba, kad nisu htjeli izabrali Škoru ,, sad ili nikad ''vuksadinare wrote:Nista od božica u vasem gradu..stigao je grinch pardon senf u vas grad
Kako bi rekao kolega deboto ,, ukralo '': dramaq:
2015-09-08
Ukoliko građani Zagreba ne budu zadovoljni,to će kaznit na sljedećim izborima,tako da ne vidim razlog za tvoju zabrinutost.vuksadinare wrote:Bice tri kucice od koje je u najmu jedna od mile kekina druga od severine treca od rade boric..zao mi klizalista majmun jedan glupi to je bio slag tog adventaIL Risorto wrote:Ništa.Bit će i ove godine advent, samo s manje kićeraja, jer prijašnjih godina nalikovao je na Leskovački vašar.vuksadinare wrote:Pa sto je kriv advent i klizaliste ... ebo ga bezboznickiIL Risorto wrote:Tako im i treba, kad nisu htjeli izabrali Škoru ,, sad ili nikad ''vuksadinare wrote:Nista od božica u vasem gradu..stigao je grinch pardon senf u vas grad
Kako bi rekao kolega deboto ,, ukralo '': dramaq:
2015-07-23
ne zavija vučina radi sela, nego jer su mu pajde ostale bez garantiranog prihoda.vuksadinare wrote:
Bice tri kucice od koje je u najmu jedna od mile kekina druga od severine treca od rade boric..zao mi klizalista majmun jedan glupi to je bio slag tog adventa
nastavlja se plakanje za lopovom mikijem koji je krao, ali i njima dao.
sitting_bull-
2015-09-28
IL Risorto likes this post
pa kad vidim totalnu nesposobnost i neorganiziranost te najbitnija tema je rusenje buljanice a postavljanje severinine frendice i kekinove supruge u uhljebnicku poziciju ..da place mi se i to jakositting_bull wrote:ne zavija vučina radi sela, nego jer su mu pajde ostale bez garantiranog prihoda.vuksadinare wrote:
Bice tri kucice od koje je u najmu jedna od mile kekina druga od severine treca od rade boric..zao mi klizalista majmun jedan glupi to je bio slag tog adventa
nastavlja se plakanje za lopovom mikijem koji je krao, ali i njima dao.
2015-09-08
Srecom..otjerat ce ih sranja sa kojim se ne znaju nositi jer su nesposobni a jos gore ni prevec ih ne zanimaju...tu treba orat i kopat a ne zicat i zivjet od zicanja
2015-09-08
Similar topics
» O tome si morao razmišljati prije nego šta si meni rekao da odjebem i da ćete vi Komšića i po četvrti put i radit meni islamski vilajet poviše glave
» Senf:'Nisam ja majke mi.Kekin je'.Senf svalio svu odgovornost zbog murala na Ivanu Kekin.
» "Ti'š meni sa ženon plesat..."
» Nes ti meni glasat.....
» Dovedite te pse meni...
» Senf:'Nisam ja majke mi.Kekin je'.Senf svalio svu odgovornost zbog murala na Ivanu Kekin.
» "Ti'š meni sa ženon plesat..."
» Nes ti meni glasat.....
» Dovedite te pse meni...
Page 1 of 1