Bivšem pilotu uništen automobil zbog BG tablica
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Bivšem pilotu uništen automobil zbog BG tablica
Split: Bivšem pilotu uništen automobil zbog BG tablica
Rođenom Splićaninu, penzionisanom pripadniku Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva Saši Kesiću, već drugi put u poslednje tri godine uništen je automobil u Splitu.
IZVOR: TANJUG UTORAK, 11.04.2017. | 07:56
To piše Index.hr, navodeći da je naverovatniji razlog to što ima beogradske registarske tablice.
On u Beogradu živi već neko vreme, a sa suprugom često posećuje Split, piše Index.hr i navodi da mu je u poslednjem incidentu sa kola skinuta zadnja registarska tablica, izbušena zadnja guma, pokidani retrovizori, a peta vrata izgrebana.
Automobil je bio parkiran na parkingu Split parkinga u Plinarskoj ulici, a slučaj je preuzela policija.
Prvi put Kesićev automobil je napadnut 2014. godine, a tada nisu pomogle ni zastava FK "Hajduk" ni oznake firme "Nadalina".
Tada je pokidano nekoliko delova sa kola, ukradena registracija, a na haubi je urezano veliko slovo U sa krstom, za koje kaže da i dalje stoji urezano na njegovim kolima.
"Ni kad dođeš sa splitskim tablicama u Beograd, nema problema. Moji prijatelji kada dođu kod mene, nikad ništa ne dožive, ispada da su oni kulturniji od nas, nadam se da će se ovo varvarstvo iskoreniti i da će turisti slobodno dolaziti u Split. Moji prijatelji su takođe imali neugodnosti - kući su se vratili sa dosta krstova i slova U", rekao je Kesić.
Kesić je poznat i kao muzičar - krajem 80-ih je svirao u alternativnim grupama "Tužne uši" i "Stigmata".
Rođenom Splićaninu, penzionisanom pripadniku Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva Saši Kesiću, već drugi put u poslednje tri godine uništen je automobil u Splitu.
To piše Index.hr, navodeći da je naverovatniji razlog to što ima beogradske registarske tablice.
On u Beogradu živi već neko vreme, a sa suprugom često posećuje Split, piše Index.hr i navodi da mu je u poslednjem incidentu sa kola skinuta zadnja registarska tablica, izbušena zadnja guma, pokidani retrovizori, a peta vrata izgrebana.
Automobil je bio parkiran na parkingu Split parkinga u Plinarskoj ulici, a slučaj je preuzela policija.
Prvi put Kesićev automobil je napadnut 2014. godine, a tada nisu pomogle ni zastava FK "Hajduk" ni oznake firme "Nadalina".
Tada je pokidano nekoliko delova sa kola, ukradena registracija, a na haubi je urezano veliko slovo U sa krstom, za koje kaže da i dalje stoji urezano na njegovim kolima.
"Ni kad dođeš sa splitskim tablicama u Beograd, nema problema. Moji prijatelji kada dođu kod mene, nikad ništa ne dožive, ispada da su oni kulturniji od nas, nadam se da će se ovo varvarstvo iskoreniti i da će turisti slobodno dolaziti u Split. Moji prijatelji su takođe imali neugodnosti - kući su se vratili sa dosta krstova i slova U", rekao je Kesić.
Kesić je poznat i kao muzičar - krajem 80-ih je svirao u alternativnim grupama "Tužne uši" i "Stigmata".
Guest- Guest
Re: Bivšem pilotu uništen automobil zbog BG tablica
On u Beogradu živi već neko vreme, a sa suprugom često posećuje Split,
)
zivi i vozi po bg i srbiji, sve ok,
da bi ga sjebali u splitu )
)
zivi i vozi po bg i srbiji, sve ok,
da bi ga sjebali u splitu )
Guest- Guest
Dobro je prošao , moglo mu ga je i zapaliti.
Zbog noćnih paljevina kulminira atmosfera straha u gradu: splitski bogataši plaćaju čuvare koji bdiju uz njihove skupocjene limuzine i terence
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Koliko sam vidio iz crne kronike u Splitu se samozapaljuju uglavnom auti nekakvih mafijaša i muljatora koji se u čudu pitaju tko bi im tako nešto moga napraviti :)
Kapacitet Splita.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
svugdje ima budala...nije to samo splitska privilegija...
Meni tu nije jasna druga stvar. Koji će ovaj kurac u Beogradu? Jebe mi se za njegov automobil.
dzango wrote:Meni tu nije jasna druga stvar. Koji će ovaj kurac u Beogradu? Jebe mi se za njegov automobil.
zamisli da pilot v. srbije zivi u splitu,
sa oznakama zvezde ili partizana i t.d
i da mu sjebu auto kad dodje u bg
jer vozi st tablice
1. to je NEMOGUCE
da zivi u splitu i da mu sjebu auto u srbiji
zbog st tablica sa oznakama zvezde ili partizana
Last edited by pizzon on 11/4/2017, 10:50; edited 1 time in total
Guest- Guest
naravno da je moguće...dođe sa zvezdinim oznakama i hr tablicama nekom partizanovcu pod prozor...ili obrnuto...
debilde, da je bio u srpskoj vojsci i da ih je rokao pa da mu sjebu auto-ok.
ali njihov, rokao za njih i njegovi mu sjebu auto-stvarno mora da si pižon...
Guest- Guest
I plakatom AV.Roy_Bean wrote:naravno da je moguće...dođe sa zvezdinim oznakama i hr tablicama nekom partizanovcu pod prozor...ili obrnuto...
Nema obrnuto. Nismo isti.
Neka mu sjebu. Ko mu jebe mater. Kakav je to ustaša koji živi u Beogradu? Trebalo bi da vidimo koji je auto pa da mu sjebemo i ovde.Prele wrote:debilde, da je bio u srpskoj vojsci i da ih je rokao pa da mu sjebu auto-ok.
Prele wrote:debilde, da je bio u srpskoj vojsci i da ih je rokao pa da mu sjebu auto-ok.
tko je rekao da napadači znaju tko je vlasnik vozila?
U Splitu i bližoj okolici je u posljednje vrijeme najpopularniji sport demoliranje pa i uništavanje, paljenje automobila sa hrvatskim registracijama, posebno splitskim, pa stvarno ne znam koliki idiot mora biti onaj koji će pretpostaviti da se to ne može i neće dogoditi i sa automobilima koji imaju beogradske registracije i onda još od toga praviti dramu kozmičkih razmjera.
Guest- Guest
pizzon wrote:Split: Bivšem pilotu uništen automobil zbog BG tablica
''Penzionisani pripadnik Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva'' i živi va Belgradu??
Ako je tako, dobro je još i prošal. 1991. Usput, Splićani nisu razarali Belgrad, ali čuda Belgradjanov jesu Split .... pa ondar .... eto .... to bude to. Spomen još živi.
[size=16] [/size]
Stribor-
2015-09-22
haha, u toj ulici ne bih ni ja ostavila auto :Dslidingdoorsoperator wrote:U Splitu i bližoj okolici je u posljednje vrijeme najpopularniji sport demoliranje pa i uništavanje, paljenje automobila sa hrvatskim registracijama, posebno splitskim, pa stvarno ne znam koliki idiot mora biti onaj koji će pretpostaviti da se to ne može i neće dogoditi i sa automobilima koji imaju beogradske registracije i onda još od toga praviti dramu kozmičkih razmjera.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Inače ... va poslidnje vrime užgaju se auti sami od sebe. Čuda problemov imaju Audi, MB i BMW .... i te marke.
Stribor-
2015-09-22
maggie13 wrote:haha, u toj ulici ne bih ni ja ostavila auto :Dslidingdoorsoperator wrote:U Splitu i bližoj okolici je u posljednje vrijeme najpopularniji sport demoliranje pa i uništavanje, paljenje automobila sa hrvatskim registracijama, posebno splitskim, pa stvarno ne znam koliki idiot mora biti onaj koji će pretpostaviti da se to ne može i neće dogoditi i sa automobilima koji imaju beogradske registracije i onda još od toga praviti dramu kozmičkih razmjera.
Bome, niti sa ZG pločicami, a kamoli sa srbijanskimi BG.
Stribor-
2015-09-22
pa da, lik je bombardovao kolonu kod žirovca i sad se još ode kurčit po beogradu, garant špija za ustaše, stvarno je jebeni preletač i to još proustaški.... mislim kako je mogao kao srbin da ubija nedužan i goloruk srpski narod u mirnom odlasku sa svojih jednoipovekovnih ognjišta....dzango wrote:Meni tu nije jasna druga stvar. Koji će ovaj kurac u Beogradu? Jebe mi se za njegov automobil.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» BIVŠEM BOKSAČKOM PRVAKU PRIJETILI SMRĆU ZBOG BOŽIĆNOG DRVCA
» Profesorica iz Srbije: Na Krku su mi dvaput izbušili gume zbog beogradskih tablica
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Unisten mural posvecen Balasevicu u Srbiji
» Profesorica iz Srbije: Na Krku su mi dvaput izbušili gume zbog beogradskih tablica
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Unisten mural posvecen Balasevicu u Srbiji
Page 1 of 2