Hrvatska, fenomenalno mjesto za život
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Hrvatska, fenomenalno mjesto za život
veber wrote:brutto sat
brutto stunde
ispod 20€ brtt/st na 35h tjedno je sirotinja
nemam pojma
Ni ispitujem goste o primanjima
Skorto je bilo istraživanje da je netto plaća u njemačkoj iznad 3500 EUR visoko primanje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
@marc
sada sam pogledao GPS za bajk
u pet sati danas sam napravio ravno 110km.
sada sam pogledao GPS za bajk
u pet sati danas sam napravio ravno 110km.
veber-
2014-12-30
[size=36]Mit diesem Einkommen zählen Sie zur Gehalts-Oberschicht[/size]
[size=36]https://www.tagesspiegel.de/wirtschaft/3-440-euro-netto-im-monat-mit-diesem-einkommen-zaehlen-sie-zur-gehalts-oberschicht/24894732.html[/size]
[size=36]https://www.tagesspiegel.de/wirtschaft/3-440-euro-netto-im-monat-mit-diesem-einkommen-zaehlen-sie-zur-gehalts-oberschicht/24894732.html[/size]
2015-08-06
Ma to ti je samo dvije table slanine, 6 pari kobasica, 4 kile čvaraka, 8 kila masti, 5 litri supera za agregat, soalrna ploča, 110voltni trafo za ubijanje pajceka, kotao za rakiju, ileglni priključak na vodovodnu mrežu, marica pod kvarcnom lampom, mara u kupleraju, jovo ili lazo na ražnju, ............................................................................................................................................. i to ti je brtt/stepikur37 wrote:veber wrote:pitaj ih koliki im brtt/stepikur37 wrote:Dođe mi da s ovim mojim švapskim gostima otvorim političku temu pa sam sebi ugrizem jezik, posao je posao.
ako je ispod 20, tvoja ekipa.
ke
veber likes this post
krivo prevodiš.epikur37 wrote:veber wrote:brutto sat
brutto stunde
nemam pojma
Skorto je bilo istraživanje da je netto plaća u njemačkoj iznad 3500 EUR visoko primanje.
veća, ne visoka.
prosjek je koliko znam oko 4000brtt.
prosjek.
naravno da sve ovisi o poreznim razredima, bračnom stanju i sl.
u bavarskoj je neki prosjek 2300.
gore kod essena je oko 3000.
neto.
samo kaj sve to ovisi o hrpi drugih stvari.
ja imam besplatan stan. to ti je automatski nekih 600€ više.
ne plaćam hranu i sl.
imam službeni auto koji stoji na parkingu.
a, kao što sam pisao već prije.
ne isplati se ićiza plaću manju od 1800€ ntt
mlađi koji žele živjeti zajedno, voziti se zajedno, hraniti se u lidlu/aldiju/kauflandu mogu s 1300€ntt uštedjeti 800€.
veber-
2014-12-30
Šandor Winnetou wrote:Ma to ti je samo dvije table slanine, 6 pari kobasica, 4 kile čvaraka, 8 kila masti, 5 litri supera za agregat, soalrna ploča, 110voltni trafo za ubijanje pajceka, kotao za rakiju, ileglni priključak na vodovodnu mrežu, marica pod kvarcnom lampom, mara u kupleraju, jovo ili lazo na ražnju, ............................................................................................................................................. i to ti je brtt/stepikur37 wrote:veber wrote:pitaj ih koliki im brtt/stepikur37 wrote:Dođe mi da s ovim mojim švapskim gostima otvorim političku temu pa sam sebi ugrizem jezik, posao je posao.
ke
esad...
svašta si nabrojao ...veselo
2015-08-06
veber wrote:krivo prevodiš.epikur37 wrote:veber wrote:brutto sat
brutto stunde
nemam pojma
pa eno ti grafikon, heblo te bruto
koliko ti sjedne na račun
2015-08-06
slušaj konju, nemam tli godine i zato ZNAM da boga nema, isto kak nema zeusa, isto kak nema plačice, isto kak nema ne znam snjeguljice...marcellus wrote:ebenica wrote:
vjerujem? ja znam da ne postoji.
ne znaš, nego pretpostavljaš.
"Znati" podrazumijeva podastrijeti dokaz, a to u slučaju Boga nije moguće niti u smislu da postoji niti da ne postoji, jer prirodna znanost nema alate kojima bi mogla dokazati ili oporvrgnuti bilo što u domeni metafizike.
da si ti čitao bibliju onda bi znao da ljudi nisu počeli vjerovat u nešto metafizičko nego im se bog "pokazivao", a s nekima i "pričao"...i onda je naglo "prestao" prije 2000 godina.
na tome se bazira kršćanstvo i katolička vjera ali da si čitao bibliju ili išao na vjeronauk to bi ti znao. metafizičko i transcendentno je ljudima isprika za njegovo nepojavljivanje.
i pošto je sve to bajka ja znam da boga nema i dovoljnio mi je kao i za sve, sveti gral, novac ispod duge ili ostala serabnja pogledat oko sebe i vidjet da ga nema.
pretpostavljati da ga ima je kad vjeruješ a pošto ateisti ne vjeruju nemaju kaj ni pretpostavljat, kapiš krele? a ona sranja vi vjerujete iako mislite da ne vjerujete si drkajte kurac iza crkvi i prestanite se pucat sa drogama. agnostici su pičke i neodlučni, ja nisam.
Guest- Guest
neki prosjek je do 1500-2500 eurića neto
2015-08-06
ja sam pisao o bosni kada sam tamo živio.epikur37 wrote:
danas ja ne znam koje su cijene u mostaru, koliki je najam kuće ili cijena benzina.
i onda ne pišem o bosni niti komentiram cijene.
u njemčkoj su cijene nekih 15% niže za standardne artikle.
kolika je cijena energenata, tv i sl. nemam pojma jer mi firma sve to plaća.
mjesečno na sebe potrošim nekih 500 možda 600 eura.
veber-
2014-12-30
A jebogati, jesi li bosanac ili nisiepikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Ma to ti je samo dvije table slanine, 6 pari kobasica, 4 kile čvaraka, 8 kila masti, 5 litri supera za agregat, soalrna ploča, 110voltni trafo za ubijanje pajceka, kotao za rakiju, ileglni priključak na vodovodnu mrežu, marica pod kvarcnom lampom, mara u kupleraju, jovo ili lazo na ražnju, ............................................................................................................................................. i to ti je brtt/stepikur37 wrote:veber wrote:pitaj ih koliki im brtt/stepikur37 wrote:Dođe mi da s ovim mojim švapskim gostima otvorim političku temu pa sam sebi ugrizem jezik, posao je posao.
ke
esad...
veber wrote:
dobro ako jedete smeće iz tržnih centara uvijek ima jeftinog vursta i slično
2015-08-06
Šandor Winnetou wrote:A jebogati, jesi li bosanac ili nisiepikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Ma to ti je samo dvije table slanine, 6 pari kobasica, 4 kile čvaraka, 8 kila masti, 5 litri supera za agregat, soalrna ploča, 110voltni trafo za ubijanje pajceka, kotao za rakiju, ileglni priključak na vodovodnu mrežu, marica pod kvarcnom lampom, mara u kupleraju, jovo ili lazo na ražnju, ............................................................................................................................................. i to ti je brtt/stepikur37 wrote:veber wrote:pitaj ih koliki im brtt/stepikur37 wrote:Dođe mi da s ovim mojim švapskim gostima otvorim političku temu pa sam sebi ugrizem jezik, posao je posao.
ke
esad...
jesam ali nisam razumio poantu
2015-08-06
bosanac.epikur37 wrote:veber wrote:krivo prevodiš.epikur37 wrote:veber wrote:brutto sat
brutto stunde
nemam pojma
samo u kolonijama se isplaćuje netto.
u njemačkoj imaš više faktora kao i poreznih razreda koji određuju koliko ti legne na račun.
plaće se ugovaraju brtt, a ne ntt. jer nije isto biti oženjen s djecom ili rastavljen bez djece ili imaš manje od 23g ili....
kuiš?
veber-
2014-12-30
To se plasira vama,jer imate prilicno niske standarde zastite potrosaca,a politicari su vam bagatela za kupiti.Pametnom dovoljnoepikur37 wrote:veber wrote:
Boli te ćošak, ebenica ne vjeruje u to i on pouzdano zna da ti nemaš tu lovu a ako on vjeruje to je znanstveno dokazano a ti tu lovu što zaradiš u koju ebeni ne vjeruje odnosno zna da je nema stavi meni na račun a ja ću se pobrinuti da stvarno nestane ko da je nikada bilo nije E!epikur37 wrote:neki prosjek je do 1500-2500 eurića neto
Onda je sve okepikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:A jebogati, jesi li bosanac ili nisiepikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Ma to ti je samo dvije table slanine, 6 pari kobasica, 4 kile čvaraka, 8 kila masti, 5 litri supera za agregat, soalrna ploča, 110voltni trafo za ubijanje pajceka, kotao za rakiju, ileglni priključak na vodovodnu mrežu, marica pod kvarcnom lampom, mara u kupleraju, jovo ili lazo na ražnju, ............................................................................................................................................. i to ti je brtt/stepikur37 wrote:veber wrote:pitaj ih koliki im brtt/stepikur37 wrote:Dođe mi da s ovim mojim švapskim gostima otvorim političku temu pa sam sebi ugrizem jezik, posao je posao.
ke
esad...
veber wrote:bosanac.epikur37 wrote:veber wrote:krivo prevodiš.epikur37 wrote:veber wrote:brutto sat
brutto stunde
nemam pojma
samo u kolonijama se isplaćuje netto.
u njemačkoj imaš više faktora kao i poreznih razreda koji određuju koliko ti legne na račun.
plaće se ugovaraju brtt, a ne ntt. jer nije isto biti oženjen s djecom ili rastavljen bez djece ili imaš manje od 23g ili....
kuiš?
Pa jasno da nije isto, meni se malo odbija od plaće i sve to.
ali sveukupno nisu vam neke plaće u njemačkoj
ok jeste nešto bolje ako si ovdje baš ono bez posla ili nikako se ne snalaziš
2015-08-06
Šandor Winnetou wrote:Onda je sve okepikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:A jebogati, jesi li bosanac ili nisiepikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Ma to ti je samo dvije table slanine, 6 pari kobasica, 4 kile čvaraka, 8 kila masti, 5 litri supera za agregat, soalrna ploča, 110voltni trafo za ubijanje pajceka, kotao za rakiju, ileglni priključak na vodovodnu mrežu, marica pod kvarcnom lampom, mara u kupleraju, jovo ili lazo na ražnju, ............................................................................................................................................. i to ti je brtt/stepikur37 wrote:veber wrote:pitaj ih koliki im brtt/stepikur37 wrote:Dođe mi da s ovim mojim švapskim gostima otvorim političku temu pa sam sebi ugrizem jezik, posao je posao.
ke
esad...
Može i tako :)
2015-08-06
leftovers vi jedete.epikur37 wrote:veber wrote:
ti kao da imaš svinjac iza kuće, kravu u štalici i ovce na paši.
ideš u jebeni lidl i kupuješ njemački otpad.
ovdje nemaš svinjetinu ispod 7-8€.
jedino je riba sa sjevera jeftikaner kao i norveške kozice.
kupio jednom i u biti nisu loše za 4€/kg
veber-
2014-12-30
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» Hrvatska, fenomenalno mjesto za život
» Kako hrvatska mladež uništava spolni život naših penzionera
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Kako hrvatska mladež uništava spolni život naših penzionera
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
Page 10 of 50