Korona novosti i spoznaje
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
ajd sveprckov wrote:najgore je sto je ovo sto sam napiso istinaprckov wrote:ovo je psiholosko zlostavljanje nevinih
naime oni su tome smecu morali bit izlozeni kao dio protokola
nije bilo opcije - drugovi evo vam video clip pa ako to ne zelite gledat uzivo ne morate
ko hoce da se mrcvari ok
moze se i to oprostit
al na kraju tu citavu stvar prozovu umjetnoscu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Zar nije?!prckov wrote:ajd sveprckov wrote:najgore je sto je ovo sto sam napiso istinaprckov wrote:ovo je psiholosko zlostavljanje nevinih
nije bilo opcije - drugovi evo vam video clip pa ako to ne zelite gledat uzivo ne morate
ko hoce da se mrcvari ok
moze se i to oprostit
mativka wrote:Zar nije?!prckov wrote:ajd sveprckov wrote:najgore je sto je ovo sto sam napiso istinaprckov wrote:ovo je psiholosko zlostavljanje nevinih
ko hoce da se mrcvari ok
moze se i to oprostit
ako je sund umjetnost onda jest
2014-04-19
mativka wrote:Volim kada se ukljućiš u rasprave.Gnječ wrote:mativka wrote:Baš tako!epikur37 wrote:mativka wrote:Epi, drž' se!
Bjesnoća je bolest i nema veze s razumom.
A Ero da pretjeruje - pretjeruje..
Ma ta će šaka kmekavaca ;)
Oni koji ukazuju na nemoralnost epijevog činjenja i ponašanja su šaka kmečavaca???
Hoćeš reći da je u vašoj rvackoj vukojebini prevara krađa laganje društveno prihvatljivo ponašanje a sve one koji takvo ponašanje kritiziraju su kmečavci i mrze sve hrvatsko? O jebem li vam kurvu rvacku majku da vam jebem!
Ja sam bliska Epijevom stajalištu i to se neće promijeniti.
Zakon je posve u redu. Orijentiran podršci obitelji i demografskoj obnov.
Jasno da se komunjara bez kučeta i mačeta buni :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Daj primjer kojeg bi mogli komentirati?prckov wrote:mativka wrote:Zar nije?!prckov wrote:ajd sveprckov wrote:najgore je sto je ovo sto sam napiso istinaprckov wrote:ovo je psiholosko zlostavljanje nevinih
ko hoce da se mrcvari ok
moze se i to oprostit
Svaka tvoja riječ je na mjestu!epikur37 wrote:mativka wrote:Volim kada se ukljućiš u rasprave.Gnječ wrote:mativka wrote:Baš tako!epikur37 wrote:mativka wrote:Epi, drž' se!
Bjesnoća je bolest i nema veze s razumom.
A Ero da pretjeruje - pretjeruje..
Ma ta će šaka kmekavaca ;)
Oni koji ukazuju na nemoralnost epijevog činjenja i ponašanja su šaka kmečavaca???
Hoćeš reći da je u vašoj rvackoj vukojebini prevara krađa laganje društveno prihvatljivo ponašanje a sve one koji takvo ponašanje kritiziraju su kmečavci i mrze sve hrvatsko? O jebem li vam kurvu rvacku majku da vam jebem!
Ja sam bliska Epijevom stajalištu i to se neće promijeniti.
Zakon je posve u redu. Orijentiran podršci obitelji i demografskoj obnov.
Jasno da se komunjara bez kučeta i mačeta buni :)
cega primjermativka wrote:Daj primjer kojeg bi mogli komentirati?prckov wrote:mativka wrote:Zar nije?!prckov wrote:ajd sveprckov wrote:najgore je sto je ovo sto sam napiso istinaprckov wrote:ovo je psiholosko zlostavljanje nevinih
ko hoce da se mrcvari ok
moze se i to oprostit
sta bi volila komentirat
primjer sunda imas na tom gore videu
primjere umjetnosti imas koliko hoces na povjesti umjetnosti, muzike, knjizevnosti..
2014-04-19
Tražimo primjere, činjenice, obrazložene rečenice...a, gdje je osjećaj nestao?prckov wrote:cega primjermativka wrote:Daj primjer kojeg bi mogli komentirati?prckov wrote:mativka wrote:Zar nije?!prckov wrote:ajd sveprckov wrote:najgore je sto je ovo sto sam napiso istinaprckov wrote:ovo je psiholosko zlostavljanje nevinih
ko hoce da se mrcvari ok
moze se i to oprostit
sta bi volila komentirat
primjere umjetnosti imas koliko hoces na povjesti umjetnosti, muzike, knjizevnosti..
mislim da trebas ponijet baterijumativka wrote:Tražimo primjere, činjenice, obrazložene rečenice...a, gdje je osjećaj nestao?prckov wrote:cega primjermativka wrote:Daj primjer kojeg bi mogli komentirati?prckov wrote:mativka wrote:Zar nije?!prckov wrote:ajd sveprckov wrote:najgore je sto je ovo sto sam napiso istinaprckov wrote:ovo je psiholosko zlostavljanje nevinih
ko hoce da se mrcvari ok
moze se i to oprostit
sta bi volila komentirat
a kad budes konkretnija onda mozda i ja mogu sta pomoc
2014-04-19
Ukratko...Goebels se okrece u grobu,potaknut ucinkovitoscu danasnjeg propagandne masinerije u Njemackoj,koja je navela 2 trecine Njemaca da se izloze svjetskom megaeksperimentu nad ljudskom rasom.Saznanja njemackog AfD-a idu i dalje i postaje jasno da je tek jedan minoran dio svjetske populacije predvidjen za prezivljavanje.Naravno,mjere moraju ici ipak polako,kako se svesvjetsko krdo ne bi preplasilo i u strahu pregazilo svoje gospodare...
Gnječ wrote:Nema to nikakve veze sa sotonizmom. To su mitovi i legende poznate u švicaraca a ne neki bafomez nwo i kurvi palci. Dajte se resetirajte više meni je dokurčilo ispravljati vaše poremećene realnosti.
Ne može se univerzalni simbol Baphometa prevesti pod švicarska drevna vjerovanja.
cijeli program je dizajniran na sotonističkim simbolima i ritualima.
Uostalom, čak da to nije tako, a jest, imam pravo na svoje mišljenje koje dijelim sa ne malim brojem komentatora te "ceremonije" Prema tome, osnovno ljudsko pravo je pravo na slobodu mišljenja. Tako to pravo imaju i zagovornici cjepiva poput Ere i protivnici cjepiva poput mene ili većine koja piše na ovoj temi. Ne možeš imati dvostruka mjerila pa ono što braniš Eri u drugom primjeru dopuštaš sebi.
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5122
2021-02-20
a ne podsjeća te na crkvu? zabranu knjiga, filmova, pjesama, slika, drama? dan danas? interesantno.metilda wrote:Upotreba sile i cenzure protiv neistomišljenika podsjeća na komunističke represalije.
Guest- Guest
ebenica wrote:a ne podsjeća te na crkvu? zabranu knjiga, filmova, pjesama, slika, drama? dan danas? interesantno.metilda wrote:Upotreba sile i cenzure protiv neistomišljenika podsjeća na komunističke represalije.
Zar bas uvijek moras upropastit' zabavu!?
Pusti ljude da se vesele! B
Neka njima njihov optimizam pamcenja/sjecanja! :)
Hebemmu, sad ce ti posvetit' citavu stranicu Asyluma...
Last edited by violator on Mon 27 Sep - 14:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
Da nije crkvenjaka, ne bi bilo išta zapisano. Na koji način ..kako...je nešto prevedeno..ebenica wrote:a ne podsjeća te na crkvu? zabranu knjiga, filmova, pjesama, slika, drama? dan danas? interesantno.metilda wrote:Upotreba sile i cenzure protiv neistomišljenika podsjeća na komunističke represalije.
Uglavnom, zahvaljujući nečijem trudu imamo zapise.
Ostalo je na nama.
ebenica wrote:a ne podsjeća te na crkvu? zabranu knjiga, filmova, pjesama, slika, drama? dan danas? interesantno.metilda wrote:Upotreba sile i cenzure protiv neistomišljenika podsjeća na komunističke represalije.
Ne podsjeća me jer meni Crkva NIŠTA ne brani. U njoj imam potpunu slobodu, mogu činiti što me volja.
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
2021-02-20
Zato vjernici kradu i ubijaju
Jer im nitko ne brani niš
Jer im nitko ne brani niš
jel možeš glasat za papu? jel možeš postat svećenik? ili to može samo "partija"?metilda wrote:ebenica wrote:a ne podsjeća te na crkvu? zabranu knjiga, filmova, pjesama, slika, drama? dan danas? interesantno.metilda wrote:Upotreba sile i cenzure protiv neistomišljenika podsjeća na komunističke represalije.
Ne podsjeća me jer meni Crkva NIŠTA ne brani. U njoj imam potpunu slobodu, mogu činiti što me volja.
počet ćemo sa knjigama:
https://en.wikipedia.org/wiki/Index_Librorum_Prohibitorum
Guest- Guest
ebenica wrote:jel možeš glasat za papu? jel možeš postat svećenik? ili to može samo "partija"?metilda wrote:ebenica wrote:a ne podsjeća te na crkvu? zabranu knjiga, filmova, pjesama, slika, drama? dan danas? interesantno.metilda wrote:Upotreba sile i cenzure protiv neistomišljenika podsjeća na komunističke represalije.
počet ćemo sa knjigama:
Propustio si bitno: mogu činiti što me volja. NI manje ni više od toga.
2021-02-20
ne, ne možeš, ne možeš se ni razvesti ako ih ne pitaš za dozvolu.metilda wrote:ebenica wrote:jel možeš glasat za papu? jel možeš postat svećenik? ili to može samo "partija"?metilda wrote:ebenica wrote:a ne podsjeća te na crkvu? zabranu knjiga, filmova, pjesama, slika, drama? dan danas? interesantno.metilda wrote:Upotreba sile i cenzure protiv neistomišljenika podsjeća na komunističke represalije.
počet ćemo sa knjigama:
Guest- Guest
ebenica wrote:ne, ne možeš, ne možeš se ni razvesti ako ih ne pitaš za dozvolu.metilda wrote:ebenica wrote:jel možeš glasat za papu? jel možeš postat svećenik? ili to može samo "partija"?metilda wrote:ebenica wrote:a ne podsjeća te na crkvu? zabranu knjiga, filmova, pjesama, slika, drama? dan danas? interesantno.metilda wrote:Upotreba sile i cenzure protiv neistomišljenika podsjeća na komunističke represalije.
počet ćemo sa knjigama:
Ako nemam volju za razvesti se ne treba mi dozvola. Ako imam volju za razvesti se ne treba mi dozvola.
Ne razumiješ koncept slobode u katoličkom nauku.
Ali da se dodirnem teme o koroni. Ne slažem se s papom o dopuštanju cijepljenja moralno uprljanog cjepiva i neću poslušati njegov savjet za cijepljenjem. Imam potpunu slobodu to uraditi. i nazvati njegovo odobrenje blasfemijom.
2021-02-20
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje