Brate srale
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Brate srale
Je pickousti ovog pustio u svoj klub ?
Zar njegove tajne sluzbe ne skautiraju bolje novopristiglo osoblje ?
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/sok-u-beogradu-njihova-velika-zvijezda-lagala-o-godinama-drzavljanstvu-cak-i-imenu---649521.html
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/sok-u-beogradu-njihova-velika-zvijezda-lagala-o-godinama-drzavljanstvu-cak-i-imenu---649521.html
Guest- Guest
Re: Brate srale
Montero wrote:Je pickousti ovog pustio u svoj klub ?
Tako što je dobio platu možda najveću u istoriji srpskog sporta (milion € neto za sezonu bez bonusa), od koje ovaj prevarant dobija 1/2 ili 1/3, dok druga polovina ide pičkoustom i bratiji...
Guest- Guest
Vec vidim na koga ce se ovdje pojedinci presaltati kad sauron zavrsi u buksi konacno
Guest- Guest
Neće, jer od toga nemaju financijske koristi...Montero wrote:Vec vidim na koga ce se ovdje pojedinci presaltati kad sauron zavrsi u buksi konacno
:D
Guest- Guest
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
fridrih-niche wrote:Neće, jer od toga nemaju financijske koristi...Montero wrote:Vec vidim na koga ce se ovdje pojedinci presaltati kad sauron zavrsi u buksi konacno
Osim zeko i shitting, oni vole saurona do poslednjeg sendviča...
Guest- Guest
Iz zatvora im neće moć dolazit parizer...Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Neće, jer od toga nemaju financijske koristi...Montero wrote:Vec vidim na koga ce se ovdje pojedinci presaltati kad sauron zavrsi u buksi konacno
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Iz zatvora im neće moć dolazit parizer...Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Neće, jer od toga nemaju financijske koristi...Montero wrote:Vec vidim na koga ce se ovdje pojedinci presaltati kad sauron zavrsi u buksi konacno
Mozda bude ja ,piko i niko vise
Guest- Guest
Montero wrote:fridrih-niche wrote:Iz zatvora im neće moć dolazit parizer...Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Neće, jer od toga nemaju financijske koristi...Montero wrote:Vec vidim na koga ce se ovdje pojedinci presaltati kad sauron zavrsi u buksi konacno
Mozda bude ja ,piko i niko vise
Guest- Guest
Similar topics
» Brate srale
» Ujka: Dragi moj Čedo, brate moj...
» Milojko: Dragi Brate Dzeki Cen...
» Nikšić: "Brine me Komšić. Nestabilan je, brate."
» Pozdrav za brate ampera (klecalin forte)
» Ujka: Dragi moj Čedo, brate moj...
» Milojko: Dragi Brate Dzeki Cen...
» Nikšić: "Brine me Komšić. Nestabilan je, brate."
» Pozdrav za brate ampera (klecalin forte)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1