Korona novosti i spoznaje
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Korona novosti i spoznaje
aben wrote:Molim bez zezanja dokle god bolesni umiru od bolesti a siromasi od glodi.prckov wrote:ma zezamaben wrote:Ki su to, starci iz sarajeva?prckov wrote:uzmi u obzir da vino vole age sarajlijeaben wrote:Da voliš vino, mi bi bili nojbolji prijateljidijagram wrote:ja se i ponasam normalno, kao da se nista nije ni dogadjaloNoor wrote:ma, dosta je svima korone i dijagrama, mislim grafickih, ne tebe :)dijagram wrote:aben wrote:Ljudi umiru, a vi se zajebovote
Jedino mi ozbiljni, svjesni trenutka
Sve ostalo odlijepilo...
aben i ja smo zakon
Ča ni njima zabronjen alkohol?
ima jedna narodna pjesma sto je ja mrzim cut
vino piju nane (nona) age sarajlije
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
mutava baštarda wrote:jasambrend wrote:epikur37 wrote:
i dalčje kupujem sve brojeve na kiosku a sad izlazi upravo nopvi
Jedino Alan Forda i Dylan Doga bih nastavio kupovati, al me prošlo odavno..u biti...izvitoperenost radnje, razvodnjenost i predvidljivost humora te trećerazredne ilustracije u odnosu na originale me odbijaju od ikakvog nastojanja praćenja novih izdanja...
Imam seriju MaxMagnusa satirični prikaz promjena društvenih uređenja od kraljevstva, do republike pa opet kraljevstva...
Družina od vješala...isto genijalan plod suradnje Magnus & Bunker...:)
darth_vader-
2014-04-17
aben wrote:Da voliš vino, mi bi bili nojbolji prijateljidijagram wrote:ja se i ponasam normalno, kao da se nista nije ni dogadjaloNoor wrote:ma, dosta je svima korone i dijagrama, mislim grafickih, ne tebe :)dijagram wrote:aben wrote:Ljudi umiru, a vi se zajebovote
Sve ostalo odlijepilo...
aben i ja smo zakon
Venja si se i Epikuru tako...
Btw. gemišt je zakon. Od Toljanićeve Žlahtine, a more i od Zlatan Pošipa...more i Kutjevačka graševina, a pred kraj miseca i Iločka bude dobra kad je na akciji u Konzuma...kad su gosti onda ona iz tetrapaka, Belje... jasno i obavezno bos...sarajevski Kiseljak jer je Jamnica za papke koji ne podnose veće količine co2...
BFF?
darth_vader-
2014-04-17
Naravno da je tuš ... i originali su prilično velik format.veber wrote:original je tuš.Slovoslagar wrote:I najljepši je u crno-bijelom ... imam doma osam svezaka, sve u crno-bijelom.veber wrote:da, na njega sam zaboravio.Slovoslagar wrote:Inače strip koji me je apsolutno očarao još od malih nogu pa do danas je princ Valijant.
Ilustracije Harolda Fostera su umjetnička djela, nešto uistinu očaravajuće, nešto što spada u svoju vlastitu kategoriju.
I uvijek je davao nekakav pozitivan pogled na život. Da je život borba prepuna opasnosti, ali da onaj tko se usudi opasnosti pogledati u oči na kraju biva nagrađen za svoju hrabrost.
Ponekad, kada nađem pokoji dokoni trenutak, uzmem si sladoled, narežem banane i jagode i fino si uzmem princa Valijanta. To sam radio kao mali, a i dan danas mi je to ponekad bijeg od stvarnosti, nažalost sve rjeđi
jedan od boljih djela umjetnosti.
Kada je u boji onda malo izgubi draž.
Kada kod ga čitam, pa čak i ako ga samo listam, dobijem želju za životom.
foster je čak stvarne pozicije vjerno prenesao na papir.
kolorirali ga kasnije.
imam do 14og toma, mislim.
imam hrpu toga sejvano.
mogu ti dati pristup cloudu pa si skineš kaj te interesira.
imam kompletno biblioteke kentaur, polaris. sve kaj je izašlo.
o rimu nekih 1000 knjiga, koje neću nikada pročitati jer glavinjam s augustom već godinu dana.
a ima samo 350 str.
Mislim da mu je za jedan list trebalo tjedan dana rada.
Ali koja je to predanost, godinama tako stvarati na najvišoj mogućoj razini.
95% crtača stripova može se sakriti pred njim, crteži pejzaža, crteži bitaka, kompozicija, dubina, majstorsko korištenje svjetla i sjene, suluda predanost detaljima (tekstura zida, stijene, krošnje, zapjenjeni val), fenomenalan osjećaj za prikaz tijela u pokretu ... čudo od crtača, č-u-d-o
Evo za jedan brzi uvid neupućenima:
https://aeindex.org/reviews/fantagraphics-studio-edition-hal-fosters-prince-valiant/
A najgore mi je vidjeti imitacije/derivate Fosterovih crteža ... prestrašno.
A ako se već nudiš za cluod, neću se praviti fin
Javim ti se nekom skorom prilikom na pp.
Slovoslagar-
2021-04-25
Ni, njemu sun reko da moro priznati da parazitiro na zajednici. Jebiga, jo ne verujin nikomu ki ne pije vina. Pivu piju pederi, oni na rakijami su opasni, oni na ničemu sumnjivi.jasambrend wrote:aben wrote:Da voliš vino, mi bi bili nojbolji prijateljidijagram wrote:ja se i ponasam normalno, kao da se nista nije ni dogadjaloNoor wrote:ma, dosta je svima korone i dijagrama, mislim grafickih, ne tebe :)dijagram wrote:aben wrote:Ljudi umiru, a vi se zajebovote
Sve ostalo odlijepilo...
aben i ja smo zakon
Venja si se i Epikuru tako...
Btw. gemišt je zakon. Od Toljanićeve Žlahtine, a more i od Zlatan Pošipa...more i Kutjevačka graševina, a pred kraj miseca i Iločka bude dobra kad je na akciji u Konzuma...kad su gosti onda ona iz tetrapaka, Belje... jasno i obavezno bos...sarajevski Kiseljak jer je Jamnica za papke koji ne podnose veće količine co2...
BFF?
A sok od grozja i sun pijin u puno većin količinami od vina ( Nis zno da je kiseljok jači od jamnice, boga mi moga. To jeun u konusnoj, zelenoj boci? Ni mi se učini toliko jači.)
2014-04-16
Je. Kad tek otvoriš bocu Kiseljaka izgrize ti sve živo do želuca koliko mu je jaka kiselina, kasnije navikneš...čak mi je i okus bolji i prirodniji...bokte, što si pojednostavija sklonost nekom piću s karakterima...:D
darth_vader-
2014-04-17
REPORTER: How many Americans need to be vaccinated before getting back to normal?
— August Takala (@RudyTakala) September 27, 2021
BIDEN: Well, I think, look — I think we get the vast majority. 97, 98 percent. pic.twitter.com/mQ4ekSH5jN
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
jasambrend wrote:Je. Kad tek otvoriš bocu Kiseljaka izgrize ti sve živo do želuca koliko mu je jaka kiselina, kasnije navikneš...čak mi je i okus bolji i prirodniji...bokte, što si pojednostavija sklonost nekom piću s karakterima...:D
Vidi, ovi s pivama vjerojatno volu nogomet, ovi s rakijama aute ili su komšije. Ako volu sok od grozja su gay, a ako ne piju, stroh me da nisu neki religijski fanatici.
Ka vidin stol pun bezalkoholnih pića, ili neodgovarajuće alkoholnih, radije bi se is ženskima i slušo njihove pizdarije.
2014-04-16
Vino, crno u zadnje vrijeme.
Nema bolje.
Nema bolje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Vino, crno u zadnje vrijeme.
Nema bolje.
Je moreš zamisliti frotra da reče telo kristovo i zalije ga žujon...
2014-04-16
aben wrote:epikur37 wrote:Vino, crno u zadnje vrijeme.
Nema bolje.
Je moreš zamisliti frotra da reče telo kristovo i zalije ga žujon...
Jedino ako bi debo obukao habit.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Anthony Fauci: „Postoji broj ljudi koji zbog jednog ili drugog razloga jednostavno ne žele pristati na cijepljenje. Moramo ih primorati na cijepljenje! I s nadom učiniti će to svojevoljno, a ako ne u konačnici morati će postojati stvari koje će ih pritisnuti! Kao što su: nećeš moći raditi u konkretnoj agenciji ili instituciji, nećeš moći ići na ovaj koledž ili fakultet osim ako s ne cijepiš! I vjerujem da onog trena kada to počnemo provoditi vidjet ćete sve više i više ljudi koji će se cijepiti svojevoljno!“
Voditelj: „Škole u Los Angelesu govore o zahtijevanju cijepljenja za djecu od 12 godina i više. Je li to instinktivni model koji bi bio koristan i za ostale škole diljem zemlje?“
Anthony Fauci: „Lester (voditelj), mislim da da! Vjerujem da je to slučaj. I to nije ništa novo! Imamo zahtjeve cijepljenja za mnogobrojne druge zarazne bolesti u školskom sustavu.“
Voditelj: „Škole u Los Angelesu govore o zahtijevanju cijepljenja za djecu od 12 godina i više. Je li to instinktivni model koji bi bio koristan i za ostale škole diljem zemlje?“
Anthony Fauci: „Lester (voditelj), mislim da da! Vjerujem da je to slučaj. I to nije ništa novo! Imamo zahtjeve cijepljenja za mnogobrojne druge zarazne bolesti u školskom sustavu.“
vjerovala ili ne, ima i takvih...Noor wrote:Kakve tajice te spopadaju, ima plave hlace i remen u njima...ko na tajice stavlja remen, kaj ti jeveber wrote:pa tko živi u kolibi.Noor wrote:ahaveber wrote:misliš na zagora?Noor wrote:Zakaj derpe? :)
u močvari.
s debelim meksikancem.
i nosi tajice, ženo božja.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Znakovi smirivanja?
Lako moguće da su se zaraženi povratnici s Jadrana prorijedili.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Znakovi smirivanja?
Kako prorijedili? Završili po jamama i fojbama?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
S testiranjem; neki hospitalizirani, neki završili na respiratoru, ostali u izolaciji...ili prebolili.Dikoji nije imao sreće...mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Znakovi smirivanja?
Gluvo bilo, šta sve tebi neće pas na pamet...
2016-07-22
Vidim epidemija pada pa se pitam ima li to veze s Mirom Buljem, Gospom Sinjskom,...Eroo wrote:S testiranjem; neki hospitalizirani, neki završili na respiratoru, ostali u izolaciji...ili prebolili.Dikoji nije imao sreće...mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Znakovi smirivanja?
Što se događa? Zašto uz Jadran epidemija pada?
aben wrote:jasambrend wrote:Je. Kad tek otvoriš bocu Kiseljaka izgrize ti sve živo do želuca koliko mu je jaka kiselina, kasnije navikneš...čak mi je i okus bolji i prirodniji...bokte, što si pojednostavija sklonost nekom piću s karakterima...:D
Vidi, ovi s pivama vjerojatno volu nogomet, ovi s rakijama aute ili su komšije. Ako volu sok od grozja su gay, a ako ne piju, stroh me da nisu neki religijski fanatici.
Ka vidin stol pun bezalkoholnih pića, ili neodgovarajuće alkoholnih, radije bi se is ženskima i slušo njihove pizdarije.
Svjestan si da ljubitelji nogmeta u 99,99% slučajeva nisu gay ma koliko god da se Beckham i CR bili upirali u suprotno...tko bi slinija za jednim Modrćem, koji ti je kurac...gejare su ti većinom estete, dakle...odbojka, biciklisti, plivači...to im more proći. Pitaj Kica ako meni ne viruješ...doduše, on slini za onim crtanim kako ono...pizdarijama...uglavnom nešto još devijantnije i degutantnije...:)
A ovo za rakiju...pretpostavljam da ti Slavonci nisu baš dragi, ali sa Zagorcima bi se moga donekle još i slagati kad bi prizna da je kvasina zapravo vino...jebate, jeste li vi boduli uopće Hrvati?
darth_vader-
2014-04-17
I sumnjiv si mi s tom sklonošću da bi radije bija na nekom babinjaku, nego se zarakija s nekim budalama...tko ne dobije poriv za suicidalnim mislima nakon provedenog sata slušanja ženskih pizdarija, taj more komotno ići živit u okolicu Černobila bez posljedica ili je u pitanju neko ka Luka Nižetić...
darth_vader-
2014-04-17
kao i svaki put isto..mutava baštarda wrote:Vidim epidemija pada pa se pitam ima li to veze s Mirom Buljem, Gospom Sinjskom,...Eroo wrote:S testiranjem; neki hospitalizirani, neki završili na respiratoru, ostali u izolaciji...ili prebolili.Dikoji nije imao sreće...mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Znakovi smirivanja?
epidemija počne na zapadu, i širi se u valovima.. dođe na istok Europe u RH.. prvo napadne jadransku obalu(u istri lažiraju ionako podatke, gnječ to zna i svatko normalan) onda ide kmečanje sa indexa, ere, "dalmatinci ovakvi onakvi" - i onda normalno , virus ide dalje , napušta obalu ide u kontinent, onda naravno "muk" , i onda splasne val sam od sebe, i onda luđak ero, luđak nenad jarić sa indexa, ludi online portali, i par "stručnjaka i znanstvenika bez iti jednog znanstvenog rada" , neznamo što se dešava... znamo mi od početka. .virus dolazi u valovima kao svi virusi prije njega.. napadne jedno područje, postigne svoju ravnotežu seli na drugo područje. amen.
prvo je pojačala "obala" pa će obala pasti.. tako je bilo i u prvom, drugom i ovom valu.. nikakvih lockdowni nemaju efekta, nikakve mjere, maske, nikakve distance, (ionako 90% ljudi ne jebe mjere). čak izgleda da i cijepiva nemaju.
bakić, lauc, naprave modele, po tim modelima se već zna kako će se kretati stanje. .inače ovaj virus će udriti još jedan val tamo 11 mjesec, ali neće biti niti približno jak kao prošle godine(koji i tada nije bio katastrofalan),
kako je Lauc rekao pandemija je ostala samo u "glavama", tko se htio cijepit mogao se, nemaju smisla nikakve mjere, prisile, prijetnje, ništa to ne utječe i najbolje da ukinemo sve mjere, po njemu je sve trebalo ukinuti još prošlog božića...
a ovaj luđak se čudi, misli da odjedanput ljudi u dalmaciji su počeli se držati restrikcija.. pa hrpa ljudi ovdje više nevjeruje u virus, da ne otvoriš portal(a hrpa ne čita) ne bi imao pojma da je bila ikakva pandemija
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
mutava baštarda wrote:Vidim epidemija pada pa se pitam ima li to veze s Mirom Buljem, Gospom Sinjskom,...Eroo wrote:S testiranjem; neki hospitalizirani, neki završili na respiratoru, ostali u izolaciji...ili prebolili.Dikoji nije imao sreće...mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Znakovi smirivanja?
"Jadranska" epidemija je do niki dan rasla, ako imate sreće 4.val će okreniti prema dolje...
Tribo se pripremit za 5. val, a postotak cijepivom zaštićenih vam postupno opada,
tako da ćete uskoro imati i booster osvježavanje. Ja to tako, taksativno..
2016-07-22
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje