Korona novosti i spoznaje
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Moji samo što ne kajkaju, ali su pokupili masu šatrovačkih purgerizama jer se druže s malim purgerima i onda im jebem mater svako malo...red je red, nema veze što mi je materinji kajkavski...:)
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
pa o tome pričam, odnosno pišem.jasambrend wrote:Moji samo što ne kajkaju, ali su pokupili masu šatrovačkih purgerizama jer se druže s malim purgerima i onda im jebem mater svako malo...red je red, nema veze što mi je materinji kajkavski...:)
neš ti meni kreketati usred zagreba.
zna se red.
veber-
2014-12-30
mativka wrote:epikur37 wrote:mativka wrote:epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:epikur37 wrote:mativka wrote:Gnječ wrote:mativka wrote:epikur37 wrote:mativka wrote:I zbog inertnosti svi drugi krivi..
i onda kmečanje...prokleti hdz i t d
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Na jubito prate one četnike što se krevelje s onim glupavim igricama. Isto im jebem mater. Nema veze što sam proguca sva izdanja Lunov Magnus Stripa i Zlatne Serije na srpskom ka klinac i obožava Branka Kockicu...reda mora biti...
darth_vader-
2014-04-17
blek stena i rodi i profa.jasambrend wrote:Na jubito prate one četnike što se krevelje s onim glupavim igricama. Isto im jebem mater. Nema veze što sam proguca sva izdanja Lunov Magnus Stripa i Zlatne Serije na srpskom ka klinac i obožava Branka Kockicu...reda mora biti...
ono pedofili na kvadrat.
onaj te nej živi s čikom.
marti živi s orangutanom.
corto i tex su zakon.
veber-
2014-12-30
Tex je imao previše slova, za razliku od pedera Zagora i pedofila Blekaveber wrote:blek stena i rodi i profa.jasambrend wrote:Na jubito prate one četnike što se krevelje s onim glupavim igricama. Isto im jebem mater. Nema veze što sam proguca sva izdanja Lunov Magnus Stripa i Zlatne Serije na srpskom ka klinac i obožava Branka Kockicu...reda mora biti...
ono pedofili na kvadrat.
corto i tex su zakon.
mutava baštarda wrote:Tex je imao previše slova, za razliku od pedera Zagora i pedofila Blekaveber wrote:blek stena i rodi i profa.jasambrend wrote:Na jubito prate one četnike što se krevelje s onim glupavim igricama. Isto im jebem mater. Nema veze što sam proguca sva izdanja Lunov Magnus Stripa i Zlatne Serije na srpskom ka klinac i obožava Branka Kockicu...reda mora biti...
ono pedofili na kvadrat.
corto i tex su zakon.
Ken Parker je najbolji iz te ekipe
onda Mister no
pa Tex
2015-08-06
Je. Latentni pederluk sve, al što klinci znaju...:D
Doduše Mr. No i Komadant Mark su malo popravljali imidž...
darth_vader-
2014-04-17
a kuj si takof?! :)jasambrend wrote:Moji samo što ne kajkaju, ali su pokupili masu šatrovačkih purgerizama jer se druže s malim purgerima i onda im jebem mater svako malo...red je red, nema veze što mi je materinji kajkavski...:)
Noor wrote:a kuj si takof?! :)jasambrend wrote:Moji samo što ne kajkaju, ali su pokupili masu šatrovačkih purgerizama jer se druže s malim purgerima i onda im jebem mater svako malo...red je red, nema veze što mi je materinji kajkavski...:)
Netko im mora ići i na živce malo...:)
darth_vader-
2014-04-17
Prokleto neznanje i inertnost puka kojem je lakše sve okriviti oko sebe nego preuzeti krivicu na sebe..epikur37 wrote:mativka wrote:epikur37 wrote:mativka wrote:epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:epikur37 wrote:mativka wrote:Gnječ wrote:mativka wrote:epikur37 wrote:mativka wrote:I zbog inertnosti svi drugi krivi..
i onda kmečanje...prokleti hdz i t d
Šutnjom pristajemo i podržavamo sva ponašanja oko sebe..
korektiv da ne odu bas skroz u stranu ;)jasambrend wrote:Noor wrote:a kuj si takof?! :)jasambrend wrote:Moji samo što ne kajkaju, ali su pokupili masu šatrovačkih purgerizama jer se druže s malim purgerima i onda im jebem mater svako malo...red je red, nema veze što mi je materinji kajkavski...:)
jasambrend wrote:Je. Latentni pederluk sve, al što klinci znaju...:D
pa ken i mister no su baš likovi
teks mi je ok jer je klasični vestern
i dalčje kupujem sve brojeve na kiosku a sad izlazi upravo nopvi
2015-08-06
Hektorović wrote:Biden se upravo sa boosterom...
blago njemu
kad mi običan svijet možemo doći na red
2015-08-06
epikur37 wrote:
Jedino Alan Forda i Dylan Doga bih nastavio kupovati, al me prošlo odavno..u biti...izvitoperenost radnje, razvodnjenost i predvidljivost humora te trećerazredne ilustracije u odnosu na originale me odbijaju od ikakvog nastojanja praćenja novih izdanja...
darth_vader-
2014-04-17
dilan dog je jebač.jasambrend wrote:Je. Latentni pederluk sve, al što klinci znaju...:D
i corto, šarmer stare škole.
oni marvelovi i dc-ovi sve neki na steroidima pederčine i lezbe.
zato je heavy metall imao dobre komade.
veber-
2014-12-30
Noor wrote:korektiv da ne odu bas skroz u stranu ;)jasambrend wrote:Noor wrote:a kuj si takof?! :)jasambrend wrote:Moji samo što ne kajkaju, ali su pokupili masu šatrovačkih purgerizama jer se druže s malim purgerima i onda im jebem mater svako malo...red je red, nema veze što mi je materinji kajkavski...:)
Mora ih se dozirano i ciljano stresirati jer inače...evo sad je mlađi na Playstationu umjesto da ja gledam Klasićev dokumentarac koji bi me vjerojatno samo naživcirao, stariji zato na plivanju u bazenu. Nema labavo...:)
darth_vader-
2014-04-17
alan ford je valjao dok su bili max-bunker, dalje je šrot.jasambrend wrote:epikur37 wrote:
Jedino Alan Forda i Dylan Doga bih nastavio kupovati, al me prošlo odavno..u biti...izvitoperenost radnje, razvodnjenost i predvidljivost humora te trećerazredne ilustracije u odnosu na originale me odbijaju od ikakvog nastojanja praćenja novih izdanja...
dilan dog je franšiza pa se mijenjaju crtači.
natan never je bio dobar u početku, kasnije su zabrazdili u marvelove vode.
veber-
2014-12-30
darth_vader likes this post
Ajme, o stripovima pisete! :)
Ja imam najbolju knjiznicu na svijetu u kojoj su prikupljeni stari brojevi Corta, Dylana, Sandmana.
Ja imam najbolju knjiznicu na svijetu u kojoj su prikupljeni stari brojevi Corta, Dylana, Sandmana.
Guest- Guest
daj brojviolator wrote:Ajme, o stripovima pisete! :)
možemo lamentirati o "Balada o slanom moru"
moja knjižnica ima preko 2000 knjiga.
počeo sam ih donirati.
veber-
2014-12-30
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje