Gučak ću ti iščupat, klošaru četnički
Page 1 of 1
Gučak ću ti iščupat, klošaru četnički
ŽELJKO Kerum, bivši splitski gradonačelnik, a sada kandidat na predstojećim parlamentarnim izborima, zaprijetio je danas aktivistu Bojanu Ivoševiću da će mu "iščupati gučak" (grkljan op.a.).
Kerumu je povod za prijetnje bio jutros objavljeni Ivoševićev intervju za Dalmatinski portal u kojem Keruma naziva zloćudnim tumorom Splita. Ivošević je inače glasnogovornik poznate Facebook stranice "Dnevna doza splitskog nerada" koja ukazuje na sumnjive poslove i uzurpacije javnog dobra u Splitu.
"Ivoševiću, ne znan te niti san u bilo kojem smislu ima s tobom kontakt, a ti napišeš javno da san ja tumor grada Splita, jesi li ti svjestan šta radiš? Slušaj klošaru četnički, pisao si slogan 'Split je kurac', za tebe sve što je hrvatsko ne valja. Dobio si medijski prostor jer se sprdaš s Hrvatskom", sasuo je Kerum uvrede.
Poručio je Ivoševiću da je šteta "što je uteka profesorici Tonković kad ga je 'tila tuć jer joj je vriđa obitelj". Kerum govori o incidentu od prije godinu dana kad je suprug spomenute Tonković gađao Ivoševića kamenjem na splitskoj Rivi uoči dodjele satirične nagrade Zlatni ku*ac.
"Priša si miru. Smeta ti Split i Hrvatska, ajde u Ravnu Goru, tamo te čekaju tvoji preci, a mene još jednom spomeni gučak ću ti iščupat", rekao je Kerum, a prenosi Dalmatinski portal.
Kerumu je povod za prijetnje bio jutros objavljeni Ivoševićev intervju za Dalmatinski portal u kojem Keruma naziva zloćudnim tumorom Splita. Ivošević je inače glasnogovornik poznate Facebook stranice "Dnevna doza splitskog nerada" koja ukazuje na sumnjive poslove i uzurpacije javnog dobra u Splitu.
"Ivoševiću, ne znan te niti san u bilo kojem smislu ima s tobom kontakt, a ti napišeš javno da san ja tumor grada Splita, jesi li ti svjestan šta radiš? Slušaj klošaru četnički, pisao si slogan 'Split je kurac', za tebe sve što je hrvatsko ne valja. Dobio si medijski prostor jer se sprdaš s Hrvatskom", sasuo je Kerum uvrede.
Poručio je Ivoševiću da je šteta "što je uteka profesorici Tonković kad ga je 'tila tuć jer joj je vriđa obitelj". Kerum govori o incidentu od prije godinu dana kad je suprug spomenute Tonković gađao Ivoševića kamenjem na splitskoj Rivi uoči dodjele satirične nagrade Zlatni ku*ac.
"Priša si miru. Smeta ti Split i Hrvatska, ajde u Ravnu Goru, tamo te čekaju tvoji preci, a mene još jednom spomeni gučak ću ti iščupat", rekao je Kerum, a prenosi Dalmatinski portal.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Gučak ću ti iščupat, klošaru četnički
12.06.2020hahahahahahahahaah
"Kada se u istoj prostoriji nađemo ja i Željko Kerum u njoj bude jedan četnik. Ekonomski četnik kome je svaka firma koju je dotakao propala. Od trgovine kojoj se dokumentacija "samozapalila" i ostavila dug od 1.730.919.193,60kn prema radnicima, drugim tvrtkama i državi do hotela Marjan u kojem su već desetljeće jedini gosti komarci, Bena iz kojih su govna curila po Splićanima i Splićankama, a na kraju i grada i županije u kojima 12 godina politički truje, uhljebljuje i siše.
Veliki poduzetnik kojem je sve što je na tržištu propalo, jedino u čemu je uspješan je sisanje novca poreznih obveznika kroz proračun Grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije gdje je na vlasti 12 godina.
Za njega sam ja i svi koji pošteno rade svoj posao, pa taman i za plaću s kojom se on ruga i koju popije s ostalim krpeljima do podne u tom smislu splitska četvrta koja za razliku od njega ekonomskog četnika ne puca po mladosti i protjeruje ih u Irsku. Al to je društvo u kojem živimo, o domoljublju priča onaj koji bojišnice nije vidio već je u ratu profitirao.
Već godinama Split je kurac zahvaljujući vašim HDZSDPHGS koalicijama, al neće više bit. Splitu je pun kurac. Pun kurac vas, vaših prijetnji i vašeg lopovluka. Ovo šta nije pobiglo od vas ostalo je samo da bi vam se suprotstavilo. Pa sad prijeti koliko hoćeš, al jedno je sigurno dugove vratiti nećeš", napisao je na Facebooku Ivošević.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/kerum-prijeti-aktivistu-gucak-cu-ti-iscupat-klosaru-cetnicki/2189975.aspx
Veliki poduzetnik kojem je sve što je na tržištu propalo, jedino u čemu je uspješan je sisanje novca poreznih obveznika kroz proračun Grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije gdje je na vlasti 12 godina.
Za njega sam ja i svi koji pošteno rade svoj posao, pa taman i za plaću s kojom se on ruga i koju popije s ostalim krpeljima do podne u tom smislu splitska četvrta koja za razliku od njega ekonomskog četnika ne puca po mladosti i protjeruje ih u Irsku. Al to je društvo u kojem živimo, o domoljublju priča onaj koji bojišnice nije vidio već je u ratu profitirao.
Već godinama Split je kurac zahvaljujući vašim HDZSDPHGS koalicijama, al neće više bit. Splitu je pun kurac. Pun kurac vas, vaših prijetnji i vašeg lopovluka. Ovo šta nije pobiglo od vas ostalo je samo da bi vam se suprotstavilo. Pa sad prijeti koliko hoćeš, al jedno je sigurno dugove vratiti nećeš", napisao je na Facebooku Ivošević.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/kerum-prijeti-aktivistu-gucak-cu-ti-iscupat-klosaru-cetnicki/2189975.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:
krkanluk na najjace
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
MA dobar je Kerum.
Personifikacija moderne neovisne Hrvatske
Personifikacija moderne neovisne Hrvatske
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
kamo srece da napravite
stop partokratiji
legalnoj pljacki
naroda i drzave
stop partokratiji
legalnoj pljacki
naroda i drzave
2020-04-21
kerum car..ako nista skoro jedini sto na umu to na drumu...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bojan bi uredjivao po hrvatskoj,da ne bi
2015-09-08
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
lik je bio u jednoj stranci prava, dakle lik je tvoj covikvuksadinare wrote:Bojan bi uredjivao po hrvatskoj,da ne bi
iako naravno ako neki bosanac ili u ovom slucaju vlaj krade i kaze da je domoljub, svatko tko mu ospori njegovo ratno pravo na pljacku je yugosloven i cetnik
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
tako da je kerum u pravu
Koji je na kraju četnik? Kerum mi ima sve odlike, zato pitam...
darth_vader-
2014-04-17
Valjda vređao, jebem mu mater. Naučite taj srpski viševuksadinare wrote:Bojan bi uredjivao po hrvatskoj,da ne bi
2014-04-19
A gde mu je brada?jasambrend wrote:Koji je na kraju četnik? Kerum mi ima sve odlike, zato pitam...
2014-04-19
A gdje je Šešelju?
darth_vader-
2014-04-17
On je Hrvat.jasambrend wrote:A gdje je Šešelju?
2014-04-19
I ovaj je navodno.
darth_vader-
2014-04-17
dzango wrote:On je Hrvat.jasambrend wrote:A gdje je Šešelju?
2015-09-08
Similar topics
» Milorad Pupovac verbalno napadnut u Glini od ekipe splitskih tablica : Lopove , klošaru
» Četnički tenkist
» Lokomotiva na četnički pogon
» Četnički napad u Splitu
» Ni jedan cetnicki zlocin se ne spominje!
» Četnički tenkist
» Lokomotiva na četnički pogon
» Četnički napad u Splitu
» Ni jedan cetnicki zlocin se ne spominje!
Page 1 of 1