Profesorica iz Srbije: Na Krku su mi dvaput izbušili gume zbog beogradskih tablica
Page 1 of 1
Profesorica iz Srbije: Na Krku su mi dvaput izbušili gume zbog beogradskih tablica
prije 13 minuta
Ilustracija: 123rf
UMIROVLJENA sveučilišna profesorica Maja Danon, koja godinama ljetuje u Baški na otoku Krku, tvrdi da su joj zbog beogradskih registarskih oznaka u samo nekoliko dana dvaput izbušene gume na automobilu.
Umirovljena sveučilišna profesorica se svake godine voli odmarati u svojoj kući u Baškoj na otoku Krku. Za vrijeme trajanja sezone, svoj je auto ostavila na parkiralištu u centru mjesta, a u samo nekoliko dana, kako navodi, gume su probušene u čak dva navrata. Kako je auto profesorice beogradskih registarskih oznaka, ona sumnja da su gume probušene upravo zbog tog razloga, piše Novi List.
Navodi kako je nakon prvog bušenja vulkanizer ustvrdio da je rupa na gumi napravljena nožem, a nakon što ju je poslije samo pet dana na parkiralištu dočekao isti prizor, profesorica nije sumnjala da se radi o činu počinjenom s jasnom namjerom. O svemu je obavijestila upravitelja parkinga, komunalno društvo TD Baška te policiju.
"I kod jednih i kod drugih osjetila sam iskreno razumijevanje i spremnost na pomoć, ali mi je jednako tako predstavljeno i da se bez konkretnih spoznaja o tome tko mi je to učinio baš i ne može mnogo toga učiniti. Nažalost, shvatila sam i to da se spomenuto parkiralište na kojem već deset godina parkiram svoj auto s beogradskom registracijom i isto parkirališno mjesto sezonski zakupljujem nemalim iznosom, uopće ne nadziru", dodaje.
Slučaj oštećenja automobila komentirala je Karla Jurešić, direktorica komunalnog društva koje upravlja tim parkingom.
"Naravno da sam i sama užasnuta spoznajom da se takve stvari ovdje događaju, tim više što nikad ničem sličnom dosad nismo svjedočili. Ne mogu ni ne želim vjerovati da bi netko domaći učinio nešto slično te se nadam da onaj tko je proteklih dana to činio, više nije ovdje", kaže.
Također, Jurešić je najavila kako je žurno pokrenut postupak nabave i postave sustava kojim će se u najkraćem mogućem roku osigurati ondje parkirana vozila. Na kraju, Jurešić je izjavila kako će učiniti sve što je u njenoj moći da se ništa slično ondje više ne dogodi.
prije 13 minuta
Ilustracija: 123rf
UMIROVLJENA sveučilišna profesorica Maja Danon, koja godinama ljetuje u Baški na otoku Krku, tvrdi da su joj zbog beogradskih registarskih oznaka u samo nekoliko dana dvaput izbušene gume na automobilu.
Umirovljena sveučilišna profesorica se svake godine voli odmarati u svojoj kući u Baškoj na otoku Krku. Za vrijeme trajanja sezone, svoj je auto ostavila na parkiralištu u centru mjesta, a u samo nekoliko dana, kako navodi, gume su probušene u čak dva navrata. Kako je auto profesorice beogradskih registarskih oznaka, ona sumnja da su gume probušene upravo zbog tog razloga, piše Novi List.
Navodi kako je nakon prvog bušenja vulkanizer ustvrdio da je rupa na gumi napravljena nožem, a nakon što ju je poslije samo pet dana na parkiralištu dočekao isti prizor, profesorica nije sumnjala da se radi o činu počinjenom s jasnom namjerom. O svemu je obavijestila upravitelja parkinga, komunalno društvo TD Baška te policiju.
Direktorica komunalnog: Užasnuta sam
"Bašku oduvijek osjećam kao svoj drugi dom, mjesto u kojem sam se osjećala kao kod svoje kuće, jednako kao i moj otac, Oskar Danon koji je to krčko mjesto volio toliko da je i vlastite memoare, zabilježene u knjizi Ritmovi nemira, započeo upravo fotografijom i tekstom o Baški", govori profesorica."I kod jednih i kod drugih osjetila sam iskreno razumijevanje i spremnost na pomoć, ali mi je jednako tako predstavljeno i da se bez konkretnih spoznaja o tome tko mi je to učinio baš i ne može mnogo toga učiniti. Nažalost, shvatila sam i to da se spomenuto parkiralište na kojem već deset godina parkiram svoj auto s beogradskom registracijom i isto parkirališno mjesto sezonski zakupljujem nemalim iznosom, uopće ne nadziru", dodaje.
Slučaj oštećenja automobila komentirala je Karla Jurešić, direktorica komunalnog društva koje upravlja tim parkingom.
"Naravno da sam i sama užasnuta spoznajom da se takve stvari ovdje događaju, tim više što nikad ničem sličnom dosad nismo svjedočili. Ne mogu ni ne želim vjerovati da bi netko domaći učinio nešto slično te se nadam da onaj tko je proteklih dana to činio, više nije ovdje", kaže.
Također, Jurešić je najavila kako je žurno pokrenut postupak nabave i postave sustava kojim će se u najkraćem mogućem roku osigurati ondje parkirana vozila. Na kraju, Jurešić je izjavila kako će učiniti sve što je u njenoj moći da se ništa slično ondje više ne dogodi.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Profesorica iz Srbije: Na Krku su mi dvaput izbušili gume zbog beogradskih tablica
već 10 godina voli odmarati u svojoj kući u Baškoj, i od svih tih godina baš ove godine joj izbuše gume.... i to 2x u par dana
baš čudno
baš čudno
Re: Profesorica iz Srbije: Na Krku su mi dvaput izbušili gume zbog beogradskih tablica
Noor wrote:već 10 godina voli odmarati u svojoj kući u Baškoj, i od svih tih godina baš ove godine joj izbuše gume.... i to 2x u par dana
baš čudno
Ma Danoni tamo odmaraju još od Ex-YU. Otac ove je bio "fora" u bivšem sustavu, u biti radi se o jednoj od bogatijih Židovskih obitelji BiH prije WW2.
2018-04-10
Osobne razmirice.Noor wrote:već 10 godina voli odmarati u svojoj kući u Baškoj, i od svih tih godina baš ove godine joj izbuše gume.... i to 2x u par dana
baš čudno
Hektorović wrote:Noor wrote:već 10 godina voli odmarati u svojoj kući u Baškoj, i od svih tih godina baš ove godine joj izbuše gume.... i to 2x u par dana
baš čudno
Ma Danoni tamo odmaraju još od Ex-YU. Otac ove je bio "fora" u bivšem sustavu, u biti radi se o jednoj od bogatijih Židovskih obitelji BiH prije WW2.
Da smo znali da je Židovka, izbušili bismo joj sve četiri.
crvenkasti-
2014-04-17
Jbg i tetrijeb postao ujko
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nek pita 'srpski svet'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Izgleda da je dosla i Kaya na more.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
pa ok, neka...i sve te godine nikakvog problemaHektorović wrote:Noor wrote:već 10 godina voli odmarati u svojoj kući u Baškoj, i od svih tih godina baš ove godine joj izbuše gume.... i to 2x u par dana
baš čudno
sad joj odjednom buše gume svaki dan
ko zna kak se baba sparkirava i kome je stala na žulj
Krk ... ne znam ali nije mi Krk takva nacionalno napaljena i antisrpska sredina
Ko zna sta je tu posrijedi
U svakom slucaju ne treba ih dirat
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Oskar Danon. Poznavo sam ga. Čuvebni dirigent i jedan od pokretača ustanka u BIH. Legenda od čovjeka. Inače sefardski Židov.Hektorović wrote:Noor wrote:već 10 godina voli odmarati u svojoj kući u Baškoj, i od svih tih godina baš ove godine joj izbuše gume.... i to 2x u par dana
baš čudno
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
U Baški ima par pravaša zaostalih i izgubljenih u vremenu. Međutim sumnjam da su oni.Ringo10 wrote:Krk ... ne znam ali nije mi Krk takva nacionalno napaljena i antisrpska sredina
prije bi mogle biti kakve susjedske zadjevice.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ili je to posljedica novog vrlog suljinog i klempinog srpskog sveta. Ok neka čačkaju mečku pa će ih u RH ostati 0,4% a ne 4% kao sada trenutno.Noor wrote:pa ok, neka...i sve te godine nikakvog problemaHektorović wrote:Noor wrote:već 10 godina voli odmarati u svojoj kući u Baškoj, i od svih tih godina baš ove godine joj izbuše gume.... i to 2x u par dana
baš čudno
sad joj odjednom buše gume svaki dan
ko zna kak se baba sparkirava i kome je stala na žulj
Te srpske zidovke ako su mladje od 30 dobro naguziti a one druge u sapun..Koji kurac zivi u Beogradu a odmara se na Krku.Treba se preseliti u Hrvatsku i to blize Jasenovcu.Valjda joj krkanluk pashe...uzbudljivo joj je...a bogami kakve su pokvarene ne bi bilo chudo da si je sama izbushila gume...
koji je to po redu
" izolirani " slucaj ?
o zverstvu velezovih
navijaca u mostaru treba
snimiti tv.dramu :)
vise od igre II deo
totalna blamaza
" izolirani " slucaj ?
o zverstvu velezovih
navijaca u mostaru treba
snimiti tv.dramu :)
vise od igre II deo
totalna blamaza
2020-04-21
lepo odes u grcku
ko pizon
ostavis auto gde ti se q digne
niko te ne cima, osim ako nije
neka zabrana ili ometanje.
lepo te pozovu da sklonis
ili samo pomeris auto
ja sam danima drzao auto
pored samo prolaza i niko
me nije pozvao. cak je neko
od osoblja pomerio skuter da
se ubacim. a bilo je mesta
u hotelskoj garazi.
ali ja vilim da vidim autic
sa balkona :)
ko pizon
ostavis auto gde ti se q digne
niko te ne cima, osim ako nije
neka zabrana ili ometanje.
lepo te pozovu da sklonis
ili samo pomeris auto
ja sam danima drzao auto
pored samo prolaza i niko
me nije pozvao. cak je neko
od osoblja pomerio skuter da
se ubacim. a bilo je mesta
u hotelskoj garazi.
ali ja vilim da vidim autic
sa balkona :)
2020-04-21
grci imaju dobra vina
nisu kiselasta
blago penusava
meni se dopao neki roze
cena, drakstorska,12 eu,
o.7 pakovanje.
nisu kiselasta
blago penusava
meni se dopao neki roze
cena, drakstorska,12 eu,
o.7 pakovanje.
2020-04-21
jastreb wrote:Oskar Danon. Poznavo sam ga. Čuvebni dirigent i jedan od pokretača ustanka u BIH. Legenda od čovjeka. Inače sefardski Židov.Hektorović wrote:Noor wrote:već 10 godina voli odmarati u svojoj kući u Baškoj, i od svih tih godina baš ove godine joj izbuše gume.... i to 2x u par dana
baš čudno
Zanimljivost, supruga mu je bila Hercegovačka Hrvatica iz Mostara koja ga je i spasila u WW2 pošto je radila kao tajnica šefa Ustaške policije u Sa.
2018-04-10
Similar topics
» Split: Na autu beogradskih registarskih tablica probušene sve četiri gume
» Profesorica zbog seksa s učenikom završila u zatvoru
» Bivšem pilotu uništen automobil zbog BG tablica
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Profesorica zbog seksa s učenikom završila u zatvoru
» Bivšem pilotu uništen automobil zbog BG tablica
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
Page 1 of 1