Korona novosti i spoznaje
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
mutava baštarda wrote:Ero spriječava li cijepivo širenje zaraze?Eroo wrote:I za mlađe također. Virus ne smije cirkulirati nesmetano u populaciji, jer onda nema kraja epidemiji.Hektorović wrote:Eroo wrote:Isključivo te i koristim. Nepropustnost skoro pa 100%. (na testiranju).Hektorović wrote:Maske su sa deltom glupost osim dobro pritegnutih KN95
One home made platnene su obično s*nje. Nepropustnost ispod 40%.
Cjepivo + Maske, minimalan rizik
I za starije osobe to je zbilja dobar izbor.
Svako novo repliciranje virusa obesmišljava postojeće cijepljenje. To smo već vidjeli u Israelu,
gdje su morali ponovo cijepiti s booster dozama preko 3 milijuna stanovnika.
Ako ne sprječava, jamačno usporava i smanjuje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
širite i obolijevate jednako ko i necjepljeni, a također i umireteepikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Ero spriječava li cijepivo širenje zaraze?Eroo wrote:I za mlađe također. Virus ne smije cirkulirati nesmetano u populaciji, jer onda nema kraja epidemiji.Hektorović wrote:Eroo wrote:Isključivo te i koristim. Nepropustnost skoro pa 100%. (na testiranju).Hektorović wrote:Maske su sa deltom glupost osim dobro pritegnutih KN95
Svako novo repliciranje virusa obesmišljava postojeće cijepljenje. To smo već vidjeli u Israelu,
jos dok vam uvale sve boostere do omega soja, uh
Last edited by Noor on Sun 26 Sep - 8:06; edited 1 time in total
Ero je idolopoklonik korone. čeka da Capak reče prvu misu koliko ih ima na respiratorima.metilda wrote:Ero, pa tek je 6 sati, počini malo, prekriži se, pomoli se.
epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Ero spriječava li cijepivo širenje zaraze?Eroo wrote:I za mlađe također. Virus ne smije cirkulirati nesmetano u populaciji, jer onda nema kraja epidemiji.Hektorović wrote:Eroo wrote:Isključivo te i koristim. Nepropustnost skoro pa 100%. (na testiranju).Hektorović wrote:Maske su sa deltom glupost osim dobro pritegnutih KN95
Tajna vjere
Ja sam zadnji put ulovio gripu kao tinejdžer, a do tada temp. 40 stupnjeva koja bi trajala 3 dana, četvrti padne, peti na nogama...veber wrote:kolega, ajmo razrješiti jednu stvar. ovaj debil nemre na to odgovoriti.mutava baštarda wrote:Ero spriječava li cijepivo širenje zaraze?Eroo wrote:I za mlađe također. Virus ne smije cirkulirati nesmetano u populaciji, jer onda nema kraja epidemiji.Hektorović wrote:Eroo wrote:Isključivo te i koristim. Nepropustnost skoro pa 100%. (na testiranju).Hektorović wrote:Maske su sa deltom glupost osim dobro pritegnutih KN95
ja koji nisam imao u životu gripu vjerovatno sam bio širitelj iste ko u 12 monkeys.
ali moron nemre percipirati upisano.
Neka vas, želim vam ispunjen forumski dan u pronalaženju dokaza da je sve izmišljeno i zavjera :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tko kaze da je izmisljeno? virus postoji, pa imala sam gaepikur37 wrote:Neka vas, želim vam ispunjen forumski dan u pronalaženju dokaza da je sve izmišljeno i zavjera :)
rijec je o cjepivima, ne izokreci
13x manje i jedno i drugo. Ovo ne mislim još jednom dokazivati.Noor wrote:širite i obolijevate jednako ko i necjepljeni, a također i umirete
Eroo- Posts : 78950
2016-07-22
I ja sam koji mjeseci prije ove epidemije.mutava baštarda wrote:Ja sam zadnji put ulovio gripu kao tinejdžer, a do tada temp. 40 stupnjeva koja bi trajala 3 dana, četvrti padne, peti na nogama...
3 dana nakon što je gripa prestala slijedi "atipična upala pluća" i završio pod kisikom.
2016-07-22
Najugroženija su dica, najviše šire zarazu i najviše oboljevaju.Eroo wrote:13x manje i jedno i drugo. Ovo ne mislim još jednom dokazivati.Noor wrote:širite i obolijevate jednako ko i necjepljeni, a također i umirete
Dok njih ne cijepimo nećemo se vratiti u normalu.
Iduća dva tjedna su ključna
I djeca prenose virus. Najvećim dijelom populacija ispod 50.g.mutava baštarda wrote:Najugroženija su dica, najviše šire zarazu i najviše oboljevaju.Eroo wrote:13x manje i jedno i drugo. Ovo ne mislim još jednom dokazivati.Noor wrote:širite i obolijevate jednako ko i necjepljeni, a također i umirete
Bez cijepljenja se epidemija neće završiti.
2016-07-22
Znači ti misliš da cijepljenje može iskorijeniti virus?Eroo wrote:I djeca prenose virus. Najvećim dijelom populacija ispod 50.g.mutava baštarda wrote:Najugroženija su dica, najviše šire zarazu i najviše oboljevaju.Eroo wrote:13x manje i jedno i drugo. Ovo ne mislim još jednom dokazivati.Noor wrote:širite i obolijevate jednako ko i necjepljeni, a također i umirete
(1). Nadalje, procijenjeno je da u Ujedinjenom Kraljevstvu 45% osoba koje su imale simptome potencijalnog raka nije otišlo na medicinski pregled u početku pandemije što je rezultiralo projekcijom od 15% više smrti od kolorektalnog, a 9% više od raka dojke u idućih 5 godina
2). Također, u Brazilu je izračunato da se smanjio broj dijagnoza raka za 35%, a broj onkoloških pregleda za 45-55% (3). Stoga, studije iz rastućeg broja zemalja ukazuju na problem kasnijeg dijagnosticiranja raznih vrsta raka, a nova studija iz časopisa The Lancet Oncology je napravila model kojim se predviđa utjecaj pandemije na broj dijagnoza i preživljenje od 5 čestih vrsta raka od 2020. do 2030. godine
(4).Ovo istraživanje predvođeno Sveučilištem Harvard (Harvard University) je napravilo model/simulaciju koja uključuje 5 vrsta raka (kolorektalni, rak želudca, dojke, prostate i vrata maternice) s kojim se pokušalo predvidjeti incidenciju i preživljenje od raka u virtualnoj populaciji koja bi trebala biti reprezentativna populaciji države Čile (19.5 milijuna ljudi, oko 4.5-5 puta veći od Hrvatske). Kako bi se mjerio utjecaj pandemije na rak, u obzir su uzeti sljedeći faktori: smanjena mobilnost stanovništva, smanjen kapacitet bolnica, opterećen zdravstveni sustav i drugo.
2). Također, u Brazilu je izračunato da se smanjio broj dijagnoza raka za 35%, a broj onkoloških pregleda za 45-55% (3). Stoga, studije iz rastućeg broja zemalja ukazuju na problem kasnijeg dijagnosticiranja raznih vrsta raka, a nova studija iz časopisa The Lancet Oncology je napravila model kojim se predviđa utjecaj pandemije na broj dijagnoza i preživljenje od 5 čestih vrsta raka od 2020. do 2030. godine
(4).Ovo istraživanje predvođeno Sveučilištem Harvard (Harvard University) je napravilo model/simulaciju koja uključuje 5 vrsta raka (kolorektalni, rak želudca, dojke, prostate i vrata maternice) s kojim se pokušalo predvidjeti incidenciju i preživljenje od raka u virtualnoj populaciji koja bi trebala biti reprezentativna populaciji države Čile (19.5 milijuna ljudi, oko 4.5-5 puta veći od Hrvatske). Kako bi se mjerio utjecaj pandemije na rak, u obzir su uzeti sljedeći faktori: smanjena mobilnost stanovništva, smanjen kapacitet bolnica, opterećen zdravstveni sustav i drugo.
Za poređenje evo i primjer Švedske, koji po razvoju poprilično sličan Hrvatskom.
Jedina točka koja mi je još nepoznanica je točka "c". Vidimo da se kod Šveda nastavlja s blagim porastom...
Vidjet ćemo kako će biti u Hrvatskoj...Imam nedoumicu.
Jedina točka koja mi je još nepoznanica je točka "c". Vidimo da se kod Šveda nastavlja s blagim porastom...
2016-07-22
Ne može, ali može ga barem svesti na sličnost s gripom.mutava baštarda wrote:Znači ti misliš da cijepljenje može iskorijeniti virus?Eroo wrote:I djeca prenose virus. Najvećim dijelom populacija ispod 50.g.mutava baštarda wrote:Najugroženija su dica, najviše šire zarazu i najviše oboljevaju.Eroo wrote:13x manje i jedno i drugo. Ovo ne mislim još jednom dokazivati.Noor wrote:širite i obolijevate jednako ko i necjepljeni, a također i umirete
No, daleko smo od toga, barem kad su naši prostori u pitanju (loša procijepljenost!).
2016-07-22
ti si debil.epikur37 wrote:Neka vas, želim vam ispunjen forumski dan u pronalaženju dokaza da je sve izmišljeno i zavjera :)
valjda to ide po porjeklu i oklem si.
oba debila ne kužite razlike.
nitko ovdje od nas ne negira covid.
nitko od nas nije antivakser
ali većina sumnja u cjepivo.
prije navedeno, mutavi i ja smo se cijepili protiv konjskog kopita bez natruhe sumnje.
vi jamačno popušite kurac.
morao sam pogledati rječnik za "jamačno"
nosite se u pm bosansko-tursko-srpsku
jamačno
veber-
2014-12-30
Ajde pmoći ću ti oko nedoumice. Stavio si Šri lanku umisto ŠvedskeEroo wrote:Za poređenje evo i primjer Švedske, koji po razvoju poprilično sličan Hrvatskom.
Nedostaje zaključak:mutava baštarda wrote:
DakleM, potrebno je zaustaviti epidemiju kako bi se povećali kapaciteti bolnica i zdravstvenih ustanova.
2016-07-22
govno udbaško, daj nam slaži kada si se zadnji put cijepio protiv gripe?Eroo wrote:Ne može, ali može ga barem svesti na sličnost s gripom.mutava baštarda wrote:Znači ti misliš da cijepljenje može iskorijeniti virus?Eroo wrote:I djeca prenose virus. Najvećim dijelom populacija ispod 50.g.mutava baštarda wrote:Najugroženija su dica, najviše šire zarazu i najviše oboljevaju.Eroo wrote:13x manje i jedno i drugo. Ovo ne mislim još jednom dokazivati.Noor wrote:širite i obolijevate jednako ko i necjepljeni, a također i umirete
No, daleko smo od toga, barem kad su naši prostori u pitanju (loša procijepljenost!).
daj smradu nepismeni, napiši.
ili tvoje kuverte, plamičci i sl govna koja ovdje proseravaš svakodnevno.
odi pisat na svoju temu, onu poznatu zadnje stajalište tramvaja.
veber-
2014-12-30
Jebiga, piše Sweden umjesto Švedska, zaboravio prevest...onda zbunjeni mogu prevest po svoje.mutava baštarda wrote:Ajde pmoći ću ti oko nedoumice. Stavio si Šri lanku umisto Švedske
2016-07-22
Znači ti se zaštitio 13 puta bolje od virusa koji je za necijepljene smrtan 0.3 % , a da bi još bio sigurniji ( čak i ako pretpostavimo da si u pravu i da cijepiva ne nose rizike ) navuka bi dicu na iglu zbog virusa koji im ne predstavlja opasnost i za čiju budućnost je bolje da ga prebole dok imaju odličan imunitet.Eroo wrote:Ne može, ali može ga barem svesti na sličnost s gripom.mutava baštarda wrote:Znači ti misliš da cijepljenje može iskorijeniti virus?Eroo wrote:I djeca prenose virus. Najvećim dijelom populacija ispod 50.g.mutava baštarda wrote:Najugroženija su dica, najviše šire zarazu i najviše oboljevaju.Eroo wrote:13x manje i jedno i drugo. Ovo ne mislim još jednom dokazivati.Noor wrote:širite i obolijevate jednako ko i necjepljeni, a također i umirete
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje
Page 27 of 50