Četnički tenkist
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Četnički tenkist
Kad tenkista voli da crta
http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:583359-Kad-tenkista-voli-da-crta
DESETAR Vladimir Nedeljković (28), profesionalni vojnik iz Trgovišta, nije običan vojnik. Voli svoj posao u tenkovskom bataljonu i izazove koji nudi, ali ne krije ni svoju ljubav prema crtanju, kaže da je "mrtva trka", šta mu donosi veće zadovoljstvo.
- Ja sam iz Trgovišta, volim da crtam otkako znam za sebe, ali mala sredina u kojoj sam se rodio nije baš pogodna za razvoj talenta koji tvrde da imam, pa sam prosto bio prinuđen da se sam usavršavam. U međuvremenu, dok sam završio školu, rodila se nova ljubav i interesovanje koje me je 2010. godine dovelo u 4. brigadu - priča ovaj skromni mladić.
Za razliku od prve ljubavi - crtanja, rad u vojsci mu je pružio mogućnost da se u svom poslu usavršava, stiče nova znanja i razmenjuje iskustva sa vojnicima iz celog sveta.
Ove godine sam imao priliku da učestvujem u multinacionalnoj operaciji kontingenta "plavih šlemova" misije UNIFIL u Libanu. Bio je to veliki poslovni izazov i nijednog trenutka se nisam pokajao - kaže desetar Nedeljković.
--------------------------------------
Treba paziti na njih, zato ja ovo...
http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:583359-Kad-tenkista-voli-da-crta
DESETAR Vladimir Nedeljković (28), profesionalni vojnik iz Trgovišta, nije običan vojnik. Voli svoj posao u tenkovskom bataljonu i izazove koji nudi, ali ne krije ni svoju ljubav prema crtanju, kaže da je "mrtva trka", šta mu donosi veće zadovoljstvo.
- Ja sam iz Trgovišta, volim da crtam otkako znam za sebe, ali mala sredina u kojoj sam se rodio nije baš pogodna za razvoj talenta koji tvrde da imam, pa sam prosto bio prinuđen da se sam usavršavam. U međuvremenu, dok sam završio školu, rodila se nova ljubav i interesovanje koje me je 2010. godine dovelo u 4. brigadu - priča ovaj skromni mladić.
Za razliku od prve ljubavi - crtanja, rad u vojsci mu je pružio mogućnost da se u svom poslu usavršava, stiče nova znanja i razmenjuje iskustva sa vojnicima iz celog sveta.
Ove godine sam imao priliku da učestvujem u multinacionalnoj operaciji kontingenta "plavih šlemova" misije UNIFIL u Libanu. Bio je to veliki poslovni izazov i nijednog trenutka se nisam pokajao - kaže desetar Nedeljković.
--------------------------------------
Treba paziti na njih, zato ja ovo...
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Četnički tenkist
Nisi valjda i ti tenkista?RayMabus wrote:Jel i njemu tata Albanac ?
Ne.dzango wrote:Nisi valjda i ti tenkista?RayMabus wrote:Jel i njemu tata Albanac ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nije ni on Šiptar.RayMabus wrote:Ne.dzango wrote:Nisi valjda i ti tenkista?RayMabus wrote:Jel i njemu tata Albanac ?
Ja sam služba za deratizaciju i uklanjanje štetocina.
2014-04-11
Kladim se da bi samo benzinom uništija cijelu kolonu tenkova.
Benzin gori.
Samo poliješ putem gdje trebaju proc i baciš svijetlosnu raketu u to kad dođu poviše toga.
NIkakvo oružje ti ne treba.
Benzin gori.
Samo poliješ putem gdje trebaju proc i baciš svijetlosnu raketu u to kad dođu poviše toga.
NIkakvo oružje ti ne treba.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja sam služba za deratizaciju i uklanjanje štetocina.
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Onda, kurac ili bicikl?RayMabus wrote:Ratnika cini um a ne oružje.
Đango budi dobar. NIkad ne znaš sa cime imaš posla.
2014-04-11
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Tenkovi su teški ...zato imaju velike rezoervoare nafte na sebi .....ako im zapališ pod na kojemu su moraju se maknuti od tamo jer visoka toplina znaci eskploziju i municije i rezervoara.
Mogu nazad ili naprijed.
Mogu nazad ili naprijed.
2014-04-11
RayMabus wrote:Đango budi dobar. NIkad ne znaš sa cime imaš posla.
Slavsku ikonu da vratiš na zid nesrećo. Pusti ta belosvetska sranja.
Ruska i srpska kopnena vojska se bazira na kolicini tenkova.
Zastarjela tehnika.
Ajde Rusi još imaju i nukelarnu ........tenkovi sami po sebi .....su NIŠTA.
Zastarjela tehnika.
Ajde Rusi još imaju i nukelarnu ........tenkovi sami po sebi .....su NIŠTA.
2014-04-11
RayMabus wrote:Tenkovi su teški ...zato imaju velike rezoervoare nafte na sebi .....ako im zapališ pod na kojemu su moraju se maknuti od tamo jer visoka toplina znaci eskploziju i municije i rezervoara.
Mogu nazad ili naprijed.
Ako im se vrti desna gusjenica, a lijeva stoji, skreću lijevo. Ako im se vrti lijeva gusjenica, a desna stoji, idu desno.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Srpski tenkist na liniji Mirkovci-Vinkovci poziva na pomirbu i ne zna zasto je ratovao
» Tenkist je pregazio crvenog fiću,a onda...vozač tenka i crvenog fiće su se poslije sprijateljili
» Četnički napad u Splitu
» Lokomotiva na četnički pogon
» Gučak ću ti iščupat, klošaru četnički
» Tenkist je pregazio crvenog fiću,a onda...vozač tenka i crvenog fiće su se poslije sprijateljili
» Četnički napad u Splitu
» Lokomotiva na četnički pogon
» Gučak ću ti iščupat, klošaru četnički
Page 1 of 3