Korona novosti i spoznaje
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Eroo wrote:Jesam. I dobio pljesak, a aplauz zadrži za sebe, govedo istarsko.Gnječ wrote:Eroo wrote:Naučija si i ti nešto o Simpsonovom sindromu, ali ga koristiš na pogrešnom slučaju,Gnječ wrote:
Ili sto nisi uzeo skup od 4 milijuna njemaca koji u tom skupu imaju 17 umrlih od covida?
a tamo di bi ga triba koristit tamo ga ne koristiš....govedo istarsko.
Đubre tursko znao sam te statisticke smicalice i prije nisam ih sada nesto naucio kako ti nadmeno oholo insinuiras.
Pitam se da ti kako sam sebi tepas visi level nisi otisao na neki poznati strucni forum pa njima objasnio te tvoje statisticke zablude. Sigurno bi dobio aplauz u vidu dozivotnog bana.
Zato si tako pametan ovdje.
Ovo šta ja ovdje pišem ne možeš naći nigdje osim na forumima na kojima JA pišem.OK?
Cijeni napisano i trud u svezi s time, a mene preskoči.
Nemam respekta za ercegbosanske turke. Za nijednog hercegbosanca i opcenito takozvane rvate iz be i ha. A ni za ostalu balkansko tursku zgadiju nemam respekta.
Respekt moras zasluziti turcine a ovim tvojim statistickim proserima sigurno nisi zasluzio ni mrvu respekta.
Guest- Guest
Fully vaccinated neocon odapeo od 'komplikacija uzrokovanih covidom'...
Lijepa vijest ponedjeljkom...
Eroo wrote:Trudnica iz Sarajeva zbog zatajenja pluća prevezena u Zagreb
ECMO je terapija koja se koristi kad pluća potpuno zataje i respirator nije dovoljan. Od početka pandemije smo imali 80-ak pacijenata na ECMO uređaju. Trenutno ih imamo najviše što smo ikad imali u jednom trenutku, to je 12. To su sve necijepljeni bolesnici, a godišta su od 65 do 81. Pa ja mislim da gotovo nitko ne bi završio baš na ECMO-u da se cijepio”, objasnio je Marko Kutleša iz Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”.
Samo u jednoj bolnici 12 covid-pacijenata, starih od 30 do 56 godina i svi su na ECMO, jer su im pluća zatajila.
Svi do jednoga su necijepljeni!
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
em ratni zločinac, em lažov, em ubojica, em vacinisan.. umro od "korone" čitaj cijepivaT. wrote:Fully vaccinated neocon odapeo od 'komplikacija uzrokovanih covidom'...
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Puzzle na puzzle, jedno ispadne drugo se doda i tako u krug.
koji dio ti nije jasan?Eroo wrote:veber wrote:idiot koji ne poznaje elementarnu matematiku.
kretenčino podijeli broj mrtvih sa brojem živih.
jebote kaj je to toliki problem.
ili broj oboljelih s brojem stnovnika.
ako hr ima skoro 9000 na 4 milje, koliko je to na milju i u odnosu na njemačku?
hrvatska ima veću smrtnost od njemačke skoro dvostruko.
koji dio ti nije jasan?
9000/4 000 000
ili
92000/90 000 000
koji ti dio nije jasan u običnim razlomcima?
dovoljno je vidjeti, ne računati.
koji je razlomak veći?
prvi?
hrvatski
ili
drugi?
njemački
da si ikada savladao matematiku znao bi da što je djelitelj veći da je skor manji.
koji si ti idiot nepismeni to je bolno za čitati.
8896/4=2224
94662/90=1051
koji di ti nije jasan?
ti ne poznsjrš elementsrnu matematiku.
čovječanstvu raste iQ i za razliku od tvog bosanskog djeca s tri godine procesuiraju podatke koje sam stavio.
opovrgni moju izračun podataka s interneta.
nje to sada dijagonala kvadrata kaj je za tebe viša matematika već podaci s interneta, dostupni svima.
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Kako se sa putuje u sloveniju ako si necjepiša? Ča se tribo učiniti?
2014-04-16
aben wrote:Kako se sa putuje u sloveniju ako si necjepiša? Ča se tribo učiniti?
Pridruziti se migrantima:)
dijagram-
2015-08-09
nikaj.aben wrote:Kako se sa putuje u sloveniju ako si necjepiša? Ča se tribo učiniti?
qr kod da si testiran.
za građane hr nema ni karantene u njemačkoj.
(a probudio sam se sa sjećanjem na borove iglice, sunce nisko, miris soli, štrika tvrdog od iste soli, mješavine. očito podsvjest veli da je vrijeme za kupiti ponovo brod, ali misli da ću ovaj put u tvom smjeru.
neki kaić
s 500 ks minimum
nikad bodul od mene
veber-
2014-12-30
aviš se februarki, ona te u sklopu akcije inžinjer-inžinjeru preveze do finske.dijagram wrote:aben wrote:Kako se sa putuje u sloveniju ako si necjepiša? Ča se tribo učiniti?
Pridruziti se migrantima:)
veber-
2014-12-30
veber wrote:nikaj.aben wrote:Kako se sa putuje u sloveniju ako si necjepiša? Ča se tribo učiniti?
qr kod da si testiran.
(a probudio sam se sa sjećanjem na borove iglice, sunce nisko, miris soli, štrika tvrdog od iste soli, mješavine. očito podsvjest veli da je vrijeme za kupiti ponovo brod, ali misli da ću ovaj put u tvom smjeru.
neki kaić
s 500 ks minimum
nikad bodul od mene
Di se dobije taj qr kod, kod doktorice?
Morun ti reći veberu da je epikur puno pametniji otebe. Stalno se foliš da znoš razlomke i slično, a živiš u pizdi materinoj iako ne moroš. U subotu sun bi u zagrebu, i slabo mi je došlo od tega groda. Omoh sun se vroti doma, isti dun, iako mibje teško toliko voziti, i meni i mon autu. A ti njanci i nisi u zagrebu, nego još i dalje.
Ka već imoš šoldov, i ka su ti dica već velika, kupi kuću negdi uzamore, i molu batelicu, jer ovo sa je ko da si na majevici, a ne moroš biti.
2014-04-16
jeblomater.aben wrote:veber wrote:nikaj.aben wrote:Kako se sa putuje u sloveniju ako si necjepiša? Ča se tribo učiniti?
qr kod da si testiran.
neki kaić
s 500 ks minimum
nikad bodul od mene
Morun ti reći veberu da je epikur puno pametniji otebe. Stalno se foliš da znoš razlomke i slično, a živiš u pizdi materinoj iako ne moroš. U subotu sun bi u zagrebu, i slabo mi je došlo od tega groda. Omoh sun se vroti doma, isti dun, iako mibje teško toliko voziti, i meni i mon autu. A ti njanci i nisi u zagrebu, nego još i dalje.
Ka već imoš šoldov, i ka su ti dica već velika, kupi kuću negdi uzamore, i molu batelicu, jer ovo sa je ko da si na majevici, a ne moroš biti.
ali budemo na poštu otišli.
ja ću kaić uz mul vezat.
nas dva ćemo jutrom zaplovitim bez motora,
dijelimo iste doživljaje.
u zoru kada epi spava, more je kao ulje idemo na poštu.
ili
kada nevera zapuše. jugo digne vale skoknemo do mog frenda na komižu.
ja pokrivam gorivo.
(a,najviše mi je u sjećanju ostao T4, crvenirezervoar, uže puno soli, mješavine i djetinjstva.
stari moj sve sam to proživio. i kao što sam napisao, jebo 700ks u odnosu na jedan T4 koji je savršeno opisao brend.
veber-
2014-12-30
Prvo moras ici da ti gurnu stapic u nos do mozga i dobro iziritiraju i ostete sluznicu, pa ako si negativan, dobijes potvrduaben wrote:veber wrote:nikaj.aben wrote:Kako se sa putuje u sloveniju ako si necjepiša? Ča se tribo učiniti?
qr kod da si testiran.
neki kaić
s 500 ks minimum
nikad bodul od mene
A qr kod dobijes ako prebolis ili se pelcujes 2x
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje