Brate srale
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Brate srale
jel meni bio bar slican onom Antetovom, kojeg samo obecaje za forumsku veceru?Princ od Čaira wrote:Elem, napravili smo svadbu veka. Bez imalo skromnosti i puno ponosa to mogu reći…
cestitam ;)
Noor wrote:jel meni bio bar slican onom Antetovom, kojeg samo obecaje za forumsku veceru?Princ od Čaira wrote:Elem, napravili smo svadbu veka. Bez imalo skromnosti i puno ponosa to mogu reći…
cestitam ;)
Hvala, da ti se vrati na lepo…
Meni je bio takav da je bilo cca pola kila mesa po gostu, ali s obzirom da nam muzike nisu stale-jako malo toga se pojelo…
Guest- Guest
Znaci plesalo se non stop...onda se bome i popilo :)Princ od Čaira wrote:Noor wrote:jel meni bio bar slican onom Antetovom, kojeg samo obecaje za forumsku veceru?Princ od Čaira wrote:Elem, napravili smo svadbu veka. Bez imalo skromnosti i puno ponosa to mogu reći…
cestitam ;)
Meni je bio takav da je bilo cca pola kila mesa po gostu, ali s obzirom da nam muzike nisu stale-jako malo toga se pojelo…
Jesi rezao tortu? Skidao zubima podvezicu? :))
Noor wrote:Znaci plesalo se non stop...onda se bome i popilo :)Princ od Čaira wrote:Noor wrote:jel meni bio bar slican onom Antetovom, kojeg samo obecaje za forumsku veceru?Princ od Čaira wrote:Elem, napravili smo svadbu veka. Bez imalo skromnosti i puno ponosa to mogu reći…
cestitam ;)
Jesi rezao tortu? Skidao zubima podvezicu? :))
Nego kako, ja sam se kao domacin negde do pred kraj kontrolisao, e negde pre kraj sam i ja potegao...
Rezanje torte je valjda svuda, pa i ovde, svečani čin-sa sve šampanjcem...
Ovo drugo, nisam radio.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Brate srale
» Milojko: Dragi Brate Dzeki Cen...
» Ujka: Dragi moj Čedo, brate moj...
» E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao
» Nikšić: "Brine me Komšić. Nestabilan je, brate."
» Milojko: Dragi Brate Dzeki Cen...
» Ujka: Dragi moj Čedo, brate moj...
» E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao