Korona novosti i spoznaje
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Eroo wrote:
PS:
Antivakserima ne dam disati, istina. Gledao sam ih prije 2 -3 dana na TV, na jednom zagrebačkom trgu...
Na ono se mi povraća. Ne mogu vjerovati da su ti oni istomišljenici, ali stvarno. Razočarala si me.
Neki i ne, jer mi je svejedno što kažu, ali zar i ti sine sestro? Imaš neki razlog, u to sam siguran.
Prije koju stranicu ti je i pojasnila taj razlog. Zaboravio si?
Dio matematike opisuje iskustveni svijet, odnosi se na njega, no u ovoj pandemijskoj situaciji to se ostvaruje NAKON prikupljenih podataka.
Ne znam kojom se tocno ti matematikom povodis i odakle ti osnove za ovo sto tvrdis, ali ogromna je razlika izmedju onoga sto zelis da jest slucaj i onoga sto jest slucaj.
Eroo wrote:
Dakle, Noor, ako je pojavnost GBS 1/1 milijun populacije, a ta pojavnost ista i nakon cijepljenja s AZ...što nije jasno?
Guest- Guest
Danaska je ukinila sve mjere već prije 10 dana...
Smrtnost već 6.5 mjeseci bez promjene, zanemarljiva..većinom od 0 do 1 na dan.
Discipliniranost i visoka procjepljenost je dovelo do ovoga rezultata.
Visoka kultura, svijest o međusobne ovisnosti, altruizam...
Smrtnost već 6.5 mjeseci bez promjene, zanemarljiva..većinom od 0 do 1 na dan.
Discipliniranost i visoka procjepljenost je dovelo do ovoga rezultata.
Visoka kultura, svijest o međusobne ovisnosti, altruizam...
Eroo- Posts : 78963
2016-07-22
a ti nam možeš kurac popušit 'ko što nam i pušiš cijelo vrijeme samo toga nisi svjestan-.Eroo wrote:
Antivakserima ne dam disati, istina.
koliko se ljudi ovdje cjepilo radi tebe? niti jedan jedini od cijelog ovog foruma i cijelog ovog tvog sranja,
a dam se kladit da ima barem jedna osoba koja se možda i mislila cjepit al si joj ti osobno zgadio tu odluku pa je odustala.
toliko o tome kak ti nekome ne daš disati smeće jedno na smrt nakešeno.
Guest- Guest
pa zahvaljujući njegovoj zaslijepljenoj ustrajnosti u ponavljanju stožeraških dogmi, u stvari smo od forumaša koji misle svojom glavom i nisu Berošove i Capakove ovce, saznali puno strahovito važnih stvari o kojima se ne smije javno progovarati i time dodatno utvrdili svoj stav prema cijepljenju ovim otrovimaebenica wrote:a ti nam možeš kurac popušit 'ko što nam i pušiš cijelo vrijeme samo toga nisi svjestan-.Eroo wrote:
koliko se ljudi ovdje cjepilo radi tebe? niti jedan jedini od cijelog ovog foruma i cijelog ovog tvog sranja,
a dam se kladit da ima barem jedna osoba koja se možda i mislila cjepit al si joj ti osobno zgadio tu odluku pa je odustala.
Hektorović likes this post
Noor wrote:Hektorović wrote:
Nakon cijepljenja je završio za stalno u kolicima, btw.
No COVID mu se činio kao lakši slučaj sve do zadnjih sat-dva.
A review of GBS cases has also taken place recently for Vaxzevria (previously COVID-19 Vaccine AstraZeneca). The product information of Vaxzevria now includes a warning on GBS and PRAC continues to closely monitor this issue.
https://www.ema.europa.eu/en/news/covid-19-vaccine-janssen-guillain-barre-syndrome-listed-very-rare-side-effect
Pa to je to
Dok se liku od 30tak vilica doslovno ukočila na par dana nakon Pfizera.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ja uopće nisam antivakser, nego racionalno sagledavam prednosti i manjkavosti cijepiva.
Svima koji imalo objektivno gledaju, jasno je kako se ne radi o čarobnom štapiću, nego o farmaceutiki sa svojim prednostima i manama.
Svima koji imalo objektivno gledaju, jasno je kako se ne radi o čarobnom štapiću, nego o farmaceutiki sa svojim prednostima i manama.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Noor likes this post
Za one koji su danas stariji od 70 možda, ali za one koji će za 20 ili 30 ili 40 godina imati 70 ovo uopće ne mora vrijediti i ne bi trebalo vrijediti ako se svemu pristupi ispravno.Hektorović wrote:Za starije od 70 apsolutno ovo vrijedi. Dakle nikakav normalan život kao prije, nego oprez.
Ljudi koji su sada stari i/ili bolesni jednostavno nemaju sreće jer ih je ovo pogodilo, ali ljudi koji su danas još uvijek mladi i/ili zdravi i koji su uredno preboljeli i stekli dobar stanični imunitet imat će dugotrajan i lako moguće doživotan imunitet na prilično širok spektar varijacija virusa.
Ali sve ovo skoro zagarantirano pada u vodu masovnim i redovnim procijepljivanjem. Redovno masovno procijepljivanje je više-manje garancija da se život nikada ne vrati u normalu. Em se kote zarazniji i jači sojevi i ne dozvoljava se da virus "sagori" prolaskom kroz populaciju, em se ljude raznim nuspojavama oštećuje lako moguće i za čitav život.
Sada nakon dvije doze imamo što imamo, najebali su koji su najebali i nadajmo se da dugotrajne posljedice neće biti izražene (moguće da hoće). Još uvijek je to statistički gledano daleko od katastrofalnog. Ali ako će se ljudi opetovano cijepiti od polugodišta do polugodišta to neće na dobro izaći.
Sreća je što se možda (mooožda) nazire kraj svemu ovome, kažem zbog ovih sramežljivih najava da se za iduću godinu kao nešto planira završiti sve ovo. Ali povjerovat ću kad vidim, eto nadajmo se.
Slovoslagar-
2021-04-25
Noor, Hektorović and AssadNaPodmornici like this post
Hektorović wrote:Noor wrote:Hektorović wrote:
Nakon cijepljenja je završio za stalno u kolicima, btw.
No COVID mu se činio kao lakši slučaj sve do zadnjih sat-dva.
A review of GBS cases has also taken place recently for Vaxzevria (previously COVID-19 Vaccine AstraZeneca). The product information of Vaxzevria now includes a warning on GBS and PRAC continues to closely monitor this issue.
https://www.ema.europa.eu/en/news/covid-19-vaccine-janssen-guillain-barre-syndrome-listed-very-rare-side-effect
Pa to je to
Dok se liku od 30tak vilica doslovno ukočila na par dana nakon Pfizera.
dobro je još prošao čega sve ima
Najgore je to sto farmaceutska industrija faliva s cjepivima.
Nikako napraviti nesto sto djeluje i stiti od zlocestog virusa.
Od masu cjepiva koja se odjednom pojavise ko gljive poslije kise nijedno ne valja.
Bas svi izfalivali.
Toliko ni yoda ne faliva kad naviga sbrodon.
Nikako napraviti nesto sto djeluje i stiti od zlocestog virusa.
Od masu cjepiva koja se odjednom pojavise ko gljive poslije kise nijedno ne valja.
Bas svi izfalivali.
Toliko ni yoda ne faliva kad naviga sbrodon.
dijagram-
2015-08-09
Hektorović and AssadNaPodmornici like this post
Evo da se malo vratimo na ovo.Slovoslagar wrote:Ugovor Albanije s Pfizerom:
https://gogo.al/wp-content/uploads/2021/01/LEXO-KONTRATEN-E-PLOTE.pdf
Malo proučite pa ćemo lako raspraviti kroz koji sat ili dan.
Evo recimo točka 8 djeluje zanimljivo.
Točka 5.5 ugovora:
Purchaser Acknowledgement.
Purchaser acknowledges that the Vaccine and materials related to the Vaccine, and their components and constituent materials are being rapidly developed due to the emergency circumstances of the COVID-19 pandemic and will continue to be studied after provision of the Vaccine to Purchaser under this Agreement. Purchaser further acknowledges that the long-term effects and efficacy of the Vaccine are not currently known and that there may be adverse effects of the Vaccine that are not currently known. Further, to the extent applicable, Purchaser acknowledges that the Product shall not be serialized.
Nisam uspio pronaći članak u kojem piše da su Vlade obavezne javnosti pričati da su cjepiva ispitana i sigurna, ali tražim dalje...
Slovoslagar-
2021-04-25
ebenica wrote:a ti nam možeš kurac popušit 'ko što nam i pušiš cijelo vrijeme samo toga nisi svjestan-.Eroo wrote:
s obzirom na takav neuspjeh u propagandi bilo bi fer da krelac ponudi ostavku na sudjelovanje u forumu.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Da vratimo, onda, i ovo.
Na linkovima su dva videozapiss koja se nisu mogla prenijeti na forum.
Na linkovima su dva videozapiss koja se nisu mogla prenijeti na forum.
Gnječ wrote:SEPTEMBER 20, 2021
Federal Govt Whistleblower Goes Public with Secret Recordings: ‘Government Doesn’t Want to Show the [COVID] Vaccine is Full of Sh*t’; ‘Shove’ Adverse Effect Reporting ‘Under the Mat’
[PHOENIX – Sept. 20, 2021] Project Veritas released the first video of its COVID vaccine investigative series today featuring an interview with U.S. Health and Human Services [HHS] insider, Jodi O’Malley, who works as a Registered Nurse at the local Indian Medical Center.
O’Malley told Project Veritas founder James O’Keefe about what has been going on at her federal government facility. She recorded her HHS colleagues discussing their concerns about the new COVID vaccine to corroborate her assertions:
https://www.projectveritas.com/news/federal-govt-whistleblower-goes-public-with-secret-recordings-government/
Gnječ wrote:SEPTEMBER 22, 2021
FDA Official: ‘Blow Dart’ African Americans with COVID Vaccine is ‘Where We’re Going...Just Shoot Everyone’ … Calls for a ‘Nazi Germany’ Style ‘Registry’ of Unvaccinated Americans: ‘Think About It Like The Jewish Star’
Taylor Lee, FDA Economist: “Go to the unvaccinated and blow it [COVID vaccine] into them. Blow dart it into them.”
Lee: “Census goes door-to-door if you don’t respond. So, we have the infrastructure to do it [forced COVID vaccinations]. I mean, it’ll cost a ton of money. But I think, at that point, I think there needs to be a registry of people who aren’t vaccinated. Although that’s sounding very [much like Nazi] Germany.”
Lee: “Nazi Germany…I mean, think about it like the Jewish Star [for unvaccinated Americans].”
Lee: “I’m gonna go door-to-door and stab everyone [with the COVID vaccine], ‘Oh, it’s just your booster shot! There you go!’”
[WASHINGTON, D.C. – Sept. 22, 2021] Project Veritas released the second video of its COVID vaccine investigative series today exposing U.S. Food and Drug Administration [FDA] economist, Taylor Lee, who was recorded calling for forced COVID vaccinations and a registry for all unvaccinated Americans.
https://www.projectveritas.com/news/fda-official-blow-dart-african-americans-with-covid-vaccine-is-where-were/
Guest- Guest
Nisam ni ja, i upravo od onog trenutka kad sam uz pomoć (sreća i Bog) pojedinih ovdje a i šire, uspio dobiti malo pregledniju i obuhvatniju sliku cjelokupne priče ipak sam se poveo za logikom zdravog razuma... Ali htjeli ne htjeli moramo priznati ovoj kliki kojoj po inerciji pripada i Ero, da su poduzeli sve i svašta ne bi li odigrali igru kako su i zamislili... Na žalost mislim da su već do sada većinu od zacrtanog ispuniliHektorović wrote:Ja uopće nisam antivakser, nego racionalno sagledavam prednosti i manjkavosti cijepiva.
2015-08-08
S obzirom da ne znamo što su si zaista zacrtali, ne možemo tvrditi da su ostvarili zacrtano.michaellcmacha wrote:Nisam ni ja, i upravo od onog trenutka kad sam uz pomoć (sreća i Bog) pojedinih ovdje a i šire, uspio dobiti malo pregledniju i obuhvatniju sliku cjelokupne priče ipak sam se poveo za logikom zdravog razuma... Ali htjeli ne htjeli moramo priznati ovoj kliki kojoj po inerciji pripada i Ero, da su poduzeli sve i svašta ne bi li odigrali igru kako su i zamislili... Na žalost mislim da su već do sada većinu od zacrtanog ispuniliHektorović wrote:Ja uopće nisam antivakser, nego racionalno sagledavam prednosti i manjkavosti cijepiva.
Osim toga, većina političara u većini država su samo krajnji izvršitelji.
Polako, ovo je meč koji se igra poen po poen.
Slovoslagar-
2021-04-25
A koja bi to klika bila i sto je njen krajnji cilj?
Moje je misljenje da ljudski razum ima jednu manu, a to je da ne priznaje nepoznanice / nepoznate uzroke/razloge pa si popunjava rupe u shvacanju stvarnosti. Tako imamo Boga kao krajnje objasnjenje za citav svemir. Katkad aliene i njihovo uplitanje u nasu evoluciju, a imamo i tu nesretna kliku koja svako malo iskace u pojasnjenjima zamrsenih drustveno-politickih zbivanja.
Moje je misljenje da ljudski razum ima jednu manu, a to je da ne priznaje nepoznanice / nepoznate uzroke/razloge pa si popunjava rupe u shvacanju stvarnosti. Tako imamo Boga kao krajnje objasnjenje za citav svemir. Katkad aliene i njihovo uplitanje u nasu evoluciju, a imamo i tu nesretna kliku koja svako malo iskace u pojasnjenjima zamrsenih drustveno-politickih zbivanja.
Guest- Guest
Neposredni cilj je procijepiti i nastaviti procijepljivati po mogućnosti 100% populacije.violator wrote:A koja bi to klika bila i sto je njen krajnji cilj?
Krajnji cilj je što god da slijedi kao sistemska posljedica neposrednog cilja. Što je to, ja ne znam. Vidjet ćemo....
Kako je Jordan Peterson parafrazirao Carla Junga: Ako ti nije jasno zašto netko nešto radi, promotri posljedice i zaključi o motivaciji.
A kada se na globalnoj razini namjerno suzbija učinkovito liječenje određene bolesti i milijune ljudi proračunato osudi na mučnu smrt, a istovremeno se također globalno gura nešto što je zdravstveno upitno i štetno i ljude se pretvara u zatvorenike konc-logora, to je jasno da nisu čista posla. Mi u HR smo sjajno prošli (za sada), ali mi smo statistička greška.
Slovoslagar-
2021-04-25
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/hrvatska-lijecnicka-komora-zatrazila-od-vlade-razrjesenje-gordana-lauca-on-nije-lijecnik-a-dijeli-zdravstvene-savjete-pokrenuli-i-postupak-protiv-antivakserice-lidije-gajski-1129867
Slovoslagar-
2021-04-25
ne postoji nikakva klika, nema neke urote, nema neke sile koja hoće ubit pola svjetske populacije.violator wrote:A koja bi to klika bila i sto je njen krajnji cilj?
živimo u onome u čemu živimo; kapitalizmu i na svaki problem na koji naletimo rješavamo na taj način: proizvodnja (cjepiva) i potrošnja. i tu nije samo farmaceutska industrija, tu je hrpa popratnih industrija, bočice, iugle, karton u koji će se to pakirat, avioni i auti u kojima će se to prevozit pa i jebeni preklopni kreveti za arenu ili neke šatore pa i sami šatori.
kad se pogriješilo sa proizvodom (a mi u kapitalizmu ne možemo griješiti) forsira se drugi da se sakrije prva greška jer u kapitalizmu se ne griješi, nema povrata proizvoda i nitko se nema namjeru ispričati.
živimo u a je to crtiću i dok vješamo sliku na zid boli nas kurac kaj će tepih nastradat, prozor bit razbijen, u televizoru zasađen cvijet, problem ćemo riješit proizvodom, kad tad.
i nije zgorega da posao cvjeta a kad posao cvjeta kritike nisu dobrodošle.
nema klike, nema tog zlikovca, nema nekog negativca u kojeg ćemo uprijet prstom, živimo našu stvarnost. za 300 godina će nas gledat kao ljude kji su palili vještice, jebeno primitivne i okrenute pikulama i perlama.
Guest- Guest
Evo npr, oštro si reagirala, pomislivši da nemam empatije spram starih i bolesnih, oako sam ja, znaju to većina ovdje vrlo vjerojatno prvi naglasio da je potrebno poduzeti sve što je moguće kako bi se zaštitili stari i bolesni... E sad gdje ne stoji da je na snazi jedan gremi dogovor da se na globalnoj razini sa naglaskom na zapadnu hemisferu gdje imamo u postocima velike brojeve stare populacije i isto tako u postocima velike brojeve komorbiditetnih u svim sferama medicinske struke. Pretpostavimo da gremiji njih smatraju balastom kojeg bi se u dogledno vrijeme trebalo riješiti opet u postocima u većem broju i za naredno vrijeme biološkokemijskomolekularnogenskom manipulacijom uspostoviti nove standarde doživljenja kako prirodno starih ljudi tako i prefisponiranih komorbiditetnih ljudi... U kratkom roku ako bi tako nešto zaživjelo svijet, kojim kako veli Šeks, upravljaju gremiji bi u kratkom roku pao na cca 5 milijardi ljudi, od kojih bi najstariji bili cca 65 godina, što bi značilo da bi ljudi išli u mirovinu danas, a preksutra u grob, i eto nas opet u Bizmarkovom dobu... I humano ali i efektno... Eto vrlo plastično ali ne i nemoguće... S obzirom da moramo prihvatiti i opciju da ima i gorih od onih što su nekad obilheženi kao najgori...violator wrote:A koja bi to klika bila i sto je njen krajnji cilj?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
[size=42]zagovaranje potrebe ukidanja epidemioloških mjera[/size]Slovoslagar wrote:https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/hrvatska-lijecnicka-komora-zatrazila-od-vlade-razrjesenje-gordana-lauca-on-nije-lijecnik-a-dijeli-zdravstvene-savjete-pokrenuli-i-postupak-protiv-antivakserice-lidije-gajski-1129867
[size=42]Zar nije premijer, predsjednik vlade rh prije mjesec dana rekao da bi se mjere mogle i ukinuti, s ovzirom da je vlada i zdravstvene vladti poduzela sve, nabavila cjepiva i omogućila da ga svi dobiju...[/size]
[size=42]Bit će da se on tada zajebavao sa scekolikom nacijom[/size]
2015-08-08
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje