Unuci za bake i djedove upisuju da su ateisti umjesto katolici
Page 8 of 18
Page 8 of 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Re: Unuci za bake i djedove upisuju da su ateisti umjesto katolici
Nisam ja vampirica
Samo ponesi srp i čekić i ja odma padam
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
a ne znam brteSora wrote:Nisam ja vampirica
slavis progone i ubistva pa pises pjesme
nisu tu cista posla
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:
nisam ja pojmovno slab nego ti ne mislis svojim supkom
da mislis ne bi pisala takve gluposti
evo posto sam danas fin dacu ti vremena da se sama ispravis
A legendo.
Sad kad si opet stao na vlastite grablje, bit ce jos malo stiskanja rukica i cmizdrenja da te ostavimo na miru, je l'?
Ma znam da je ondje kod vas sve naopako, ali nisam pomislila, priznajem, da su kod vas glava i straznjica zamijenile mjesta :)
Kao sjevernohemisferac koristim glavu za razmisljanje pa je trivijalna istina ono sto si ustanovio vec u prvoj recenici upisa, slatkice!
Guest- Guest
fino je sto se smijes bit ce nam zabavno
nego hoces li ti samu sebe ispravljat u vezi militantnih ateista il ces skrecat temu
il jadan ja moram svakog tuponju ispravljat ko da sam placen za to
nego hoces li ti samu sebe ispravljat u vezi militantnih ateista il ces skrecat temu
il jadan ja moram svakog tuponju ispravljat ko da sam placen za to
2014-04-19
Ako si proucio razliku izmedju ateizma i antiteizma, samo naprijed. Ispravljaj! ;)
Guest- Guest
ne skreci temuviolator wrote:Ako si proucio razliku izmedju ateizma i antiteizma, samo naprijed. Ispravljaj! ;)
cek pricam sa kcerkom ona mi je vaznija od tvoje brbljavine
do tad razmisli sta si nabrbljala i uozbilji se
2014-04-19
prckov wrote:ne skreci temuviolator wrote:Ako si proucio razliku izmedju ateizma i antiteizma, samo naprijed. Ispravljaj! ;)
Pa, evo, gotovo citavu stranicu, kao nesto, najavljujes to ispravljanje pogresnog navoda. Kreni vise! Porast ce ti ta kcerkica dok se ti dosjetis sto ces napisat'! :D
Guest- Guest
dakle, ja sam napiso da u ministarstvu trebaju radit izmedu ostalih i militantni ateistiviolator wrote:prckov wrote:ne skreci temuviolator wrote:Ako si proucio razliku izmedju ateizma i antiteizma, samo naprijed. Ispravljaj! ;)
Pa, evo, gotovo citavu stranicu, kao nesto, najavljujes to ispravljanje pogresnog navoda. Kreni vise! Porast ce ti ta kcerkica dok se ti dosjetis sto ces napisat'! :D
ti velis ne postoji militantni ateizam
sad ja tebe pitam (sve da zaista ne postoji), jesu li ljudi terminoloske definicije ili ljudi?
Kad to odgovoris idemo dalje
2014-04-19
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/rok-za-samopopisivanje-produljen-jos-danas-se-mozete-popisati-do-ponoci-20210927
Produljen rok za samopopisivanje još danas.Sinoć bila velika navala.
Nije valjda da su zločesti unučići stare katolčadi dobili ideju radi crkvenog kukanja po medijima.
Nije valjda da su zločesti unučići stare katolčadi dobili ideju radi crkvenog kukanja po medijima.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ja navijam za katolikeIL Risorto wrote:https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/rok-za-samopopisivanje-produljen-jos-danas-se-mozete-popisati-do-ponoci-20210927
za vas nek navija elton john
2014-04-19
jos kao adekvatno poredenje onog sto sam napiso stavi militantno ravnodusan
to ono kao drveno zeljezo
pa ti ni poredenje ne znas skockat svojom glavom,
bice sve moras prvo negdje procitat
pa dobro hos ti pocet mislit tom svojom tikvom il neces
to ono kao drveno zeljezo
pa ti ni poredenje ne znas skockat svojom glavom,
bice sve moras prvo negdje procitat
pa dobro hos ti pocet mislit tom svojom tikvom il neces
2014-04-19
prckov wrote:dakle, ja sam napiso da u ministarstvu trebaju radit izmedu ostalih i militantni ateistiviolator wrote:prckov wrote:ne skreci temuviolator wrote:Ako si proucio razliku izmedju ateizma i antiteizma, samo naprijed. Ispravljaj! ;)
sad ja tebe pitam (sve da zaista ne postoji), jesu li ljudi terminoloske definicije ili ljudi?
A na sto se referira rijec ljudi? Na druge rijeci ili nesto izvan naseg uma?
Ako velim da ne postoji "militantni ateizam", onda valjda zelim reci da imamo slucaj oksimorona. Posljedicno, "militantni ateisti" ne referiraju ni na sto izvan naseg uma. To, pak, ne znaci da ljudi na koje si se tim terminom zelio referirati ne postoje, vec samo da moras pronaci drugaciji termin/rijec za njih da bi doslo do uspjesnog referiranja.
Last edited by violator on Mon 27 Sep - 14:04; edited 1 time in total
Guest- Guest
napokon si shvatio kai je ateizam, ravnodušnostprckov wrote: militantno ravnodusan
do sad sam mislio da ti misliš da mi 24 sata na dan mislimo o tolme kak ne vjerujemo i imamo poseban dan u tjednu, nedjelju npr. kad se svećano obučemo, okupimo i slavimo to nešto kai nam uopće nije bitno.
da nam se sve vrti oko toga kak ne vjerujemo u nešto, kad prođemo kraj ateističke kuće osjetimo ponos a kad prođemo kraj crkve, đamije ili budističkog hrama gađenje.
tko bi rekao da ćeš ti uspjet shvatit da je ateizam jednostavno ravnodušnost. svaka čast!
Guest- Guest
znas kako se jedostavno odgovori na ovoviolator wrote:prckov wrote:dakle, ja sam napiso da u ministarstvu trebaju radit izmedu ostalih i militantni ateistiviolator wrote:prckov wrote:ne skreci temuviolator wrote:Ako si proucio razliku izmedju ateizma i antiteizma, samo naprijed. Ispravljaj! ;)
Ako velim da ne postoji "militantno ateizam", onda valjda zelim reci da imamo slucaj oksimorona. Posljedicno, "militanti ateisti" ne referiraju ni na sto izvan naseg uma. To, pak, ne znaci da ljudi na koje si se tim terminom zelio referirati ne postoje, vec samo da moras pronaci drugaciji termin/rijec za njih da bi doslo do uspjesnog referiranja.
al ga seres
ti si moje referiranje na ljude koji mogu bit, uz to sto su ateisti i glupi, i lijeni, i agresivni pa tako i militantni, stvar prebacila na terminologiju i insistiranje na preciznosti termina ko da je to ljevicarsko-bozanski zakon. Ko da si ti osobno vlasnica termina pa niko drugi nema autorsko pravo da ga prilagodava novim pokretima kao sto je npr bio ateizam +. Zatim novi (ilitiga militantni) ateizam koji je postojao kao pokret lijevih idiota, a bice ih sigurno jos. Da pojednostavimo, ljudi mogu bit dosadni, lijeni, ljuti, agresivni i miltantni. Uz sve to mogu bit i ateisti, za takve ljude onda stavljamo pridjeve koje vec zasluzuju u ovisnosti o tome kakvi su. Ako npr. idu i pale crkve onda su militantni, i ja sam govorio o takvima. Medutim plicacima treba nebitna i skroz sporedna stvar u diskusiji da bi kao oponirali cijeloj stvari o kojoj se govorilo.
Drugo, evo ti stvari koje se nazivaju militantnim ateizmom a nisu trazili dozvolu i autorsko cistunsko pravo od tebe. Cak ni taksu od 20 kuna nisu kupili
The League of Militant Atheists (Russian: "Союз воинствующих безбожников". In the Russian name, the word "godless" instead of atheist is used) was an anti-religious Communist organisation in Soviet Russia during the first half of the 20th century. It was disbanded in the 1940s, when Stalin decided to tone down anti-religious campaigning during the Second World War.
Another group which can legitimately be referred to as Militant Atheists were the Hébertists during the French Revolution, as they were out to erase all religiousness from society by implementing the Republican Calendar, destroying and desecrating churches, etc.
Also, as of the current writing, the government of China has been performing violent crackdowns on organized religion, such as raiding Christian churches, ransacking its worshippers' homes as well as arresting them and sending Uighur Muslims to "re-education" camps, separating children from their parents to free them from their culture
mozda ti izvlakusa nije jeftina, ili bar jednostavna, al je izvlakusa anyway
2014-04-19
prckov wrote:znas kako se jedostavno odgovori na ovoviolator wrote:prckov wrote:dakle, ja sam napiso da u ministarstvu trebaju radit izmedu ostalih i militantni ateistiviolator wrote:prckov wrote:ne skreci temuviolator wrote:Ako si proucio razliku izmedju ateizma i antiteizma, samo naprijed. Ispravljaj! ;)
Ako velim da ne postoji "militantno ateizam", onda valjda zelim reci da imamo slucaj oksimorona. Posljedicno, "militanti ateisti" ne referiraju ni na sto izvan naseg uma. To, pak, ne znaci da ljudi na koje si se tim terminom zelio referirati ne postoje, vec samo da moras pronaci drugaciji termin/rijec za njih da bi doslo do uspjesnog referiranja.
al ga seres
ti si moje referiranje na ljude koji mogu bit, uz to sto su ateisti i glupi, i lijeni, i agresivni pa tako i militantni, stvar prebacila na terminologiju i insistiranje na preciznosti termina ko da je to ljevicarsko-bozanski zakon. Ko da si ti osobno vlasnica termina pa niko drugi nema autorsko pravo da ga prilagodava novim pokretima kao sto je npr bio ateizam +. Zatim novi (ilitiga militantni) ateizam koji je postojao kao pokret lijevih idiota, a bice ih sigurno jos. Da pojednostavimo, ljudi mogu bit dosadni, lijeni, ljuti, agresivni i miltantni. Uz sve to mogu bit i ateisti, za takve ljude onda stavljamo pridjeve koje vec zasluzuju u ovisnosti o tome kakvi su. Ako npr. idu i pale crkve onda su militantni, i ja sam govorio o takvima. Medutim plicacima treba nebitna i skroz sporedna stvar u diskusiji da bi kao oponirali cijeloj stvari o kojoj se govorilo.
Drugo, evo ti stvari koje se nazivaju militantnim ateizmom a nisu trazili dozvolu i autorsko cistunsko pravo od tebe. Cak ni taksu od 20 kuna nisu kupili
[size=35]The League of Militant Atheists (Russian: "Союз воинствующих безбожников". In the Russian name, the word "godless" instead of atheist is used) was an anti-religious Communist organisation in Soviet Russia during the first half of the 20th century. It was disbanded in the 1940s, when Stalin decided to tone down anti-religious campaigning during the Second World War.[/size]
[size=35]Another group which can legitimately be referred to as Militant Atheists were the Hébertists during the French Revolution, as they were out to erase all religiousness from society by implementing the Republican Calendar, destroying and desecrating churches, etc.[/size]
[size=35]Also, as of the current writing, the government of China has been performing violent crackdowns on organized religion, such as raiding Christian churches, ransacking its worshippers' homes as well as arresting them[/size][size=30] [/size][size=35]and sending Uighur Muslims to "re-education" camps, separating children from their parents to free them from their culture[/size]
Uglavnom, termin za uspjesno referiranje jest antiteisti.
Molim, nema na cemu
Guest- Guest
prrrrr..violator wrote:prckov wrote:znas kako se jedostavno odgovori na ovoviolator wrote:prckov wrote:dakle, ja sam napiso da u ministarstvu trebaju radit izmedu ostalih i militantni ateistiviolator wrote:prckov wrote:ne skreci temuviolator wrote:Ako si proucio razliku izmedju ateizma i antiteizma, samo naprijed. Ispravljaj! ;)
al ga seres
[size=35]The League of Militant Atheists (Russian: "Союз воинствующих безбожников". In the Russian name, the word "godless" instead of atheist is used) was an anti-religious Communist organisation in Soviet Russia during the first half of the 20th century. It was disbanded in the 1940s, when Stalin decided to tone down anti-religious campaigning during the Second World War.[/size]
[size=35]Another group which can legitimately be referred to as Militant Atheists were the Hébertists during the French Revolution, as they were out to erase all religiousness from society by implementing the Republican Calendar, destroying and desecrating churches, etc.[/size]
[size=35]Also, as of the current writing, the government of China has been performing violent crackdowns on organized religion, such as raiding Christian churches, ransacking its worshippers' homes as well as arresting them[/size][size=30] [/size][size=35]and sending Uighur Muslims to "re-education" camps, separating children from their parents to free them from their culture[/size]
Uglavnom, termin za uspjesno referiranje jest antiteisti.
Molim, nema na cemu
2014-04-19
Najljepšu pohvalu koju sam dobio na ovom forumu,bila je ona od Spare Shakera kad mi je od prilike rekao kako sam ,,maliciozni antiteist posebno zlokobnog tipa kakav je viđen jedino za vrijeme francuske revolucije''violator wrote:prckov wrote:dakle, ja sam napiso da u ministarstvu trebaju radit izmedu ostalih i militantni ateistiviolator wrote:prckov wrote:ne skreci temuviolator wrote:Ako si proucio razliku izmedju ateizma i antiteizma, samo naprijed. Ispravljaj! ;)
Ako velim da ne postoji "militantni ateizam", onda valjda zelim reci da imamo slucaj oksimorona. Posljedicno, "militantni ateisti" ne referiraju ni na sto izvan naseg uma. To, pak, ne znaci da ljudi na koje si se tim terminom zelio referirati ne postoje, vec samo da moras pronaci drugaciji termin/rijec za njih da bi doslo do uspjesnog referiranja.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ja imam drugu pohvalu..pa reko ako hoces da te pohvalim
2014-04-19
Ja bi da me tko povali
H nedostaje zabunom
H nedostaje zabunom
Last edited by Sora on Mon 27 Sep - 14:44; edited 1 time in total
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Inače glede mede
crkva i tzv demokracija su najzlokobnije izmišljotine ljudi
Crkva jer se temelji na pljački uma i đepa
Demokracija jer se temelji isto na pljački uma i đepa,
To oboje daje u koktelu najzloćudniju kombinaciju FAŠIZAM
I NARAVNO milijun ofci koje se daju šušati ivodot na Klanje
crkva i tzv demokracija su najzlokobnije izmišljotine ljudi
Crkva jer se temelji na pljački uma i đepa
Demokracija jer se temelji isto na pljački uma i đepa,
To oboje daje u koktelu najzloćudniju kombinaciju FAŠIZAM
I NARAVNO milijun ofci koje se daju šušati ivodot na Klanje
Demokracije su laž koja traje oko 200 god
Crkva traje 2000 godina
Pa?
Ljudska glupost je malo dugotrajni
Oko 1 milijun g
Crkva traje 2000 godina
Pa?
Ljudska glupost je malo dugotrajni
Oko 1 milijun g
Page 8 of 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Similar topics
» Tuku roditelje, bake i djedove: Na prisilnom liječenju od alkoholizma čak i 14-godišnji Osječani
» Bosna je nacionalni prostor Bošnjaka, koji mogu biti katolici, budisti, Јevreji, pravoslavci, muslimani, agnostici, ateisti ili bilo šta drugo
» Biskup Egidije Živković: Komunističke zločine prikrivaju djeca i unuci počinitelja
» Šojgu Nijemcima: Pitajte djedove kako se razgovara s Rusijom
» dragi djedovi i bake...
» Bosna je nacionalni prostor Bošnjaka, koji mogu biti katolici, budisti, Јevreji, pravoslavci, muslimani, agnostici, ateisti ili bilo šta drugo
» Biskup Egidije Živković: Komunističke zločine prikrivaju djeca i unuci počinitelja
» Šojgu Nijemcima: Pitajte djedove kako se razgovara s Rusijom
» dragi djedovi i bake...
Page 8 of 18