Hrvatska, fenomenalno mjesto za život
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Hrvatska, fenomenalno mjesto za život
Čudno, djeca nemaju uopće neku vjersku pripadnost?veber wrote:nekaya wrote:Ne mislim turistički, jesi krstio djecu, jesu ikada bili u crkvi u svojstvu vjernikaveber wrote:
naravno da su djeca bila u crkvi. sama si pitala na erin spam kaj objavljujem
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Ebenica isto nije peder. On je budala. Isto su krstili, znači katolik ali je naravno protivan. Njemu da daju škampe on bi jeo stolnja k jer je kao protiv.
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kako to uopće možete nekom napraviti, da ga pitaju što si ti a ono veli ništa, nemam pojma.
Svi odu u nekoj dobi na ponoćku a dijete gluvari, ono ono je ništa.
2015-08-15
kaj je točno tu čudno? nije ti ovo 15.stoljeće.kaya wrote:Čudno, djeca nemaju uopće neku vjersku pripadnost?veber wrote:nekaya wrote:Ne mislim turistički, jesi krstio djecu, jesu ikada bili u crkvi u svojstvu vjernikaveber wrote:
Guest- Guest
ne da mi se tražiti tvoje upise od prije par godina.marcellus wrote:epikur37 wrote:Marc sve 5.
A i vi našli s violatorkom diskutira ti.
imam dojam da je više indoktrinirana i zatucana nego iskonski glupa
ali pokušavam utvrditi
vezane uz religiju, ženidbu, djecu.
nisam isključiv i slažem se da se čovjek popikne, dobije strelicu od amora i lagano promjeni mišljenje.
ali ti ga sereš, ali sereš. u rangu si jehovaca.
veber-
2014-12-30
epikur37 wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:Marc sve 5.
A i vi našli s violatorkom diskutira ti.
imam dojam da je više indoktrinirana i zatucana nego iskonski glupa
ali pokušavam utvrditi
Pa ženska je dosjetljiva, tako da vjerojatno si u pravu. Ali nema tu pomoći, već je formirana, emotivno natopljena.
Ali ok za razbibrigu i forumsko natezanje.
ma dobro to kad ti je 20 pustiš je da sere gluposti o svojoj duhovnosti i nekim svojim teorijama koje su ono ko i chemtrailsi jer je hoćeš kresnut
ono djevojačka mašta i potreba za romatničnim vizijama, inače zrinka k uživo djeluje normalna dok ne odleti u teorije, ljudi su uvijek mislili da je to neka stara vještica u biti curetak od 20 godina
a na forumu sam svoje odradio što se tiče ženskadije pa samo podjebavam
pa valjda će izdržat tih 45 minuta. bitno da ti imaš kaj za radit. da nisi sama 45 minuta, ubilo bi te to.kaya wrote:Kako to uopće možete nekom napraviti, da ga pitaju što si ti a ono veli ništa, nemam pojma.
Guest- Guest
Ili mu se nešto desi, pa bi se negdje pomolio da mu bude lakše. A nema gdje, jer je ništa.
Baš bezveze.
Baš bezveze.
2015-08-15
ebenica wrote:ako sam ateist onda nisam katolik pa da su me tisuću puta potopili u neku smrdljivu vodu. nije to nevidljiva tinta, plavusho to je samo smrdljiva voda.kaya wrote:Ebenica isto nije peder. On je budala. Isto su krstili, znači katolik ali je naravno protivan. Njemu da daju škampe on bi jeo stolnjak jer je kao protiv.
Kad njima ide nedjeljna misa? Nesto su nam zivahni jos od ranog jutra. Dobra propovijed ili izbjegavanje iste? :)
Last edited by violator on 3/10/2021, 10:24; edited 1 time in total
Guest- Guest
to je kršćnaska europa, nitko se ne jebe prije braka i bitno da možeš ić' na polnoćku...i molit se ako se nekome nekaj dogodi umjesto medicine. doktori inače ne pomažu nego vjera.violator wrote:ebenica wrote:ako sam ateist onda nisam katolik pa da su me tisuću puta potopili u neku smrdljivu vodu. nije to nevidljiva tinta, plavusho to je samo smrdljiva voda.kaya wrote:Ebenica isto nije peder. On je budala. Isto su krstili, znači katolik ali je naravno protivan. Njemu da daju škampe on bi jeo stolnjak jer je kao protiv.
Kad njima ide nedjeljna misa? Nesto su nam zivahni rano jutros. Dobra propovijed ili izbjegavanje iste? :)
Guest- Guest
Dobro i što radiš ti onda za božić u 22 stoljeću. Nitko ti ne čestita, jedeš poparu i čudiš se što je ulica okičena?ebenica wrote:kaj je točno tu čudno? nije ti ovo 15.stoljeće.kaya wrote:Čudno, djeca nemaju uopće neku vjersku pripadnost?veber wrote:nekaya wrote:Ne mislim turistički, jesi krstio djecu, jesu ikada bili u crkvi u svojstvu vjernikaveber wrote:
2015-08-15
Uopće mi ne ide, idem u crkvu jednom godišnje, aj možda tri puta.violator wrote:ebenica wrote:ako sam ateist onda nisam katolik pa da su me tisuću puta potopili u neku smrdljivu vodu. nije to nevidljiva tinta, plavusho to je samo smrdljiva voda.kaya wrote:Ebenica isto nije peder. On je budala. Isto su krstili, znači katolik ali je naravno protivan. Njemu da daju škampe on bi jeo stolnjak jer je kao protiv.
Kad njima ide nedjeljna misa? Nesto su nam zivahni rano jutros. Dobra propovijed ili izbjegavanje iste? :)
Ali to ne mijenja vjersku pripadnost.
2015-08-15
čestitam onome tko je, ako mi netko čestita kažem: ne treba hvala ja nisam vjernik. moš vjerovat kako jednostavno?kaya wrote:Dobro i što radiš ti onda za božić u 22 stoljeću. Nitko ti ne čestita, jedeš poparu i čudiš se što je ulica okičena?ebenica wrote:kaj je točno tu čudno? nije ti ovo 15.stoljeće.kaya wrote:Čudno, djeca nemaju uopće neku vjersku pripadnost?veber wrote:nekaya wrote:Ne mislim turistički, jesi krstio djecu, jesu ikada bili u crkvi u svojstvu vjernikaveber wrote:
Guest- Guest
Vidiš kako si glup i želiš iskarikirati nešto jer ne znaš što bi.ebenica wrote:to je kršćnaska europa, nitko se ne jebe prije braka i bitno da možeš ić' na polnoćku...i molit se ako se nekome nekaj dogodi umjesto medicine. doktori inače ne pomažu nego vjera.violator wrote:ebenica wrote:ako sam ateist onda nisam katolik pa da su me tisuću puta potopili u neku smrdljivu vodu. nije to nevidljiva tinta, plavusho to je samo smrdljiva voda.kaya wrote:Ebenica isto nije peder. On je budala. Isto su krstili, znači katolik ali je naravno protivan. Njemu da daju škampe on bi jeo stolnjak jer je kao protiv.
2015-08-15
ebenica wrote:čestitam onome tko je, ako mi netko čestita kažem: ne treba hvala ja nisam vjernik. moš vjerovat kako jednostavno?kaya wrote:Dobro i što radiš ti onda za božić u 22 stoljeću. Nitko ti ne čestita, jedeš poparu i čudiš se što je ulica okičena?ebenica wrote:kaj je točno tu čudno? nije ti ovo 15.stoljeće.kaya wrote:Čudno, djeca nemaju uopće neku vjersku pripadnost?veber wrote:nekaya wrote:Ne mislim turistički, jesi krstio djecu, jesu ikada bili u crkvi u svojstvu vjernikaveber wrote:
Koji retaj :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa da, ti samo pripadaš. ne znaš i nemreš bit svoja pa onda samo pripadaš, jer jebiga kaj ćeš ako te netko pita...kaya wrote:Vidiš kako si glup i želiš iskarikirati nešto jer ne znaš što bi.ebenica wrote:to je kršćnaska europa, nitko se ne jebe prije braka i bitno da možeš ić' na polnoćku...i molit se ako se nekome nekaj dogodi umjesto medicine. doktori inače ne pomažu nego vjera.violator wrote:ebenica wrote:ako sam ateist onda nisam katolik pa da su me tisuću puta potopili u neku smrdljivu vodu. nije to nevidljiva tinta, plavusho to je samo smrdljiva voda.kaya wrote:Ebenica isto nije peder. On je budala. Isto su krstili, znači katolik ali je naravno protivan. Njemu da daju škampe on bi jeo stolnjak jer je kao protiv.
Guest- Guest
Mogu vjerovati, još si i nepristojan. Ne treba hvala i pojedeš stolnjak.ebenica wrote:čestitam onome tko je, ako mi netko čestita kažem: ne treba hvala ja nisam vjernik. moš vjerovat kako jednostavno?kaya wrote:Dobro i što radiš ti onda za božić u 22 stoljeću. Nitko ti ne čestita, jedeš poparu i čudiš se što je ulica okičena?ebenica wrote:kaj je točno tu čudno? nije ti ovo 15.stoljeće.kaya wrote:Čudno, djeca nemaju uopće neku vjersku pripadnost?veber wrote:nekaya wrote:Ne mislim turistički, jesi krstio djecu, jesu ikada bili u crkvi u svojstvu vjernikaveber wrote:
Ovaj koji ti čestita si misli gle budale !
2015-08-15
retaji vjeruju u krista već sam ti rekao, ja ne vjerujem znači nisam.epikur37 wrote:ebenica wrote:čestitam onome tko je, ako mi netko čestita kažem: ne treba hvala ja nisam vjernik. moš vjerovat kako jednostavno?kaya wrote:Dobro i što radiš ti onda za božić u 22 stoljeću. Nitko ti ne čestita, jedeš poparu i čudiš se što je ulica okičena?ebenica wrote:kaj je točno tu čudno? nije ti ovo 15.stoljeće.kaya wrote:Čudno, djeca nemaju uopće neku vjersku pripadnost?veber wrote:nekaya wrote:Ne mislim turistički, jesi krstio djecu, jesu ikada bili u crkvi u svojstvu vjernikaveber wrote:
Guest- Guest
točno...pametna plava glavica :)kaya wrote:Mogu vjerovati, još si i nepristojan. Ne treba hvala i pojedeš stolnjak.ebenica wrote:čestitam onome tko je, ako mi netko čestita kažem: ne treba hvala ja nisam vjernik. moš vjerovat kako jednostavno?kaya wrote:Dobro i što radiš ti onda za božić u 22 stoljeću. Nitko ti ne čestita, jedeš poparu i čudiš se što je ulica okičena?ebenica wrote:kaj je točno tu čudno? nije ti ovo 15.stoljeće.kaya wrote:Čudno, djeca nemaju uopće neku vjersku pripadnost?veber wrote:nekaya wrote:Ne mislim turistički, jesi krstio djecu, jesu ikada bili u crkvi u svojstvu vjernikaveber wrote:
Ovaj koji ti čestita si misli gle budale !
Guest- Guest
Njemu i rođendan kad čestitaju veli ne treba hvala, nisam se rodio!epikur37 wrote:ebenica wrote:čestitam onome tko je, ako mi netko čestita kažem: ne treba hvala ja nisam vjernik. moš vjerovat kako jednostavno?kaya wrote:Dobro i što radiš ti onda za božić u 22 stoljeću. Nitko ti ne čestita, jedeš poparu i čudiš se što je ulica okičena?ebenica wrote:kaj je točno tu čudno? nije ti ovo 15.stoljeće.kaya wrote:Čudno, djeca nemaju uopće neku vjersku pripadnost?veber wrote:nekaya wrote:Ne mislim turistički, jesi krstio djecu, jesu ikada bili u crkvi u svojstvu vjernikaveber wrote:
2015-08-15
da imaš djecu znala bi kako je to kompleksno.kaya wrote:Kako to uopće možete nekom napraviti, da ga pitaju što si ti a ono veli ništa, nemam pojma.
ja ne branim ništa djeci. u biti "djeca"
s kćeri sam vezan. valjda taj odnos.
njihov odabir je što će ili što jesu.
ovo dvoje se izjašnjava agnosticima, ne ateistima.
veber-
2014-12-30
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Similar topics
» Hrvatska, fenomenalno mjesto za život
» Kako hrvatska mladež uništava spolni život naših penzionera
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Kako hrvatska mladež uništava spolni život naših penzionera
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
Page 17 of 50